Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Én tudom, total commander.
Meg is találtam a könyvtárat, már csak az angol rizsa többi részét magyarázza el vki, mert nem vágom...Köszi
2. Open Command Prompt with admin privileges (search ‘cmd’ and right click on cmd.exe and select ‘Run as Administrator’)
3. Use mklink to create the symbolic link. Edit it according to your own game directory location.
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
4. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance will increase.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest