- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #1106 üzenetére
Engem is melbourne-be sújtott a defekt. Igaz a box előtt 2 kanyarral, de pont kigyorsításnál, szóval még frankón meg is pörögtem emiatt. 10 ről 20.-ra.. Én is 2 futam után 0 pont
Vigasztal, hogy a valóságban sincs a Lotus-nak
Szerintem is jó,mint fentebb kifejtettem. Minden pozícióért megküzdök, közben még arra is figyelni kell, hogy ki ne csússzak, vagy el ne csesszem.
(#1104) Unbaised-Ben: Na a kijárat a másik. Már nyomom a gázt, a motor pörög, mert a váltó meg nem reagál, mert még a gép nyomja, vagy a fene tudja mi van ott..
Egyébként valaki kérdezte, hogy változik-e az idő(azaz megy-e le a nap). Ez a futam ugye 5-kor van ottani idő szerint, és igen, nálam változott 29 kör alatt. Nem nagy mértékben, de igen.
Csak onnan tudom, hogy a féktávokat egy-két helyen a kanyar távolságát jelző táblához lövöm be, és itt a 3. jobbos kanyar előtt, pont sárga volt a plakát az út mellett, és ilyen kiss semmi, szintén sárga jelzők voltak. Na azt a verseny felétől már nem láttam, pedig előtte igen. Más volt a fényhatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest