Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
azt mondjuk én sem értem, össze vissza van az egész, lassan már ott tartok hogy berakom automatára, azt viszlát, kettő dolog ami hiányosság szerintem a "box precedurával" kapcsolatban.
1. Nem tudom melyik vonaltól van a limit, sokszor fingom nincs, így inkább előbb nyomom be
2. Amikor kijössz a box-ból sokszor nem tudom mikor lesz újra az enyém az irányítás, a kínai pályán ez iszonyúan idegesített, ott a box után azonnal jön egy elég komoly jobbos kanyar, amire a célegyenes felől is érkeznek, szóval ésszel csinálnám ha én irányítanám azt a szart... sőt, a kedves chandhok verseny közben pont rosszul jött ki elém, miközben én a társamat szerettem volna beérni, ha elakarok menni előtte akkor bumm, vagy kicsúszás, ha lassítok akkor ő a totálisan lassú, ezért kilöktem a picsába xD ebből a szempontból sem hiányolom a "kis kocc-puff szárny" törésfizikátLive nevem: Unbaised
Nyugodtan vegyen fel aki akar
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest