Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
a következőkre válaszoljatok lsz:
1. feltettem az alapjátékot, utána bemásoltam a dlc-t, és amikor elindítom, kiírja, hogy felismerte a dlc-t, és hogy bármelyik utazós táblánál a jacob izét kell kiválasztani, és odateleportál.
azonban a régi mentésem nincs meg, mert azóta már leinstalláltam a játékot, és így új játékot kezdtem. na most emlékeim szerint a fast travel-t csak a 2. területen kapjuk meg, olyan lvl15 környékén. most akkor nekem is el kell játszani addig az alapjátékkal? miért nem tudok rögtön lvl1-el nyomulni?2. az alapjáték patchmentes volt nálam, és miután feltettem a dlc-t, textúrahibák léptek fel. pl. firestone-ban zed boltjában meg a fegyverboltban a falaknak nincs textúrájuk. illetve van, de az egyszínű szürke. ezt a patch megoldja?
3. hogy is van ezzel a teleporttal? ha patch nélkül teleportálok a zombiszigetre, akkor nem tudok visszajönni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs