Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem kell hozzá nagy trükk...az első kapu túloldalát portyázd végig,nem tudom,mennyire random,de elvileg lennie kell tüzes piszolynak ott(a főellenfél adja),és ha jól emlékszem,a kacskaringós rész legvégén fel lehet menni még a kristályos barlangban(kéken csillogó izék itt-ott,a vége,ahol fel tudsz menni,az kilátást ad az égre,de nem tudsz továbbmenni...a befeleirányhoz képest jobbról fent van),és ha minden igaz,akkor ott lesz a tüzes sniper és talán az életregeneráló páncél is.na ezeket berak,bonehead-nál már a szűk folyosón sniperrel kilövöd,akit tudsz,persze menj fejre,ha már be tudsz menni,fuss fel az előtted balra levő karzatra,ilyen lemezekből van tákolva,ha nagyon lőnek/tárazol,akkor c,nem ér a lövedék,és töltődsz is...kinéz,fejlövések,leguggol kombó,némi gránátot is el lehet hajitani,és ha kinézel,akkor betájolhatod a piros/kék robbanó hordókat is.a Bonehead jobbra felfut szintén egy ilyen helyre,de szerencsés esetben,ha leguggol,akkoris kilátszik a feje teteje
lőni kell a kritikusokat(fejre),testre nehezen hat,amig pajzsa van,a sniper is,és ráadásul a tüzesből egy kritikus ha jól emlékszem,le is kapja a pajzsát teljesen...egyébként nem tudom,te kivel tolod/mennyire számit,én a Lilith-et választottam,jobbszeretem a varázslást/ügyeskedést,mint a nehéztüzérséget...nomeg nem tudom,a többiek milyen extrát kapnak,Lilith-nek nagyon jó az időmegállitás,akkoris van egy robbanás,amikor aktiválod,akkoris ha kijössz belőle,egy meele-vel kombinálva,főleg kritikus helyre rengeteget levesz,avagy el tud az ember fedezékbe menekülni vele,viszonylag sokáig tart már alapból is az állapot.
ja,az első kapu után a nagyjából kör alakú rész középtáján fent is van egy "bázis" szintén több ládával,azon a részen,ahol lentről látszik is,hogy egy lehajtható,de felcsukott pallós lemezdarabos út lenne,pontosan nem tudom,mitől,de az nekem később magától leengedett,hogy könnyebb legyen ide visszajönni,mert miértis ne,párszor végigportyáztam,aztán valami 10db virágért is vissza kellett ide jönni,volt valami vezérlőpanel-gyűjtés is,nomeg 2 hangfelvétel is...vagyis egész jól beleuntam,a fene gondolta volna,hogy ennyi "hivatalos" út is lesz még ide
de a tápolás szempontjából nem árt,mint ahogy a bonehead-ékat is érdemes többször lenyomni,majd a helyszinről kifelé ki lehet jönni jbbra is,nem csak ott,ahol bementél(a bújkálós fém karzat alatt láda...),ott meg zorallabb vadállatok lesznek páran...közel van,jó táp,én minden kis mászkálós küldikor tettem itt egy kanyart.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lőni kell a kritikusokat(fejre),testre nehezen hat,amig pajzsa van,a sniper is,és ráadásul a tüzesből egy kritikus ha jól emlékszem,le is kapja a pajzsát teljesen...egyébként nem tudom,te kivel tolod/mennyire számit,én a Lilith-et választottam,jobbszeretem a varázslást/ügyeskedést,mint a nehéztüzérséget...nomeg nem tudom,a többiek milyen extrát kapnak,Lilith-nek nagyon jó az időmegállitás,akkoris van egy robbanás,amikor aktiválod,akkoris ha kijössz belőle,egy meele-vel kombinálva,főleg kritikus helyre rengeteget levesz,avagy el tud az ember fedezékbe menekülni vele,viszonylag sokáig tart már alapból is az állapot.
de a tápolás szempontjából nem árt,mint ahogy a bonehead-ékat is érdemes többször lenyomni,majd a helyszinről kifelé ki lehet jönni jbbra is,nem csak ott,ahol bementél(a bújkálós fém karzat alatt láda...),ott meg zorallabb vadállatok lesznek páran...közel van,jó táp,én minden kis mászkálós küldikor tettem itt egy kanyart.