Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sonja #1164 üzenetére

nem kell hozzá nagy trükk...az első kapu túloldalát portyázd végig,nem tudom,mennyire random,de elvileg lennie kell tüzes piszolynak ott(a főellenfél adja),és ha jól emlékszem,a kacskaringós rész legvégén fel lehet menni még a kristályos barlangban(kéken csillogó izék itt-ott,a vége,ahol fel tudsz menni,az kilátást ad az égre,de nem tudsz továbbmenni...a befeleirányhoz képest jobbról fent van),és ha minden igaz,akkor ott lesz a tüzes sniper és talán az életregeneráló páncél is.na ezeket berak,bonehead-nál már a szűk folyosón sniperrel kilövöd,akit tudsz,persze menj fejre,ha már be tudsz menni,fuss fel az előtted balra levő karzatra,ilyen lemezekből van tákolva,ha nagyon lőnek/tárazol,akkor c,nem ér a lövedék,és töltődsz is...kinéz,fejlövések,leguggol kombó,némi gránátot is el lehet hajitani,és ha kinézel,akkor betájolhatod a piros/kék robbanó hordókat is.a Bonehead jobbra felfut szintén egy ilyen helyre,de szerencsés esetben,ha leguggol,akkoris kilátszik a feje teteje :Dlőni kell a kritikusokat(fejre),testre nehezen hat,amig pajzsa van,a sniper is,és ráadásul a tüzesből egy kritikus ha jól emlékszem,le is kapja a pajzsát teljesen...egyébként nem tudom,te kivel tolod/mennyire számit,én a Lilith-et választottam,jobbszeretem a varázslást/ügyeskedést,mint a nehéztüzérséget...nomeg nem tudom,a többiek milyen extrát kapnak,Lilith-nek nagyon jó az időmegállitás,akkoris van egy robbanás,amikor aktiválod,akkoris ha kijössz belőle,egy meele-vel kombinálva,főleg kritikus helyre rengeteget levesz,avagy el tud az ember fedezékbe menekülni vele,viszonylag sokáig tart már alapból is az állapot.
    ja,az első kapu után a nagyjából kör alakú rész középtáján fent is van egy "bázis" szintén több ládával,azon a részen,ahol lentről látszik is,hogy egy lehajtható,de felcsukott pallós lemezdarabos út lenne,pontosan nem tudom,mitől,de az nekem később magától leengedett,hogy könnyebb legyen ide visszajönni,mert miértis ne,párszor végigportyáztam,aztán valami 10db virágért is vissza kellett ide jönni,volt valami vezérlőpanel-gyűjtés is,nomeg 2 hangfelvétel is...vagyis egész jól beleuntam,a fene gondolta volna,hogy ennyi "hivatalos" út is lesz még ide :DDD de a tápolás szempontjából nem árt,mint ahogy a bonehead-ékat is érdemes többször lenyomni,majd a helyszinről kifelé ki lehet jönni jbbra is,nem csak ott,ahol bementél(a bújkálós fém karzat alatt láda...),ott meg zorallabb vadállatok lesznek páran...közel van,jó táp,én minden kis mászkálós küldikor tettem itt egy kanyart.

Új hozzászólás Aktív témák