Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

nna.akadt némi furcsa jelenségem,a bounty-s küldikkel jellemzően:ha a feladat olyan,hogy egy adott helyen szedjek össze több tárgyat,pl.egy fegyver darabjait(két ilyenm volt,és mindkettőnél előjött...4db-ból állt a fegyó),de az ember nem azt a darabot veszi fel,amit célként jelöl a játék,hanem közben talál olyat is,ami nem jelölt,3 darab összeszedése után azt mutatta célnak,amit jelzés nélkül összeszedtem,a negyedik darabot meg úgy kellett nagy-nagy turkálások útján tök máshol megtalálni... :W viszont például a 10 koponyás küldetésnél már nem számitott,hogy korábban is vettem fel szembeötlő koponyákat,avagy a csőrobbantásnál is simán jól mutatta a 3 biztositék helyét és a detonátort is...próbáltam más küldire váltani,majd vissza,kiléptem,majd vissza,de ahol előjött a hiba,maradt is,maradt a turkálás...esetleg ha ez ilyen néha,akkor intő jel a többi "kezdőnek" is,hogy ne legyen ügyes,tartsa magát a jelsorrendhez,mégha csillog is a cucc az orra előtt,mert rossz esetben pont a legfurmányosabb cuccot nem fogja jelezni a map...az autós küldiknél volt pl.ilyen,hogy 3 cucc ott volt szinte egymás mellett,és pont a negyedik,amit nem mutatott utána a map,az volt a hely szélén egy kiégett ócska autóroncsban,ráadásul úgy,hogy csak 1 méterről látszott a belsejében...majd fél óra potya szopás egy 1 perces küldinél... :W

Új hozzászólás Aktív témák