Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
1.a zombiszigetre az első kapunál átmenve tudsz teleportálni,onnan,ahol az automaták is vannak,nem kell hozzá eleve 15,hisz én még nem vagyok annyi,valamikor 6-7 környékén jártam már a szigeten...az első kapu előtt ugye lesz egy küldi,hogy fel kell robbantani a torlaszt,ez tökre a legelején van,és utána át is mehetsz,előtte csak ilyen ölj le 5 skagot,stb+postás küldi van,az első kapu az alaphelyet elhagyva balra fent van,ott lesz,odaát.
2.a dlc szerintem feltételezi a patchet,tedd fel...nekem is 4850-em van,és full jó minden.bár én steamen vettem,és eleve dlc-vel,ott neminstallos formában,hanem "készként" jön le minden játék,de semmi grafhiba nincs.pedig én full HD-ben nyomom...
3.na ezt nem tudom...de nekem patchelt,és vissza is jöttem...minden játékot mindenképp patchelten érdemes használni,amennyiben van rá...csak javithat.
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény