Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Akciókamerák
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
1.a zombiszigetre az első kapunál átmenve tudsz teleportálni,onnan,ahol az automaták is vannak,nem kell hozzá eleve 15,hisz én még nem vagyok annyi,valamikor 6-7 környékén jártam már a szigeten...az első kapu előtt ugye lesz egy küldi,hogy fel kell robbantani a torlaszt,ez tökre a legelején van,és utána át is mehetsz,előtte csak ilyen ölj le 5 skagot,stb+postás küldi van,az első kapu az alaphelyet elhagyva balra fent van,ott lesz,odaát.
2.a dlc szerintem feltételezi a patchet,tedd fel...nekem is 4850-em van,és full jó minden.bár én steamen vettem,és eleve dlc-vel,ott neminstallos formában,hanem "készként" jön le minden játék,de semmi grafhiba nincs.pedig én full HD-ben nyomom...
3.na ezt nem tudom...de nekem patchelt,és vissza is jöttem...minden játékot mindenképp patchelten érdemes használni,amennyiben van rá...csak javithat.
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény