Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nekem meg jelöli a darabokat is...
az egyedüli bug a sorrendnél volt,amit irtam is.mondjuk gondoltam arra is,hogy a steames játékoknál lehet,hogy másabb a verzió,ott sokszor nincsenek a hagyományos patchek,hanem akár fileszinten is javitják a játékokat,sok játékhoz 2-3 naponta jön frissités,mig a "lemezes" verzióknál meg kell várni,hogy kiadjanak nagyobb csomagban javitást.ráadásul csak furcsállanám,amit mondotok,ha nem tűnne fel,hogy csak területet jelöl
de tegnap is bounty hunterkedtem,abban van sok ilyen,és rendben ment a jelölgetés,amióta betartom a sorrendet,semmi gond nem volt.
lehet megérte steamen venni
avagy lehet,hogy a dlc-vel jött valami javitás esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az egyedüli bug a sorrendnél volt,amit irtam is.mondjuk gondoltam arra is,hogy a steames játékoknál lehet,hogy másabb a verzió,ott sokszor nincsenek a hagyományos patchek,hanem akár fileszinten is javitják a játékokat,sok játékhoz 2-3 naponta jön frissités,mig a "lemezes" verzióknál meg kell várni,hogy kiadjanak nagyobb csomagban javitást.ráadásul csak furcsállanám,amit mondotok,ha nem tűnne fel,hogy csak területet jelöl
de tegnap is bounty hunterkedtem,abban van sok ilyen,és rendben ment a jelölgetés,amióta betartom a sorrendet,semmi gond nem volt.
lehet megérte steamen venni
avagy lehet,hogy a dlc-vel jött valami javitás esetleg