Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz DerStauner #1159 üzenetére

ezt egyelőre passzolom,majd a szakik megmondják,én nem nagyon lesegettem az oszlopokat,de itt tudom,hogy van egy ilyen oszlop,ahol szépen átmehetsz.de vagy én túl korán jöttem ide is,vagy valami elkerülte a figyelmem,de nekem az oszlop csak a zombiszigetet ajánlotta fel,vissza meg persze azt,ahonnan indultam,de az NEM az alaptábor volt,ahol kezdtem.vagyis ha más nem is,az mindenképp igaz,hogy nem kell hozzá sok küldi és szint,mert én akkor még az első kapun épp,hogy átjutottam,igaz ott végeztem,mire rányomtam véletlen az oszlopra,automatánál vettem lőszert,úgy vettem észre,hogy van action,amikor ráfordultam :DDD és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.

Új hozzászólás Aktív témák