Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
ezt egyelőre passzolom,majd a szakik megmondják,én nem nagyon lesegettem az oszlopokat,de itt tudom,hogy van egy ilyen oszlop,ahol szépen átmehetsz.de vagy én túl korán jöttem ide is,vagy valami elkerülte a figyelmem,de nekem az oszlop csak a zombiszigetet ajánlotta fel,vissza meg persze azt,ahonnan indultam,de az NEM az alaptábor volt,ahol kezdtem.vagyis ha más nem is,az mindenképp igaz,hogy nem kell hozzá sok küldi és szint,mert én akkor még az első kapun épp,hogy átjutottam,igaz ott végeztem,mire rányomtam véletlen az oszlopra,automatánál vettem lőszert,úgy vettem észre,hogy van action,amikor ráfordultam
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Bestbuy játékok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.