Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jártam már arra is többször...eszerint nem néztem fel
egyébként tényleg az van,hogy a szinttől függ az ellen szintje is teljesen?mert akkor részben felesleges a tápolás...de az viszont lehetséges,hogy a ládás cuccok nagyjából ugyanazok,és korán jöttem ide?fura volt az elején,hogy az első kapunál végigkalandoztam a legelején az egészet,és gyakorlatilag már ott megkaptam a tüzes fegyókat,azótase találtam semmi jobbat sehol,kivétel a gránát tunning,és a NAGY segitség,az életerőt is regeneráló páncélon kivül...egyébként úgy láttam,hogy pont a jobb fegyók miatt már alig adott xp-t,a sima fegyveres killekre,ilyen 4 xp-t,a meele-re kis szörnyeknél meg 48-114eket..
akkor ugrottam meg jobban,nekiálltam használni a meele-t kombinálva az időleállitásos csapással,jókat lehetett cikázni az emberkék között...és még a lőszerem is töltöttem 
Egyébként Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nagyon jó játék,nem bántam meg,hogy kinéztem magamnak!Elugrottam a zombi szigetre is,de csak benéztem,egyelőre meghagyom későbbre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jártam már arra is többször...eszerint nem néztem fel
egyébként tényleg az van,hogy a szinttől függ az ellen szintje is teljesen?mert akkor részben felesleges a tápolás...de az viszont lehetséges,hogy a ládás cuccok nagyjából ugyanazok,és korán jöttem ide?fura volt az elején,hogy az első kapunál végigkalandoztam a legelején az egészet,és gyakorlatilag már ott megkaptam a tüzes fegyókat,azótase találtam semmi jobbat sehol,kivétel a gránát tunning,és a NAGY segitség,az életerőt is regeneráló páncélon kivül...egyébként úgy láttam,hogy pont a jobb fegyók miatt már alig adott xp-t,a sima fegyveres killekre,ilyen 4 xp-t,a meele-re kis szörnyeknél meg 48-114eket..
akkor ugrottam meg jobban,nekiálltam használni a meele-t kombinálva az időleállitásos csapással,jókat lehetett cikázni az emberkék között...és még a lőszerem is töltöttem 
nagyon jó játék,nem bántam meg,hogy kinéztem magamnak!Elugrottam a zombi szigetre is,de csak benéztem,egyelőre meghagyom későbbre