Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Womb #1143 üzenetére

:R jártam már arra is többször...eszerint nem néztem fel :DDD egyébként tényleg az van,hogy a szinttől függ az ellen szintje is teljesen?mert akkor részben felesleges a tápolás...de az viszont lehetséges,hogy a ládás cuccok nagyjából ugyanazok,és korán jöttem ide?fura volt az elején,hogy az első kapunál végigkalandoztam a legelején az egészet,és gyakorlatilag már ott megkaptam a tüzes fegyókat,azótase találtam semmi jobbat sehol,kivétel a gránát tunning,és a NAGY segitség,az életerőt is regeneráló páncélon kivül...egyébként úgy láttam,hogy pont a jobb fegyók miatt már alig adott xp-t,a sima fegyveres killekre,ilyen 4 xp-t,a meele-re kis szörnyeknél meg 48-114eket.. :Y akkor ugrottam meg jobban,nekiálltam használni a meele-t kombinálva az időleállitásos csapással,jókat lehetett cikázni az emberkék között...és még a lőszerem is töltöttem :D

Egyébként Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :DD nagyon jó játék,nem bántam meg,hogy kinéztem magamnak!Elugrottam a zombi szigetre is,de csak benéztem,egyelőre meghagyom későbbre :)

Új hozzászólás Aktív témák