Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jobbra fent van 3 ikon a menüjében az automatának(ahol kábé az inventory-ban a különféle lapok gombjai is vannak),ott tudod átváltani az automatát eladásra.nomeg ha szerzel gyógyitó páncélt,akkor a gyógyszer tárolása tök felesleges,és a páncélokat,stb se felejtsd el áttúrni,én sose hagyok magamnál,csak 3 fegyvert és kész,a többit ha olcsó cucc eleve fel se szedem,az eladáshoz képest szerintem sokkal több suskát lehet összeszedni simán...talán ami még bevált nekem,hogy a meele-killekre nagyobb eséllyel ad pénzt...nomeg át kell kotorászni mindent,rengeteg pénz van mindenfelé elszórva.jó helyekre meg minimum minden küldi után érdemes visszalátogatni tápolás céljából is,evidensen embereknél nagyobb eséllyel van pénz,én a bonehead-ékat legyaktam vagy 15ször,ahogy meglett a tüzes sniper,mert pár töltény,és jópár dolcsi,lőszer,és persze xp járt a dologért,több,mint a vadakért,és az elején nem volt más emberforrás sem,és még rém vacakul is lőttek

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest