Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sonja #1146 üzenetére

én úgy láttam,pénzért van a respawn,végülis az elején marhasok dobozt ki lehet fosztani,szerintem nem nehéz pénzt szerezni,én megvettem mindenféle fejlesztést is...de úgy emlékszem 30 dolcsiba van.lehet,hogy minuszba is enged...egyébként úgy kell csinálni,hogy legyen olyan ellen,akit le tudsz szedni a földre esve,érdemes távolról egyébkéntis sniperrel/távcsöves riflével puhitani a népet,lehet,hogy kicsit bug,de gyakorlatilag kicsinálható távolról mindenki szinte,és olyan helyen,pl.drótkeritésnél,ahol át lehet lőni,de átjönni ugye nem,hajlamosak beragadni az emberkék,vagy pl.a szörnyeknél magaslatokról előre lehet csinálni irtást.a rárontós technikát nem dijazza a játék,legalábbis nekem nagyon nem jött be erősebb ellennél,de a kis lvl2-es izék is könnyen az emberre ugranak közelharckor.nomeg az ember hajlamos elfelejteni a gránátot,ha sok az ellen,a legegyszerűbb megoldás,ráadásul sok helyen még robbanó hordók is vannak a szobákban,stb,ami kiszúrható kellő helyfeltérképezéssel/szobába bekukkantással.

egyébként ha "rossz" helyre megy az ember,meghalhat sokkal többször is :D pl.már az elején Bonehead-nál,ahová be lehet menni a legelején is,még akkor,amikor páncél sincs.egyébként javaslat:kalandozd te is végig az elején az első kapunál az egészet,mert itt szert tehetsz a tüzes fegyókra,és az életerőt regeneráló páncélra,utána már ha fedezékbe mész,vissza fog tölteni,és elfutni is el tudsz a csatákból kis töltődésre.én véletlenül csináltam igy,de elég jól bevált,tüzes fegyó jobb csak lvl18-tól lesz,bár lehet nekem randomban adta,de tény,hogy nem találtam jobb fegyvereket vagy 10 szinten át,és mostis csak azért,mert nem olyan szinttel mentem a bányakulcsért,ami kellett volna...de a sniper megoldja :Dno persze kritikus-ra érdemes azzal is menni,óriásit sebez és lekapja a pajzsot is.

Új hozzászólás Aktív témák