Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Zolás #1181 üzenetére

jaja,a multinak van egy ilyen mellékhatása...bár én csak egy 2x21-es +1 48-as mellé mentem be némi autós küldetést próbálni,egyébként bénázott mindenki,ahogy kell,és hipp-hopp 2 szintet mentem fel,szerencsére rövid misszió volt...úgyhogy egyelőre a multi ennyi volt.:DDD jó ez igy nekem szépen sorban.a fegyóval meg az a baj,hogy marha ritka,és akkoris jobbára gyenge a spéci fegyver felhozatal,gondolok itt a tüzes/elektromos fegyókra,robbanósat még csak 1-et találtam,de az nem is jó semmire.az elektromos tetszene,bár riflém abból sincs jó még,egy jó elektromos revolverem lett,a sniperem meg már egy ideje combos,de hagyományos.bekukkantottam a zombiszigetre,pislogtam is egy jót a lvl20-as kezdő zombicsapaton,még jó,hogy lassúk,ellőttem mindenféle lőszeremet,jöttek egy jópáran...szerencsére adtak egy vegyi snipert,azzal meg átváltozott agyaggalamblövészetbe,nem tudom,miért jó ez,sima fegyók alig sebeztek,ez meg 1 shot-kill.mondjuk nem tudom,hogy a biofegyók vajon az alapjátékban is ilyen durván viselkednek majd?avagy a zombiszigethez saját fegyókészlet dukál?

Új hozzászólás Aktív témák