Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sonja #1172 üzenetére

na ja,mint irtam a kalandjaimat lejjebb a bányakulccsal :DDD ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok :D a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni:D és utána kisebb bug,bár látod,de nem fog mozogni,meg csinálni se semmit,sniperrel csak lövöldözni kell,de én még itt is csináltam némi okosságot,mert mivel a shotgun szintem kicsi volt,és a játék a kill pillanatában használt fegyót tunningolja,sniperrel megpuhitottam,majd utána shotival kivégeztem,rögtön majdnem 2 szintnyi shotit kaptam igy,a sniper meg már igyis magas,ott nem oszt-szoroz.egyébként jó táphely,szerintem megyek még ide vissza,ha lent az oszlopnál mentesz,majd kilép-belép,különösebb mászkálás nélkül szerezhetsz szinteket,és helyben a lőszerbolt is.a kis robotnak meg a kitet érdemes megkeresni(egy alig látható beugró egy folyosó szélesedésénél elöl,vörös fényben úszik,dorótkeritésen belátsz,és áttört padlón jönnek csövek fel,fejmagasság felett van olyan 1 méterrel,felugrásból fel lehet venni,nincs messze a robottól.jaés amit ad cucc,kattintani is kell,hogy megjelenjen a nagyobb inventory,tárgyként lesz a listában a gránát,stb.upgradeoknál.

Új hozzászólás Aktív témák