Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na ja,mint irtam a kalandjaimat lejjebb a bányakulccsal
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni
és utána kisebb bug,bár látod,de nem fog mozogni,meg csinálni se semmit,sniperrel csak lövöldözni kell,de én még itt is csináltam némi okosságot,mert mivel a shotgun szintem kicsi volt,és a játék a kill pillanatában használt fegyót tunningolja,sniperrel megpuhitottam,majd utána shotival kivégeztem,rögtön majdnem 2 szintnyi shotit kaptam igy,a sniper meg már igyis magas,ott nem oszt-szoroz.egyébként jó táphely,szerintem megyek még ide vissza,ha lent az oszlopnál mentesz,majd kilép-belép,különösebb mászkálás nélkül szerezhetsz szinteket,és helyben a lőszerbolt is.a kis robotnak meg a kitet érdemes megkeresni(egy alig látható beugró egy folyosó szélesedésénél elöl,vörös fényben úszik,dorótkeritésen belátsz,és áttört padlón jönnek csövek fel,fejmagasság felett van olyan 1 méterrel,felugrásból fel lehet venni,nincs messze a robottól.jaés amit ad cucc,kattintani is kell,hogy megjelenjen a nagyobb inventory,tárgyként lesz a listában a gránát,stb.upgradeoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Dacia topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni