Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na ja,mint irtam a kalandjaimat lejjebb a bányakulccsal
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni
és utána kisebb bug,bár látod,de nem fog mozogni,meg csinálni se semmit,sniperrel csak lövöldözni kell,de én még itt is csináltam némi okosságot,mert mivel a shotgun szintem kicsi volt,és a játék a kill pillanatában használt fegyót tunningolja,sniperrel megpuhitottam,majd utána shotival kivégeztem,rögtön majdnem 2 szintnyi shotit kaptam igy,a sniper meg már igyis magas,ott nem oszt-szoroz.egyébként jó táphely,szerintem megyek még ide vissza,ha lent az oszlopnál mentesz,majd kilép-belép,különösebb mászkálás nélkül szerezhetsz szinteket,és helyben a lőszerbolt is.a kis robotnak meg a kitet érdemes megkeresni(egy alig látható beugró egy folyosó szélesedésénél elöl,vörös fényben úszik,dorótkeritésen belátsz,és áttört padlón jönnek csövek fel,fejmagasság felett van olyan 1 méterrel,felugrásból fel lehet venni,nincs messze a robottól.jaés amit ad cucc,kattintani is kell,hogy megjelenjen a nagyobb inventory,tárgyként lesz a listában a gránát,stb.upgradeoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni