Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
FoLey-v #11298 üzenetére
" ... nekem is van ilyenem csak Go verzióban."
Ez az! Mármint az XSound Go, csak ez kék. Ha, ilyened van, akkor biztos tudod / tapasztaltad, hogy ennél nem igazán van jobb ebben az ár / méret kategóriában.#11299 dave_gahan
" ... erről írtam fentebb ... " - lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de én csak annyit olvastam tőled, hogy a lengyel raktárban épp nincs. Most viszont úgy néz ki, mintha a termék forgalmazását szüntették volna meg.
" ... az Amazonon sem a Plus, sem a Boom nem elérhető ... " - nem ugyanazt nézzük?
Van az amazon-on minden (vagy lesz hamarosan. Pl. Boom május 6 után), csak nem olyan áron, amihez szoktunk.
Remélem nem akarják az Ali-s boltot leépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest