- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsooro
friss újonc
Üdv. Nekem egy tronsmart element t6 max hangszóróm van. Egy amit kaptam típus hibas volt eleve. Mikor az érintő kijelző alvó módba kellett váltson random nyomott egy gombot és ébren maradt. 10 másodpercenként ez több mint idegesítő. Ezt cseréltem és az új jól ment kb 4 hónapot, de utána ugyanez a hiba és cserélni már nincs lehetőségem. Szerintetek mit kéne csináljak vele? Gondolkoztam a vezérlést kiiktatni és csak aux bemenetről zenélni, de nehéz a bontása és a hordozható hangszórók többségének, ahogy ennek is, egy lapon van minden (akku vezérlő, erősítő, Bluetooth panel, stb) így ebből egy szegmenst kiiktatni nem olyan egyszerű. Ha valaki találkozott a hibával és talált megoldást jól jönne 😅. Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest