Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Faternak kellene valami FM rádió pincébe, garázsba, melóba. Eddig egy CD-s cuccot használt. 2x3W nagyobbacska hangszóró volt benne, és 2x3-8W kis pár cm-s. Párszor ledobta, és valami megmakkant benne, nem lehet készenlétből bekapcsolni.
Ezt néztem első körben:
Denver WRB-60
Ez talán bírná a port, párát, meg kisebb ütéseket. Írja, hogy nincs hozzá táp. 9V-12V DC kell neki usb-c-n?
Akkor egy gyorstöltős telefontöltő adapter kellene hozzá, hogy ne akkuról üzemeljen, hanem tápról?Néztem 2 hangszórós JVC-t ami CD-s, de 2x1,6W, ugyanennyi árban, és hát inkább szobába való.
A lényeg: FM rádió legyen jó vétellel, legyen egy 10W RMS környéke, és legyen valami fogantyú szerűség. Szerintem a műanyag jobb, mert pincében lenne tárolva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest