- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél #12794 üzenetére
Na jó azért kezeljük a helyén...
Egyrészt mondjuk ne a Vifa Helsinki után próbáld meg behangolni a Tronsmartot, pláne a T6-ot
...szerintem egy raklap hangszóró elvérezne vele szemben nemcsak a Tronsmart, másrészt ott az ár/érték, kategóriájában van jobb hangszóró, de vannak rosszabbak is, szerintem megállja a helyét. Mostanra már az Upgraded Edition-t sikerült jó pár típussal összevetnem (kíváncsiságból és nem önigazolásból
) egy Lamax sounder2-t és a Sony srs xb23-at lelépi, főként mély, mély-közép tartományban, a PowerAmp-nak és a Samu Note 10+ nak hála a magas hangoknál sem marad el.
Amúgy a T6 magastartományban tényleg borzalmas, de a mélypont a T6 Plus, nagyon megszenvedtem vele, nem is tudtam úgy behangolni mint az Upgraded Edition-t, holott elvileg ugyanaz a driver, de mégis..
"Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Igazából semmi különös, csak már-már kihívásnak érzem, hogy mit tudok ebből a lehúzott Tronsmartból kihozni, olyannyira, hogy a TWS miatt vettem még eggyet
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest