Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
MrTeddy
csendes tag
hát most így van, (vagyis nem cérnával van rögzítve, mert az beleérne a ventibe és bekapná másfajta venti mint a képen látható, hanem facsavarral
van felfogatva pont befeszül annyira a bordák közé hogy megtartja a ventit) de így olyan hangos mint egy traktor
de lehet hogy tudnék szerezni egy vf700-at olcsón csak kérdés hogy rámegy e a karira... ?????????? -
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
válasz
pigatt #15491 üzenetére
valószínűleg...
a 4GB-nyi címtartományból megcímezi a 2 VGA memóriáját (ez a te esetedben 2x512MB), hangkártyádon is van asszem 64MB, cachek, gyorsítótárak, egyéb alkatrészek memóriaigényei kielégítése után úgy tűnik 2 GB marad csak a megcímezhető memóriatartományból a rendszermemória számárailyen esetekben különösen ajánlott a 64 bitre való áttérés
-
Lenry
félisten
-
pigatt
őstag
Megkérdezem itt mert a témához kapcsolódó topikban nem válaszolnak.
Bocs az off-ért
Akinek Sli-je van és 4gb ramja, abból másnak is csak 2gb-t lát a 32 bites op. rendszer?
Előre is köszi a választ.
-
MrTeddy
csendes tag
hy!
Van egy ASUS EN-8600 GT 256 Mb SILENT karim, amin ugye ratyi a hűtés...
(Everest szerint 70-80 fok játék közben :S)
Ha veszek egy ZALMAN VF700-CU hűtőt, azt rá lehet tenni a passzív helyett? úgy értem nem kell semmit alakítgatni, passzol rá simán?
köszi! -
pigatt
őstag
Hi!
Szerintetek megéri 88gt sli-t gtx 280-ra cserélni?
-
joi29
őstag
válasz
sagesz93 #15483 üzenetére
-A scan for artifacts megterheli a kártyát,e közben érdemes
a hőmérsékletet figyelni ugyanis ha felszalad 80c< fölé,
akkor szükséges a kártya hütésével foglalkozni.
-Az ati ccc-ben vagy a grafikai beállitásoknál megpróbálhatod kikapcsolni
a VPU RECOVER-t.
-DE csakis játékok alatt, nehogy véletlen e nélkül tesztelj "Atitool". -
sagesz93
addikt
Köszi ez a verzio tökéletesen müködik! Megnéztem ezta szörös izét hát én nem láttam rajta semmi elváltozást. megmértem a hogy mennyit bir max a vga procija , hát 850mhz-ig jutottam de ott már kikapcsolt a monitor azt akkor már inkább hagytam
amugy a scan for artifacts az mire jo? megnézi hogy hibás-e a VGA vagy mi?
Csak azt nem értem miért nem fut normálisan a TDU 1024×768-ban low grafikán -.-" -
juliabrilke
veterán
-
P@trick
tag
válasz
juliabrilke #15475 üzenetére
én GT-t mondtam
-
newgamer
aktív tag
válasz
juliabrilke #15475 üzenetére
Jó ár nagyon
-
newgamer
aktív tag
válasz
juliabrilke #15473 üzenetére
Csak jól körül kell nézni itt a PH-n aprók között.
-
n_gy_k
aktív tag
hali
maximum 5-6e ft-ért miyen agp-s vga-t ajánlotok? tudom pci-e meg stb de arra per pill nincs keret..nézegettem a régi x800pro-kat 6800-as nvidiákat) az újabbakat nemigen ismerem már.. segítsetek!
előre is köszi
üdv.: -ngyk- -
zodo
nagyúr
köszi.
Tuti nem fér be normál magas kártya ,csak riser card-al!
Van ötleted ,hol vásárolható itthon ilyen ?
Procit a fogyasztása miatt választottam (45W) ,mert a ház gyári tápja max.185W-os.Most nézzem a 10cm nem is 10cm ,hanem 9,5 és az alaplap is elvesz a ház magasságából ,távtartólábbakal kb.6-7 mm ,így nemegész 9cm marad a videokarinak.
-
joi29
őstag
válasz
sagesz93 #15452 üzenetére
-A legegyszerűbb ha felteszed az ATITool-t és elinditod a szőrös kockát
a Show 3D view-el.
-Ha hibás a kártyád azt a képen látható elszineződés
vagy apró szemcsésedés jelzi.
-A program ki írja a gpu hőfokát is C fokban amit a grafikonon is követhetsz.
-Ja és megnézhetnéd az eseménynaplót is hogy van e valamilyen bejegyzés
a fagyás okozatáról. -
joi29
őstag
válasz
Orb1337 #15447 üzenetére
-Bizony elégé sokszor előfordul hogy ehhez hasonló érintkezési hiba okozza a bibit.
-A legtöbb számtech boltban lehet kapni ha nem is újonnan,
de mindig van néhány a dobozból raktáron ragadt darab.(#15451) bazsikaaa
-Nekem réges-régen a cpu vagy a ram hibája miatt jelzet ki hasonlót a w98.
-Habár a HDD-en található rossz szektor is igen hasonló csúnyaságokat produkált. -
Tomate
veterán
Esetleg ha tudsz várni a Sapphire kiad egy 4850-et rövid nyákos változatban új hűtővel. Csak hát kitudja mikor lehet kapni...
zodonak ment
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Ez lenne a problémám. [link]Gigabyte EP45 DS3R
Intel E8400
Ati HD4850 512 Sapphire (A probléme ugyan az 8.7,8.6,8.6 hotfix,Gyári driver)
CSX 2*1gv OC 800
Corsair 520HX
Samsung T220Minden alapon.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Sajna a saját topikja nem ígazán pörög, így nektek teszem fel kérdésem!
Az itthon is megvásárolható Low profile kártyák közül ez a kártya a legjobb
választás ? "64-Bit Texture Filtering és Blending" ez már nagyon kevés játékhoz ?Ezek mellé lenne:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H
AMD X2 4850e
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 800Mhz DHX CL4 KITHp d530 sff házba, ami 10cm magas így csak a low profile kártyák férnek el
esetleg tud valaki pcie 16x-os riser card-ot árusító hazai boltról? -
P@trick
tag
válasz
laca000 #15449 üzenetére
Hát te egy f@sz vagy
Azért mert kiakadtál egy haverodon, aki inkább VGA-t vett kaja helyett, meg elkocsmázza a pénzét(szvsz ezért írtál ide), azért nem kell itt fikázni a sznobokat
ha valaki olyat vesz, az megveszi, mert van rá neki. KÉSZ!
- És ezt mind nem azért írom mert én megtehetem, mert nekem egy GF 5200-em van
És kéretik nem szét offolgatni a topicot, ilyen "Mire költsem a pénzem: Kaja vs. VGA" témákkal
-
sagesz93
addikt
Hello!
Olyan problémám van hogy a TDU- nemnagyon akarodzik menni és a VGA hűtés problémára gyanakszom! A konfigom : Abit nf8-v2, AMD 3000+:2ghz, 1,5gb ddr I 400mhz ram , 300W-os FSP táp , és a videokártyám pedig :MSI RX2600PRO hőcsöves hűtéssel most tényleg tul kevés a gépem 1024×768-ban low grafikán a tdu-hoz? 25-30 fps-el megy és városba eléggé akad!
vegyek a vidikarira hűtőt vagy mit csináljak?
néha még ujra is indul a gép legtöbbször TDU közbe! azthittem hogy hibás valami az xp-ben igy ujratelepítettem (vinyót is leformáztam)! De még ígyis ujraindul!
Válaszotok előre köszönöm! -
bazsikaaa
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
Van egy régi gépem, raktam rá egy win98-at. SiS chipset-es alaplap van benne, amin egy integrált sis 5597-98 vga. Találtam szupi drivert (kb 3-4 óra keresés után), fel is raktam. Jó is minden, egészen addig, amíg nem próbálom a színt, vagy a felbontást nagyobbra állítani!
Olyankor újra kell indítanom a gépet (hülye win98), aztán mikor újraindulna, kidob egy kékhalált, hogy a xxxx akármi hibát végzetes hibát okozott a 032F... címen!Valakinek lenne valami ötlete?!
-
C4mp3r
addikt
válasz
laca000 #15449 üzenetére
Privát véleményem, hogy aki csúcskártyát vesz, az valószínüleg tud enni adni a családjának, és ad is. Hacsak nem valai kóros szenvedélyről van szó, először szerintem mindenki a saját és családja megélhetéséről gondoskodik, és csak azután fejleszt gépet. Egyébként meg nem értem, hogy miért írod ezt ide, egy direkt ezekkel foglalkozó site-ra?
Aki idejön, az valószínüleg már megvette, vagy legalábbis tervezi venni.
-
laca000
őstag
Na jó persze,bocs ha valakit le "kisöcsiztem" vagy azzal vádoltam meg,hogy apuci veszi meg neki a kártyát.De akinek nem inge ne vegye magára azé...
Attól ez még 100%-ig igaz!Ne videókártyát vegyél,HANEM ENNI A CSALÁDNAK!Szerintem az fontosabb!Na pá a fórumozók sznobosabb fajtájának! -
C4mp3r
addikt
válasz
laca000 #15443 üzenetére
Köszönjük a fontos tanácsokat, de szerintem az itt fórumozók nagy többsége el tudja dönteni, hogy mire költi a pénzét. A legtöbbjük felnőtt ember, komoly szakmai tudással, tudja mit csinál. Egyébként meg a konfigod egyáltalán nem ment ki a divatból, így érthető miért futnak rajta normálisan a játékok.
-
Orb1337
tag
A problémám a követkző:
tegnap játék közben leállt a gép, próbáltam bekapcsolni, egyet villan a led, de nem kapcsol be. A videokarimon a tápkábel csatlakozó felett van egy fault led az is egyet villan bekapcsoláskor. Olyan érzésem van mintha nem kapna áramot a kártya. Tápcserelgetésnél észrevettem, hogy az egyik ér kicsúszott a csatlakozóból, kézzel vissza tudtam tolni. Lehet hogy ezmiatt van a hiba? Ti mire gondoltok? Videokari tápkábelt lehet kapni? -
Tomate
veterán
válasz
laca000 #15443 üzenetére
OMG idejössz 8napos reggel és osztod az észt?
"Srácok!Ha a szülőkből ki tudjátok préselni azt az 50.000-vagy 100.000 forintot hát vegyetek csak csúcskarit amely szépen elévül 3 hónap alatt-ha pedig a pénzért megdolgoztatok inkább vegyetek egy középkategóriás kareszt,mondom nektek!" Miből gondolod, hogy itt csak 14 éves Vérpistikék játszadoznak anya-apa pénzén?
Amúgy abban, hogy az aktuális csúcs VGA-t ne vegyük meg hanem egy középkategóriásat azzal egyet értek. Józan ész ezt diktálja. De akinél van della akkor veszi mikor neki kedve szottyan és nem zavarja ha elévül 2hónap után... És aki leleményes a csúcskártyát 2 hónap múlva veszi meg mikor már "elévült" -
tresh
veterán
válasz
laca000 #15444 üzenetére
Köszönjük h ezt megoszottad velünk de nem igazán ebbe a topikba való
valakinek ez a hobbija h építgeti a konfigját úgy mint vki a motorját a garázsba az is beleől egy rakat pénzt.Nem kell h neked ez tetszen és ha már véleményt akarsz mondani normáliasn tedd meg,emberi hangon.Őrvendünk h ilyen jól szuperál a géped
Másik fele nem mindneki játékra csinálja a gépét hanem pl pénzt keres vele
Ui.: ha ezzé regisztráltál be h ezt elmond ilyen stilúsban nem volt sok értelme....sztem probáld meg a fórumot normálisan használni, kérezni és ne fikázzni járj ide
-
laca000
őstag
Idézet:
x QUAD-SLI - ULTRASZÁNALOMNÁL IS SZÁNALMASABB!!!
Lebukott a PhysX? - ULTRASZÁNALOM!
Az MSI bemutatta fejleszthető grafikus kártyáját - SZÁNALOM!
Elkészült az első négyprocesszoros SLI megoldás - ULTRASZÁNALOM!
Három grafikus kártya az ATI Crossfire-ben - SZÁNALOM!
OCZ tápegységek dupla VGA-s gépekbe - SZÁNALOM!
Csata a �leggyorsabb videokártya� címért - SZÁNALOM!
Sok a probléma a gyárilag túlhajtott GeForce-okkal - SZÁNALOM! -
laca000
őstag
Téma:
ATI HD 3850 512MB-SAPPHIRE-AGP
Látom sokan veszegetik a hyper-super giga-mega kártyákat!
Nem értem minek?Még...Srácok!Ha a szülőkből ki tudjátok préselni azt az 50.000-vagy 100.000 forintot hát vegyetek csak csúcskarit amely szépen elévül 3 hónap alatt-ha pedig a pénzért megdolgoztatok inkább vegyetek egy középkategóriás kareszt,mondom nektek!
Semmi értelme itt Crossfire-ezni meg SLIzni!Mi a francnak?Nem megy a Crysis High-on?
Ki a faszt érdekel?Menjen a picsába az a barom aki ilyen szar motort rakott alá,hogy ki kelljen adni rá egy zsák pénzt!Egy játékért?Na ne má!Minek vagizni a haverok előtt,hogy ilyen meg olyan a konfigom?Már most nem ér semmit,holnap pedig annak a felét csak...
Visszakanyarodva...
Konfigom:ASUS A8V-X alaplap,3X1GB 400MHZ Ram,4.2-es AMD Dualcore-socket 939,És a fentebb említett videókari.AGP-s rendszer!
Látható,ez a konfig már ezer éve kiment a divatból!Nade!A Grid 1440X900-ban full High-on-Maximális anizotrópikus szűréssel röccmentesen megy!A Call of 4 ugyanígy ésatöbbi ésatöbbi...A sok majom cég és emberek rádumálnak,hogy ezt meg azt vegyük meg,mert az aztán hűde finom!Ostoba embernek tartom azokat akik egyből bedőlnek a legfrissebben kiadott mizériáknak!Ultraszánalmas baromságok!Még erre a szar PCI-E-re sem volt szükség,csak üzlet,semmivel nem mennek jobban a játékok rajta!A mostaniak persze!Majd talán jövőre szükség lesz rá,majd akkor váltok és hugyér-szaré veszek egy mostani csúcskártyát ami addigra 20.000 forint lesz!Meg alá egy 9.000-es dualcore procit szintén 20.000-ért!Szóval röhej az egész...Ez a kártya éppen elég még agp-s rendszer alatt is! -
Speed®
titán
válasz
vlorika #15441 üzenetére
Hát ha resetelget a gép, lehet, hogy a táp hülyül..kipucolás, kondiszemrevételezés, kontaktjavítás ésatöbbi, esetleg cseretáppal kipróbálás.
Nem haragszok én, csak félreértetted amit írtam. Nem volt benne semmi lesajnálás vagy ilyesmi, csak azt jeleztem, hogy hasonló karit olcsón szerezhetsz (márha az a hibás ugye..), ezáltal nem kell rögtön kukázni az egészet.
Azért nem annyira drasztikusak manapság az árak, hogy ne lehetne értelmes gépet összedobni fogcsikorgatás nélkül. 100ból már ki lehet hozni egy olyan gépet (monitor nélkül) amivel kis tuningolgatás után kompromisszummentesen lehet játszani..rég volt ez így, érdemes kihasználni.
-
vlorika
csendes tag
válasz
Speed® #15440 üzenetére
A Venti megy....
Köszi az ötleteket, megnézem mit tehetek...
A gyári paszta gondolom 4-5 év alatt már tutti kiszáradt...Ha el sem indít egy játékot,gondolok wow-ra, mivel még logolás előtt reinstallt nyom a gép egy-két napja, tehát már nem is engedi, hogy megnézzem fenáll-e még a gond, ez tovább árnyalja a problémákat, vagy csak erősíti a VGA gubancot?
Rendben, magam is lesajnálom a jelenlegi kofigom, nem vagyok ehhez hozzászokva....
Veszek ecsetetKicsit morcibb vagyok mióta világossá vált, hogy gépet kell vennem, ne haragudj, ha csípősebb vagyok a kelleténél
-
Speed®
titán
válasz
vlorika #15439 üzenetére
A dzsuvára sűrített levegő vagy nagy tüdő, meg állatszőr ecset a megoldás. Statikus-sztatikus, ugyanazt takarja. A porszívó csöve töltött állapotba kerül és elég egy kisülés valamelyik IC felé, máris gallyravághatja.
Hőmérséklet lehet probléma. Pöttyözés a GPU hibázására vezethető vissza. A fekete háromszögek meg a VRAM miatt jönnek elő általában. Nézz rá a hűtésre, hátha ellazult az egyik rögzítő és ferdén van rajta, vagy csak porrászáradt a gyári paszta, netán áll a venti..
A szövegértelmezéssel kis problémád van, nem hozzád illőnek írtam, hanem a Proval ~ekvivalensnek.
-
vlorika
csendes tag
válasz
Speed® #15438 üzenetére
Köszi a gratulációt....
Sztem annak a kártyának már úgy is lőttek, gondoltam megpróbálom, mert iszonyat dzsuva volt odabenn...
Statikusságról már hallottam, de gondolom a sztatikusságra gondolsz....
(tehát időben az VGA hiba megelőzte a porszívót...Meglehet, hogy adott hőfok felett szarakszik a kártya???
Meg lehet ilyen hőfokot határozni, hogy mi az elfogadott max VGA hőmérséklet?(bár nem tom a VGA hőmérsékletét, az everest nem mutatja nekem...)Azért nem hiszem hogy AGP-s karit veszek, asszem egy Q9300, 4850/4870 combo lesz itten, nem pedig csokrokban gagyimamikarik, ami kvalitásban szerinted illik hozzám
-
Speed®
titán
válasz
vlorika #15435 üzenetére
A porszívó használatához szeretnék gratulálni, meg annak is, aki ezt tanácsolta.
Hallottál már a statikusságról? Szeretik a VRAM ICk, hasonlóan hálálják megPróbálkozz még a kártya hűtésének megerősítésével (új paszta, +venti), hátha..
Legrosszabb esetben a hasonló kvalitású vidkarikat csokrokban dobálják 3-4kért. -
vlorika
csendes tag
Köszi a gyors response-t.
Hát ez igazán rossz hír, bár számítottam rá....
A VGA sosem volt tuningolva, sosem volt elég bátorságom hozzá...Bár netezni lehet a géppel, meg filmet nézni is(tényleg ekkor nem kellene hibát generálnia a VGA-nak?) mégis ki kell gazdálkodni vmilyen gépet egy kis kikapcsolódásra....
-
vlorika
csendes tag
Sziasztok,
Úgy hiszem elhalt, a VGA kártyám Sapphire9600pro 128Mb....
(nem mai szegénykém)
Azt tapasztaltam, hogy játék közben (wow, Civ4), egy idő után 20-30 perc, villódzó pontok jelentek meg, majd elmósodtak a betűk szélei, majd kis idő múlva pixelhibák jelentkeztek, ami rossz talajtextúrákat jelent, majd kisebb nagyobb fekete háromszögek villódznak a képrenyőn...
A házat kiporszívóztam, hátha vmi kosz, illetve óvatosan megmozgattam a kártyát, hátha csak érintkezés, majd teljesen leszedtem a Catalyst egy korábbi verziót, majd csak a legújabb 8.1 drivert tettem fel, de nem változott semmi, illetve mostmár a wow nem is indul, hanem egyből restart...
Lehet-e vmi tenni ebben az esetben, vagy biztosan tönkre ment a VGA kártyám? Gondolkozok egy teljes win reinstall-ban, szerintetek segíthet???
Ugyan új gép vásárlását tervezem, de még vártam volna 1-2 hónapot..
Köszönöm előre is az ötleteket.
-
fekeandras
őstag
Köszönöm.
-
Lenry
félisten
válasz
fekeandras #15430 üzenetére
íme:
8800GTS(g80 maggal), 8800GT, 8800GTS(g92 maggal), 8800GTXmelyik milyen? hááát... mind jó
-
fekeandras
őstag
Engem egy teljesítménybeli sorrend érdekelne.
8800GTS,8800GT,8800GTX
Melyik milyen?
-
Steve-0
őstag
szerintetek melyiket vegyem 6800 GT GDDR3 256Mb vagy 7600 GS GDDR2 vagy kicsit drágábban egy HD2600XT-t igaz nem tudom mennyit érhet a HD támogatása... meg ehez még van gari is!
-
Lujgi
tag
Helló!
Segítsen már valaki....
Egy Asus Extreme 7800GT-ről lenne szó!!!
Azt szeretném megtudni,hogy milyen léghűtőt vegyek rá ami leginkább ajánlott tuníng szempontjából???
Segítségeteket várom.... -
-
jenei92
senior tag
Érdemes hd2600proról váltani hd3850re?
-
PcfanTheMan
csendes tag
Ahha értem... oksa.. köszönöm az infókat.. még annyit ha a
aedon HD 4870 512MB Crossfire mellett döntenék nem kell hozzá ütősebb hűtésrendszer.. elég az is ha csak 1 vga-hoz viszonyitom a hűtést?
-
JanR
addikt
válasz
PcfanTheMan #15410 üzenetére
En szemelyszerint a 4870 CF-re szavaznek MOST, de nem tudom,hogy az x2 mennyire lesz jo.
-
Lenry
félisten
válasz
PcfanTheMan #15410 üzenetére
én óriási nVIDIA-rajongó vagyok és soha nem vennék ATi VGA-t (most hogy az AMD-é lett már végképp nem), de most kénytelen vagyok azt mondani, hogy az ATi-t ajánlom
gyorsabb/egy szinten van a GeForce-okkal, de jóval olcsóbban
a kétmagosra meg szerintem ne várj... 2 GB VRAM-ra egy játéknak sincs szüksége, és ki tudja, hogy mennyire lesznek ráoptimalizálva a játékok az X2-re...
ha nagyon CF-et akarsz, legfeljebb veszel még egy 4870-est
árban kb ugyanott leszel -
PcfanTheMan
csendes tag
Hali mindenki, gép vásárlás előtt állok.. és kellene egy kis segítség mégpedig... videókártya terén.. GRAFIKUS KÁRTYA-BFG NVIDIA GeForce GTX 280 OCX 1GB PCIe 2.0
GRAFIKUS KÁRTYA-BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX OCX 512MB PCIe 2.0
GRAFIKUS KÁRTYA-Raedon HD 4870 512MB Crossfire
ezek közül ti melyiket ajánljátok??
vagy várjak a Radeon HD 4870 X2 2048 MB (R700)-re? :s
HELP:s:s -
Tomate
veterán
Megvolt a 2900Pro CF "teszt"
Átjött fv82-tagtárs, hozta az 1:1-ben ugyan olyan 2900-ast mint az enyém, biostól kezdve az utolsó porszemig minden egyezett. Beraktuk mind a 2-t. Molexet ráraktam alaplapra. Mind 2 CF-híd rákerült mindkettőre rádugtam a tápot. Indítás>Működnek a kártyák de a CF nem megy. GPU-Z látja mind a 2 kártyát. Az elsődleges síneben lévőt normálisan állapítja meg, ami meg a másodlagosban van, olyanokat ír rá, hogy 4gb-ram, 512bit, 1mhz GPU-2mhz Memory.
Catalyst 8.7 csak 1 kártyát lát. Utána két kártyát megcseréltük, ugyan az, utána megnéztük egy híddal, megnéztük híd nélkül, megnéztük alaplapi molex nélkül, külön külön mind két slotban a kártyákat, biosban , ctrl+F1 kombóval az összes PCI-E es beállítást ami disableden volt autóra tettünk. Semmi, ugyan az és az.... Átmentünk tesóm gépéhez. Ugyan az az alaplap mint az enyém, és ugyan az volt a probléma mint az én gépemen. Sehogy se jött összeHa valaki tud valami okosat ne tartsa vissza!
-
-
törölt tag
Már újra is tettem a windowst,hogy nem-e az nvidia driver volt a gond,de ezek szerint nem
omega drivernek utánnanézek,mert nem tudom hogy az pontosan mi is
Áhh jó ez nekem,legalább nem fogyaszt olyan sokat.Filmeket is viszi jól amiket eddig próbáltamAmúgy Jó lenne ez a kártya,ha nem jönne rá ez a villogás néha,meg a pip az így használhatatlan,akkor van hogy egyfolytában villog ha bekapcsolom
Azért köszi a segítséget!
-
tresh
veterán
válasz
#47492352 #15402 üzenetére
Nvidia drive le volt szedve ? vagy vmi nem volt amivel össze akadhatot volna?esetleg omegad driver -el is kiprobálhatod hátha az jó amugy meg értem h nem kell játékhoz de azért nem rossz ha egy olyan vas vana gépbe ami mindig tettre kész legyen az jaték filmezés bármi
ha tudod akkor sztem passzold(ham tényleg jól jösz ki belőle) és szerezz be egy 38xx vagy 48xx atit jó kis VGA-k sztem...én is Nvidiaról váltottam,kellemes csalodás
-
törölt tag
Felbontás natívban,és 60hz-en megy.Nem állíottam semmit el,így használtam a régit is...
És igen,ebbe vettem.És tudom hogy a 8800gts sokkal jobb,de már játékhoz nem kell,így olyat akartam ami kevesebbet fogyasztMeg most még talán el tudom adni aránylag jó áron...
ja és mintha csak azután kezdődött volna ez a villogás,miután feltettem az ati drivert
Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max