Aktív témák
-
petack
csendes tag
Aktív hűtéses + még 1 venti rá van állítva alapjáraton 40-43 fokos, játék közben max 50...
van olyan játék ami megy rajta szépen akármeddig (4-5 óra), és nem fagy le, de a játékok nagy része igen...kipróbáltam másik gépben is és ott is lefagyott, csak azt nem értem hogy akkor 1-2 játékkal miért "kivételezik"... ez nem szoftveres gond? -
fagy53
nagyúr
Ez így sajnos nem igaz. A P35-ös lapok nem 2.0 szabvány szerint készültek, ez a CF támogatottságán is látszik és a tápellátás a sloton keresztül sem 150W, ami pedig 2.0 szabvány. Az első igazi, valós 2.0 szabvány szerint lapok X38-as Intel chippel készűltek.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a 2.0 szabványú VGA-k ne mennének a régebbi 1.0 szabványú lapokban, a CF működhet jobban a 2.0as lapokban, de single-ben nem veszel észre különbséget, legfeljebb a P35-ös lapban kell a +tápcsati.
Nézd meg ezt! -
P@trick
tag
akkor bocsánat
gyorsan utánakerestem és az első pár találatomból annyit tudtam értelmezni hogy: "az X38-ban már PCI-E 16X 2.0 is lesz". Ebből kifolyólag azthiszem már te is érted
japeen_hun: elnézésedet kérem a félreinformálásért de a lényeg, igenis működni fog a gépedben ha nem is használja ki
-
japeen_hun
tag
Már BIOS alatt is szemetel. Másik drivert is kipróbáltam azzal is olyan. A videokártyán kivül mindent lecseréltem a héten, ez a 3dik napja hogy használom az új cuccokat, és most játék közben adja meg magát. Hát mit mondjak...fasza.
Próbáljam meg a lecserélt géppel is? Vagy ez most mehet a kukába.
Mondjuk 3éves már lassan. -
Htibimor
senior tag
-
Steelmanus
addikt
Koszi a valaszt, de itt a lenyeg az hogy ugye magara a videokarira kell dugni a 6 pinest.
Nekem 9800Pro-m van arra eleg a sima molex, tehat nem az alaplapra hanem magara a kartyara kell dugni. mert az alaplapi 4 pines 12V plussz a PCIE alaptapfeszultsege is keves a kartyanak, ezert kell meg kulsoleg megtamogatni a 6 pinessel. Jol gondolom? -
törölt tag
Már újra is tettem a windowst,hogy nem-e az nvidia driver volt a gond,de ezek szerint nem
omega drivernek utánnanézek,mert nem tudom hogy az pontosan mi is
Áhh jó ez nekem,legalább nem fogyaszt olyan sokat.Filmeket is viszi jól amiket eddig próbáltamAmúgy Jó lenne ez a kártya,ha nem jönne rá ez a villogás néha,meg a pip az így használhatatlan,akkor van hogy egyfolytában villog ha bekapcsolom
Azért köszi a segítséget!
-
törölt tag
Felbontás natívban,és 60hz-en megy.Nem állíottam semmit el,így használtam a régit is...
És igen,ebbe vettem.És tudom hogy a 8800gts sokkal jobb,de már játékhoz nem kell,így olyat akartam ami kevesebbet fogyasztMeg most még talán el tudom adni aránylag jó áron...
ja és mintha csak azután kezdődött volna ez a villogás,miután feltettem az ati drivert
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest