Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Bazsika22
tag
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Egy haveromnak kellene segitseg
A konfigjahoz kellene ajanlani egy passziv hutesu VGA-t 30-40ezer Ft-os arban
CPU: Core 2 Duo E8400
Alaplap: Gigabyte Ga-N73PVM-S2H
RAM: 1DB 2GB Kingmax 800MHz
HDD: Samsung 320GB Sata II 16mb chace
VGA: --- (egyenlőre alaplapi ami egy Geforce 7100)
DVDRW: Pioneer 215D Sata
Ház: Gigabyete GZ-M1 mATX fekete
Táp: Deer ATX450WA haz eddig eleg csendes, ezert fontos a pasziv vga, jatszani termeszetesen szeretne vele
Feltehetoleg csak nVidia johet szamitasba
Segitsegeket elore is koszonom. -
Bazsika22
tag
Sziasztok!!!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a videókarimnak (Asus 1950pro) valamilyen melegedési vagy memóriaproblémái lehetnek mivel 1-2óra game után kékhalál és meghalt a gép. restart után megen jó egy ideig.
Felcserélgettem mindent egy másik géppel és a videókarinál jött elő a hiba nála is.Egyszerű garis hiba nincs a kártya egy éves.
A gond az,hogy 2x vittem vissza(1x géppel 1x egyedül) könyörögtem,hogy indítsák ek a gépen valamelyik játékot nem kell hozzányúlni 1-2óra múlva lefagy.
Erre a barmok lefuttatják a 3dmark06 ot 2x és aszt mondják ez tökéletes sőt diagnosztika miatt pénzt akartak kérni.
Na azt azért nem!
Nem akarom annyiban hagyni a dolgot már a bolt miatt sem!A kérdés mivel tudom végleg kinyiffantani a kártyám?
Én mikróra gondoltam kb 5mp-re vagy piezzoelektromos öngyújtóra a memóriáknál szikrázni vele?Kösziu a segítséget
-
PowerBuldog
veterán
Hali!
A Thermalright TRadˇ2 nem tudjátok mikorra fog megjelenni? 4870-re váltanék, de amíg nem lehet rá kapni egy ilyen normális hűtőt, addig nem szívesen cserélnék.
-
Qru
MODERÁTOR
Melyik/milyen programmal lehet megnézni, hogy egy adott vga hány pci-e sávot kap? GPU-Z kilőve, mert nem tudom feltenni, vmi hibát ír ki az installnál.
-
KINIZSI
tag
válasz
lizakattila #17086 üzenetére
köszönöm a választ,este ki fogom próbálni!!!
-
kpeter
tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a másodlagos képernyőként használt LCD tv-n icipicit akadozik a videók lejátszása (DivX éa X264 egyaránt). Codec hibát kizártam, mert az elsődleges monitoron nem akad, sőt akkor sem, ha elsődlegesnek beállítom a tv-t. Gyanakodtam arra, hogy 720p 50Hz miatt látok némi akadozást, de mivel elsődleges képernyőként nincs ilyen gond, ezt is elvetettem. Valaki találkozott már ilyesmivel?
A konig: MSI RX2600XT-T2D256EZ/D3 PCIE videókari, AMD Athlon 64 X2 4400+, 2Gb RAM, Vista 32bit.
Esetleg, ha tudtok olyan topikot, ahol a kérdés jobb helyen lenne, akkor is írjatok pls. Köszi!
-
zsolt1129
addikt
válasz
lizakattila #17086 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam.A 38xx szériánál legalábbis.
-
KINIZSI
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a köv.-ben:
Játék közben kb 1 másodpercenként ,minden másodpercben akadozik egyet a kép,főleg autós játékoknál észrevehető...
AtiToolban is ugyanez a helyzet a szőrkockánál....
Kiírja,hogy 1250 AVG FPS,de ezt az akadozást csinálja ugyanúgy állandóan.
Ja a kártya 4850 Sapphire,8.8-as Catalyst!
Az előző kártyával nem volt semmi hasonló jellegű problémám(3870)Valaki tudna segíteni????
köszi!
-
Kephamos
addikt
Intel X3100-as integrált videókártyám van. Egyes játékokban, (pl. Postal 2, Operation flashpoint) az átlátszó textúrák (pl. bokrok) csíkosak. Mi lehet a probléma?
-
Kicker
őstag
tudom kolléga, de ehhez még detonator előtti driver kell? nvidia.com on van arrchív rész, de még nem ástam bele magam... valaki nem emlékszik egy driver számra? nekem valami 61.xx rémlik, de az már geforceokra volt... tnt 1 es kártyám is volt, de annak nem emlékszem a driver számára...
mod: külön van ennél a típusnál pci és agp-s driver, vagy egybe... remélem egybe...
-
sonaj0203
aktív tag
Hali
Most újítotttam 8800gt-t az lenne a vóna a kérdésem, hogy melyik az éppen aktuális legstabilabb driver hozzá vista 64 alá, fölé, beléje?
Mi a tapsztalatotok ezen kártya és a vista 64 párosról megéri-e a váltás, mikre, milyen buktatókra érdemes figyelni, vigyázni?köszönöm a kedves segítségeket
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
changbácsi #17053 üzenetére
Húzd meg a procidat kicsit, és szabadítsd rá a gtx280-at!
tuti gyilkos gép lesz! -
lala42
őstag
Sziasztok.
Most állok videokártya csere előtt. Két kérdésem lenne
1./Mit jelent a dual slot?
2./Shappire 4850 re gondoltam . Most 2900 Pro van. Megéri-e cserélni? Vagy várjak még?Köszi előre is
Ha valakinek van tapasztalata a 4850-el (csak Shappire jöhet számításba) Ossza meg velem. THX
-
Viperator
őstag
Nemrég vettem egy X1950XTX-t, hogyan lehet prögetni a ventilátort? (Everest szerint: GPU - 67°C és 863 RPM (12%)... nem akarom, hogy tönkremenjen a GPU.....
-
mate15
csendes tag
Sziasztok!
egy régi HIS ati9550-em van
128mb, 128 bit.
Gyakran (mindig) beszaggat a GTA San-Anderas
Miért? Más játékkal nincs baja.
Lehet túl új a driver?
Előre is köszi a választ. -
mate15
csendes tag
Sziasztok!
egy régi HIS ati9550-em van
128mb, 128 bit.
Gyakran (mindig) beszaggat a GTA San-Anderas
Miért? Más játékkal nincs baja.
Lehet túl új a driver?
Előre is köszi a választ. -
csordas11
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy powercolor hd4870pcs vga-t. 8.8 as ccc-vel szarakodott, ezért felraktam a 8.9-es catalistot ccc nélkül és az ATI tray tools 1.5.9.1314-et, szépen beállítottam profilokat stb., működött minden jól. Újraindítás után az ATT minden állítgatására azonnal újraindult a gép. Milyen drivert kéne feltenni? Tegyem fel a 8.9 ccc-t, vagy az ATT más verzióját?
-
Kicker
őstag
hali
kényszerből egy abit nf7 alapú gépbe beleraktam egy pci-os régi elza rage 128-as 4mb-vel ellátott csodafegyvert, egyenlőre még nem találtam drivert, nem tudja valaki, hogy mely driver a legjobb xp alá ehhez a fegyverhez? Láttunk már olyat, hogy az újabb driver rosszabb volt mint egy régi... valaki ha tudna valami kiindulópontot adni, megköszönném...
-
exception
aktív tag
válasz
LuiUlyKang #17060 üzenetére
Na az érdekes dolog,mert valóban nem lenne szabad elindulnia a gépnek sem...
Nekem X800GTO volt és imádtam,sokkal több fps-t tudott az általad említettnél még az is... -
Zolee11
senior tag
válasz
LaMotta #17062 üzenetére
Mivel, most egy hónapot hagytam a kutakodásnak, ezt is tüzetesebben meg fogom nézni, viszont nagyobb felbontásokban gyenge lesz, nekem minimum 1280x800 kellene, és ezt ma már a 2600XT nem tudja elég sok játékban.
Így nézegetve a tesztet, nem sokkal gyorsabb mint a 2600XT, szerintem. A két kártyát együtt kellett volna tesztelni, mert elméletileg ezt a vonalat folytatja, így nehéz összehasonlítani a teljesítményüket, de majd ránézek a nyers számítási teljesítményekre a GPU felépítése alapján. -
LaMotta
aktív tag
válasz
Zolee11 #17055 üzenetére
Egy 4670-en azért szerintem érdemes elgondolkodnod. Legalább is én pl. azt teszem
...
diegho kolléga épp csinált egy HD4670 gyorsteszt-et, de már van jó pár másik is a világhálón.
-
LuiUlyKang
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég újítottam egy Radeon X850 XT-t, éshát nagyot csalódtam mert nagyon nem azt a teljesítményt nyújtja, amire számítottam a Radeon 6800Pro helyett...
WoW-ot nyomom leginkább, a különböző beállítások kb. semmit nem változtatnak az FPS-en, csak a látás-távolság. Így általában 20-30 FPS-t produkál.
Na ha kicsit jobban meg van terhelve (Hyjal raid pl.), ahol rengeteg figura mozog, meg effektek röpködnek, 2 FPS..
Namost sokan mondták, hogy ez így biztos nem természetes, ezzel így elég jól kéne mennie.Namost ami az érdekes: hirtelen ötlettől vezérelve lehúztam a plusz tápkábelt a video-kártyáról (adapterrel van csatlakoztatva 2 normál (ATA) tápkábelről), és nem történt semmi... Nem sípol, nem akadozik, fut a game tovább, mintha eddig se kapott volna eddig onnan tápot. Vagy nem is kap? Valami baja van?
Köszi előre is,
Lajos
P4 2.8Hz
2GB Ram
Radeon X850XT (256mb)
Asus P4S8x alaplap (SiS) -
Pollux66
tag
Hy all!
a mai napon szereztem be 1 Gainward dual slot-os HD4850-et!
Teszi is a dolgát rendesen: jobb a hűtése mint a referencia és a sebességgel sincs baj.
DE! brutál hangos! Mintha folyamatosan 100%-on pörögne a cooler, noha csak 35-38C° alapból!
Eddig csak Nvidia-im voltak voltak de azok maguktól leszabájták a fordulatot!
A conroll centerben nincs ilyen szabályozási lehetőség.
Tippek?A válaszokért előre is THX!
-
sonaj0203
aktív tag
Hali
Bocs láma kérdés?
Nvidia kártyát cserélek nvidiára, gyengébet erősebbre. Szerintetek újra kell rakjam a rendszert? -
Pilot
tag
válasz
misirulez #16996 üzenetére
Szia!
Gigabyte GA-EG45M-DS2H (rev. 1.0) alaplapról lenne szó.
Intel®G45 + ICH10R Chipset
Revolution energy saving design with DES advanced technology featuring hardware based Dynamic 4-Gear switching.
Supports 45nm Intel® Core™ 2 multi-core processors with FSB 1600 by O.C. MHz
Dual channel DDR2 1066 by O.C. for remarkable system performance
Integrated Intel Graphics Media Accelerator X4500HD Intel GMA X4500HD)
Built-in TPM chip with 2048bits encryption to highest level digital data protection.
(Ultra TPM feature is optional due to different regional policy.)
Features high speed Gigabit Ethernet and IEEE1394 connection
High quality 106dB SNR ALC889A HD audio.
Supports Dolby Home Theater® audio to create a stunning surround sound listening experience
Chipset built-in hardware video decode acceleration for smoother HD video playback and Blu-ray/ HD DVD support
Integrated HDMI interface for high Definition video (1080) playback with HDCP supportMost egy Gigabyte Radeon 1600Pro-t használok.
Köszi!
-
Zolee11
senior tag
válasz
fagy53 #17051 üzenetére
Mivel én régi játékokkal nem játszom ez nem szempont, és eddig nekem soha nem volt problémám az ATI driverekkel, vagy csak olyan ritkán, hogy nem is emlékszem.
4xxx sorozatból választanom fölösleges a jelenlegi gépemhez, (X2 4200+) mert még a 3870-est se fogja teljesen kihajtani. Gépet idén nem cserélek, tehát pénzkidobás a 4xxx széria megvétele számomra.exception:
Ha teljesítmény/ár értéket nézünk,akkor szerintem a 3870 jobb választás
No pont ez az, a 9600GT olcsóbb és jelenleg több játékban gyorsabb, de ez megváltozni látszik, és ezért már inkább a 3xxx széria a szimpatikusabb. És persze alig van pár % a két kártya között a 2007-es játékokban. A jövőben úgy tűnik mégiscsak az ATI által űzött fejlesztési vonal lesz a jobb, azaz a több shader processzor a jobb.
Köszönöm a segítséget és a véleményeket. -
Tomate
veterán
válasz
changbácsi #17053 üzenetére
GF 280GTX, de sokkal drágább mint az ATI ha ez neked nem probléma. Ha meg már ennyit rászánnál miért nem egy 4870X2?
-
changbácsi
tag
Sziasztok!
Nincs időm végigolvasni a topikot, de erre kérlek válaszoljatok.
C2d 3.2 ghz es gépemen 8800 GTS 512 mb os karim helyett milyet vegyek? ati 4870 vagy Gf 280 gtx?
1280 x 1024 egyelőre a felbontásom, de tervezek majd nagyobb monitort...
köszike
-
exception
aktív tag
válasz
Zolee11 #17050 üzenetére
Hallod ez egy baromi fogós kérdés...Ha teljesítmény/ár értéket nézünk,akkor szerintem a 3870 jobb választás.Egyik ismerős most vett 3850-est,elég meggyőző teljesítmény,jól gazdálkodik az erejével és annyi pénzért...
Szerintem 3870-es,pedig jobban szeretem az nvidiat,9600GT mégsem győzött meg -
fagy53
nagyúr
válasz
Zolee11 #17050 üzenetére
Én a 2600-ast 96GT-re cseréltem és nem bántam meg! Az utolsó pillanatig kacérkodtam a 38xx szériával, de egy-két régi játékom bugos volt az ATi driverekkel és végül ez döntött.
Most megint a 2600 van a gépben, mert megszerettem őkelmét, de holnap játszani is fogok és visszateszem a 96GT-t.
Én a helyedben a 4xxx ATi sorozatból választanék. -
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
Nemsokára lecserélem a jó öreg 2600XT-t, és a 3870 vagy a 9600GT lenne az utód. Először a 9600Gt választottam, majd tovább kutakodva, talán a 3870 mégis jobb választás, mert a most megjelenő játékok jobban szeretni fogják a több shader proccal rendelkező 3870-est mint a mai játékokban általában picit gyorsabb 9600GT-t.
Nem mintha nagy különbségek lennének a két kártya között...
Nektek erről mi a véleményetek? -
gerrog
aktív tag
válasz
petyuska74 #17042 üzenetére
szerintem ezek elég jók:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1275 -
KINIZSI
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a köv.-ben:
Játék közben kb 1 másodpercenként ,minden másodpercben akadozik egyet a kép,főleg autós játékoknál észrevehető...
AtiToolban is ugyanez a helyzet a szőrkockánál....
Kiírja,hogy 1250 AVG FPS,de ezt az akadozást csinálja ugyanúgy állandóan.
Ja a kártya 4850 Sapphire,8.8-as Catalyst!
Az előző kártyával nem volt semmi hasonló jellegű problémám(3870)Valaki tudna segíteni????
koöszi!
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
azt olvastam valahol, hogy ha az ATI drivert akarom frissíteni akkor az "uninstall"-ja nem tökéletes, sok "szemét" marad a gépen.
ajánlottak is egy programot, ami könnyen beszerezhető, és jól működve eltávolítja a régi drivert.Nem tudná valaki nekem megmondani, hogy mi lehet az a program?
a segítséget előre is köszönöm.
üdv
-
Dudu67
tag
válasz
magellaner #17037 üzenetére
Szia!
A kártya referenciahűtéses, 85-86 fok kb. játék alatt, ha jól mér az everest.
Volt másik gépben is, ugyanezt csinálta.
-
Dudu67
tag
Sziasztok!
Egy hibajelenség felől érdeklődnék.
Adott egy garis MSI 4850 VGA. Játék közben az alábbi képeken látható hibákat produkálja:
Ezeketa hibákat azonban nem produkálja állandóan, van olyan, hogy hibátlanul,
rezzenéstelenül megy órákig, de aztán "gondol egyet" és jönnek a hibák.
Előfordul az is, hogy a játék megkezdése után azonnal elkezd hibázni.
Ha nem hagyom abba a játékot, akkor 5-6 perc után a kártya "kifagy",
egy homogén képernyő látható csak (lila, világoskék, szürke színekben fordult elő).Tesztprogramok futtatása alatt (3D mark06, Aquamark3)a hiba NEM JELENTKEZIK!
SZERK: A képeket PrintScreennel készítettem, a látható hibáknál általában jóval több van a valóságban, csak hát kicsit lassú vagyok.
Mit lehet itt tenni, mi lehet a hiba oka?
Úgy tudom, hogy ha beviszem gariba, ott a fent említett tesztprogramokat futtatják.
Ha valaki tud, kérem segítsen!
-
orikácska
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, segítségeteket.
Az mit jelent h a konfiguráció képes-e kihajtani a vga-t?
ati4850-t néztem most ki
konfigom: Abit Kn9 Ultra, 2*1gb ddr2, amd x2 3800
jelenleg 7600gtm van, de ez másik gépbe kerül
azért jobb teljesítményre lesz képes ilyen konfiggal az új kártya mint a 7600gt?
megéri még 2g memót beletenni, mert max erre lenne még pénzem?
válaszaitokat előre köszönöm -
exception
aktív tag
Attól függetlenül hogy nem kell begyújtani,jó kis kártya meggyőző teljesítménnyel és árral.
Lehet hamarosan konvektoron játszunk,ha már hűtővel is lehet netezni -
jarobert
csendes tag
Talán feltételezi, hogy legalább egy van a tápon alapból, ami így is van manapság elég soknál csak nekem pont nem olyat sikerült beszerezni
Egyébként (ha jól gondolom) nem fog 4db 4-pin-es csatlakozót lefoglalni mert mivel már írtam is korábban, hogy ugyanúgy megy akkor is ha az Y kábel egyik ágát dugom a tápra mint ha mind a kettőt. Így aztán az mindkét Y kábel 1-1 4-pin-es végét dugom a tápra a kártya meg megkaphatja a 2db 6-pin-es dugóját és akkor remélem nem lesz több hibaüzenet.Holnap du. ha meglesz a kábel jelzek hogy mi az eredmény.
Üdv.
-
orikácska
csendes tag
vga vásárláson töröm a fejem
a tesztek és árak alapján ati4850-re gondoltam
35ezer körül ez a legjobb választás?
Sapphire-t és Asus-t néztem ki
mi a különbség a HTCP és a HTDI között?
válaszokat előre is köszönöm -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Van itt a PHn valahol olyan teszt amiben egy 9600 GTt mérnek össze egy G80as 8800 GTS 320al?
Kiváncsi lennék hogy mekkora a különbség a két kártya közt.
-
nbl2
senior tag
válasz
jarobert #17008 üzenetére
Ha ez így van, akkor miért nem ad hozzá a gyár kettőt?
Nekem soknak tüník a két csati, főleg, hogy így 4db csatit foglal a tápból ami nem csak felelsleges, hanem vicces is.
Ha tényleg ennyi kell és így menni fog, akkor valamit nagyon elbasztak a a kártya tervezésénél az tuti. -
exception
aktív tag
Szerintem vagy 6800GS vagy DDR3-as 7300GT, a source mind2-n elfut szépen.Nekem X800GTO volt,talán az X8xx-as széria is jó alternatíva lehet,igaz SM3.0-t nem tudnak,én ebből anno semmi hátrányt nem érzékeltem.
-
qdak
addikt
válasz
Csiborbogár #17015 üzenetére
de 1 7600 gs elveri mind 2 t ugy látom
igazán CS source alá kéne vga
esteleg 7300 gt ? v 6600 gt v 6800 gs szted meik ? -
qdak
addikt
válasz
Csiborbogár #17012 üzenetére
annyit nem játszok és nem akarok másra költeni
3450 mennyivel jobb? -
qdak
addikt
az infomban lévó géphez mien vgat ajánlanátok ? mit bir még kihajtani ? 2400 HD t elbirja a 350W os fsp m ? mert a nálam lévő 7800gtx em nem!
vagy 3450 ?
-
exception
aktív tag
Üdv!
Az amper miatt fontos,hogy rádugj minden csatlakozót,"kisebb" kártyák elmennek,ha egyet dugsz rá,de az sem lesz tökéletes.
-
jarobert
csendes tag
Az hogy az Y kábel mind a két 4-pin-es végét rádugom a tápra vagy csak egyet az mindegy, mindenhogy adja a hibaüzenetet. A gond az "szerintem" hogy nekem 2db 6-pines foglalatom van a kártyán, de csak egy dugóm.
Tehát a megoldás egy 4-pin --> 6-pin átalakító kábel 300Ft-ért.Ha nincs vkinek más ötlete.
-
nbl2
senior tag
-
jarobert
csendes tag
válasz
mokus1 #17003 üzenetére
hát ez az hogy nem mert 1db Y kábelt adtak (neten megnéztem mindenhol egy van a csomagban) ennek a közös vége a 6 pines a másik két vége pedig a normál szokásos csatlakozó ez megy a tápba (mindkettő).
A kártyán viszont 2db 6 pin-es foglalat van de azt hallottam hogy ez azért van ha több kártya lenne a gépbe akkor ezen keresztül kellene összekötni (vagy ilyesmi). Ha mind a két 6pin-es foglalatba tápot kellene dugni az már elég durva lenne nem? 4db tápcsatlakozót lefoglalna.DEER DR-8500BTX 500W-os tápom van. ez lenne a baj? van egy 300W DTK tápom lehet hogy teszek egy próbát.
A megoldást továbbra is várom mert bosszant hogy egy 60eFt-os kártya csak fél gőzzel megy és ezért a crysis szaggat.
Köszi
-
jarobert
csendes tag
Nekem asus en9800gtx kártyán van, de gondom van vele !!!
Minden indításkor bejön az nvidia áramellátás-jelő-je és figyelmeztet, hogy nem kap elég tápot a kártya ezért lecsökkenti a teljesítményét, hogy ne károsodjon, és hogy ellenőrizni kell a kártya külön tápellátást biztosító kábel be van e dugva.Aki már látott ilyen kártyát tudhatja hogy két tápcsatlakozási lehetőség van a kártyán (2x6pin) de csak 1db "Y" kábelt adtak hozzá (gondolom elég). Ha jól csináltam az Y kábel kettes végét (mindkét hagyományos csatlakozását) rádugtam a tápra a 6pines végét már kipróbáltam mindkét lehetőségben a kártyán, az eredmény ugyanaz.
(500W-os tápom van asus p5k pro alaplap, 4G MEM, core 2 duo cpu.)
A tápot megmértem 12,1V-ot ad le.
Amit googleban találtam:
- érintkezési hiba, táp szétcsúszott (kilőve)
- gyenge táp (nem hinném)
- driver gond (legújabb telepítve a honlapjukról)
- alaplap bios reset (megvolt)Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest