Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
harley #17899 üzenetére
a turbó csacsi egy hihetetlen nagy hülyeség már-már.
van a vga kainak ramja, pl 128mb, és még ezt kiegészíti a számítógér memóriájával, és így használhat 256, vagy akár 512 mb ramot is. oan, mint mikor az integrált is a rendszermemóriát használja.
elég nagy hülyeség egyébként -
kavicssli
addikt
-
Pokolika
tag
-
Pokolika
tag
Üdv szerintetek egy 9800gx2,vagy 260 gtx márkától függetlenül melyik jobb választás?
-
harley
őstag
hát tényleg 256mb-os és 64bit-es..
pedig már úgy örültem, hogy az erősebb vga (m-gs, m-gt) van a notiban mint az eladási leírásban.
nincs ilyen mázlim. -
joi29
őstag
válasz
harley #17873 üzenetére
-Valószinűleg a VGA számára elérhető és felhasználható memória teljes méretét
írja ki: vga fedélzeti + rendszer mem for text.saskaa
-Ha lapcsere lesz és váltasz pciex-re akkor egy 7600GT,GS vagy egy x1650pro,
az amivel max elboldogul a procid.
-Ez vonatkozik az AGP-s változatokra is.Arkana
-Egy bios reszet csodákra képes,de speciel az én lapom is produkált már hasonló
hibát igaz azt egy sima memória átmozgatás és egy kábel újra csatlakoztatás megoldotta.Hasaggymeg
-A procid elégséges az említett kártyához de a memória kompenzációs szövegel
sokszor csúnyát átverik a "muglikat".elistvan
-Szerkesz a kártya környékére egy ventit ami friss levegővel látja el a vga-t.
-A procid 100%-ban nem hajtja ki a 7600Gt-t de a 6600-hoz képest mindenképp
jelentős előrelépés. -
elistvan
őstag
Másik kérdés: 3200+ os bartonom 1giga rammal van és van lehetőség kártyacserére most egy msi 6600GT 128Mb vivo-van a gépben ezt lenne lehetőség lecserélni egy Leadtek 256mb-s 7600GT-re. Érdemes? Használ valamennyit? Nem játszok sokat de a a novemberi GTA 4 aszért szeretném ha minimum beállításokkal 800x600ba de futna. Megéri a csere vagy hagyjam a fenébe mert nem hajtja ki a proci a kártyát?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
TTomax #17866 üzenetére
14990 ért.Hát sokak szerint (pl.yougamers)messze elmarad a többi játék gépigényétől.DDR3-as akartam,de a csávó rábeszélt,hogy nagyobb a memóriája(eredeti opciómnál Radeon 3650/256Mb/DDR3) és az kompenzálja a sebességben való hátrányt.Meg a tápom is csak 350W,és féltem,hogy a processzor sem tudja kihajtani igazán.Most mit tegyek?
-
elistvan
őstag
sziasztok!
agp-s Gigabyte 6800GT-m van de nagyon melegszik. 70 fok körül van alapon terhelve még több. A borda forró alapjáraton is. Bordacsere nélkül ez mennyire orvosolható? Melyik drivert érdemes feltenni, hogy lentebb menjen a hőmérséklet? Vagy van a kártyára valami spec bios esetleg ami lentebb veszi magától?
-
Arkana
csendes tag
Hali!
Nyilván, nem a legjobb topicba írok, de nem találtam első blikkre megfelelőbbet. Szóval...
Reggel elmentem otthonról, használtam a gépem, minden OK volt. Este hazamegyek, a monitor 'no signal'-t ad csak, semmi sípolás, semmi egyéb. A monitor tuti jó, mert szobatársam gépére kötve adta a képet, az én gépemre kötve meg mindkét monitor no signalos volt. Na gondoltam, akkor lehet, hogy a videokari(radeon 9600pro - 4 éves, eddig totál meg voltam vele elégedve, az alaplapom meg abit nf7) a ludas. Átraktam haver gépébe, háromszor próbáltunk bootolni, ebből kétszer a speaker sivalkodása közepette no signal, harmadjára meg lett éppen kép, csak a bootloadernél kifagyott az egész mindenség. Na ebből arra következtettem, hogy tuti a kártya ment tönkre.
Vettem egy másikat (radeon 9250), mint átmeneti megoldás, beraktam a gépbe, ugyanaz az eredmény: no signal + némaság. Elvittem egy másik ismerősömhöz letesztelni a 9250-et, és jó volt. Na gondoltam, kap egy uccsó esélyt a 9600, és próbaképpen azt is beletettük, és az is szépen adta a képet! Ez hogy lehetséges?
Lehet, hogy az alaplapommal van baj, mondjuk az agp-s csatlakozóval? Egyáltalán, hogy lehetne az alaplapot tesztelni, hogy megtaláljam a hibát?
Előre is kösz az esetleges válaszokat! -
coccolino
aktív tag
ismét itt, és egy naiv kérdéssel
pci-e slotban megy olyan kártya (teszem azt ati 3850 pci-e 2.0) mennek-e, és ha igen
mennyire húzza le a teljesítményét? -
saskaa
tag
hali, van egy (asus p4s800, 2800 p4, meg jelenleg 512 ddr 400 de ez még bővítve lessz)
egy vga csere lessz előre láthatólag fx 5200 ről vmire, lightos játékokhoz, net valamint film nézéshez mien karit ajánlotok h ki is használja?
lap csere az agp foglalat miatt a pakliban van -
harley
őstag
üdv
az lenne a kérdésem, hogy lehet az, hogy msi ex600-434 notebook tipusban az nv go8400 mg vga-ra 512mb-ot ír az everest, miközben mindenhol 256mb-ot írnak?
Mező Érték
Videokártya tulajdonságai
Eszköz leírása NVIDIA GeForce 8400M G
Adapter leírás GeForce 8400M G
BIOS leírás Version 60.86.38.00.29
Lapka típusa GeForce 8400M G
DAC típusa Integrated RAMDAC
Telepített illesztőprogramok nv4_disp (6.14.11.5609 - nVIDIA ForceWare 56.09)
Memória mérete 512 MBVideokártya gyártó
Cégnév NVIDIA Corporation
Termék információ http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products
Illesztőprogram letöltés http://www.nvidia.com/drivers -
csikinke
csendes tag
Hello!
Remélem jó helyre írok
Kérdésem a következő: Hogyan lehet beállítani a VGA memória nagyságát acer 5315-ös notebook-on?
biosban nem állítható (szürke) és 8MB ami nem valami jó mert elvileg 128-nak kéne lennie és a rendszermemóriából is el kéne tudni vennie.
A windows 128-at ir ki meg még több száz dedikáltat meg elérhetőt.
intel x3100-as vga, intel M560as proci 2GB ddr667. a sims2 alig megy
mit lehet csinálni neki?
Üdv.: LP -
z0d1AK
nagyúr
válasz
norbee2244 #17869 üzenetére
hát a hd film elsősorban a procit eszi meg, szóval azt kellene leginkább fejleszteni, ez a proci amúgy sem nagyon hajtja ki a mai karikat
-
norbee2244
senior tag
Üdv
Lenne 1 oly kérdésem hogy 3000es cerka mellé mit ajánlatok?mit tud teljesen kihajtani?esetleg még 4000re feltudom tornászni az órajelét..keveset játszom max. hd vidiket nézek szóval nem fontos übergigabrutál teljesítmény
előre is köszönöm
Üdv norbee
-
dokee78
félisten
JAVÍTVA:
Egy ismerősöm VGA karit készül venni.
Az alábbiak közül melyik a legjobb választás?HD 2600XT 256 GDDR4
HD 3650 512 GDDR3
8600GT 512 GDDR3vagy 9500GT 512 GDDR3
-
TTomax
félisten
válasz
Hasaggymeg #17864 üzenetére
a Battlefield 2142,még a HD3850-en is szaggatott,ugyhogy nem tudom honnan ez az alacsony gépigényes tévhit.....ebböl amugy nagy hiba volt DDR2-t venni...most nézem az árát,ugye nem ennyiért vetted?Meg a procid sem tul bika ide...
-
Oti86
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Ati Radeon 9600pro vga elmegy egy Abit VH6T alaplapban? (Universal AGP 2x, 4x)
Oti -
Hasaggymeg
veterán
Vettem egy ilyet [link] és még a köztudottan alacsony gépigényü Battlefield 2142 nagy pályái (pl.Verdun)sem mennek szaggatás nélkül!Tanácstalan vagyok,mégis DDR 3-ast kellett volna venni?!
-
attesz5
csendes tag
Sziasztok!Van egy nagy problémám , azért írok ide , mert nem nagyon tudom hogy mivel lehet gond , én a videókártyámra gyanakszom , elég érdekes hangokat ad ki , ilyen sziszegős hangokat és akadozik minden , pl: Cod 2 - vel játszok és 40 FPS - em van meg ilyenek , és kegyetlenül szaggat , ha segítenétek megköszönném
-
dokee78
félisten
Egy ismerősöm VGA karit készül venni.
Az alábbiak közül melyik a legjobb választás?HD 2600XT 256 GDDR4
HD 3650 512 GDDR3
8600GT 512 GDDR3 -
-
misirulez
senior tag
válasz
NewPipapapa #17854 üzenetére
Az a zalman rajta ló..szt sem hűt, és ráadásul nagyon idegesítő magasfrekis hangot ad ki magából maxon pörögve.
Azontúl ehhez a kártya buszához 1gb felesleges, és indokolatlanul megnöveli a kártya amúgy 27-28e ft.-os árát.Ezeket a kis apróságokat leszámítva valóban "jó választás"...
Ha már 9800gt, akkor már inkább a galaxy xtreme tuner-ja, 28.5-ért...
Üdv
Misi -
z0d1AK
nagyúr
válasz
NewPipapapa #17854 üzenetére
tényleg jó választás, én is hasonlót tervezgetek, csak én gtx+-t
-
Bocaa
senior tag
Úgyérzem lassan kicsi 7800 GT-m megadja magát.persze nem biztos ezért kérdezném. HA elég sűrűn lefagy eléd sok játékban először a "biztonsági másolatokra fogtam" de az eredeti gémbe is akad.pláne hoyg vígan kéne mennie olyan graffal.Azér a caesar 4 1680*1050 be csak ne mfogja meg medium grafon??hoyg megfagyjon 2 percre... ha ne mhülyeség a felvetésem akkor nem teszem tönkre teljesen.És veszek mást. ha tudja vki ez mitől lehet nem tartsa magába ossza me gvelem!
-
gooool
őstag
válasz
bezzeg #17848 üzenetére
Helló!
Először is:a PCI-E ×1-es portba fizikailag sem tudod beletuszkolni a kártyát,mert az egyáltalán nem arra való(a ×16 már igen),másodszor a 2.0-ás port nagyobb energiát tud adni a kártyának,ezért nincs például a HD4670-en tápcsati.De csak ezért nem kell új lapot venni,mert felesleges.Amúgy lefelé kompatibilis és csak ez a különbség a 2.0 és a sima 1.1 között.Remélem tudtam segíteni! -
bezzeg
csendes tag
Bocsi,még 1 láma kérdés
A PCI Express x16 slot és PCI Express x1 slots ami az alaplapon található elméletileg kompatibilis ezzel a kartyával?[link]Csak mert a kártya leírásában szereplő PCI Express 2.0 kicsit zavaró.Elméletileg ez lefelé kompatibilis?! Illetve gőzöm sincs mi a különbség a két foglalat között
PCI Express 2.0 vs PCI Express x16köszi
-
saskaa
tag
videó kari (x800 gto) húzásánál mennyire legyek bátor? Mien hőfoktól károsodhat és vegyek e rá nagyobb hűtést? (most gyári van)
-
Emu
őstag
Létezik Radeon HD 4xxx szériából low profile?
-
joi29
őstag
válasz
z0d1AK #17801 üzenetére
-Mi az a CS?
-Egyébként meg a 7600Gt mesze nem elegendő a Crysis-hez mert még low
beállitások mellet 1024x768-on is alig-alig volt meg az átlag 20-25fps.
-Full-on meg el sem indul,és ha már a crysis-nél tartunk akkor emlitést érdemel
az is hogy a 8600GT,GTS-sem virgonckodik alatta, legalábbis ebben
a rendhagyó táblázatban nem. -
bezzeg
csendes tag
válasz
z0d1AK #17807 üzenetére
Ok!
Köszi!
Csak nem értek hozzá, nekem még radeon 9600xt-m vancsak most gépcsere van folyamatban és kellene valami erőssebb kártya.
A 9600GT-t felejtsem el?
+ 1 kérdés a (g92) jelzés mit takar?
Illetve tudnál mondani konkrét mákát és helyet?
Még a 4napos ünnep előt meg szeretném venni ,hogy legyen időm összerakni a gépet.(BP)
köszi -
catalano
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy egy Inno3D 8800GTS-re milyen hűtőt raknátok?
Köszönöm.
-
bezzeg
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 30.000 körül videókártyát?
nvidia 8800GT-t érdemes venni?
Vagy valami hasonló?
köszi -
coccolino
aktív tag
hi
ha választanom kellene 1 éves időtávot figyelembe véve, 7900gs/gt vagy 8600gt lenne a jobb választás? árban megegyezőek, régebbi configon (a64) a 7900 teljesít majd 20%-al jobban, és több tuningpotenciált is rejt
viszont nem dx10-es, és lassan érkeznek már ezek a játékok is
Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR