Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lali83
csendes tag
válasz
fagy53 #14946 üzenetére
Szia!
8800GT fagyás jelleg folytatás 14942től
kipróbáltam az órajelek visszavételét, vsync-et, így is jelentkezik.csak a teszt kedvéért kínoztam egy kicsit The elder scrolls 4 oblivionnal 1600x1200-as felbontáson közepes beállításokkal és semmi hiba órákon keresztül, hőfokok ugyanazok, próbálok leszedni minél többféle drivert, meg egy másik windowst telepítek egy másik partícióra. talán sikerül egy megfelelő masszát összeállítanom. de most már bosszant. Tápom sem úgy fújja a levegőt ahogy kellene, bár a papírlap mozog, ha mögé teszem, és a feszültségei is rendben vannak, nem is melegszik a burkolat.
Továbbra is ha v-kinek van ötlete még, kérem írjon.
köszönöm
Lali -
haxy27
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy nekem van egy integrált X1250 redeonom, ha jól tudom pixel shader 2.0
A kérdés az hogy az olyan játékok ami pixel shader 3.0 igényelnek azok menek e vele vagy teljessen felejtős a dolog. Mert kiprobáltam egy két játékot, BioShock, Area 51, UT3. na ez utobinál volt egyedül kép bár olyan mint egy 16 bites kártyán a régi doszos multat idézte fel, de atöbinél nem volt vagy csak részben felismerhetetlen kép volt az Area 51 nél meg a menü sem jelent meg a játéknál ha meg be sikerült lépnem a játékba akkor meg kép nem volt.
Itt már csak a Pixel Shadere tudok gondolni. COD4 az jó volt ment rendessen. azaz kicsit logolt.
-
fagy53
nagyúr
válasz
qwertly #14995 üzenetére
Ez biztos nem VGA hiba, túl gyorsan vitted vissza a 96GT-t!
Mindegy, tápot se cserélj rögtön inkább húzd le róla a felesleges 12V-ot terhelő fogyasztókat, HDD, DVD író, csak a próba erejéig.
Nagy esélyed van egy szoftveres összeakadásra, mivel csökkentettben működik, én ezt tartom a valószínűbbnek.
Legjobb lenne egy teljes reinstall, és ez nem kerül semmibe. -
qwertly
addikt
válasz
wiggen123 #14981 üzenetére
Szia az a gondom,hogy ere sajnos nincsen manni még kb 4ezer sem
.Örülök ha kitudom izzadni egy új táp árát ha egyáltalán az a hibás.Ezért szeretném tutira tudni mi a hiba és csak azt vegyek,vagy esetleg garizztasak mert ha nem a videokártya a hibás akkor így is felszámolnak 2900ft anyuk
amit visszavittem,hogy vele van a gond.Az a zavaró ha elindult akkor már nem számít,hogy mit csinálok mert megy és semmi gond nincsen vele lehet játszani filmet nézni,most is megy reggel óta és meg sem nyikkan a VGA meg 60 fokos.
-
bazsikaaa
csendes tag
-
bazsikaaa
csendes tag
üdv!
Lenne egy olyan gondom, hogy vettem ma egy használt régi vga kártyát (AGP-s)(elvileg működőképes). Berakom a gépbe, de semmi kép nincs! Több gépben megpróbáltam, de sehol semmi... nem sípol az alaplap, meg semmi hasonló, egyszerűen csak villog a monitoron a kis led, és semmi kép nincs!
Valami ötlet?!?!
-
VIG0
csendes tag
Hali
Asus9600xt videokártyám hoz és Samsung lcd hd-ready tv-mhez vettem egy DVI-HDMI kábelt. Sajnos nem tudok olyan felbontást találni amivel élvezhető lenne a tv-n a kép.
Bár most is így írok, de elég torz a kép.
Mi lehet a gond?
thx -
SpZ
senior tag
gyors kérdés
HD4850 és 3870 toxic -között mekkora a különbség?
esetleg diagramm? -
Zala81
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen karit érdemes venni ha max. 1360x768on használom a gépet és csak játékra. Proci: c2d E8400@ 3.6 A válaszokat előre is köszi!!! Ár mindegy!
-
wiggen123
senior tag
válasz
qwertly #14975 üzenetére
Szerintem a legolcsóbb az, ha beviszed egy szervizbe és ott előadod nekik, hogy mi a baj és miket próbáltál eddig. Valszeg ők is részegységenként fogják tesztelni.
Esetleg linux live cd? Azzal próbáld ki. Kétlem, hogy szoftveres hiba lenne, de nem kizárható. Esetleg windows újrarakás? Én nem vagyok a híve, mert jól karbantartom a saját rendszerem, de ki tudja...
Tápot már írta más is korábban. Ha nagy a feszültségingadozás benne (pl kiégett pár kondi) akkor szétvághatja az egész gépet. Lehet annak az előjele a vga (pcie busz) hibája. -
dave93
őstag
Hali!
Van egy Worms World Party játékom, az én aszatli gépemen hiba nélkül fut. Viszont megpróbáltam feltenni egy másik gépre is, fel is települt, de ha elindítom a játékot csak egy fekete képernyő és a "program nem válaszol". Miért lehet ez? Minden más játék hiba nélkül fut, de ez valamiért nem...Lehet hogy túl régi? Mit tudok tenni? Köszi
UI: A gép: Intel cel. 2.6ghz, 512 pc3200, ati 9250 AGP -
szbalogh
addikt
Hali!
3650 kari mennyit lassul vagy lassul-e ileltve kap e elég tápellátást pci express 1.0 csatiban?
Arról már felvilágosítottk, hogy a csati sávszélessége elég kell, hogy legyen.
Köszi -
qwertly
addikt
-
17"-os a monitorom,szóval max. 1024*768-ban játszom és ezek szerint akkora felbontásra elég a 256MB is....ha jól értelmeztem a tesztet.Egy kicsit halasztottam a gépem vásárlását,mert hamarosan(1-2 hét) erre is kapni giga lapokat
Ezért is variálgatok még a graffal kapcsolatban.
-
qwertly
addikt
válasz
wiggen123 #14970 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat
az a gond,hogy már ezek a tünetek előjöttek 2 hónapos 9600GT kártyával is egyre sűrűben és később már bootoláskor sem volt kép tehát F8 sem tudtam használni mert nem volt kép.Be tetem az 1éves 7900GS kártyámat hurrá
ment minden vittem vissza másikat gariztatni.DE most már 2 napi használat után kezd a régi kártyám is olyan tüneteket produkálni mint az új kártyám.Túlmelegedés nem lehet mert most reggel is csinálta,hogy az xp elkezd betöltődni és fut ott a kis csík de
de pár futás után a képernyő elsötétül és csak az segít ha csökkentett módban indítom és engedélyezem a VGA módban való futást akkor szépen betölt és megy minden egész nap.
-
Zollee
tag
Hy All!
Olyan videókártyát szeretnék venni, amiből ki tudom csikarni majd később a GPU-s számolást mindenféle programnál ami támogatja. (pl. hamarosan a Photoshop CS4)
Az lenne a kérdésem, hogy a teljesítményt tekintve itt mire érdemes figyelnem a vásárlásnál?
Mivel ugye a GPU számol, gondolom ilyenek hogy shader-ek száma meg hasonlók nem számítanak. Olyasmikre tudok gondolni, hogy pl. a memória és a GPU frekije kéne minél nagyobbnak lenni a nagyobb sebességhez. Esetleg minél jobb RAM-ok? Ezt úgy értem hogy DDR3-4-5 közül valamelyik.
Szóval én csak találgatok, jó lenne ha valaki kicsit kiokosítana, hogy mit kell figyelnem a vásárlásnál. (Úgy gondolkozzunk, hogy játékra szinte abszolut nem kell a kártya, csak HD filmezésre és erre a GPU-s rásegítésre programoknál.)Előre is thx annak aki segít!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
total90 #14969 üzenetére
Ha nem játszol magas felbontáson elég még. Lásd 256 VS 512.
-
qwertly
addikt
Valaki lenne szives megnézni a belinkelt képeket,hogy mi lehet a gond a gépel?
-
qwertly
addikt
válasz
fagy53 #14950 üzenetére
Bocsi,hogy most folytattam de a 4 link után nem tudtam írni.
Most a notirol írok mert újra kellet indittani a xp mert frissitette magát és kért egy újra indittást.Most is csak úgy jött be a képernyő ha F8 idittotam és ott kiválasztottam a VGA módot.A fotók mint írtam a monitor b@sz közben készültek volt úgy,hogy megnyomtam a 3 billkombót és csak 3/4 kép jelent meg de volt úgyis,hogy kibe kapcsoltam a monitort akkor olyan csíkos volt a tápom egy Chieftec 460W amit kb.1,5 éve vetem.A gépembe többmint egy évig volt a 7900GS kártya és semmi gond nem volt vele.
-
mrvikiboy
csendes tag
Sziasztok!
Addig már eljutottam hogy HD3850 v. HD4850 kártyát akarok, de a típusok között már elvesztem. Megnéztem pl. az Ipon-t és van millió féle egy egy típusból. Melyiket érdemes venni? MSI Giga Saphire...
Az árak a 3850-nél 20-tól megy 30 fölé hol a különbség? (RAM-ot leszámítva)Segítséget előre is köszi!
-
hEngi
tag
4850 készülök venni de a márkák armadájában elvesztem
mi a különbség a lite és a full között
és meik márkát érdemes választani mert amint láttam elég nagy az árkülönbség -
kerlac
őstag
Még mindig problémás a 8800 GT-m, azaz mindig befagy játék közben (E6750, 4bg ram, gigab. alaplap), újraraktam tiszta rendszerrel is behal. VGA drivert igazán csak a decemberi gyárit fogadja el hozzá, probáltam újatfelrakni 174-est elfogadta, de csak jobban fagyott. futtattam egy 3dmarkot, volt mikor teljesen beszaggatott és végül ezt dobta ki, de fogalammm sincs, hogy mi micsoda. Tudna vki segíteni vagy ötlet?
3Dmark eredmény:
3dMvégigfutott, nem fagyott le, de néha teljesen belassult... Garis a kártya, de azt mondták, ha végigmegy a 3dM akkor tuti nem hibás, hanem szoftveres a hiba...
-
whited
addikt
bocsi ha kicsit off
hy
beszéltem hammonnal és ő azt mondta h a 4850fulljában van pendrájvde vki meg azt mondja h nincs, most akk van v nincs,?
-
whited
addikt
bocsi ha kicsit off
-
Hello!
Szerintetek a Leadtek graf kártyák mennyire minőségesek?Mert pl. van ugye a 8800GT-nek Zalmano hűtős veziója több gyártónál is,de a Leadtek 8800GT Zalman hűtővel ellátott darabja 30% olcsóbb a többinél.Ez miért van?Specifikációban nincs eltérés pl. az MSI és az a Leadtekes között. -
Gyusz
őstag
válasz
Quiksilver #14945 üzenetére
Sokat megteszik ugyanezt más játékok miatt, azt azonban nem tudom, hogy a Stalker melyik kártyát szereti jobban. Kérdezősködj a Stalker vagy a Clear Sky topikban, én 4 tesztet futottam át gyorsan, ott különböző beállítások mellett 2-2 lett az eredmény, de ezek mind a 9600GT megjelenésekor készültek.
-
qwertly
addikt
Sziasztok van egy kis gondom volt a gépembe egy 9600GT videokártya 2 hónapos volt és elkezdet sz@ elsönek csak olyat csinált,hogy a bootoláskor a xp logója kifagyott és nem töltötte tovább a képet de az op aszt betöltötte mert tv tuner távirányitójával eltudtam indítani a tv még ha nem is láttam a képet de haladtam a tv műsor hangját.Később fokozódott a helyzet már a boot képernyösem jött elő és nem segített az újra indítások tönkelege sem itt már a biosba sem tudtam belépni mert inditáskor a képernyö csak villant egyet és utánna már nyugalmi állapotba küldte a monitor.Most betettem egy 7900GS kártyát és ez is elkezdte ezt játszani 2 napi használat után itt még eltudtam indítani úgy-hogy amikor az F8 megnyomtam akkor a VGA módot választottam ki a menüből.Mi lehet a gond?Mind a 2 kártya hibás lenne?
-
Lali83
csendes tag
válasz
fagy53 #14943 üzenetére
Már az is volt néhány!
Én is arra gondoltam. Először 177.39 volt, ezt még a 9600GT-nek tettem fel, mikor betettem a 8800GT-t akkor első indítás után nem ismerte fel, akkor feltettem a cd-ről 175.xx, most felraktam a 177.66-ot, ezt találtam legújabban.
Esetleg segíthet egy gép újratelepítés, ha új hardver került bele, bár sok kedvem nincs, meg nem is remélek sok csodát tőle.köszönöm a választ, majd még tesztelem, próbálgatom
Lali
-
Lali83
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem a következő gépet:
Intel C2D E6750
Gigabyte EP35-DS3
MSI 8800GT 512 ZILENT
WD 500GB
2GB CORSAIR DOMINATOR 1066 KIT
CORSAIR VX450 TÁP
stb.....Az lenne a problémám, hogy bizonyos játékok alatt megfagy a gép, ha gyorsan reagálok és leteszem tálcára, akkor még megfogható. Nem jövök rá az okára, általában 1024x768-as felbontáson használom max grafikával.
Ilyen játékok GTR2, GT Legends, amiket ilyen felbontáson 200-300-400 fps-sel is visz, tehát nincs igazán leterhelve, melegedés is elenyésző, nagyon ritkán éri el a 60 fokot, alapon 44 a VGA.
Utoljára GT L-ben olyan is volt, hogy helyenként kicsit elszineződött a grafika, pár menüt visszaléptem, onnantól megint jó.
Nem értem!!!!A tápnak bírnia kell szerintem.
bár a 3,3 és 5 V -n nem nyújt különösen nagyot, 20-20A, kettő együtt 130W, bár ennek elégnek kell lennie a procinak és alaplapi dolgoknak.
12V pedig 28A azt hiszem, max 396W a leírás szerint, már bánom hogy nem az 550-eset vettem, bár meggyőződésem hogy ezzel sem lehet semmi baj.Én a VGA-ra gondolok. vagy előfordulhat két játéknál is hogy nem fekszik neki a kártyám, patch nélkül használom őket. Viszont minden másban tökéletesen megy, nem vettem észre semmi hibát.
ez előtt egy 9600GT volt benne 1 hétig, azzal semmi nem fordult elő ugyanezekben.Minden alapórajelen és alapfeszen megy, nem bolygattam.
Ha van valakinek épkézláb ötlete, kérem ossza meg velem.
köszönöm
Lali
-
Gyusz
őstag
válasz
Quiksilver #14939 üzenetére
Ez erősen játék, felbontás, élsimítás és egyéb dolgok függvénye, minden játékban minden körülmények között nem gyorsabb. Nézegess teszteket, döntsd el, hogy az általad preferált körülmények mellet melyik kártya a jobb választás, esetleg azonos áron milyen, számodra értékes kiegészítőket kapsz, jobb hűtés, gyári tuning, stb. Nekem pl: referencia 9600GT-m van és nagyon elégedett vagyok vele. A 3870-et azért mondtam, mert elvileg időtállóbb kártya, DX10.1 kompatibilis és az utóbbi driverekkel állítólag sokat gyorsult.
DarPet
Neked is ugyanezt tudom tanácsolni, informálódj egy kicsit, én egyértelműen nem beszélnélek rá semelyik kártyára. -
Gyusz
őstag
válasz
Quiksilver #14937 üzenetére
HD3850, 9600GT, HD3870, ezeket kapni ilyen árban, amik közül érdemes választani. 3850-et már olcsóbban is találni, én most 3870-et vennék.
-
Quiksilver
aktív tag
arra a döntésre jutottam h le kéne cserélnem a 8600Gt-met vmi erősebb karira a lélektani határ olyan 20-25k között lenne itt milyen vga-ba érdemes gondolkodni?
-
DarPet
tag
Üdv mindenkinek!
A kérdésem a következő lenne: egy GA-EP35-DS3 + E8400 milyen VGA-t tud legfeljebb kihajtani?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: DarPet
-
Ricko
tag
Skacok, a videókártya csak a saját memóriáját használja, vagy pedig vmennyit lehúz a gép memóriájából is?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Tigershark #14929 üzenetére
Én is ezt mondom, azzal a kiegészítéssel, hogy egy HD 4850 bármire elég, egyedül a monitor felbontása határozza meg, hogy kell-e erősebb VGA ennél, 1600x1200-ig mindent tud.
warwinnetou: jó irányba tapogatsz, a driver csere lehet, hogy segít, de nem biztos, hogy a legfrissebb lesz a legjobb!
-
juliabrilke
veterán
válasz
Tigershark #14929 üzenetére
Szerintem így elsőre csak egy jobb videókártya kellene bele, meg egy kis tuning a procinak.
A többi az még maradhatna is. Talán ha nagyon meg van még pakolva a géped winchesterekkel, meg egyéb cucokkal, akkor egy tápegység csere se lenne rossz.
-
Tigershark
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Jelenlegi gépem immár több mint 2 éves és azóta sokat fejlődött a világ. Szeretném fejleszteni a konfigomat, elsősorban grafikus kártya terén. Erre a keretem jelenleg max. 100eFt. A kérdéseim a következők:
1. milyen videó kártyát (és ha kell, új procit) vegyek, hogy a legjobb gépet hozzam ki ebből a keretből?
2. nincs-e a jelenlegi gépben olyan elem, ami miatt a kicserélt eszköz nem tudja hozni a maximumot (pl. alaplap, táp vagy memória)?Jelenlegi konfigom pedig:
- Alaplap: ASUS P5B-Deluxe
- Processzor: Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz
- Memória: Kingmax 4x1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz)
- Videokártya: MSI NVIDIA GeForce PCI-E NX7900GTO-T2D512E
- Táp: CHIEFTEC DT450A2aktivPFC ATX2 12cmA javaslatokat előre is köszönöm!
-
warwinnetou
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, amiről azt gondolom, hogy videókártya beállítási probléma lehet...
Nekem egy Galaxy 7600 GS-em van. (gép: gigabyte GA-MA770-DS3, BE-2350 proci, Crucial Ballastix DDR2 800 1G kit (4-4-4-12))
Probléma: Összehoztunk egy lanpartyt és felkerült a gépre 1-2 régebbi játék (counter 1.5 és warcraft 3...) és valamiért nem akarnak normálisan futni, mert a counterben olyan mintha spedhack-elnék, a war3-ban meg kicsit szaggatnak a dolgok illetve ha ide-oda húzom a képernyőt, akkor állandóan a térkép szélére ugrik... ha újraindítom a gépet, akkor vagy 20-30 percig nincs vele gond, de aztán megint csinálja! Próbáltam azt, hogy hasonlóra állítottam a 3d beállítások egy itteni másik kariéhoz, mert az meg egy 7600 GT és azon futnak normálisan a teljesen ugyanolyan game-ek, de azzal sem lett jobb... Nem biztos, hogy videókártya, de nincs ötletem, hogy mi lehet esetleg a ludas! Vírusom nincs, melegedni nem melekszik semmi..
Megpróbálom még frissíteni a drivert, csak gondoltam addig hátha van valakinek valami ötlete, hogy merre keressem a hibát!Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek, aki tud!
-
ranger69
tag
válasz
juliabrilke #14925 üzenetére
A kártya alapon, ha nem fut semmi 41 fok, most tesztelem, hogy mennyire megy fel terhelés alatt, gyári hűtés van rajta. Így 1 ram modullal egyelőre stabil eddig. Most fogom tesztelni őket külön-külön és együtt is. A Memtest 86+-t milyen beállításokkal érdemes futtatni?
-
ranger69
tag
válasz
juliabrilke #14923 üzenetére
Köszi a válaszokat, sajnos most nem tudom másik pcie-s kártyával kipróbálni, a hőfokot ellenőrizni fogom. Meddig jó?
Kivettem a gépből az egyik memória modult, azóta múködik rendesen. -
ranger69
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: kb. fél óra működés után a kép becsíkozódik és teljesen szétesik, a gép lefagy. Milyen hibára utal ez? Memória vagy vga, esetleg driver hiba?
A gépet most raktam össze és vista fut rajta.GIGABYTE GA-EP45-DS3R
INTEL Core2 Duo E7200 2.53GHz
GEIL Ultra 2x1024Mb DDR2 800Mhz KIT
SAPPHIRE HD3650 512MB GDDR3 DDVI/TV PCIE -
juliabrilke
veterán
Még 1 kérdés:
Egy 256MB memóriával rendelkező gyenge videókártya esetében jobban járok, ha kikapcsolom a TurboCache memóriát?
2 giga rammal rendelkezek és a videókártya memóriáját kiegészíti még 256MB-al. Viszont nem olyan erős, hogy használata indokolt lenne. Legtöbbször 1024x768-ban fut a kártyán a játék, AA nincs bekapcsolva, esetleg AF néha. -
FRENK1988
veterán
Nem a kötekedés végett de a másik két VGA miért nem jó? Gyengébb?
-
válasz
juliabrilke #14910 üzenetére
Ja, értem. Nem tudom, hogy a régiek közül melyiket kapod még meg, de pl. egy X1600 egész jó áron van és esélyes, hogy nem kell használtat venned. Újan ez alatt nem igen kapsz már kártyát.
FRENK1988: Ilyen konfighoz 4850 (meg egy jó táp!).
-
juliabrilke
veterán
válasz
stevve #14907 üzenetére
Annyira nem engedi, az ultra alacsony feszültséggel rendelkező proci (meg bőven egy volt alatt kap) esetében meg nem is hiszem, hogy lenne rá lehetőség. Cserébe 10W max. fogyasztás. Egyébként azáért kérdezem, hogy mekkora videókártyával barátkozna maximum, mert tunngolni a procit nem nagyon akarom.
-
FRENK1988
veterán
Hellósztok!
Nagy választás előtt állok! Melyik a jobb GeForce 8800GT 512MB vagy 9600GT 512MB vagy az ATi HD4850?? (gémre kellene nehány évig) -
válasz
juliabrilke #14904 üzenetére
Ha kicsit megrángatod olyan 2400 MHz környékére vagy fölé (ha engedi), akkor egy
GeForce 6600GT
Radeon X1600XT / X1650
is beleférhet.De amúgy is beleférnek ezek, max. limites lesz néhol. X1600 sorozatnak egész jó ára van < 10K
-
Kötelező
senior tag
válasz
juliabrilke #14902 üzenetére
Proci pontos típusa? ( Core 2 Duo, vagy Pentium D, vagy Dual Core Celeron , vagy X2?
-
válasz
juliabrilke #14902 üzenetére
Jó kérdés, kis történelem következik.
Szerintem ezek kb. órajel alapján egy 1.66 GHz-es CPU-hoz illenek:
Radeon 9800Pro
GeForce FX 5900 Ultra
Radeon X1300
GeForce 6600Nem tudom, menniyre számít, hogy 2 magos, de én kicsit fölé is lőttem, hátha...
-
juliabrilke
veterán
A kérdésem az lenne, hogy egy 2 magos 1,66Ghz-en működő 1MB L2-vel rendelkező proci milyen videókártyát képes kiszolgálni maximum?
A kérdés ugyanez lenne egy dual core ULV 1,2Ghz-es procira, 2MB L2-vel.Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD