Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Szeretném kikérni véleményeteket ..
Eggyik rokom szeretne uj gépet venni , és két videó kari közül szeretne választani , de mivel nem ért annyira hozzá , így gondoltam megkérdezlek titeket ...
Az eggyik oldalon a 7600 GT a másik oldalon a 8500 GT
Nézegettem teszteket , és van amiben eggyik kari jobb van amibe a masik ...
Ha jol láttam , akkor talán a 7600 GT az majdnem 10000 Ft -tal drágább mint a 8500 Gt , gondolom nem hiába ...
Szal ? szerintetek ?
-
Voda2
tag
Hali. Szerintetek a Gigabyte 7600gs silent kari nagyon rossz kari? Ddr2-es! Van azért olyan mint a 7300gt ddr2 inno?
-
PPSH
őstag
hi emberek.nem tudna esetleg valaki valamilyen mukodokepes drivert dobni linkben egy ilyen kartyahoz"Diamond Monster Fusion Z100 PCI"Win XP x64-hez kellene
-
Dr. Romano
veterán
Nekem a GF 7300GT-m volt ilyen forrófejű. Az is passzív kari és alapon 61 fok körül volt játék közben meg 80.
"Sajna" mivel nagyon jól lehetett tuningolni húztam is rendesen, de így már a 90-et is elérte.
Nem mertem tovább húzni. Az aprón egy gyerektől vettem egy kártyahelyet foglaló hűtő és a kártya mellé tettem.Nagyon sokat segített! Most az alap 61 fok helyett 48 és a használat közbeni 80 fok 60-ra csökkent.
Ha húzni akarod a karit akkor a hűtő jól jöhet, de ha nem, akkor nincs vele gond. -
Zolexx
aktív tag
Sziasztok: Az lenne a kérdésem hogy van nekem egy NVidia GeForce 7300Gs 256mb videókarim gyári passzív hűtés van rajta, és alapon 67C fokos terhetve meg 80C fokot is túllépi 1-2 fokkal. Ez nem sok egy kicsit? Thx. a válaszokért.
-
HaRdCoRe
aktív tag
Üdv
Véleményeteket szeretném megkérdezni a következővel kapcsolatban:
Adataimnál szereplő konfigomból érdemes lenne nekem váltani egy 8800GTS 640-es VGA-ra?
Ki tudná-e hajtani egy X2 4200+os AMD proci mondjuk 2900MHz-en?Válaszokat előre köszi!
-
Fercsáj
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy 7600 GS DDR3-am van ASUS P5GC-MX alaplappal. Mikor először beszereltem nem adott képet a monitorra csak ha nyomtam egy resetet. A szervízben bevizsgálás után azt mondták nincs semmi baja. Kb egy hét telt el nem volt semmi gond vele. Ma megint nem adott képet az első bekapcsolásnál és resetelni kellett. Volt valakinek hasonló, vagy van tipp, hogy mi lehet a gond? A táp szerintem elég erős Zalman 360B-APS.
-
hubandika
tag
hali!
Melyiket ajánlanátok a két kari közül?
Asus GeForce EN8600GTS 256MB PCIE Asus Radeon EAX1950Pro 256MB DDR3 TV/ DVI PCIe
Játék lenne a fő szempont.
-
Smiley
addikt
Hali!
Egy gigabyte 5700fx-re rámegy ez a venti (Zalman VF700CU Led) szerintetek?
-
Gumee
tag
Hali!
Olyan eszközt keresek (bp-n kaphatót) amit usb-re dugva a notebook képét ki tudom tenni TV-re. Ötlet? -
fv82
tag
szerintetek melyik a jobb kártya?
Giga 7900GT Zalman vagy ASUS 1950pro
összességében hasonló áron jönne ki és ha bebizonyosodik, hogy a VGA-m ment tönkre, akkor ez a kettő jöhetne szóba
a 7900GT-nél pozitív az is, ha véletlenül találok egy másikat az utcán akkor mehetne sli-be, de amúgy nem életcélom -
jonyw
tag
Sziasztok.Nekem 2400xt-m van,és csak 8x-osan megy a pci-e.Ez miért van, nem tud valaki megoldást erre? Köszi
-
Genji
őstag
válasz
Zoli bácsi #4067 üzenetére
Kösz a tippet! Arról tudsz vmit h ennek az x1950Gt-nek a sebessége h viszonyul a 7900GS-éhez?
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Mi a nap mai állása szerint mi a bestbuy pci-e VGA 10-20K illetve 20-30K között?
Köszi előre is! -
válasz
Zoli bácsi #4063 üzenetére
Szerintem X1950GT a nyerő, legfeljebb veszel rá valami csendes hűtőt (pl Accelero X2).
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
X Factor #4062 üzenetére
Köszönöm. Sajnos, nehéz összehozni a csendet a teljesítménnyel. Az adataimnál szereplő konfigot pont a játékok miatt kell fejleszteni, a másik oldal pedig, hogy hálószobában van a gép, és az x800xl-es HIS kari elég hangos. Teszteket néztem, a 2600xt alig erősebb az x800xl-nél, ami érthető is, azért a 128 bit szemben a 256-al... Télen játszani akarok majd a COD4-el, Crysis-el, félek hogy kevés lesz a 2600xt (talán még az 1950gt is)
-
X Factor
addikt
válasz
Zoli bácsi #4060 üzenetére
Ilyen kártyája szerintem nincs senkinek a fórumon, teljesítményben okés a kártya, a hűtő így ránézésre nem tűnik hangosnak már amennyire egy ilyet így meglehet állapítani. Én mindenféleképpen az x1950 gt-re szavazok.
Ja igen, ha csak a hang a lényeg akkor tényleg a passzív, ha kell a nafta is akkor x1950.
-
AMD Power
titán
válasz
Zoli bácsi #4060 üzenetére
Ha csendes kell akkor Sapphire HD2600XT-t vegyél.
-
Zoli bácsi
őstag
SZiasztok! Csendes gép építését terveztem, most akarok webáruházból rendelni. Passzív hűtés miatt a Gigabyte x2600xt kártyáját néztem ki. Többen ajánlották az Ati x1950Gt/pro kártyákat inkább, a z általam kinézett helyett. Míg tököltem a rendelésen, megjelent a webáruház árlistáján a 2600xt-nél alig drágábban (2000 ft-tal) Ati x1950Gt kártya, Powercolor márkájú. [link] Abszolút nem az árkülömbség a lényeg, hanem azután érdeklődöm, ez a kártya mennyire lehet hangos, illetve lehűti ez a hűtés ezt a kártyát...? Úgy hallom eléggé melegszenek ezek a GPU-k. Szerintetek ezt a kártyát vegyem inkább a 2600xt helyett ugye?
-
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
Kővetkező problémába űtkőztem,most vettem egy Ati x1950 pro videokarit,de hazaérve dőbbentem rá hogy az Lg 19 widescreenes tft-en nincs dvi kimenet,mindjárt szétőrőm a monitort,pls hlp
Van megoldás vagy nagyon benéztem ezt,kősz előre is -
maxi74
csendes tag
Találtam egy nvidia-t:InnoVision GeForce 7600GT 256MB DDR3 TV DVI 8x AGP
Foglalat : AGP 8x
Órajel (MHz) : 400 MHz
Memória méret : 256 MB DDR3
Memória Interfész : 128 bit
DirectX támogatás : DirectX 9
Kimenetek : D-Sub,DVI,HDTV
Maximális felbontás : 2560x1600
24240Ft.
-
maxi74
csendes tag
Sziasztok !
Most készülök új kártyát venni a gépembe(2,8 p4 pescott;2 Gb ddr ram;p4p800-e delux;radeon 9800 pro.
Nem tom melyik kártya lenne a megfelelő, processzort alaplapot nem kivánok cserélni de feleslegessen nem akarok pénzt kidobni olyan kártyára amit már nem tud kihajtani ez az öreg gép.Amiket kinéztem:HIS Radeon X1950Pro 256MB TV/ DVI AGP 8X 43200Ft.
HIS Excalibur Radeon X1650XT 512MB TV/ DVI AGP 8X 28600Ft.
Nem tudom mennyire kevés a tudása a gépemnek ezekhez az agp- kártyákhoz.Köszi
-
válasz
barnam_ #4041 üzenetére
Megtaláltam mennyibe kerül:
Időgarantált csomag díjak
Időgarantált csomag háznál történő felvétel -
Sutigti
csendes tag
Olyan kérdésem volna hogy egy HD2900 XT videókártyánál ugyanolyan paramétereknél van e külömbség ASUS és Sapphire márka között?
-
Igen, háznál is felveszik, de az plusz pénz (nem tudom mennyi).
Igényelhető többletszolgáltatások:
Háznál történő küldeményfelvétel*: a csomag felvétele előzetes, telefonon történő bejelentés alapján az Ön által megjelölt címhelyen történik. A háznál történő felvétel során egy, vagy akár több küldemény is feladható.
* Csak a kijelölt településeken -
hubandika
tag
Igen, valóban nem egy világbajnok proci. egyre szimpatikusabb ez a HD2600 XT.
-
hubandika
tag
köszi a gyors tippet. és ez a HD 2600 xt a játékok terén mit teljesít? mert a mostani configommal pl a bioshock max 10fps-sel ment, ami akcióban, leesett 3-5-re
-
hubandika
tag
Sziasztok. szeretnék egy kis segítséget kérni. egy új gép összerakásában vagyok, és a videókarinál elakadtam. milyen videókarit tudnátok felajánlani, amin a mostani next-gen játékok is szépen hibátlanul futnak. most egy agp-s 7600GS karim van, hozzá egy 3
gigás celeron. helyette lesz egy 6750-es core2, és ehez kellen valami jóféle kártya.nézegettem a 8800 GTS-t de eléggé húzós. van esetleg valami ötletetek? nézegettm még az ati HD2600 XT-t. erről mi a véleményetek? többen ajánlották, bár nekem még soha nem volt atim.vagy ez nem elég esetleg a játékokhoz?kb30-40 et áldoznék rá. -
válasz
Andrewhouse #4033 üzenetére
Szalonnát lehet majd rajta sütni
(már ha passzív)
Amúgy igen, a Gigabyte jó minőségű vga-kat gyárt, csak elfelejti hogy nem lehet mindenre passzív hűtést rakni.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
MA megrendeltem egy boltba a Gigabyte 8600gt-met.
A Gigabyte jó minőségű vga kártyákat gyárt nem???........
-
-
Loader
tag
ha a Gainward 128bites akkor most melyik jobb ezek közül?
Galaxy GeForce 7600GT részletes információ:
* Grafikus processzor típusa: GeForce 7600GT
* Grafikus memória: 256MB DDR3
* Grafikus processzor órajele: 560MHz
* Grafikus memória órajele: 1.4GHz(700MHz DDR3)
* Memória interfész: 256-bitGainward 8231-BLISS 7600GT
* Grafikus processzor: nVIDIA 7600GT
* Grafikus processzor órajele: 575MHz
* Memória: 256MB DDR3, 1,2ns
* Memória órajele: 1500MHz -
fagy53
nagyúr
-
Loader
tag
Hy
Azts zeretném kérdezni , hogy a video kártyák közül a 1,2 vagy 1,4 ns a jobb és miért ???
A másik, hogy a Gainvard 8231 7600GT
# Grafikus processzor: nVIDIA 7600GT
# Grafikus processzor órajele: 575MHz
# Memória: 256MB DDR3, 1,2ns
# Memória órajele: 1500MHz
# Aktív hűtés
# Csatlakozása: AGP 8x
# Golden Sample: gyárilag emelt órajelű változatÉs több infot nemtaláltam rola most hány bites a memoriája 128 vagy 256???
Akinek ilyen kártyája van irhatna néhány infot pl a játékok, hogyan mennek..stb
elöre is köszi -
Machado
tag
Pls help!
AGP-és Geforce 7600 GT és 16:10 -es (1440*900-es natív felbontású) widescreenes LCD monitorommal nem tudok a gépen csak a natív felbontáson játszani, más ilyen arányú felbontás (pl. 1280*800) nincs a választható felbontások között az NVIDIA Control Paneljében, és a játékok menüjében sem.
Egyszerűen nem tudom mitől van. Próbáltam már a játékok fájlaiban a felbontást módosítani, de úgy meg el sem indult a játék.
Monitor driver is fent van.Azt próbáltam, hogy átállítom az NVIDIA paneljében a síkképernyő méretarányának módosításánál az NVIDIA beállításának használatára (jelenleg a monitorba beépített beállításokat használja), de ezután csak kriszk-kraszkok jelentek meg és magától visszaállt.
Más beállítást nem birizgáltam még.
ATI kártyával minden pöpec volt.Ötlet?
-
Voda2
tag
válasz
barnam_ #4025 üzenetére
Na,most egyezkedek egy sráccal itt a fórumon,van neki egy Galaxy 7600GS 256MB!!! DDR3!!!:-D És Zalman hűtéses! Mit szólsz? 18ezer az ára.fél éves a kari,és még van rá gari is bőven,csak óckodik a postától,a GLS-t meg nem nagyon ismeri. Hogy lehetne ezt a karit legegyszerűbben eljuttatni hozzám? Nem tudna valaki nekem ebben segíteni? Nekem megfelelne a posta,úgytudom már a postának is van futárszolgálata,az MPL,én már használtam,megbízható,csak hát a srác nem nagyon bízik a postába sajna,de azt mondja megoldjuk valahogy.Pont ez a kari kellene nekem.
-
Voda2
tag
válasz
barnam_ #4023 üzenetére
Nem! A Gaineard az DDR3-as 25K-ért, az Asus Silent 256A lett volna a DDR2-es 20K-ért. De mivel nekem AGP-s a lapom,és még garis is 1,5évig(Asus) ezért nem is veszek mást. Meg meg is vagyok vele elégedve,mert egy 3GHz-es Dual core P4 van benne.Amíg bírja ki nem cserélem
-
Voda2
tag
válasz
barnam_ #4021 üzenetére
Na látod ez az! Pár napja írtam,hogy itt helybe tudnák venni Gainward 7600GS DDR3 és ráadásul 256megás agp karit,25ért újan 3év garral.Most ha a srácéhoz még hozzáadom a postát,majdnem hogy többre jövök ki.Pedig akkor azt mondtátok sok érte a 25k,pedig ez azért Gainward kari.
-
3 éve regisztrált, úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne vele.
Úgylátom 7300GT-ből csak 128MB-s van a listán, ami DDR3-as. De azért az a biztos, ha rákérdezel telefonon. A 7600GS DDR2 nagyon lassú, max. vmodolva jobb a 7300GT DDR3-nál, de csak akkor ha 256MB-os. A DDR2-es 7300GT-nél jobb lenne, de nem éri meg lecserélni, sokkal nem lenne jobb, mert a memória visszafogja a GPU-t.
Ha nincs 256MB-os 73GT-je, akkor ez lenne még jó:
GALAXY AGP8x 7600GS DDR3 256MB HD 1.4ns 22,3k
GALAXY AGP8x 7600GS ZALMAN 256MB DDR3 24,9k -
Voda2
tag
válasz
barnam_ #4018 üzenetére
Na,megnéztem,és a teszt alapján azt vontam le,hogy agp-nél érdemes a 256mb választani. Aztán hogy lessz e a srácnak 256os ddr3-ba,azt nem tudom. Egyébként megbízható a srác? Vett már valaki tőle valamit? És még egy utolsó kérdés! Csak azért,mert ilyet tudnák itt helybe is! A 7600gs ddr2 nagyon lassú a ddr2 miatt? Egy ddr2-es 73gt_nél jobb azért? Mert jelenleg nekem az van.mármint 73gt ddr2.
-
pigsty
aktív tag
fú.... (köszi a gyors reakciót! :-) )
max 15 000 Ft-ig mennék el, jobb lenne úgy 7000-9000 körül.
Számítógépekből nagyjából haladó vagyok, ám a hardwareknél vannak hiányosságok, így pl azt se tudom, későbbiekben tvtunert, UPC kábelt konkrétan tudok-e a PCre csatlakoztatni, külön kell e tvtuner, melyik menne pl a régebbi ATIkal... -
pigsty
aktív tag
Szervusztok!
Jelenleg, és sokáig pénzügyi okok miatt ez a konfigom van: :: KONFIG ::
(Röviden: Max 4x AGP, Octek Rhino KT333-ASE, AMD Athlon XP, 1666 MHz)
A jelenlegi nVidia TNT2 Ultra (32MB)-t családon belül áthagyományozom vkinek, meg kissé oldschool már nekem, ezért vennék egy újat.Lehet, a későbbiekben bővíteném a gépet, ezért jó lenne(?) a 8x agp kompatibilitás. Már ha 1-2 év múlva lesz ilyen alaplap, ami 8x-et fogad.
ATI-ra gondoltam.A célgép: AVI-k, DVD-k, esetleg kábelTV nézegetés, semmi játék, semmi komolyabb grafikai alkalmazás egyébként.
Mit vegyek szerintetek? (PCLAND választéka alapján válogatnék, de ha vki tud jobbat...)
Vagy ne ezt a lenti kettőt nézzem feltétlen?ATI Radeon9250 w/ DDR 128MB + TV + Dvi
ATI Radeon9550SE w/ DDR 128MB + TV + Dvi
[OFF]Megéri a 9550, duplájáért a 9250-hez képest? SE (64bit nem jelent kevesebbet teljesítményben?)(ezt nézegetem a témában...)
Gyakorlatban azért vegyek rá ventit? ;)Köszönöm előre is segítségeteket!
Tisztelettel: HB.P. -
Voda2
tag
Na azthiszem az x1650pro kilöve! Nekem egy 7300gt ddr3 is tökéletesen megfelelne,de sehol nem kapok,csak ddr2-esek vannak.Fene egye meg!Nincs valakinek egy eladó?Vagy egy 7600gs?
-
fero02
nagyúr
7600 GS vs X1950 GT?
Csak poén volt!
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits