Aktív témák
-
geza12
aktív tag
-
geza12
aktív tag
A másikkal sem ad jelet.
Csak DVI átalakítóval analógba.
Viszont úgy meg , egyszerűen nem nem is meri fel a monitoromat. PnP képernyőt ír rá akármit csinálok és a max felbontás 1440x900, a játékokat viszi így is.
De itt valami gáz van szerintem.
Lehet behalt valóban a DVI kimenete?
-
HZoli87
veterán
Friss rendszeren is egyből kettő van, mindegy hogy a régi gyárit vagy az Nvidia honlapjáról letöltött, legújabbat telepítem. Fujitsus topikban már rákérdeztem pár hónapja, és más is jelezte, hogy kétszer szerepel nála a feladatkezelőben. Eddig nem volt vele gond sosem, csak kiszerettem volna deríteni, hogy jó-e így. W7 amúgy alapból nem ismeri fel a kártyát. Köszönöm a segítséget.
-
kekkec
aktív tag
Játékoknál nem, bár mostanában nem játszok, anno viszont nem volt gond játékok alatt viszont filmnél igen. NFS-ekkel nyomtam meg CoD2-vel ott max hálóba fagyott ki, de kizárólag pályatöltésnél, játék közbe nem, de ez nem csak nekem, hanem a többi LAN-ozó spannál is, szóval vmi játékprogi bug volt. Amúgy nem vacakol a gép csak filmnél.
-
csokiturmix
csendes tag
-
katt777
félisten
Mindenki arról győzköd, hogy ma már milyen fasza a CF, és az tény, hogy ma már egy rakás programnak van supportja, amelynek azelőtt nem volt. Tudom, hogy nem adódik össze a 2 VRAM, legföljebb AA-t kihagynám. Direkt fasza, hogy még az új játékok többsége sem hallott AA-ról, ami 2010-ben azért nem semmi.
csucsbicep: Hasonló árban (GB460GTXSOC) HD6870 szimpibb csak ATT nélkül nem szívesen vállalnám be.
banderasz77: MSI Afterburner, Rivatuner?
Lord Vader: Na, az AMD-s tapasztalat megint übereli a marketinget.
dAnky: GB 460GTX SOC: nV, HD6870 teljesítmény, és olcsóbb.
-
Neoteric
addikt
Egyik sincsen húzva, csak az Asus GTX285 Matrix, az asszem alapból húzott. Minden kártya ki-be vételkor driver uninstall +Driver Sweeperrel kipucoltam, aztán újra install.
Van itthon 3db GTX275, megpróbáltam egy olyant is az öcsém gépébe és az is ua azt csinálja mint a GTX285, holott nálam ua az a kártya működik rendesen.
Öcsémnél 3ból 3 játékban jött elő (Age of Empires III, Call of Duty 2, Counter-Strike: Soruce), próbaképp feltoltam enyémre is CS-t + CoDot, de nálam működik rendesen mind2 ua azzal a kártyákkal.
Én gépemre rádobtam GTX285öt + szőrös fánkot kb negyed órára, fel is ment hőfok majdnem 100 fokra, de nem láttam semmi rendellenességet. Illetve egy idő után a "fánk" sötétebb lett néhány helyen, de gondolom eza műsor részeÉs mindegyik így alapból szériahibásan rosszul szigetelt, vagy ez lehet ok arra h beadjam garanciába és kapjak egy olyat ami nem ciripel?
Lord Vader: Hát az fasza..
Akkor vagy ATi-t kell vegyek.. vagy cserélhetem alaplapot + procit
-
waithEard
őstag
"Visítást okozhat még az ha nincs jól lakkozva az egyik kondi."
És az miért lehet, hogy egyik alaplapban sivít, a másikban nem ugyanaz a VGA?
Egyáltalán mi okozza a hangot?Már régen érdekelt ez a kérdés.
Tapasztaltam már én is, de soha nem jöttem rá....pedig bosszantott rendesen. -
Peterson_
addikt
Köszönöm a választ!
Most volt szabad öt percem, egyelőre leszereltem a memóriahűtést, megnéztem, agyon pasztázva sincsenek, de van elegendő, illetve semmi külsérelmi nyom nem látszik a memóriachipeken.
A GPU felől mintha egy kis szúrós szag terjengene, de ez lehet, hogy az én paranoiám.
Majd leszerelés után okosabb leszek.
Ellenben újabb kérdés:
Ez a kártya mennyit fogyaszthat? mert nem találtam semmi TDP adatot róla.
Egy tápcsatlakozó megy rá 6(?) pines azt hiszem -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hmmm...tehát akkor mondjuk egy C2Q Q6600 már elég lehet hozzá?
Sajnálom, ha gyökér kédéseim vannak, csak tájékozódom, és ez egy jó fórumnak tűnik. Te pedig segítőkésznek.
Tehát mondjuk Q6600+ 2GB RAM + Matrox P690 128 MB/Quadro NVS 290 elég lehet (SMPlayer/GOM Player/VLC-vel)?Ill. még egy kérdés.
Photoshop-os emberkék melyiket szokták favorizálni? NVS vagy Matrox?
Ja még annyi hozzá, hogy két monitort használok. -
noob_garikum
csendes tag
Szívesen rádugnám egy másik gépre de ez AGP-s videókártya a másik mert csak PCI-t fogadd be.
Nem lehetne valamelyik programmal megnézni, hogy elegendő feszültséget kap /vmi tesztprogram/?
s azt megtudni mennyi amper kell a kártyának? /ha product oldalon kivan írva megkeresem/
Ha program nincs manuálisan, hogy tudnám megnézni?(Köszönöm az eddigi iránymutatást.)
-
Puma K
nagyúr
Köszi szépen az infót!
(#37025) Lord Vader:
Ha esetleg újra pasztáznám Artic Cooling MX2-vel az se segítene rajta? Most lehet, hogy hülyének fogsz/fogtok nézni, de mindig is vágytam egy ilyen tégla hűtéses kártyára. Jelenleg vadászom egy HIS IceQ 4 hűtős HD4850-re (csak a hűtő kéne), de sajnos szerintem nem menne rá a referencia PCB-s (talán az) Gigabyte HD4850-emre, mert mintha kapásból a HIS-en fent egy kondi más hol lenne... Mondjuk nem nagyon láttam még képet egy ilyen IceQ4 hűtős HD4850 PCB-jéről.
Igazándiból azért akarnék ilyen téglahűtéses kártyát, mert szerintem tekintélyt parancsoló még ha csak nagyon ritkán szereléskor, takarításkor látom csak magát a kártyát, de a tudat, hogy olyan hűtő van rajta engem már "felizgat"
és legalább a házból kifelé fújja a levegőt és nem marad bent a házban a többi alkatrészt melegítve, de ha gyenge a hűtési teljesítménye (rossz tervezés, vagy anyaghasználat) akkor már meg van lőve az egész, és a kártya fől meg a saját "levében" ahelyett, hogy inkább melegítené a többi alkatrészt és cserébe pár fokkal hűvösebb maradna a nyitott hűtésének hála.
-
Boxi88
őstag
-
-
bazsi83vp
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest