Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
-
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #26193 üzenetére
igen, de a giga féle nem teljesen olyan, mint a gyári zalman, hiányzik a monitorozó 3. szál kábelje(így a karesz nem tudja, hogy mennyit forog, így szabályozni sem), a memósünik teljesen hiányoznak, és a kártya hátoldaláról a merevítő pánt sincs a giga féléhez(itt csak 2 csavar tartja, akár meg is hajthatja a karit...)
azért mondom, hogy ez a fajta nem ér 2k-t sem, de mindenre felrakható!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
z0d1AK #26161 üzenetére
Nekem sem volt. Gyorskötözővel raktam rá egy Coolink 12-es ventit és kész. Halk is volt meg nagyon hatékony is. VRM hőfok is rendben volt, noha nekem azon gyárilag volt külön borda (8800GT). Az egyik legjobb hűtő amivel eddig dolgom volt. Ha meg az árat is nézem akkor meg egyértleműen a legjobb. VF1000 volt pariban vele, de az 2x ennyibe kerül. Igaz csak egy slotot foglal el, S1 meg ventivel 3-at...
-
fagy53
nagyúr
válasz
z0d1AK #25973 üzenetére
Szerintem nem voltak rosszak, akkoriban a 9xxx Ati sorozatot és a 6600GT-t váltották nagy sikerrel. A DDR3 persze jobb volt, nekem volt a 73GT-ből mindkettőm, de nagyon ült a Galaxy 76GS-e DDR3-mal és az Inno3D GST-je.
Daliás idők voltak, jól tuningolható kártyák és könnyes szemmel emlékeznék rájuk, ha kettő nem szolgálna még most is két gépemben. -
Egzee
őstag
válasz
z0d1AK #25200 üzenetére
Ma már mindennel bekapcsol a gép, csak ha nem műxik egy valami akkor vadul sípol, de nem égeti szét a foglalatot mondjuk... Nem akarlak elkeseríteni, de én ezért nem postázok és ezért megyek házhoz kipróbálni...
A tápkábelben még lehet valami, max még próbáld jobban benyomni vagy nem tudom... Venti indul? Ha nem akkor mehetsz baseball ütővel és rakathatod is ki az emberkét a Feketelista topicba... De még próbálkozz, ez a vége legyen az exönnek.
Nekem is volt ugyan az a tápom mint neked, nekem a villám vitte el, nem a cica és gariba kaptam 550-est ráfizuval... Vinnie KELL!!!
Félre ment, nem Zodiaknak hanem a formának írtam.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
z0d1AK #25200 üzenetére
Hali!
Nem tudom, gondolod megtört volna a kábel akkor amikor kivettem a 8800gts-ből? Ez a zárlatos kártya kérdés egyébként nagyon jó, mert már jártam úgy hogy egy modem elfüstölt, és addig nem ment a gép amíg benne volt. Huhh, ez megfogott.
Gondoltam rá, hogy alapból hibás kártyát küldtek. De egyébként ha csak egyszerűen beszerelem, akkor megfőlhet/elsülhet a kártya használat nélkül? Szerintem nem lenne szabad, pláne hogy előtt tényleg ment a 8800gts ugyanarról a kábelről gond nélkül, na meg ott a táp, ami egy CHIEFTEC 450W DELTA GPS-450AA, nem nagy szám, de azért gondolom nem adna neki túlfeszkót. Azt hiszem ki kell próbálnom egy másik gépben is, ha ott se megy, akkor a kártya a ludas. -
djadji
senior tag
válasz
z0d1AK #25069 üzenetére
POstáztam a cégnek 4szer. Gondolhatod hoyg volt egy kis levelezés, meg telefonálgatás meg miegyéb, ahhoz, hogy azt modjam most már nem érdekel.
Persze ... kötelesek... Én nem tudom mit műveltek vele de szerintük működik... Még akkor is működött szerintük , amikor nálam már bekapcsoláskor is kaka volt. Szval.. ennyit erről a cégről..Joi: Kösz szépen.. megnézem a GT BIOSát hátha rámegy...
-
Storms
őstag
válasz
z0d1AK #25048 üzenetére
8800GTS 320MB 320Bit</=8800GTS 640MB 320Bit< ? 2900PRO 1GB DDR4 512Bit< 8800GTX 768MB
Valami ilyesmi lehet?
Árban a 8800GTS 320MB-ról melyikre érdemes váltani? a 640MB-osra érdemes-e?( kb.5-8K-t kellene rádobnom) vagy 2900 1GB 512Bit-re 4,5K-t kellene rádobnom.a gtx-re még nemtudom mennyit kellene.
-
powerstate
csendes tag
válasz
z0d1AK #25006 üzenetére
Már vagy háromszor söt most fent van a vista meg egy xp külön merevlemezen,feltelepítem a drivert ujra indítom és elkezd tölteni a vista aztán kéne jönni a logónak és fekete képernyő viszont csökkentett módban viszont látja a két gpu-t és mutatja hogy fent van!ja meg driver nélkül használom most!
-
anolo
csendes tag
válasz
z0d1AK #23933 üzenetére
most ez van hogy leszedtem a gyári hűtő is ra tettem az artic...S1. REV. 2+12 nexus venti,nagyon jo nem akarom elhini.id. 35 c. terhelve 51c.memo.50c minden teszetben is 2 ora crysis utan is,a gyari id.46c.terh.64c.memo 74c,csak szerttem volna a kari csatiban tenni a venti,de most a nexus, a proci hűtő a AC 92 wmp ventire van csatlakoztatva szoval a cupfan szábalyza is nagyon super, nagyon széppen köszönöm hogy valaszoltal.
-
XaraX
addikt
válasz
z0d1AK #23628 üzenetére
Thx mindenkinek,rájöttem a megoldásra,tökéletes lett.
Saját hdmi kimenete van a vga-nak,nem kell hozzá átalakító.
Most viszi tökéletesen a képet is és a hangot is a hdmi kábelen keresztül.
Hangbeállításoknál kellett állítgatni kicsit...
Rca is megoldás lett volna végülis,de ha egyszer működnie kell,akkor működjön rendesen. -
-
zolisx4
őstag
válasz
z0d1AK #22763 üzenetére
Valószinüleg arra gondolok a hűtőborda meleg tehát átveszi a hőt és bolti a ragasztó mondjuk az nem jelent semmit
a GPU dióda árnyaló 50 fok
a GPU dióda MemIO 52 fok
a GPU dióda DispIO 42 fok
ez terhelés nélkül és minimális ventilátor fordulattal terheléssel 64 fok fölé eggyik sem megy -
.volkovy.
tag
-
Pyton
aktív tag
válasz
z0d1AK #22540 üzenetére
Jaigen, kicsit félreérthető voltam, a ledurrantás csak az eszközkezelőben történt, nem fizikailag
A chipset dokumentációjában összefoglalva a következő áll:
Problémák lehetnek az AGP-s kártyákkal (ez a tapasztalataim szerint csak a 0,8v-oskra terjed ki), a hiba javítását nem tervezzük, használjam PCI üzemmódban. Egyéb fórumokon is a PCI módba helyezést javasolták. Már csak a 'hogyan' van hátra. -
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #22166 üzenetére
mint írtam is, hogy aktív kariknál sem 50fok a karesz terhelt állapotban, hacsaknem 100%-on tolja rá a levegőt a venti(márpedig nem szokta), azokat is felengedi az elektronika akár 70 fok fölé is!
nálam most a 9600gt 57 fokos netezésnél...nem aggódom, a dízel autót is úgy egészséges hajtani, hamár meleg a motorja! -
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #22161 üzenetére
logikusan belegondolva, a ram közel van a memóriához- logikus, mert 1 és ugyanaz!
a nyák nem vezeti annyira jól a hőt, ésmint írtam, a ramokat nálam sem fedi a hűtő(révén hőcsöves, így nem kell nagy talp neki, a hőcső elvezeti a hőt....
fogtál amúgy te ddr2-es ramot(sima memóriát) üzem közben? süt mint állat, azon már valami langyi közeg sem melegít sokat! a ram csak úgy meghal, ha valaki tunningolja, akkor sűrűbben előfordulhat, hogy meghal! kivannak ezek a passzív vga-k találva, de nem 50 fokra, ezt beláthatod, hogy hülyeség....
-
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #22153 üzenetére
pfff, érdekes felfogásod van a dolgokról!
50fok az még kevés is egy vga-nál, mert egy ventisnél 100% fordulaton(ki az a hülye aki porszívót csinál a gépéből) is szerintem közel ennyi, vagy több a hője, és 80 fokig nem ártalmas a karira! de minél hűvösebb, annál jobb az tény, dehogy ezt az 50 fokot honnan vetted?
pl az én gigámnál is a borda nem fedi a ramot(logikus teljesen), így azt nem melegíti, és a maghőnek a memóriahalálhoz semmi köze sincs! -
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #22151 üzenetére
50 fokos passzív? HAHAHAHAHA!
Pubos:passzív karik full terhelésnél 70-90 fokosak szoktak lenni, a hőcsövesek jobbak, az asus féle nagy aluborda grilles....nem árt néha átpasztázni, portalanítani, meg ha ezek után is forró(100fok, vagy a fölötti) akkoor ventit eszközölj rá!
-
Nagynozi
aktív tag
-
proof88
addikt
válasz
z0d1AK #21799 üzenetére
Jól tudod!
A grafikát szépre, de emellett egyszerűre hozták össze, azaz tök jól néz ki, de nem terheli nagyon le a VGA-t, figyeltek arra, hogy ne kelljen high-end gép hozzá. Ezért a középmezőnyben lévő kártyák, ill a mai low-end kártyák is szépen viszik, és pont ezért tudod jól, hogy inkább proci limites.
De a proci limiten lehet segíteni azzal, ha gyorsítod a memóriát vagy húzod a procit. Ezért mondtam, hogy érzékeny a memória sebességére. A többnyire VGA-limites játékoknál nem sokat segít a memória turbózása. -
mistyc0
csendes tag
válasz
z0d1AK #21753 üzenetére
Köszönöm a tegnapi segitséget.Tegnap annyi féle modon probáltam letiltani az alaplapi VGA-t,hogy teljesen belekavarodtam....mivel a vistát a plusz VGA-val telepitettem igy ma azt is ujra raktam most csak az alaplapival.Egyszoval semmi elörejutás kivéve azt hogy már a BIOST is tudom hogy F2-vel indul....
EZ A KÁRTYA MÁR VOLT A GÉPBEN!!!!!!!!!MÜKÖDÖTT.....
szoval kb eddig jutottam mára:
Teljesen uj op rendszer,vga-t továbra sem látja a vista,a telepitö CD inditásakor pedig hibaüzenet:There is not correct device for this cd!Egyszoval nem tom.... -
-
pacers
csendes tag
válasz
z0d1AK #21197 üzenetére
aham, lehet. Kicsit kusza így hogy 1 apa - 2 anya csatlakozó van rajta, de vszeg igazad van. A KVM switch sajnos elég horribilis áron kapható DVI-hoz (15k felett a minőségi).
Akkor viszont a másik problémámra kellene megoldást találni. 2 héttel ezelőttig DVI-on keresztül kötöttem a PC-t a monitorra. Így nem is volt semmi baj, viszont most a PS3 van rákötve a DVI bemenetre, kénytelen vagyok VGA-n keresztül használni a PC-t és elég gyakran elkezd "hullámozni" a kép, mintha bezavarna valami neki (DVI-on keresztül nincs ilyen probléma egyáltalán). Először gyanakodtam a hangszórókra de az nem, aztán azt hittem hogy vmelyik táp túl közel van a kábelhez de az sem.
Mi lehet még ami ilyen jelenséget okozhat?
-
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #21056 üzenetére
szerintem a szorzót nem fixáltad, megvan erre is a topic, nézd át, könnyen lehet plusszt nyerni...
peti_s: hú hallod, te messze állsz még ettől a technikától, az még hagyjám, hogy különböző tipusszámú ati-k(pl 3850 és 3870-es) CF-be köthetőel, de CF-es lapba nem tudsz SLI-t építeni és fordítva sem! azmeg, hogy a két gyártó kártyáid mixeld, na az egetverő baromság!
felejtsd el, vagy másik 3650-est tolsz az ilyen karid mellé, vagy veszel egy nagyobbat helyette, de nem mellé!
-
diablo1984
veterán
válasz
z0d1AK #21053 üzenetére
de manapság csak az éri meg, ami tunningosabb mint az átlag! az én 4400+-os procim egy lájtos 35%-os tunningnak van alávetve, ami a giga lapommal együtt ment, az meg 40%-on esett át! és szerintem semmivel sem fog kevesebbet élni, mint a soha sem húzott példányok és az a +35% nagyon jól jön a VGA-k kihajtásánál!
-
joi29
őstag
válasz
z0d1AK #20845 üzenetére
-Sőt lehet hogy túloztam mert ugyan vállalati környezetben nem oly nagy érték
pár száz ilyen vga,de szinte biztos hogy ennek is egy olcsóbb passzív változatát
használják ha nem épp valamelyik elődjét.
-Mert ugye a 3D-s teljesítmény nem mérvadó olyan környezetbe ahol a gépekben
található vga-k 99% csak a telepítésnél,konfigurálásnál van használva 1~2 órácskát.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest