- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
-
Yag
tag
válasz
C4mp3r #36337 üzenetére
Értem Mester.
Akkor az lesz a megoldás, hogy vevődik egy - HIS Radeon IceQ3 HD 3870 512 DDR4 PCIe (tényleg erős kártya, 8800 és 9600GT kártyákkal felveszi a versenyt) a maradék maniból meg beújítok egy új tápegységbe ami egy 500w gondolom kell hogy legyen.
Mély tisztelettel és köszönettel a segítségért mindenkinek.
-
Titaa1991
csendes tag
válasz
C4mp3r #36218 üzenetére
Nem jött be driver cleaner:S
Tuti nincsen semmilyen driver a gépemen , nem tudom mi lehet a baj :S Pedig kb 2hete még 1szer használtam , akkor fellehetett tenni.Amúgy lehetséges h a 4650em a táp miatt hal ki?
Ha felteszem a kari driverjét és legközelebb indítom a gépet akkor egy kékség fogad és ati2dvag képernyőillesztő hiba... csak úgy hozható helyre , ha csökkentett módba letiltom és integráltról megy a gép :S
logic 400w.. -
-
ЯΞD
senior tag
válasz
C4mp3r #36236 üzenetére
értem köszi az infot. jelenleg hd3850-em van(volt) meghalta magát ezért cserélném de jelenleg ezek vannak a boltba raktáron... azért kérdeztem. szóval a hd3850 helyett kéne gondolom mind2-őt jobb mint az csak nem tudom melyik. sajnos gyorsan kell ezért nem ér rá rendelgetni stb....
-
dokesz007
aktív tag
válasz
C4mp3r #36173 üzenetére
(#36174) RootRulez
ezt a műveletet leírnád bővebben, mert így még nem próbálkoztam
(#36173) C4mp3r
Igazából a progi fut rendesen a csatolt space pilot vezérlő használata közben szaggat, pedig pont azért kell, h finomabban tudjam forgatni mozgatni a modellem, pl összeállításnál,rednder nézet beállításnál...ha egérrel csinálom minden ok....
-
dokesz007
aktív tag
válasz
C4mp3r #36170 üzenetére
Sejtettem...
Érdekes mert Vistára van minden...de vistát még 1x soha!!!
Advise?
Vissza Xp-re...jó ha x700-nak ismeri fel....?
Mi legyen?
Már nem nagyon tervezek rajta, de időnként még szükséges....néha néha és megvadulok amikor nem úgy megy mint szeretném...ű
Jah meg torrent szervert általában erről igazgatom :-)
-
Klemens
őstag
válasz
C4mp3r #12076 üzenetére
Ja, értem!
Tehát, akkor nincs semmi külömbség a két kari között?
Mondjuk engem akkor is idegesít.
Nem rég vettem (félkonfiggal együtt, nincs 1 hete).
Egy csomó pénzem belement a cuccokba és most kiderül, hogy nem is az, aminek el lett adva. Ráadásul rajtavan a matrica is, de az sztem tuti, hogy utólag van rátéve.
Néztem brutál nagy képet a Sapphire X1800XL-ről, de semmi nincs a hűtőházon csak a matrica. Nálam meg alatta van az ami az ATI X1800-asoknál is van (az ATI-s csaj egy karddal), igaz csak bizonyos szögben látszik és nagyon kicsit, de a Sapphire matrica alól kilóg egy kicsit, de az sem nagyon feltűnő.
Örülök neki, hogy nem azt kaptam ami meg lett beszélve. -
Klemens
őstag
válasz
C4mp3r #12071 üzenetére
[link] ezeket írja ki.
Ő sem "mondja" azt, hogy Sapphire lenne.
Meg rajta van a Sapphire matrica, de olyan, mintha alatta vmi más lenne. Nem egy matrica, hanem olyan, mint az az ATI-s csaj lenne, meg a Sapphire matica mellett egy kicsit kilóg vmi fekete, nem matrica.
Lehet, hogy ez a Sapphire matrica utólag lett rátéve?
Am teljesen úgy néz ki, mintha gyárilag lenne rajta a matrica. Nincs meggyűrődve, fellevegősödve, stb. -
baandii
senior tag
Az az igazság hogy a videó kártya lenne a lényeg nekem mert van rajta HDMI kimenet hogy rádugjam az LCD tv-re. Szóval e köré a videokari köré felépíteni egy legalapabb gépet ami lejátsza DivX / XviD-es filmeket.
Esetleg ebben tudnál nekem segíteni. Használt komplett gép is jó lenne amibe belemegy a vid.kártya. Tényleg csak arra kéne hogy filmet lejátsza...... 256-512 MB, 1000es proci ha az elég lenne stb.........Köszi a válaszokat előre is!
-
-
Roland35
tag
Köszi a Választ akkor ezekszerint jol valasztottam megérte a sok kutatas a neten, a sok teszt meg ilyenek.
Hát a Gépem miatt nem kell aggodni sztem:
processzor: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2*512kb dobozos Socket AM2---17 340FT
MB Ram: 2*1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax-----17 602FT
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux alaplap-----24 440FT
gépház: Asus TA-951 Táp nélküli ház---------- 8 280FT
Táp: Chieftec ATX tápegység 400W PFC-----------12 240FT
Monitor: 19'' LG 1918S-SN LCD monitor Ezüst------51 360FT
Wincsetszter: 320GB Seagate 7200rpm ATA 16MB cache winchester--17 520FT
DVD olvasó: Asus DRW-1814BL 18X DVD író LightScribe fekete------ 7 560FT
Háát a Gépem ilyen lenneSzerintem jo ez a konfing
én igy lattam jonak.
(a VGA-t pedig most veszem mert volt egy ATi Radeon X500 asom azt azt lecserélem)
-
Mr Sm!tH
tag
-
-
fagy53
nagyúr
Igen a tápcsökkenésre a GPU fagyással reagál, ezért kell a tápot ellenőrizni.
Lehet az is, hogy nem a VGA a hibás, de a feszcsökkenésre ő reagál a leglátványosabban.
Nem biztos, hogy mindenki rendelkezik mérőműszerrel, ezért az első lehetőség az érzékelők szoftveres lekérdezése bármilyen diagnosztikai progiból, feltéve ha működik a gép!
Ha a 12V helyett 11V alatti értéket jelez a progi, akkor rá kell mérni mindenképpen mert gyanús.
A Te eseted nem általános, szerencsére, mert állandóan frászba lennék!
Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest