Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rambi
tag
szevasztok!
valami jó gondolta nincs valakinek vga hűtéssel kapcsolatban?
ma vettem egy hd4850-et,és zavar hogy izzik a kártya...a gépházamban is áll a forró levegő,már becsaptam egy tápventit hogy egy kis zoxigént fújjon bede a vidikari basszus nagyon forró, 2x játék közben is killépett már,azzal a szöveggel hogy "a videókártya nem válaszolt........"
-
babati
aktív tag
az megoldhatja a problémámat ha szét kapom a ventit, kitakarítom és ujra kenem hővezető pasztával? tanácsokat elfogadok
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy 1950Pro-m van. Nem nagyon szoktam erőigényesbb játékokkal játszani, inkább régebbi sdtratégiák, de azért néha-néha megpróbálok 1-2-t. Ilyenkor egy idő után azt tapasztalom, h elsötétül a kép. Ez ugye azért van mert túlmelegszik a kártya (legalábbis én erre gonoltam). Na már most egy ASUS kártyám van, aminek elég jó ahűtése, de jűték közben nem nagyon akar felpörögni... Az lenne a klérdésem, hogy ezt be tudom-e állítani valahol, vagy csak ATT-vel?
-
dokee78
félisten
2 foglalatos Gainward 9600gt kártyám van,és van egy gondom!
[link]Miért van hogy rendszerindításkor felpörög a ventije,hangosan,pörög igy vagy 30-40 másodpercig,majd elhalkul,de ugy hogy mintha passziv hütése lenne.
És végig ilyen halk még full terheléssel is! -
babati
aktív tag
thx. és mennyi az ideális hőfok???
-
redkill3r
tag
Xpert Vision geforce 7600 GT AGP-ről nem tudja valaki, hogy mennyire hangos a hűtése?
Csendes gépet szeretnék (seasonic s12, 18,5 db-s prociventi) a kártya nem zavarna be ebbe?
-
babati
aktív tag
köszi a választ. tudnál egy programnevet adni amivel megnézhetem a kari hőm.-ét?
-
dani3l
őstag
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni? Az a problémám, hogy van egy ASUS 8800GT-m, és szeretném rákötni a tvre, de valamiért sehogysem akar működni. 175.16-os driver van fönt. Tudja valaki mi lehet a probléma? A beállításokat már végignéztem, de nem jutottam sokra.. vagy kell valamit állítani, hogy működjön?
Üdv.
-
babati
aktív tag
Üdv. nekem az lenne a gondom hogy van egy his x1950 próm és egy jó idő játék után kipixelesedik a képernyő. nem tudom láttatok e má ilyet. én driverre gyanakszom, de nagyon örülnék neki ha tudnátok segíteni. előre is kössz. üdv zotyo
-
Mijági
csendes tag
válasz
petack #15855 üzenetére
Nekem is ez volt a gigabyte 96gt-mmel ,vagy legalábbis fagyás ,de valahol nem. Nálam a windows volt a hibás ,egy másik rendszerben hibátlanul ment. Ha még nem tetted ted fel az sp3-at ,(mert a problémás vinnél nekem ez megoldotta a gondot) ,tedd fel ,frissíts 177.83-ra ,ja és valami eredeti játékkal tesztelj (nem feltételezem hogy nem eredeti a játékod). Én a crysis demóját a 3dmark-ot meg a lightsmarkot használtam.
-
Rover623
félisten
Nem érted...
Sok driverben külön lehet állítani a desktop méretét és a kijelző méretét.
Nálad ez most nem egyezik. A desktop mérete nagyobb mint a kijelzőé...keresgélj a képernyőtulajdonságok környékén, a VGA driverben, a Control Centerben, akárhol...és állíts mindent 1680x1050-re. -
fagy53
nagyúr
-
Rover623
félisten
és 1680x1050-be most teljesen feltolja a képet, és ha az egeret feltolom, húzza le a képet..?
Ezt hívják úgy, hogy panning...
Windows szerint nagyobb a desktop mérete (a beállított felbontás) mint a képernyő mérete.
Vagy a desktop méretét állítottad nagyobbra mint 1680x1050, vagy a képernyő méretét vetted véletlenül kisebbre ennél. -
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok... sürgős segítség, és tanács kellene ...
Asus Crosshair II Formula lapom van ... és gondoltam bekapcsolom a HyBrid üzemmódot a 9800 GX2 kártyámon... hogy mikor nem vagyok itt ... ne zabáljon.. oksa ez meg is volt.
égész éjjel úgy hagytam. ENERGIA TAKARÉKOS ÜZEMMÓDBA! * nah jolvan... ma jövök haza... kiproszálom... NEM TUDTAM VISSZA RAKNI! Extra Teljesítményre... próbálgattam semmi se történt... mire meguntam... és vissza szereltem ... single alap futtatásra... vagyis kikapcsoltam a hybrid használatot és a monitort rákötöttem a GX2 re
indítom a gépet! ... 2 szer bafgyott a Biosnál ... egyből ujraindította magát... harmadjára a kis *lcd kijelzőjén az alaplap annyit írtki hogy ERROR M56 *lövetem se gondolta mit jelent... de van egy olyan érzésem... hogy a GX2 bemondta az unalmast... *FASZA EGY A HYBRID MÓD!
*kiakarod nyírni a kártyádat? ----» CSinálj HyBridet...
valami tanács... esetleg segítség valakitől? -
sNORh
addikt
Hali
Miért van az hogy most Nvidia karim volt, és most vettem egy ATI-t és feltettem a legujabb driverét, és 1680x1050-be most teljesen feltolja a képet, és ha az egeret feltolom, húzza le a képet..? :S -
joi29
őstag
válasz
Komplikato #15867 üzenetére
-A passzival nincs semmi gond elég jól hűt,a 7600 mellet azért van
GT felirat mert a gpu egy teljes értékű egészséges G73 ami simán megy
akár 600Mhz felet is.
-A DDR2-es memóriából pedig dömping van és el kell sózni őket. -
redkill3r
tag
válasz
Komplikato #15867 üzenetére
Én mindkettőt passzívnak néztem, ezek szerint a silent nem az
.
-
Komplikato
veterán
válasz
Kikki90 #15866 üzenetére
Ez a leggyorsabb integrált VGA most (illetve a 790GX, de azt még nem kapni), ettől nem lehet összehasonlítani egy HD38xx-al, de még egy HD2600/3660 vagy GF8600GT-vel sem nyilván. Mai játékok minimál beállítással, vagy régebbiek jobb beállításokkal el mennek azért rajta.
-
Kikki90
tag
Sziasztok! Most szeretnék pc-t vásárolni, de egyelőre nincs annyi pénzem VGA-ra amennyiért érdemes lenne venni, ezért találtam egy köztes megoldást .. vajon mire elég ?
Kinéztem egy alaplapot ( Gigabyte GA-MA78G-DS3H ) amire HD 3200 van integrálva.. amiről annyit tudok, hogy 3450-es HD-val kb egy szintű... De vajon ez a kártya mit ér a jelenlegi játékoknál, kb egy 3850-eshez képest.. vagy 8600GT-hez képest? -
redkill3r
tag
válasz
Realradical #15864 üzenetére
Köszi.
E két kártya közül melyiknek lehet jobb a hűtése?:
MSI NX7600GT-TD512Z -
redkill3r
tag
A tanácsotokat kérném, újonnan szeretnék (valószínűleg nagykerből) lehetőleg passzív AGP-s kártyát venni.
A konfigom:
Amd Athlon Xp 2800+ (Barton)
Abit NF7-S
1024 Mb RamA két kártya mely közül választanék:
MSI AGP8x NX7600GT-TD256Z
MSI AGP8x RX2600PRO-T2D512Z/D2Vagy ajánlhattok más még kapható kártyát is, ha gondoljátok.
Gondolkoztam a hd 3650-en is, olcsó és ezekkel a kártyákkal ellentétben DDR3-as. Viszont olvastam néhány hozzászólást, amely szerint nforce2-es alaplapokkal inkompatibilitási problémák léptek fel.A cél elsősorban: Half Life 2, Doom3 és az azután megjelent FPS-ek, amíg még szaggatás nélkül futnak.
Memóriabővítést tanácsoltok? Esetleg arra még szánnék pénzt, új gépet még néhány évig nem szeretnék vásárolni. -
Rover623
félisten
válasz
Realradical #15859 üzenetére
-
-
petack
csendes tag
Helló!
Nekem van egy Inno 3D Geforce 9600 GT-m
A probléma az vele hogy szinte minden játéknál, kivétel 1-2 lefagy a gép játék közben...
pixeles lesz a monitor, és elkezd akadni a hang..stb nem lehet vele semmit csinálni...
Arra gondoltam hogy hátha hardveres a baj, mert akkor visszaviszem a szervízbe, de akkor az hogy lehet hogy olyan játéknál, mint pl a mass effect, vagy esetleg quake 4 sose(!) fagy le, akármennyit játszom... leszedtem a legújabb drivert is, nem használ, de az eredeti driverrel se jobb...Mit tehetnék?
A gépem:
ASUS M2N-MX
2gb ddr2-es ram-(leelenőriztem)
500W FSP táp
AMD Semprom 3400+ -
Lenry
félisten
válasz
Realradical #15851 üzenetére
tudtommal viszi a 4 monitort ilyenkor
(nem próbáltam, de az Alienware gépösszerakós részénél ha SLI VGA-t kérsz, akkor írja, hogy vehetsz hozzá akár 4 monitort is, gondolom azért mert kezeli
)
-
Realradical
őstag
Üdv! Kéne egy kis infó valami SLI-s gurutól
Egy gépen sli-ben két 2dvi portos vga el tud kezelni 4 monitort, vagy csak kettőt, mert 1 vganak kezeli a rendszer az slibe kapcsolt szörnyet?
-
KisBundi
őstag
válasz
Aranygyerek #15848 üzenetére
Kábellel nem igazán lehet ilyesmit előidézni. Kábelhibánál szinkronizáció és szinek hiánya szokott előfordulni.
-
nat
senior tag
Ha szellemképes a kép, akkor az monitor vagy videokártya.
Bővebben:kb 1-2cm elcsúszás jobbra,nem csak betűknél,hanem ikonoknál is. -
Gyusz
őstag
válasz
cucclee #15839 üzenetére
Gondolom XP-t használsz, ott nem engedi very high-ra tenni, csak Vistán. Némi trükközéssel be lehet kapcsolni, a játék topikjában biztos segítenek. Egyébként ne tévesszen meg a demó, ott még sokaknak jól fut a játék, aztán a későbbi pályákon zuhanni kezdenek az FPS-ek.
-
cucclee
tag
Leteszteltema crysissa,végigjátszottam a demóját. De valami miatt a nem engedte very highra tenni ,pedig high-on 8x-os élsimítással sem akadt 1280x1024-ben.
-
cucclee
tag
Én is a windowsra gyanakszom. a 3dmark-ot lefuttatom egymás után párszor ,de most a másik winyómra feltettem a wint újra ,ha ott (meg most itt sem) lesz semmi akkor megnyugodhatok. Azért lehet a win a ludas mert kártyacsere után nem tettem fel újra és vannak már gyermekbetegségei amúgy is (csak hát mire én beköltözök ,meg felteszem az összes progit eltelik egy nap). Kösz a tippeket
-
ltz400
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van intel gma x3100-as videókártyája?Nem tudom hogyan tudnám kihasználni az osztott memóriáját.Help! -
Gyusz
őstag
válasz
cucclee #15833 üzenetére
Lehet, hogy túlmelegedett a kártyád, nem ártana egy ventit odatenni, a passzív 9600GT-k elég forrófejűek. A piros villódzás nem túl biztató, de én először még a túlmelegedésre hajlanék, és nem hardverhibára. A Lightsmark nevű programmal elvileg ki lehet szűrni a 9600GT-k egyik tipikus hibáját, ha többször lefut rendesen, akkor elvileg nincs gond. Meg futtathatsz még folyamatosan 3DMark-ot, az élvezetesebb módja a tesztelésnek ha játszol valami gépigényes játékkal. Egyébként feltehetnél valami újabb drivert is.
-
cucclee
tag
Van valami tesztprogram amivel biztosra lehet menni ,hogy a kártya jó-e vagy nem? Valami biosos tesztprogi esetleg.
-
cucclee
tag
Hello. Már kicsit régebben írtam ,de nekem a 96gt passzív kártyámmal volt bajom. Most pillanatnyilag úgy tűnik ez megoldódott. Eddig a 177.38 driver volt fenn. Egyszer boot után nem volt kép ( a bios elöjött ,de a windows nem ,de hallottam hogy tölt ,meg bekapcsol) ,utána restart ,bejön a win a kép villódzott pirosan. Előkaptam a hozzáadott cd-r (rajta a 174.74-es driver) felraktam ,restart után minden rendben ,semmi villódzás stb. Aztán persze lehet nem emiatt. Már ott tartottam gariztatni kell a kártyát ,bár lehet hogy kell ,nem tudom.
-
PiciKenny
senior tag
válasz
PowerBuldog #15829 üzenetére
vagy van egy boot cd nevü iso file..torrenteken..azt arrol bootols..valahova felrakod a nvflasht, és dos ként beírod a cuccot nvflash -r , majd nvflash valaminév.rom
-
parabellum12
csendes tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy egy Saphire x1900 gtre fel tudok e pakolni vrm hűtést? ha valaki megoldotta, linkeljen már képet léci, hogy miként oldotta meg.
Köszi -
Qru
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog #15827 üzenetére
Nem kell hozzá FDD. Link
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
VGA BIOS frissítésre van valami mód, hogy ha nincsen a gépemben floppy meghajtó?
-
Qru
MODERÁTOR
-
dokee78
félisten
Inno3d 9600GT kárttyám van,érdemes lecserélni 8800GT-re?
-
zodo
nagyúr
Köszi a linket.
Az oldalon PCI -ról - PCIE16x-ra fordító kártyát írnak,akkor ez mégsem jó nekem.
Gondoltam csak a kép van elszúrva a Pixmania oldalán.
Hp d530 sff házból probálok valamit kihozni és hozzá keresek Pcie16x riser cardot.
Pcie16x -nak kellene lennie mindkét oldalon vagy nem?
Pl. valami ilyesmire gondolok -
drpele
senior tag
Üdv Néktek!
Létezik olyan 3D-s tesztprogram amit végtelenítve tudok futtatni? -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ez tényleg az aminek árulják vagy én látom, sima PCI -nak ?
-
Zoleeca
csendes tag
Sziasztok,
AMD Sempron 3400+ proci mellé érdemes HD4850 videókártyát venni, vagy sem?
Ha nem akkor 30e körül milyen kártyába lenne érdemes beruházni (tudom a 4850 egy kicsivel drágább ennél, de az most lényegtelenKöszönöm
-
Rushbácsi
tag
Hali Guruk!
Egy nagyon nagy gondban kérném segítségeteket
Akkor mi van ha az atiflash azt írja ki erre a parancsra: atiflash -i hogy adapter not found?
a kártya egy asus x1650xt pci-express az alaplap asus p5b
Gyors választ kérnék pls.
Előre is köszi
Üdv -
bokorugró
tag
Lehet elbeszélünk egymás mellett, mert az érdekelne, hogy támogatja-e a 22" szélesvásznú monitort a kártya, vagy ez a típus még nem. A teljesítménye az más kérdés, főként irodai munkákra használnák.( Egy ismerősömnek van egy régi gépe integrált vantával, de az nem bír már el akkora szélesvásznú monitorral, és az helyett keresek valami vga-t. Az még tetőzi a dolgot, hogy lehetséges, csak 2x AGP van benne, szóval akármilyen kártya nem is jó.Így jön a a képbe az NV6200 vagy az ATI9250)
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám telepítve van a Catalyst 2008.07.23-as verzió. De internetes TVknél mégis "túl színes a kép". Nehéz megfogalmazni. Össze-vssiza színek vannak, kék piros, sárga. Az a baj, h nem tudom le printscreenelni mert ha bezárom a lejátszót eltűnik a képről is.
Videóknál, youtube-on nincs ilyen probléma. Valakinek van valami ötlete mi lehet a megoldás?
-
Gyusz
őstag
válasz
hunor70 #15807 üzenetére
Szerintem a TV-re kapcsolásnál kuszálódhatott össze valami. Driver Cleaner progival kéne leszedni a meghajtóprogramot (valamelyik verzió ingyenes is volt) és utána feltenni a legújabb meghajtót. Én DirectX-re nem gyanakodnék, de itt pl.: megtalálható a legújabb. Végső esetben oprendszer újratelepítést is megnéznék a legutolsó jól működő driverrel, hogy biztosan kizárható legyen a szoftveres gond.
-
hunor70
csendes tag
Hello!
Gigabyte Nvidia 8600 GT 512MBs kártyám winXP alatt egészen mostanáig jól működött, megpróbáltam a TVmet rákapcsolni második monitorként, ami nem sikerült, és azóta driver újrainstall után sem működik a kártya.
A hibajelenség: windowsban minden ok, de amint vmi grafikus cucc fut (film, játék, google, earth) kb centiméteres (zöld) csíkos kockás sakktábla jelenik meg. Mit lehet tenni?
Driver uninstal, kártya kiszedés megvolt, legfrissebb új driver sem segített.. DirectXre gyanakodtam, de azt nehéz leszedni, lehet az a hiba oka? Elromolhatott a kártya?
Köszi,
Huni -
linus89
tag
válasz
theartofdota #15803 üzenetére
3ghz
amúgy normális pontszám..
-
tgulyas
senior tag
Hol találom meg a szörös fánk progit?
-
theartofdota
tag
helo;
tegnap vettem egy 8800 gt(bfg oc 2). 3 dmark 2006 csak 9700 pont alapon. procim alap órajelen futó 6420 core 2. gondolom ez az órajel nem elég a vga teljes kihajtásához.mennyire kéne felhuzni?
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel