Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől... Az AN-M2HD ABIT alaplapomat eddig az integrált vga-val használtam , de vettem egy ASUS EAX1950pro vga-t de az istennek sem akar jelet küldeni a monitorra, pedig a BIOS-ban mindent erre való állítást megpróbáltam(Peripherials_Init Dispay First-PCIe-re és a Power Management Setup_Wake Up by WAKE# of PCIe_Disabled-ről Enabledre) . Az előzményekben olvastam hogy volt már hasonló gondja másnak is de a konkrét megoldás nem hangzott el...vagyis a BIOS frissítés lett megemlítve, amit megtettem a Flashmenü-vel (a18) de nics változás.Nagyon megköszönném ha a hozzáértők segíteni tudnának.
::Abit AN-M2HD alaplap AM2 foglalat, nforce 630a chipset integrált geforce 7050pv vga,,,Amd X2 5200+ proci,,,2x1 gb DDR2 800 mhz kingmax memoria,,,mercury 350w táp.Köszönöm
-
kicsitoth93
csendes tag
válasz
greatchaos #10095 üzenetére
na üdv itt!Miért hanyagolnád mindkét karit???Mondjuk a ddr2-nek nem valami jó a híre a kártyák közt az már szent igaz......
-
Skizz
addikt
válasz
#96302336 #10093 üzenetére
Hát akkor ezt mindenképp eladom... Viszont ha lemegy a 3870-ek ára, akkor egy Power Color nem lehet rosszaság, a maga hűtőjével.
-
volvoguy
addikt
válasz
greatchaos #10085 üzenetére
az a baj tudod, hogy eddig már 4en vagytok aki mind mást mondtok. 2 szerint a hdtv sugárzási norma nem csatlakozó felület, megin 2 személy szerint a hdtv csatlakozófelület...ezért nem értem melyik...
-
Skizz
addikt
válasz
#96302336 #10091 üzenetére
Árgépből nem derült ki, hogy a 8800GT miféle hűtéssel lett felvértezve.
Bár ez könnyebben kideríthető.
A HD3870-ből zafírt néztem ki, viszont egy Power Color se lenne rossz, az is kb. a zafír árán van, viszont nem ref hűtős. S1-el az a bajom, hogy nem vagyok abba olyan biztos, hogy ez rev. 2-es. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de én kétféle S1-et láttam eddig, az S1 topikban most néztem pár képet, és némi különbséget véltem felfedezni a sajátom, és a belinkelt között, pedig elvileg mindkettő rev. 2-es.
egyik
saját
A csavarhelyeket, vagy nemtudom hogy hívják őket, na szóval azt nézd. Valószínűleg én lettem anno átvágva, és ez valójában rev. 1-es...? -
törölt tag
A 3870 is egy zajgenerátor.
Azt nem írtad, hogy melyik gyártó, melyik modelljéről van szó. Mivel az Ati-nál is van különböző hűtővel szerelt modell.
És szintén nem írad, hogy melyik Inno modell, mert a rev.2 már halk, mivel nem ref. hűtős.
Ezért nehéz kérdés.
Az aáírásodban viszont olvasom, hogy van S1 hűtőd. Azt nem adnám el, hanem feldobnám valamelyik kártyára, akár Ati, akár NV is lesz az, mivel mindkettőre feldobható. -
Skizz
addikt
VGA vásár előtt állok, és eddig 2 kiszemet áldozat van.
Elsőként a kedvencemet említeném, a HD3870-et, másodiknak pedig a csúnya, zöld, ám erős 8800GT-t. Na most a helyzet az, hogyha a Radeont veszem, akkor (az árzuhanás miatt) kijövök kb. 41-42 rongyból, ami az eladott cuccaimból össze is jönne, így elég jól jönnék ki belőle. Viszont itt nemrég megláttam az inno féle 8800GT-t, 45 ezer magyar kreditért, ami egyáltalán nem sok ezért a kártyáért, viszont... végigolvastam a PH! tesztet, és már ott is meg lett említve, hogy szörnyű zajt kelt a gyári hűtő, arról nem is beszélve, hogy elég rossz hatásfokkal dolgozik. Namost kérdésem az, hogy a HD3870 gyári hűtése, vajh mennyivel halkabb a 8800GT hűtésénél...? Mert ha elfogadható zajszintet produkál, akkor egyértelműen azt veszem, viszont ha ugyanolyan hangos, mint a 8800GT, akkor utóbbit venném, viszont akkor kénytelen leszek még 5-6 rongyot rááldozni egy S1-re, szóval nem jönnék ki 50 rongyból sem...
Szóval a kérdés: melyik a halkabb:
3870, vagy 8800GT? -
szabozeee
aktív tag
Hi!
Egy kis segítség kellene.
Haver szeretne venni videokártyát kb. 40 ezer van rá. Ilyen árban melyik a legjobb választás??
Előre is köszi.. -
Gyusz
őstag
Nemrég eladtam az AGP-s inno 6600-osomat és vissza is vettem, miszerint a videokártya hibás. Nos a 3DMark 2003 tényleg furcsán fut rajta, a fények és bizonyos árnyékok néha szétesnek, szétcsúsznak. Sikerült egy játékot is találni, amiben ugyanezt csinálja. Rengeteg játékot végigjátszottam vele, eddig soha semmi gond nem volt vele. Lehet ezzek kezdeni valamit, vagy mehet a kukába?
-
hahajdu
aktív tag
Bár a kérdés nem azonnali, ez a topik foglalkozik általánosságban a kártyákkal (vagy nem)
szóval most van egy 8600 gt-m 512 DDR2 -es ami az utóbbi miatt elég lassúcska. 2, max 3 hónapon belül vennék egy új kártyát, de nem tudom milyet9600gt vagy maradjak a 8800-as sorozatnál? azon belül melyiket érdemes? Esetleg ATI? Fontos hogy legyen benne tuning lehetőség és jó ár/érték aránya legyen. Játékra
-
marcipunk
tag
üdv Mindenkinek!
Hozzájutottam egy inno 8600GT-hez.
A történet ott kezdődik, hogy Rivatuner 2.07-tel szerettem volna profilokat létrehozni, a gpu/memo sebességeket sikerült is állítgatni, de a fan -t sehogy sem tudom beállítani.
nem a rivatunert nem tudom beállítani, hanem olyan mintha az nem tudná a fan sebességét állítani a létrehozott szabályzás ellenére
speedfannal sem látom a kártyát, tudomásim szerint ott kéne lennie valami core-ként a gpu-nak, de semmi.
A furcsaság ott fokozódik, hogy nibitor 3.07-tel sem férek hozzá a fan beállításokhoz, mivel hiába olvastatom be a biost a programmal, akkor sem mutat v. lát semmit!valakinek lövése?
a kártya biosát is lecserélném, de nem találtam hozzávalót
-
greatchaos
addikt
válasz
volvoguy #10083 üzenetére
ha a gugliba beírod mindet, akkor előkerül, hogy a HDTV sem kimenet, hanem:
A HDTV (High-Definition Television) egy televíziós sugárzási norma, amely az eddigi (PAL, SECAM, NTSC) szabványoknál jelentősen nagyobb felbontású képet tesz lehetővé. Az ilyen közvetített adás már digitális formában továbbítódik, eltérően a korábbi Európában és Japánban történt analóg átviteltől. Félreértések elkerülése érdekében meg kell jegyezni, hogy a névben szereplő High-Definition elsősorban a felbontási specifikációkból adódó előnyösebb megjelenítési lehetőségekre céloz, mintsem a mindenkori kép minőségére, élességére, amely már nagyban függ a felvétel körülményeitől.
A HDTV szabvány több felbontást határoz meg:
480p: 720×480 pixel
720p: 1280×720 pixel
1080p: 1920×1080 pixel
1080i: (interlaced) 1920×1080 pixelszerk:
stevve kollega igen tárgyratörően leírta mindet... -
válasz
volvoguy #10080 üzenetére
erre már beírtam válaszként az nvidia specifikációját... ami abban van, az az alap. Csatlakozókat nem szoktak nagyon pluszban rátenni vagy elvenni a gyártók.
HDMI - kimenet (DVI-on keresztül, átalakítóval)
HDCP - egyfajta digitális védelem filmekhez
HDTV - kimenet (és szabvány)
S-VIDEO - kimenet
SP/DIF - hangkártyákon van jellemzően, de a 9600 GT-n is van (hangkimenet)
D-SUB - kimenet (DVI-on keresztül, átalakítóval)
VIDEO-IN - video bemenet (biztos, hogy van rajta?)
DVI-PORT - neve a jelentése: DVI port
DUAL LINK - Arra utal, hogy 2 DVI van rajtaés a specifikáció:
DVI Output DVI-I *2
HDCP compliant YES
HDMI Output YES, via DVI to HDMI adaptor **
D-Sub Output YES, via DVI to D-Sub adaptor
HDTV Output YES, via HDTV Out cable
TV Output YES, via S-Video to Composite
Adaptor/Cable Bundled DVI-to-D-Sub adaptor
HDTV-out cable
Power Cable
DVI-to-HDMI adaptorNo jó éjt mindenkinek!
A specifikáció jelentése: a termék jelemzői (egyszerűstve), a kimenetek pedig a specifikáció részét képezik.
-
volvoguy
addikt
de amiket felsoroltam - HDMI, HDCP, HDTV, SVIDEO, S/PDIF, D-SUB, VIDEO-IN, DVI-PORT, DUAL LINK - ezek mind csatlakozók, vagy van amelyik kakutojás, és nem is csatlakozó, hanem valamiylen tulajdonság...amit az én tudatlanságom miatt véltem csatlakozónak. mert ugye a HDCP az nem is csatlakozó..ha jól gondolom, ugye? vannak még kakukktojások a felsorolásaim között?
-
Maxthon
csendes tag
Hello!
Greatchaos az alábbi konfig lenne: Aus P5K premium alaplap, Intel Core 2 E6750, GF 8800 GTX,Chieftec 550W-os tép, Sata2-s winchester, 4 Gb ram
Hőmérséklet adatok:GPU memória 51 ,GPU környezete 44,CPU/1.mag 13, CPU 8 , Alaplap 26
Előre is köszönöm válaszodat! -
greatchaos
addikt
válasz
luw2win #10076 üzenetére
"nf3 vs 6800 lehetséges problémák
Valamiféle inkonkompatibilitási probléma miatt bizonyos esetekben az nf3 chipset-es alaplapokban nem lehet egy frekvencia fölé tuningolni a 6800-as széria kártyáit, tehát nem a kártya tudása szab határt a tuningnak hanem a chipset. Az ultra órajelet már nem engedi (400MHz) általában 375MHz körül megy csak hiba nélkül" -
luw2win
őstag
Hát 4 évvel ezelőtt amikor megjelent akk vettem meg mindent és hát akk csak ilyen alaplapok voltak 30k környékén..csak utánna jöttek az nforce 4 esek
mind1 majd lesz vmi
-
luw2win
őstag
Azé köszi ami sry elirtam MSI K8N-Neo az alaplapom.
Szal h ha vennék 1 uj alaplapot (amit nem teszek)akk lehetne csak huzni?(normálisan)
Ez csak a tuningra van kihatással v pl alapbol is jobban kellene h mennyen a kártya csak az alaplap lefogja? -
greatchaos
addikt
válasz
luw2win #10071 üzenetére
kicsit utánanézve, a lapod ASUS K8N-E Deluxe, és nem msi. a kártya agp-s és a lap nforce 250 gb-vel van szerelve. ez a chipset kifejezetten allergiás a 6800 series kártyákra. ha minden gond nélkül mennek benne, akko a tuning esélytelen. így asszem meg is válaszoltam a kérdésedet
-
luw2win
őstag
Hali!
Chaintech 6800GT karimat szereztném 1 kicsitt huzni. Riva Tunerrel 10mhz-et emeltemcsak akk 40pontot emelkedett 3dmark06 alatt.
ha viszont emelek rajta még 10-et akk teljesen felmond az egész mindenhol 5fps ahol 20 szokott lenni meg ilyenek... persze egyböl viszavettem
Mivel a tuningoláshoz annyira nem értek a kérdések:
BIOSba vmi fesz-t kell álitani h jobban is lehessen huzni
én vok a béna v csak ennyire képes a kátya(amit kétlek)
köszi a segitséget -
Davzone
senior tag
Elég érdekes kérdéssel fordulok hozzátok..
1 éve kaptam két 7800gt-t nem gagyi kártyák,ezért vettem hozzá egy striker extreme-t
Namost olyan gondok voltak vele hogy némely játéknál kifagyott a gép semmi tuningal.
Hőmérővel mérve a kondik elég melegek voltka a karikon gondoltam azért fagy ki(60fok+)
Aztán rivatunerrel visszavettem a karik órajeléből ,450bol 350-re és megszünt a hiba vagy csao órák után történt meg.
Most elromlott a striker megy gariba és egy intel P35 chipes deszka van benn 1 karival.
Érdekes módon nem fagy ki több óra játék után se ugyan az a win ,mert nem tettem ujra simán elindult,csak chipset driver kelett neki.A strikervbe 1 karival 2vel és SLI modba is kifagyott,itt most 1 kari van bent,rivatuner alapra állitva 450mhz a gpu és a frontline game fullon ment órákon át és nem fagyott.Igaz igyis 60-70 fokos volt pár kondi de ment.
Lehet hogy az Nv chipszetes striker nem szerette a videokarikat azért fagyott?Vagy már akkor is rossz volt,és most szállt el végleg?Rem értitek a lényegét mert kicsit furán irtam.Szal az a fő kérdés hogy lehetett e a hiba oka az nforce680i chipset?És ezért nem fagy az intellel?
-
-
Bini
tag
Hi
van egy Sapphire HD2600 xt-m 256Mb Gddr3. szerintetek megéri lecserélni egy radeon x19xx sorazatu kártyára mondjuk pl.egy x1950gt@pro-ra, sokat nyernék vele játékokban ? vagy inkább gyüjtögessek és vegyek majd nyáron egy 3850-et?
-
Pocok111
tag
Köszi a gyors választ
Érdekes azért hogy a 2006os (vagy 2007es nemtudom) csúcskártyánál egy mostani középkategóriás jobb -
Icemind
csendes tag
Sziasztok....
A problémám a következő...
Szert tettem két 8800GTX re kötném sli-be, mindkét kártyán van két db táp csati de mindegyikhez csak egy kábel akkor most egy kanóc kell vagy kettő?...továbbá az SLI átkötő szalagkábelt a hátfal felőliekre kell tenni vagy a belsőkre?
Köszi...
-
Pocok111
tag
Sziasztok
Egy 1950XTX kb mennyivel eszik többet egy HD3850nél?
És 31k-ért jó vétel? -
volvoguy
addikt
üdv. vki letudná nekem irni, hogy mik a 9600 gyári referencia adatai? az órajelekkel tisztában vagyok, engem tulajdonképpen a specifikációk érdekelnek. pontositva, ugye mindegyik karin 3 csatlakozó van..méghozzá 2 dvi dual link és 1 tv-out.....ugye eddig pontos?
namár most ezek a funkciók akkor hogyan érhetők el? kábelátalakitó segitségével? HDMI, HDCP, HDTV, SVIDEO, S/PDIF, D-SUB, VIDEO-IN? vagy az itt felsoroltak gyártótól függő specifikációk, tehát ezek a kártyába vannak beépitve, és igy az egyes gyártók kártyái (msi, asus, gigabyte stb.) eltérnek egymástól? -
Maxthon
csendes tag
Üdv!
Abban kérném a segitségeteket, hogy van itt ez a vga:Nvidia Geforce 8800 GTX
Az a problémám lenne,hogy gyakran csíkos lesz a kép és elszürkül.
Ez miért lehet? -
flegos
senior tag
Srácok!
Köszönöm szépen a válaszokat, segítséget!!
Most semmi nincs a közelemben, hogy konkrétan megtudjam nézni, de már igy is sokkal elörébb vagyok, az összerakás majd csak 2-3 hét múlva lesz esedékes, de addig is tájékozódni akartam.Köszönöm!!
Üdv
flegos -
drur420
tag
Ha nem tod beindítani a procit ne azt mond hogy mi nincs ráírva hanem hogy mi van ...
Biztos van valmi infó rólla. Széria szám vagy valami.. (Megjegyzem lehet csak a dobozán volt..) És ne felejtsd el megtisztítani a pasztától úgy jobban látszik.. -
flegos
senior tag
válasz
greatchaos #10051 üzenetére
Ahamm, proci még nincs benne, csak egy szintén régebbi gépböl kimaradt ez a celeron.
Azt valahol felvan tüntetve a procin, hogy nortwood vagy egyéb, vagy ezt hogy lehet leellenörizni? Emlékeim szerint nem D-s, de jó lenne valahogy meggyözödni róla. -
greatchaos
addikt
válasz
flegos #10050 üzenetére
ebben igazad van, csak a proci még nincs benne?
mert a 2,8-s celeron lehet celeron D is, amit nem fog megenni a 845 (bd7II), csak a 400-s fsb.vel rendellkező celeronokat (nortwood). az 533-s pénégyet egszi még meg, a celeront nem, mert az prescott magra épül már. tehát a lényeg, csak a nortwood és az annál régebbi willamette magos procikat szereti a lap
-
flegos
senior tag
válasz
greatchaos #10049 üzenetére
Egy Abit BD7II tipus, már jó régi.
Most egy kicsit elbizonytalanitottál...de a specifikációk alapján 400-533Mhz Bus spedd-es procikat tud kezelni, vagy tévednék?
[link] -
flegos
senior tag
válasz
greatchaos #10047 üzenetére
Értem, köszönöm!
egyébként egy Celeron 2,8GHz proci lenne a lapban és egy GeForce FX 5900 AGP kártya vagy Radeon 9250 AGP. (Nem nagy cucc netezésre lenne csak használva). -
flegos
senior tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy egy 8X AGP-s kártya tud olyan alaplapban normálisan müködni ami csak 4X AGP-t tud? Nem lesz baja, az alaplap nagyon visszafogja majd?
Válaszokat elöre is köszönöm! -
Sk8erPeter
nagyúr
OK, így már értem, köszi...
Annál nagyobb felbontásban biztos, hogy nem fogom használni.
Megpróbálok keresni itt a PH!-n valami kimerítő tesztet a HD 3850-ről, amiben látszik, hogy mennyire állja meg a helyét napjaink világában ez a kari. Egyelőre nem találtam.ricsy888: hát ez nagyon jó!
Rohanok megvenni!
-
fagy53
nagyúr
válasz
tejesember78 #10042 üzenetére
Az árra
, az 512MB-ra és a megjelenítődtől függően a monitor csatikra, DVI vagy HDMI.
-
fagy53
nagyúr
válasz
tejesember78 #10040 üzenetére
Ahol ilyet írnak, ott ne vegyél VGA-t!
A 256bit memóriabusz helyett 128bit-et írnak, de nemcsak az Inno3D-re. -
tejesember78
tag
sziasztok mi a két kártya közt a külömbség
Inno3D PCIE Geforce 8800GT 512MB DDR3
Inno3D GeForce PCX 8800GT 512MB DDR3 128Bits DVI TV
128Bits DVI TV mit jelöl -
ricsy888
senior tag
Ez nagyon jó! [link]
6600Gt 40k-ért. -
Pocok111
tag
Hát halknak halk volt és jól is hűt de most valamiért fűnyíró hangja van
Hűtőre meg nem nagyon van keret szal csere kilőve
Nem tudom miért ad ki ien hangot de egyre nehezebben hallgat el... Amúgy egy Accelero S1 rámenne?
-
Pocok111
tag
Sziasztok
Van egy MSI 1650pro TD512 AGP8X kártyám aminek a hűtése fűnyíószerű hangot ad ki.
Nem tudja valaki hogy mi lehet a baja? Régen nem volt ien hangja (fél éves) de ha elkezdem ütni vágni rúgni a gépet akkor elhallgat (tudom elég barbár módszer de csak ez vált be
) de ha kikapcsolom és újra bekapcsolom akkor ugyanúgy rossz (restartnál nem) Nem lehetne kezdeni valamit a hűtésével hogy ne kelljen mindig bántanom indításnál?
Előre is köszi
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10028 üzenetére
1280x1024 -es monitor felbontásig .
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
volvoguy #10027 üzenetére
"tehát pl. a tv-out kifejezés nem csak azt jelenti, hogy a számitógép műveleteit tv képernyőn is lehet élvezni, hanem a tv-adását is lehet a monitoron nézni nem? vagy tévedek?"
Igen, tévedsz.A TV-Out kifejezés szerintem elég egyértelmű: értelemszerűen csak KIMENETET jelöl, tehát a videokártya által leadott jeleket lehet egy másik, külső eszközről (pl. TV-ről) fogni. Ha visszafelé is működne a dolog, az már BEMENET lenne. Ez így szerintem eléggé magától értetődő.
Ha a monitorodon szeretnél TV-t nézni, akkor vegyél TV-tuner kártyát.
Szóval NEM mindegy, mi van a csatlakozó fölé/alá/stb. írva. -
Sk8erPeter
nagyúr
-
volvoguy
addikt
válasz
stevve #10026 üzenetére
persze közzéteszem majd. tehát amiket itt felsoroltál, azok mind rajta kell hogy legyenek. okés. engem az téveszt még meg, hogy vannak oylan csatlakozók, ahol csak az IN, vagy csak az OUT felirat van. pl video-in, de tv-out....ezt hogy kell értelmezni? mert szerintem teljesen mindegy hogy in vagy out van ott, a lényeg ugy is az hogy csatlakoztatható ugye? tehát pl. a tv-out kifejezés nem csak azt jelenti, hogy a számitógép műveleteit tv képernyőn is lehet élvezni, hanem a tv-adását is lehet a monitoron nézni nem? vagy tévedek? az in valóban azt jelenti, hogy a tv-n nézhetem a játékot pl. de visszafele nem működik? tehát tv-t nem nézhetek monitoromon? vagy ott van a HDTV OUT kifejezés is...
-
válasz
volvoguy #10025 üzenetére
Specifications of the reference GeForce 9600 GT
* Core clock: 650 MHz
* Frequency of unified processors: 1625 MHz
* Unified processors: 64
* 32 texture units, 16 blending units
* Effective memory clock: 1.8 GHz (2*900 MHz)
* Memory type: GDDR3
* Memory: 512 MB
* Memory bandwidth: 57.6 GB/sec
* Maximum theoretical fill rate: 10.4 gigapixel per second
* Theoretical texture sampling rate: 20.8 gigatexel per second
* 2 x DVI-I Dual Link, 2560x1600 video output
* SLI connector
* PCI Express 2.0
* TV-Out, HDTV-Out, support for HDMI and DisplayPort with HDCP
* Power consumption: up to 95 W
* Recommended price: $169-$189Ez az alap, nV részéről. Ettől el lehet tréni oly módon, hogy hozzátesznek (értsd: tuning is), de el nem vesznek belőle.
Ha kész a táblázatod, közzé is tehetnéd okulásként, összehasonlításként, ha van kedved.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ugye vannak az nvidia 9600os kártyái. A referenciától eltérően adnak ki a gyártók kártyákat. Azt szeretném tudni, hogy mik azok a kártya-tulajdonságok, amikben az egyes termékek (msi, galaxy, gigabyte, asus) eltérnek egymástól. Én ugyanis a megjelent 9600osokat egy kis excel táblázatban egymás mellé raktam, és van egy pár olyan adat, amit nem találtam a hivatalos oldalakon. Ilyenekre gondolok: HDMI, HDCP, HDTV, SVIDEO, S/PDIF, D-SUB, DUAL-LINK, DVI PORT, VIDEO-IN stb...
Ezek a specifikációk az összes gyártó kártyáján jelen vannak, vagy ez egyénileg változik, hogy melyik kártátyán mit találunk? -
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10022 üzenetére
Nekem ilyen van , amennyiben szabályozod a hűtőt akkor csendes és hűvös , 1280-ig egy normális procival elég , gond nincs vele.
Jó az ár . -
válasz
Sk8erPeter #10022 üzenetére
Sapphire nagyon jó, nekem minden ATI-m Sapphire volt eddig
Ha nekem kellene vásárolnom, ez lenne a kiválasztottgreatchaos
ááá, de benéztem. Bocs...
EAH3650 TOP/HTDI/256M
Ezt találtam. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
stevve #10011 üzenetére
Köszi, de már megint módosult...
Sapphire Radeont (GPU 668 MHz, DDR3 RAM 828MHz, 256bit) tudnék MOST venni itt 34,5k-ért... Szerintetek?? Megbízható lenne?
Bocs a sok kérdésért... -
tukko1
aktív tag
válasz
greatchaos #10018 üzenetére
Akkor kb 5-10%-kal jobb a xtx mit az xt? Akkor melyiket éremssebb megvenni egy X1950XT-t vagy egy 8600 GT? Tudom a X1950XT nem DX10-es, de néztem teszteket és átlagban 80%-ot ráver egy X1950XTX egy 8600GT-re fps-ben játéknál, akkor szerintem egy x1950XT ugy kb. 60%-ot!
Tudnátok mutatni egy tesztet amiben összehasonlítják a DX10-et és a DX9-et (de ne ilyen parasztvakításost), mert halvány lila gőzöm nincs mi a külömbség! És valaki 128 és a 256bites dolog között is elmagyarázhatná a külömbséget!
-
válasz
greatchaos #10017 üzenetére
-
greatchaos
addikt
tesztek nincsenek valakinek esetlege erről a kártyáról?
-
tukko1
aktív tag
X1950 XTX és a X1950 XT között mi a külömbség?
A sima X1950 XT mennyivel jobb a 8600 GT-nél? -
válasz
greatchaos #10013 üzenetére
nem neked, az eredeti hsz-re, sulepnek, amire te is reagáltál, bocs, ha félreérthető volt
-
danilla
őstag
Hello
Nemtudom, jött e, már segítég, de nekem is ez volt a baj.
XP alatt bármelyik driverrel működött, de vista alatt csak akkor voltak jó a driverok ha az ultimatét raktam, fel ( 64 bitest ). Ha nem az ultimatét rakod fel akkor csak a kártáyhoz adott, cd-n található driverrel működik a kártya különben, monitor fekete, és kikapcs. Nem tudom mi az oka. Én úgy orvosoltam hogy vista ultimatét használok. -
válasz
Sk8erPeter #10010 üzenetére
Sajnos közelebbről nem ismerem az MSI 3850-et, de nem hallottam róla, hogy rossz lenne. Bizonyára jól jársz azzal is és nem kell várnod... de hátha mond valaki tapasztalatot is az MSI-ről.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
stevve #10009 üzenetére
Sajnos nem Xtreme, és eleve csak 256 MB-os...
(Mindkettő!)
Ebben az esetben is Powercolor?Szerk.: Sajna jelenleg ez utóbbira várni kell, mert még nem szállították a helyre, ahonnan venném, pedig 33,5k-ért sztem best buy lenne, nem? Bár talán az MSI se rossz 36-ért... És az MSI-t még meg is tudnám venni most. Dilemma!!
-
válasz
Sk8erPeter #10008 üzenetére
Powecolor, szerintem, főleg, ha Xtreme
[link] -
válasz
greatchaos #10006 üzenetére
Szerintem meg a HD 2600XT jobb valamivel
8600-ból a húzott szárnyallja túl jobban a HD 2600XT-t
Persze, mivel nV, ezért 8600GT... de nem tetted fel ezt a kérdést már máshol is?
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan videókártyát ajánlani ami az ATI 2600XT-vel kb megegyező teljesítményű és nem drágább annál? Valami Nvidia vagy ilyesmire gondoltam. 3D alkalmazásokhoz kellene tehát nem játékra. Pl Solid Edge progihoz.
Sürgős lenne.
-
amnex
csendes tag
sziaztok, aquamark 3 teszt programnál
az eredmény kiirásánál fekete képernyő fogad, (ati 3850 vga val)
ismerősömnek ugyanez ati x850xt.. velatihoz létezik valami patch?, fix stb???
nagyon örülnék ha le tudnám futtatni rendesen! köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- Nvidia Quadro GP100 16GB HBM2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest