Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Csövy
tag
válasz
fenergie84 #48096 üzenetére
Csak a win 7 alap driverrel hajlandó hiba nélkül menni catalyst nélkül,. Ha azt felteszem azonnal hibák jelentkeznek a játékoknál.
Ez vajon hogy lehet? -
ciao
senior tag
a tápomon csak két 6 tűs PCI Express csatlakkozó van, létezik olyan átalakító amivel egy 8 tűset lehet csinálni? mondjuk egy 6 tűsből és egy molexből, vagy két 6 tűsből?
-
HUNRONIN
tag
Milyet vegyek CF-hez?: 6850 vs. 6870??
-
Csövy
tag
válasz
fenergie84 #48093 üzenetére
Azzal azt hiszem, h mentek.
csak ezeknél a játékoknál jött elő először. Pl a Civ V az maxon megy hiba nélkül és a TDU 2 is hibátlanul fut. -
Myth
aktív tag
Sziasztok! Megfordult a fejemben, hogy a mostani gtx 560-amat lecserélem gtx 460 768mb SLI-re... Nem nagyon volt sli-m még ki szeretném próbálni plusz néztem teszteket és az 1gb-os SLI-s verziótól alig marad el max 2-3-4 fps-el nagy felbontáson is! (full hd) Ráfizetnem nem nagyon kéne... Beszéljetek le vagy rá!
Sürgős választ várok! Köszönöm! Üdv
-
fatal`
titán
válasz
csucsbicep #48085 üzenetére
Szerintem szűrőkkel is. Nekem is 4850 van, 1680x1050, igaz Q9400 és viszonylag kevés új játékkal játszom viszont, amikkel igen azok mentem szűrővel is. Tudtommal több VRAM csak a nagyobb textúrákhoz kell.
-
gabo9201
senior tag
válasz
manoarc #48082 üzenetére
Egyébként most milyen VGA-d van?
Én a múltkor kipróbáltam a 4850-em egy 3800+ X2-vel és eléggé meglepődtem (pozitívan). 3dMark06-ban nem kaptam csak 7500 pontot (Athlon II X4-el 11.000 körül kap) viszont sok játékban nem éreztem lassabbnak (GTA IV volt talán az egyetlen amelyben sokkal rosszabb lett). Szóval ha valami régi VGA-t cserélsz le akkor szerintem meg fogsz lepődni. -
manoarc
senior tag
Sziasztok!
4850 1GB vagy 5670 1GB ?
Első mellett hogy gyorsabb , második mellett a több fícsör.
-
fatal`
titán
válasz
peter889 #48077 üzenetére
Távolítsd el a driverét és csökkentett módban futtass egy Driversweepert mielőtt berakod az új kártyát.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Agp-s videokártyát kívánok cserélni egyik Win XP-s gépemen.
A kérdésem lenne, hogy az op. rendszert ugye nem kell újratelepíteni? A windowsban végezzek vmilyen átállítást, mielőtt kiveszem a régi kártyát?Előre is köszönöm a választ.
-
BogyóBP
addikt
Melyik kártya a jobb?: A gts250 es dx10 és Physx el vagy az erősebb radeon 5770 es, physx nélkül és dx11 el?
-
spae
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Itt is megkérdezem, hogy egy AMD Phenom II X4 940 BE (jelenleg 3.1Ghz) elég-e egy Gainward GTX 560 Golden sample kártyának?
-
Apollyon
Korrektor
Okés, köszi szépen a helpet mindenkinek
Most bepróbálok egy használt Saphhire 5670-est 15K-ért, 1 év garival, ha ez nem jön be majd még később eldöntöm mi lesz.
Hja és egy kép a karimról, egy 12 centis venti van rágányolva: [link]
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok van egy ilyen kártyámHD3870 és szeretnék vennirá egy hűtést csak nem tudom milyenek mennekrá.
-
Apollyon
Korrektor
Eh, arról is elfeledkeztem hogy még decemberben meg olyan is volt, hogy szintén kikapcsolt a gép.. És akkor is tűzforró lett a VGA, és valóban, akkor sem ment a venti, de egy portalanítás után még megvártam míg kíhűlt és úgy raktam vissza a gépbe, és aztán semmi baj nem volt. Aztán most ez, de végül sehogy sem indult el rajta a venti..
fenergie84: Igen, azon a Sapphire karin tényleg kicsi a venti ami hangos lenne, már dobtam is ezt a dolgot
Illetve még vmi: esetleg ez egy 4670 helyett?[link]
Igazából nem szeretnék erősebb kártyát, de gyengébbet sem, erősségre még épp olyat aminek nem kell külön tápcsatlakozó.
Az a baj viszont hogy hardveraprón kívül nem szívesen vennék máshonnan használt VGA-t, és 4670 meg 4770-eneket (ebbe még belemennék) nem igazán árulnak. Az 5670 irreálisan drága még.
Szóval, ha mégis újat vennék, ez a fenti a GT240 jó lenne helyette? Csak mert a GPU órajele gyengébb viszont a többi magasabb. Sőt egyáltalán mehet Nvidia VGA a lapomba egy AMD proci mellé?
Rootrulez: annyira nem akarok most erre költeni, mert nem igazán tehetem meg, de alább sem akarom adni
Újonnan nem igazán éri meg az 5670, használtban meg nem nagyon van, passzív hűtés kizárt.
-
RootRulez
félisten
válasz
Apollyon #48055 üzenetére
Jó a Sapphire, de ha újat veszel, akkor pótolj kicsit rá és vegyél 5670-est. Az kevesebbet eszik és fejlettebb.
(#48059) Iscariah Én 10K-ért vettem ~ fél éve egy használt GT240-est.
Kb pariban van a ddr3-as a 4670-essel, a DDR5-ös werősebb nála.
Természetesen menni fog az AMD-s lapban.
-
klac
aktív tag
válasz
Apollyon #48055 üzenetére
Akkor már az a venti korábban sem működött állandóan, azért voltak ilyen problémák.
Mintegy előjelek.
Ilyen helyzetben csak találgatok, feltételezek, de ha csak a venti rossz, akkor olcsóbb lenne, egy esetleges használt vétele.
Na meg újra pasztázás és kitakarítás sem ártana.
Mivel Budapesten vagy ott könyebben meg is oldható.
Ezeket csak jószándék vezérelve írom.
Az 1 GB. pedig jobb, mint 512 Mb. ugyanolyan kártyánál. -
Apollyon
Korrektor
válasz
fenergie84 #48053 üzenetére
Hjah, de ez is kb a legrosszabbkor jött
Mielőtt átmennék a milyet vegyek topikba, azért megkérdezem itt is, ezt megéri megvenni?
[link]Ahhoz képest hogy bolt, túl olcsó.. Mondjuk nem tudom a Sapphire milyen a Powercolorhoz képest.. Meg kicsit bántja a szemem az 1GB ram, nem lassabb mintha csak 512 lenne?
klac: Azt elfelejtettem mondani, hogy még úgy a nyáron, meg pár hónapja vízszintesen csíkozott a kép alkalmanként.. de azóta teljesen eltűnt.. Szerintem kezdi megadni magát, azért sem akarom javíttatni, főleg mert már nem garis, és lehet jobban járnék egy kétéves garissal, bár még nem döntöttem el.
-
klac
aktív tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fenergie84 #48049 üzenetére
Köszi a tippet! Rágányoltam madzaggal egy 12 centis ventit, stabil 34 fok a kártya
Rootrulez: Nem vennék új hűtőt rá, mert esélyes az is, hogy a kártya adta meg magát, nem a venti.. Egyik pillanatban még ment, aztán nem.. Bár még sosem ment tönkre videókártyám.
Most nem tudom viszont mit csináljak.. Megcsináltatni nem adhatom be, mert akkor nem lesz gépem, és nekem kell. Másik videókártyát meg nem tudok szerezni, másik gépet se, és akkor már lehet megérné inkább venni egy másik VGA-t..
Szerintetek?
-
BogyóBP
addikt
MElyik VGA a jobb vétel? teljesitmény és meghajtoprogram szerint??
Az Nvidia GTS450 vagy a Radeon 5770?
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Nagy gáz van.. Powercolor 4670-em van és nem kapcsol be a venti a kártyán.
Szervíz, vagy kuka? -
BogyóBP
addikt
válasz
RootRulez #48043 üzenetére
Akkor mit tehetek? ettől nem fog beszarni a VGA ugye?? Engem az érdekel csak nehogy magával rántson valamit mert éppen olyan kedve van vagy ettől dob egy hátast hogy ilyen hangokat ad? LEhet nevetségesen hangzik amúgy de én elektronikai suliba jártam 4 évet és olyan hangot ad ki mint amikor egy ferit magos tekercs működésbe lép. Vagy egy jónagy kondi épp sül kifele.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Egy érdekes jelenségről szeretnék információt kérni. Mi az hogyha a kártya minden 3D alkalmazás futásánál berregő és sipolo hangot ad ki, olyan mint egy nem is tudom mihez hasonlitani a hangját, megnéztem és nem a hűtés csinálja mivel néhány mp re lefogtam a ventit. Alapban pl windows és aero alatt nem hallani semmit, csak ahogy a 3D befut, még a win7 aero felülete alatt se nagyon tapasztaltam semmit sem. Gariztassam?
-
potyi88
csendes tag
oké nagyon szépen köszönöm a választ.
Még valami hallotál valamit erről a kariról hogy milyen mit tud?
És hogy megéri a pénzét? -
infakt
csendes tag
Sziasztok !
Már nyitottam egy topikot a kérdésemmel kapcsolatban , de ide küldtek . Tehát felteszem a újra a kérdésemet . A HD6650M melyik asztali gépbe való VGA szintjén van (kb) ?
Előre is köszi
-
potyi88
csendes tag
Oké köszi és nem tudod hogy milyen a foglalat az alaplapon?mert csak annyit láttam hogy pci e 16x-os
Akkor az 1.0 és a 2.0 alaplapkon egyfomán müködik a kártya? -
potyi88
csendes tag
Üdv nekem egy olyan kérdésem lenne hogy Szeretnék venni egy videó karit a következőt:Gigabyte radeon 5670 oc-s változatát nah szóval ez pci e 2.1-es Az én alaplampom Gigabyte M61PME-S2P 1.0 verzió azt nem tudom vagy legalábbis nem találtam meg hogy milyen pci-e-es foglalat van rajta.Elvileg olvastam hogy kezelnie kell de én most nem tudom hogy ez mennyire fogja majd vissza a karit valaki akkor válaszona a kérdésemre?meg arra hogy milyen foglalat van az alaplapon. Előre is köszönöm
-
samu5
csendes tag
Sziasztok.
Egy érdekes problémával küzdök kb 3 napja.
Bad company 2 játék közben ha a felbontást változtatom,úgy változik a pingem is.
Ha maxra állítom,akkor fel megy a pingem és szaggat a játék.
Ha vissza veszem,akkor lemegy.
vga gtx 460 1 gb,de kipróbáltam a régi kártyámmal is 8600gt és azzal is csinálja.
Alaplapom asrock p45de3, ram 4gb kingston ddr3 1600,táp 550w chieftec , op win 7 64 bit.
Hálókártya cserét próbáltam eddig.Leht vga hiba?Bár két kártyánál is csinálja. -
Shrek89
csendes tag
Sziasztok! A kisöcsém számítógépéről van szó. Újabban egyfolytában lefagy, de nem úgy a hagyományos se kép se hang módon, hanem a kép megáll, de pl. skype tovább megy és működik, programok futnak tovább és billentyűparancsokra is reagál (bár ez álló képnél nehezen megállapítható). Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez videokártya probléma-e, esetleg más? Vírus? Vagy mikutya? Geforce 7500 LE videokártyáról van szó.
-
szepsy
senior tag
Gondolkozok egy Zalman vf3000f-en, de az a zöld szín :S.
Más színben nincs, milyen hűtők vannak még gtx480-ra? -
RootRulez
félisten
válasz
Antarctica #48029 üzenetére
Ezt a funkciót a kisebb kártyák tudják, amikre ráfér, de egy 1GB-os kártya nemigen támogat ilyesmit...
-
BogyóBP
addikt
válasz
Antarctica #48024 üzenetére
Fizikális VGA kártyához, pl PCIE hozzá tud rendelni a gép memoriát de az eredmény az lesz hogy a rendszerből lopja el a memoriát neki, de túlzott használatát nemigazán mondanám előnyösnek. inkább a VGA-n legyen ram pl 1gb minthogy a rendszerből lopkodjon a VGA nak is, az jó ha marad csak a rendszernek.
-
-
Antarctica
tag
Sziasztok!
Igaz nem konkrétan videókártya kérdés, de ahhoz kapcsolódó... Ugye van a videókártyának saját a kártyán lévő memóriája, kérdés, hogy a rendszerből hozzá rendelt memória ér e valamit neki, vagy ez csupán amolyan windows vakítás?
-
dvd_R+
őstag
válasz
Forza.VIDI #48020 üzenetére
értem
akkor a lényeg h paszta és a takaritas a lényeg és jó lesz a hőfok ?
-
dvd_R+
őstag
válasz
Forza.VIDI #48018 üzenetére
sajna nincs a közelbe 1se megutndamm csinalni én is ha lenne paszta
-
dvd_R+
őstag
válasz
Forza.VIDI #48016 üzenetére
gari nincs
süritet levegő sincs
helyette valami massal nem lehet meg oldani ?
és paszta sincs
kézkrém testáplo vagy valami nem jo paszta helyett mert itt aprón néztem
bacsis tesztét és ö mustár , lekvár , kézkrémel pasztázta a procikat
vga ra is jó ?
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
válasz
RootRulez #48012 üzenetére
nem konkrétan az a probléma hogy ennyi fokos
tudomásom szerint még nem volt szét szedve
meg ki fagyot a jatektól azaz kruvára felmelegedhetett .. meg alapból igy 86% pörög a venti sztem azt se kéne habár hangja az kb semmi
van itt egy 57701gb az 32% pörög a venti alapból de az hangosabb ettől
küldök 1képet pls valami 5letet adj mit csinaljak :S
ja amugy picit eléggé porosnak tünt mielöt be tettem meg fujgáltam de igy is eléggé poros
a mem sünik meg minden vastagon ál rajta konkrétan
-
dvd_R+
őstag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem
hogy egy
MSI 8800GTX 768MB gyári hűtés mellet hány fokosnak kell lennie ? windowsba ? és jatekokba ?mert nekem most azt írja 2793rpm pörög 86%
és gpu 74fok
gpu dióda 78fok
gpu memória 74fok
gpu környezete 62fokez windowsba ez normalis ?
játék közben előbb inditottam el a heroes of newerth
kb 15másodperc alat kétszer megált a kép fekete villanas vissza jön a kép 2. jára lefagy az egész gép restart és itt vok fórumon
else merem képzelni hány fokos volt jatekközben
kérlek válaszoljatok ha lehet most .D
-
HolyFire
aktív tag
Szevasztok!
Valaki tudna orvosságot a 5670-em hibájára? Azt csinálja hogy fogja magát és pl 3dmark 06-ban, Vantage-ban, játék alatt fogja magát és nem ad jelet a monitornak...nem fagy le mert a gép megy tovább...Csak egyszerűen nem ad jelet a monitornak....utána meg nem jön vissz a kép.... Zsír új a kártya...volt már olyan szerencsém hogy le futott a teszt, 3dmark és vantage-is...szóval a kártya elvileg működik...csak valami mégsem.
A kártya egy VTX3D VX5670 512mb GDDR5...alaplapom AsRock P45XE Wiffin
-
manoarc
senior tag
válasz
fenergie84 #48005 üzenetére
Akkor annyit módosítanék,hogy ne single slot , de azért ne legyen nagyon batár a borda.
-
szoki007
aktív tag
válasz
fenergie84 #48005 üzenetére
hátigen
régebben voltak esetleg olyan passziva bordák amikor vékonyak voltak de a mai cuccok az mind legalább dupla slotosak
-
manoarc
senior tag
sziasztok!
Vki. tudna mondani egy erősebb karit olyan 30k környékén, mind1 , hogy új vagy használt, ami ezeknek megfelel ?
-single slot
-passzív hűtés
-pci expressz -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Egy GTS250 hez elég egy 410W os chieftec táp? a leírás 450W ot ir minimum power supply ra, van itthon egy 460W os codegen táp is, melyiket tegyem bele?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest