Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Groo
csendes tag
Jóreggelt!
Lehet hogy nagyon alap dolgot kérdezek, de:A vga sípoló-elektronikus zajt ad, eddig egy esetben csinalja, Crysis elején, a céges logók lejátszásának ideje alatt. Mas animaciok, videok lejatszasa alatt meg nem tapasztaltam, szoval logikat meg nem sikerult talalnom a jelenseg felett.
Okozhatja ezt az, hogy mondjuk az alaplappal baj van, es tul sok áramot kap a kartya?
Köszi. -
valory
tag
sziasztok,
a mostani videókártyámnál (Gigabyte GeForce 8500GT 256mb/128bit DDR3) jobb a Gigabyte DS4H alaplap integrált kártyája? -
Nipponka
tag
Sziasztok!
Lassan lessz pénzem új gép összeépítésére, és javaslatokat kérnék VGA tekintetben.
Jelenleg egy 1950XTX 512MB DDR3 van a gépben, és olyan Dx10.x-es karit keresek, ami min. ilyen teljesítményt nyújt majd Dx9 alatt, mivel egyenlőre nem tervezem Vista telepítését, tehát XP fut majd alatta.
Nem szokásom tuningolni, így a tuningolhatósági értékek nem érdekesek. Simán alap gyári értékekenb futó VGA, esetleg gyári OC verzió legyen.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
fagy53 #16050 üzenetére
Hát igen, ha intelben gondolkodunk akkor vagy *nagyon szart veszel
vagy nagyon jót!
picikét drágábbak a lapjai mint az AMD nek és intelnél kikell használni, érdemes kihasználni az adott procik tuningolhatóságát
pl. enyém (Asus P5Q Deluxe q6600 G0 ezer egy éves Intel proci igaz, 3.4 ghz megy most és hajtja cefetül a Gx2)
INTELT! CSAK IS INTELT! érdemes rá sporolni és várni -
broaff
tag
Leszedtem, elvileg. Integrált volt eddig. Most is spore-oztam és a texturak helyett, mármint a modell texturak helyett ilyen bisz basz hibás összevissza színek jelentek meg. Meg amikor kilépek a játékból tök sok időre megfagy a gép. És ezt nem ugy értem hogy kilépek és várni kell mig magához tér, hanem egyszerűen befagy és megáll az egér nem lehet mozgatni stb.
6400+al hajtom 3.42 ghz-en 1 giga ddr2-es rammal és 450w-os táppal
-
mrmrg
tag
egy hülye kérdés.
( még sosem volt ati kártyám, szal bocsi)
A GF és a Radeonoknak egyforma a csatija?
Mármint hogy ugyanazon alaplap PCI-express csatijába foglalatába mind2 kártya belemegy igaz? -
katt777
félisten
válasz
colorblind() #16477 üzenetére
Hű, ez komoly! Ha VGA hűtés nem megy, az veszélyes a kártyának, és a melegedés miatt a lapnak is. Mielőbb nézd meg azt a VGA-t másik gépben! Ha egyből lilul, és hasonlók, akkor már károsodhatott is.
-
n-tek
aktív tag
Hello
Egy Gigabyte GeForce 7800GT-m van. Fenn volt a 163.71-es forceware és tudtam használni a tv-t is (klonként). mármint a s-videon keresztül tudtam filmeket nézni rajta. Nemrég felraktam a legujabb forceware-t és azota nem tudom használni a tv-t, ugy hogy ami a monitoron van az a tv-n is legyen. A klonon kivül más funkcio sem müködik. vmi kép van de csikos fehér és nem látni semmit. Visszaraktam a régi forcewaret és a helyzet változaztlan. Mikor tölt az xp. megy a csikos, xp logos kép, akkor tökéletesen látszik a tv-n is a kép. Mit tegyek? Pls help. naon thx -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mennyire számít egy középkateg. vid.kártyánál (hd3650) az, hogy ddr2 vagy ddr3 van rajta?
Előre is kösz a választ:piadex2
-
mrmrg
tag
és e 2 közül?
Sapphire Radeon HD 3850 512 DDR3
Gainward GF 8800 GTS 640 DDR3E7200as proci, 2gb 800mhz-es ram mellé menne.
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
2 vga kari között vacilálok, segítséget, tapasztalatot, esetleg tesztet kérnék
szóval:
Gainward GF 8800 GTS 640 DDR3
vagy
ZOTAC GF 9600 GT 512 DDR3Melyiket érdemesebb és miért?
Köszi előre is! -
katt777
félisten
válasz
colorblind #16467 üzenetére
Csipogások leírása a kézikönyvben. Rögtön a boot-olásnál kéne egyet csippantania, hogy rendben indul.
-
katt777
félisten
válasz
colorblind #16464 üzenetére
CMOS clear, legelőször. Amúgy RAM-gyanús. Ha a táp nem hibás, de Enermax nem gagyi.
-
Genji
őstag
válasz
colorblind #16464 üzenetére
Ha BIOS-t babráltad töltsd be defaultot. 1-et csippan a speaker mikor bootolsz? A helyedben tesztelgetnék másik táppal, rammal, alaplappal.
-
colorblind
csendes tag
Sziasztok,
beírom ide is mert számomra nem egyértelmű, hogy mi lehetett a hiba:
tegnap este meghalt a gépem:
Ha rendesen bebootol és elindul a windows is, akkor kb. 5-10 perc munka után lefagy a gép (filmnézés, internetezés, csak úgy be van kapcsolva - minden esetben).
Van olyan, amikor már a boot sem fut le rendesen: ilyenkor vagy már a kezdő vga képernyőn megáll, vagy eljut a következőig (cpu, memória, meghajtók), de itt automatikusan újraindul.
Tudtok segíteni abban, hogy ezek alapján milyen hibára lehet valószínűsíteni?
A konfig:
AMD 4200+ X2 S939
2 GB KINGSTON RAM
ASUS A8N-E
3DCLUB 7800GT VGA
250GB SAMSUNG SATA
ENERMAX TÁP (HA JÓL EMLÉKSZEM 535W)
előre is köszönöm -
scope2007
addikt
szevasztok!
jelenleg melyik a legjobb ár/teljesítmény értékű VGA kártya?
mondjuk 50ezer FT alatt -
valory
tag
sziasztok,
a mostani videókártyámnál (Gigabyte GeForce 8500GT 256mb/128bit DDR3) jobb a Gigabyte DS4H alaplap integrált kártyája? -
fulcrum
tag
Hali
Ati 4850-est kell tesztelnem, de nem megy rajta se a 3Dmark06, se a 3Dmark05. Lehet, hogy ezek nem is jók hozzá??
Segítsen valaki!!!
-
katt777
félisten
Ha a CatalystAI-t advanced-re teszed, nem fog működni a kényszerítés a játékokban.
A VGA-teljesítmény grafikonjával van egy kapitális probléma: hogy ez csak a több GPU-t rendesen támogató játékokra igaz. Az összes többinél jóval kisebb a több kártyás konfigok + teljesítménye, vagy éppen még kevesebb is. -
katt777
félisten
válasz
canadaa #16434 üzenetére
Nem CPU limit az, legalábbis nem annyira, hogy ne legyen teljesítmény-növekedés, ha csak nem alacsony felbontáson játszol, de arra meg csak nem veszel drága és fölösleges VGA-t...
Az adatlapod semmit nem árul el e téren.
Mit akarsz "érezni", úgy mégis? Ha eddig 40 FPS-szel ment egy program, nem fogod "érezni", bármennyit gyorsult is, legföljebb eddig picit akadó játékoknál "érezhető" bármi. Inkább tesztelj, lehetőleg minél magasabb felbontáson és összetettséggel. Ezek ismerete nélkül nem megválaszolható a kérdésed, csak 5letelhetünk. -
broaff
tag
Hali.
Most vettem egy inno3d 8800 GT OC-s karit, és sokszor előfordul, hogy játszok és megáll vagy beszaggat a játék aminek pl. nemkéne. Ha megáll akkor előtte hallom, hogy ráturbóz a ventije a karinak és utána csak alt tabra oda vissza ra megy tovább a játék.
Néha bugolodik is. Elég gáz.Van valakinek valami ötlete? Amugy hány fokon kéne mennie ennek a karinak?
-
undertow
csendes tag
van még rá garancia bőven. júniusban vette egy ismerős, 2 év gari, és most üzemelt (volna) először. nekem is egyértelműnek tűnt, hogy a kártya szar, de ha már munkaidőt fogok ellógni, akkor biztosra akarok menni. ne az legyen, hogy a szervízben berakják egy más konfigba, tökéletesen működik és én vagyok a hülye
-
undertow
csendes tag
sziasztok!
ma lecseréltem a régi sapphire 9600 prot egy sapphire x1650-re. pontosabban lecseréltem volna, mert bekapcsolás után rögtön ezt láttam:
http://kepfeltoltes.hu/view/080908/DSC00383_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
gigabyte 8ig1000mk alaplap, p4 2.4 proci, 2gb ddr, lg t710ph monitor.
lehet ennek bármi oka azon kívül, hogy hibás az új videokártya? -
fagy53
nagyúr
válasz
canadaa #16439 üzenetére
Igen van ilyen progi nem is egy, de a legjobb a BIOS-ban tuningolni. A gyári hűtő biztosan kevés, 70°C-nál nem mehet feljebb a hőmérséklet. Ha ezzel még nem foglalkoztál ezért a dologért nem is érdemes belemélyedni.
Olvasd el ezt! -
Dndani
csendes tag
Sziasztok! 2 hete vettem egy Asus EAH3650 karit.Eddig működött a PowerPlay,a mag órajel lement 110hz-re,de ma folyamatosan 725hz-en megy.Van ötletetek miért lehet?
-
canadaa
tag
hy all. az gáz ha lecseréltem a vga-t 8800GT ről HD4850 re és semminemű teljesítménynövekedést nem éreztem?
-
kételkedem
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz egy SAPPHIRE HD3850 512MB Ultimate HTD PCIE 22k körüli áron bestbuy /egyébként ez a kártya nagyon szép ráadásul
/
-
Dtomi
őstag
HY
Mivel kezdi magát kifosni szeretett X800 GT ICeQ II-m ezért megérett szegénykém a nyugdíjazásra.
Ebbe a rendszerbe szeretném az új kártyát ágyazni
Asus P5-AD2-e premium lap
4 X 512 Corsair 667 ram
P4 630 3Ghz @ 3,75 GhzOlyan kártyát szeretnék amit ez a rendszer még gond nélkül képes kihajtani. Mivel mostanra abszolút laikusként nézem a videokarik piacát megköszönném ha ajánlana nálam tájékozottabb ember egy-egy jó alternatívát.
-
gooool
őstag
Lenne egy kérdésem:
Lehetőségem van az ASUS EN7600GS kártyámat lecserélni ingyen egy MSI X1950Pro kártyára.Megtartsam a mostanit,vagy cseréljem le?Szerintetek? -
syC
addikt
Spore System Requirements
FOR WINDOWS XP:
2.0 GHz P4 processor or equivalent
512 MB RAM
A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
At least 6 GB of hard drive spaceFOR WINDOWS VISTA:
2.0 GHz P4 processor or equivalent
768 MB RAM
A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
At least 6 GB of hard drive spaceFX5500: