Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
1hijjanhusz #36098 üzenetére
Sehogy, túl van húzva a ram, így nem leszel előrébb, tehetsz rá még 20 ventit is akár. Vedd visszább a ram frekit.
Az a VRM-et hűti, vagyis a kártya feszültségszabályozó részét.
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Kis segítségre lenne szükségem. Már írtam, hogy hűtés probélmáim vannak. Ha a gpu 820-840 között van, akkor kb 20-30perc játék után elkezd hibázni valszeg vmelyik ram. Mert csíkoz meg villog. Ha 835/4400 helyett 835/3700 on megy, akkor kicsivel később jön elő a hiba.
Róla van szó.
Vettem egy 8cm-s chieftec és szintés 8cm-es coolink hűtő. A káryáról a műanyagborítást levettem. A gyári venti maradt. Mindkét ventit a brodára tettem fel. Coolink a kimenetek felől, chieftec pedig a borda másik végén kapott helyet. Csak úgy fértek el, hogy kimenet felöli félig a gyári fölött van. Tehát 3 venti hűti.
Ennek hatására a helyzet javúlt. Szenzorok szerint az idle 33-35fok, terhelve max furmarkban 62-63fok. De sajnos még mindig hibázik ugyanúgy, csak most hosszabb időelteltével.
Vki tudna segíteni esetleg, hogy a ventiket, hogy helyezzem el? Hátha segítene a dolgon.
Érdekes, hogy a kártya annyira nem, de a kártya jobb szélén lévő rézborda iszonyat forró.
Csak nem tudom, hogy az mit hűt.Bocsi, hogy hosszú voltam.
-
jaja1981
addikt
Amelyik játék támogatja, és ki is aknázza képességeit, ott pl látványosabb a robbanás, szebben száll a papír a szélben, stb.
Én személy szerint e miatt nem vennék NV-t.
ATI-nál meg ott a Hawok.
Dettó ugyan az, csak ATI-ban, de nekem nem esett le az állam tőle, pedig ha jól tudom az új Wolf támogatja.
Ennyi.
Fermi-vel várd meg, hogy kijöjjön és leteszteljék, hogy mit is tud valójában.
A 300W fogyasztás kissé aggasztó, mert etetni és hűteni sem lesz egyszerű.
SZVSZ! -
KissP
tag
Hali!
Szivesen vennék GTX 470-480-at, persze jó áron amire kevés az esély.
Feltennék egy laikus kérdést, remélem jó helyen teszem fel.
Ár/Érték arányban jelen pillanatban HD 5000 széria a jobb, ráadásul kapható is. Ez már világos számomra, de itt jön pl. a physx. Amit Nvidia tud, ATi nem.
A konkrét kérdésem az lenne, hogy mi a physx gyakorlati jelentősége?
Mit tapasztalhatok egy játékban nélküle, és mit vele?
Látványos a különbség?
A játékokban eleve van megírt fizika. Ez mi pluszt ad hozzá?Fontosak számomra az apró dolgok is, de a pénztárca nagy úr és nem biztos, hogy fél évet, évet várni tudok arra, hogy versenyképes áron kapjak NV-t. Pláne, hogy az ilyen távoli jövő nagyon kifürkészhetetlen. -
R3CC7
csendes tag
Hali ! Segíség kellene, van egy Galaxy 9600 gt 512 lp-m bios-t frissítettem (az eredetit elfelejtettem lementeni)
és a kártya behal win-boot-nál, kéne az eredeti bios de sehol nem találom ! Ha valaki tudna varázsolni egyet vagy a sajátját lementené és elküldené nekem azt nagyon meg köszönném !
Ha valakinek esetleg ilyen vga-ja van az írjon privátban legyen szíves
Kártya : http://www.galaxytech.com/en/product.aspx?serial=22
-
Europum
csendes tag
Sziasztok!
Inno3D Geforce 6800GT 256Mb PCI-E kártyával kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni tőletek. Voltam már guglin, néztem angol leírásokat, de nem egyértelmű még számomra a megoldás, így benneteket is meghallgatnálak.
Volt egy poros PC, nem túl használt, kitakarítottam, beüzemeltem, de néha a képernyő érdekeseket villantott 3D módban, játékok közben néha fura poligonok kezdtek el röpködni egyegy részen, majd néha befagyás is történt. Frissítettem drivert, meg feltettem az nTune-t. Minden rendben volt, amig arra nem gondoltam, hogy talán visszavennék picit a memóriasebességéből meg a GPU Core Frekvenciából, hátha rossz értékek vannak belőve.
A tudomásom szerinti, gyári 350 MHz-es GPU és 1000MHZ-es órajelektől eltérően állítottam be 300 illetve 800MHz-re az értékeket. Na itt következett a probléma: az éles beállítás előtti testelés alatt a képernyő elszállt, a gép kifagyott, majd ujrainditás után a bejelentkezés után rögtön kikapcsol a kártya ( a monitor kap jelet, csak a nagybüdös szürkeséget mutatja). VGA módban tökéletesen működik most minden, csakhogy itt az nTune nem látja az effektív kártyát, és így nem is tudja állítgatni. a Powerstrip pl ebben az állapotban is a gyári órajeleket érzékeli. leszedtem az nTune-t, reménykedve, hogy visszaállít mindent amit elkúrt, de ez nem így történt.
Az lenne a kérdés, hogy most a videókari BIOS-át kúrhatta-e el, amit nvFlashel tudnék javítani, vagy valami egyszerűbb megoldás is elég lenne a probléma orvoslásához?
Ja, a startupból próbaként kiszedtem minden NV cuccost, csináltam másik user profile-t, szűzet, de ott is jelentkezik normál módban a videóhalál, rögtön a desktop megjelenítésekor, login után.Segítő válaszaitokat, ötleteiteket, javaslataitokat előre is köszönöm!
-
Szaky
tag
válasz
Gyufaaa #36088 üzenetére
Igen visszakapcsoltam a monitort is.
Agyverzes elkerulese vegett inteztem meg tegnap ejjel egy masik monitort kolcsonbe, amin latszodott, hogy bootolas kozben megallt es nem indult a windows. Azt megoldottam, ismet van analog jel az XL2370-en,
de meg mindig ertetlenul allok az elott, hogy a bootolas miert nem jelenik meg a monitorton???
thx
-
Dodder
tag
Esetleg ez a cikk segíthet?
-
rup1u5
nagyúr
PCI-E 16x-os kártyát működésre lehet bírni 1x-es slotban?
Lehet láma kérdés de olvastam techpowerup forumán és elég hihetetlenűl hangzik de ha valóban megoldható akkor olcsóbb lenne egy PCI-E-s 9500 GT-t vennem Physx társkártyának mint egy sima PCI-set.A legjobb megoldás egy ilyen kártya lenne de sehol nem találom webshopokban.
-
gabber01
addikt
Gondoltam, hogy az én problémám rejtély marad.
-
Szaky
tag
Sziasztok!
Egy fajdalmas problema elott allok megoldatlanul, segitsetek!
VGA: Sapphire 4870
Volt egy kivalo ViewSonic monitorom, ami tokeletesen ment a DVI kabellel. Beujitottam egy XL2370-es Samsungot, de az meg sem nyekken ugyanezzel a kabellel. Amit adtak hozza az egy DVI - DSUB kabel, amit egy DSUB - DVI atalakitoval kiegeszitve osszekotom a geppel akkor analog jel megjelenik a monitoron, de csak akkor, ha bebootol a Windows.
Se a bootsequence sem a BIOS nem lathato.
Valaki meg tudja ezt magyarazni, es javasolni okosat, mit tegyek?
koszonettel
-
tlala
addikt
Vajon az ATI 5xxx-es sorozatában egyetlen olyan típus sem lesz, amelynek S-videos TV-out-ja van?
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Nem tudok mire gondolni, hogy miért lehet, de a Galaxy 8800GT-m teljesen random időközönként zöld pöttyökkel rakja tele a gameket. Melegedést kizárhatjuk, mert van hogy Quake 3-omban is előjön, ami max 1-2 fokkal melegíti a gput. Ilyenkor 52-53 fokos, Crysis alatt olyan 66-71 között mozog. Ráadásul egyáltalán nem konzisztens a jelenség, mert pl. mikor Quake-ben előjött, Crysissal, Mass Effect 2-vel, BC2-vel utána közvetlenül semmi gond nem volt. És fordítva, most pl. Crysisban előjött, de Quakeben semmi baja. Legfrisseb drivert raktam most fel, hátha, de ez sem segített (nem mintha számítottam volna rá).
Ja, win 7 és XP alatt is előfordul. Szóval nekem ötletem sincs... Nektek? :S -
Morris
veterán
magok
má nemtom mit beszélek.
Egyébként 800MHz-en mennek
-
y05
csendes tag
Halihó!
Emberek! Számítógépet kellene hagyományos tévével összekötni,a videokártya MSI 9800 GT. Eddig több órás kínlódás után sincs eredmény.Valakinek van valamilyen ötlete? Az Nvidia Control panelben nem lehet semmit beállítani.
-
Brucehun
aktív tag
szép jó reggelt mindenkinek!
Van egy jó AGP 8X 7600GT ami DDR2 256MB-os MS (MSI nvidia Geforce nx7600gt-td256z ), hogy a kérdésem az hogy ez a kártya mennyire jó?
Mert van eladóban egy pont ugyan ilyen kártya, és még mielőtt üzletelnék a figurával, előbb hozzátok fordulok, hogy mi a véleményetek erről a kariról! -
Stirbi
addikt
skacok erre mit szoltok ? [link]
-
Alister71
nagyúr
válasz
bishopx2 #36049 üzenetére
2 db floppy lemezre lesz szükséged, Az egyikre csinálsz egy rendszerindító lemezt. A másikra rámásolod az nvflast.exe-t és a többi hozzá tartozó file-t. A 8800GTS bios fájlt nevezd át valami egyszerűbbre, pl. newbios.rom-ra. Tehát a kiterjesztése ne bin, hanem rom legyen. (total commanderrel egyszerűen át lehet írni) és másold rá ezt is. Elindítod a gépet, a biosba kijelölöd a floppyt első bootnak és elindítod a rendszerindító lemezzel. Miután elindult és kitekergette magát parancsra fog várni A: fog villogni.
Kicseréled a floppyt, majd beírod a következőt: nvflash newbios.rom
Elindul az nvflash, megkérdi, hogy akarod-e tényleg, nyomsz egy entert és megcsinálja a frissítést. Ha kész ctrl+alt-del-el újraindítod a gépet. Miután visszaállítottad a hdd-t első bootnak és restartolsz, kész is van. -
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #36050 üzenetére
Azt sajnos nem tudhatod, hogy a vmem modulok hány fokosak, még infrásan sem tudod megmérni. A hiba olyan mintha hibázna valamelyik...
Az a hőfok amit memóriahőmérsékletnek jeleznek a diagnosztikai progik, a GPU-ban lévő memóriavezérlő részre vonatkozik és értelemszerűen nem a memória modulokra. -
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Van egy kis próblémám, hogy vmi túlmelegszik a kártyámon. Mert néha 30perc után elkezd csíkozni. 820-840 között jön elő. De szinte ugyanakkor. Oldalról tettem rá 2db 8cm-es venti, tehát az alaplap felé. De sajnos ez sem segít. 60fok fölé nem megy semmi, se ram, se gpu.
Vki tud segíteni esetleg, hogy mi melegedhet túl -
bishopx2
tag
válasz
kriszbon #36048 üzenetére
Szereztem floppy-t bekötöttem műkszik...nah most van egy floppy lemezem
Most az egész mappát másoljam rá ? vagy melyiket másoljam rá ?
ezek vannak a mappába
cwsdpmi.exe
nvFlash.exe
nvFlash.info.txtLeszedtem a bios-t
Gigabyte.8800GTS.512.071227.bin ez a neve
ezt hova kell másolni ? -
setherian
tag
válasz
7Heads Drago #36045 üzenetére
A proci szerintem bírni fogja(8400)
Most már tisztul a jövőkép : előbb a kijelző 1680*1050(ott kevésbe zuhannak az árak mint a vga piacon), aztán a vga.
Addig meg marad az 512-es, ha bírni fogja majd a nagyobb moncsit. -
7Heads Drago
veterán
válasz
setherian #36040 üzenetére
Igen. Miután a vga memória betelt, megy a rendszer memohoz, ami ugye lassabb. Viszont ehhez a felbontáshoz még egyenlőre szerintem elég a 512Mb kari. Szerintem várj a cserével addig míg az Amd nem csökkent árat (1-2 hónap)
És inkább egy 5-ös sorozatú kártyát szerez be 1Gb-ben.
Viszont az sem mindegy hogy milyen proci van alatta. Mert ha gyenge, akkor ki sem tudja rendesen hajtani.
Lord Vader -
Alister71
nagyúr
válasz
7Heads Drago #36043 üzenetére
Én is ott szoktam, de nincs foppyja.
-
bishopx2
tag
válasz
7Heads Drago #36035 üzenetére
Fuu, köszii, tényleg windowsból akkartam inditani...
hogyan tudom előre beírni a parancsot az autoexec.bat-ba ??Floppy nincs a gépembe ... Cd-ról is jó nem ?
-
setherian
tag
válasz
7Heads Drago #36038 üzenetére
Egyenlőre 1440*900-ban de ez változik majd 1680*1050-re, ha nagyobb lesz a kijelzőm.
Úgy értem, hogy nagyobb terhelésen nem a rendszer memóriáját használja, ha már kevés neki a sajátja?szerk. Inkább rpg-k, stratégiák, kevés fps, meg néha levezetésnek dirt 2 mostanság a gammok
-
setherian
tag
sziasztok
Ugyanazon típuson belül lenne értelme vga cserének ,4870-es 512-ről 1gb-ra? Mit számítana a rendszernek?
-
cildren
tag
Helló tegnap jött meg a club 3d-s ati hd3650-es kártya ezrégi 7600-as kártyámmal ki tudtam rakni tv-re a képet egy tv-out-rca átalakítóval ezzel nem megy sehogyan se 3 drivert próbáltam az alapot a 8.2-est és a 8.12-est a catalystban mikor engedélyezném a második monitort egy pillanatra engedélyezi(képet nem ad) a következő pillanatban már újra szürke kérlek segítsetek
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bishopx2 #36034 üzenetére
Szerény véleményem szerint te ezt windows-ban akarod futtatni.
Floppy lemezről DOS-ban kéne indítani a gépet, és ott kell futtatni nvflash-t. A DOS ablak az erre nem jó.
És azért hogy ne kelljen sokat gépelni DOS-ban az autoexec.bat-ba be kéne írni előre a parancsot és utána azt már csak futtatni kell. -
bishopx2
tag
válasz
kriszbon #36033 üzenetére
Az a helyzet, hogy mikor megnyitom, a nvflash-t akkor bejön egy dos ablak és ott kiírja, hogy Firmware update... kiír egy csomó parancsot is..,de az a baj, hogy bármit nyomok meg ugyan azt csinálja, nem tudok szöveget beírni...bármelyik gombra tovább fut és aztán csak kilép...
-
7Heads Drago
veterán
Mindkettő D-sub-on csatlakozik.
-
7Heads Drago
veterán
Agp-s Ati 9800SE + Win7 Ultimate
Egy Asus monitorral és egy LG Lcd-vel a következőt csinálja.
Win telepítés után 3 moncsit hozz be. (és eleve csak kettő van rákötve) És nem engedi klónozni az asztalt az Lcd-re. Csak nyújtani lehet. Klónozáskor ha menteni próbálja az ember akkor azt írja ki hogy nem lehetséges a mentés.
Az eszköz kezelőben pedig hiába távolítom el a 3.---ik moncsit. Illetve a catalyst "Leválasztás" menüpontja sem érvényes rá.
??????
Egy Abit NF7 S2 lap egy Barton 3200+ proci meg sajnos gyenge ekkora asztalra. -
bishopx2
tag
-
bishopx2
tag
válasz
Alister71 #36024 üzenetére
Eljutottam addig, hogy leszedtem a Nibitor nevű programot és leszedtem a legfrissebb drivert, de mikor berakom az az open bios... beraktam a biost megjelenek a különböző beállítási lehetőségek stb.. de nem értem hogyan tudom aktiválni az új biost mindig az eredetivel nyomul...
-
Alister71
nagyúr
válasz
bishopx2 #36023 üzenetére
Igen mert driver nélkül csak a 2D-s órajelek üzemelnek. Egy bios cserét megér a dolog. Legfrisebb biost tessék feltenni.
-
bishopx2
tag
Hello!
A probléma az, hogy a 8800GTS Gigabyte kártyám ma reggeltől csíkok jelenek meg...
piros csíkok vízszintesen ha 32biten van ha 16biten akkor kék csíkok....
Milyen megoldás lehet találni erre a problémára...???
-
bobalazs
nagyúr
800x600 jár 16 szinnel. módok közöttt nincs más cs még 640x480x16
Nincs hozzá drájver,az van amit win7 felrak,frissitéssel sem talál mást.
1 megával valoban cs ez jár.
FF összeomlik opera ugy ahogy megyeget. -
believil
tag
Általában én is így szoktam őrlődni...
Nem igazán tudok töbet mondani sajnos... Viszont amit RootRulez írt a memóriakezelésről szerintem itt jön elő a 4200-nál előnyként, lehet, hogy gyorsabb az órajele a 3300-nak, de nem biztos, hogy ez látható eredményt hoz, lehet, hogy a 4200 a jobb beosztás miatt jobb teljesítményt nyújt.
Nem vagyok hw mágus, sztem a többiek kicsit többet tudnak segíteni. Én annó egy HD2600 Xt, és egy (úgy emlékszem) 3650 "sima" között nem tudtam dönteni... mert szinte teljesen ugyanazt tudta a két kártya... aztán a HD 2600 xt mellett döntöttem. Nemtudom jobb/roszabb mint a másik kiszemelt, azt tudom, hogy én meg voltam elégedve 1,5 évig a 2600-al, hiába volt lemaradva egy "generációt".
Tényleg nem tudom... ilyenkor nálam pl az ár, és a beszerzés gyorsasága dominált. Mindenképp ajánlatos, hogy nézz szét körül a neten tesztek ügyében ha még nem tetted (de gondolom már túl vagy rajta), és mindezeken jól átrágva magad dönts!
Na tényleg nem okoskodom, mert nem tudok sok értelmeset mondani. -
Alister71
nagyúr
Ez egy abszolult baromság, az én Asus 4870-em, az AMD-ATI honlapról leszedett 10.3-as catával megy rendesen.
bobalazs: nem. 1 megás akármivel 640x480 jár 16 szinben.
Vagy megutáltad a win7-et amiért nem ismeri fel a vga-dat?
Át lehet, csak rakjál fel valahogy egy vga drivert. -
bobalazs
nagyúr
Ez tényleg azonnali kérdés lenne.
PCi vga-t használok win 7 alatt-
1 Mbyteosat.
Át lehet állitani a 16 színt 256 színre, v ez lehetetlen? -
x3l
csendes tag
Elnézést a felesleges postért, de megtaláltam a megoldást.
Úgy tűnik az Asus kártyák nem hajlandóak azzal a driverrel elindulni, ami a hivatalos Catalyst, sőt még az Asus honlapjáról letölthetővel sem, csak és kizárólag a saját vele járó telepítőlemezen lévővel.
Az extra vicc az, hogy sikerült úgy eltenni a minden alá a lemezt, hogy elsőre meg se találtam csak amikor kitéptem mindent a dobozból. Hiába, 2010-ben nem lett volna meglepő, ha úgy gondolják, hogy a kedves júzer le tudja tölteni magának a drivert.
-
zagga
csendes tag
válasz
believil #36010 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Időközben találtam egy külföldi oldalt, ahol az összehasonlításban a HD4200 memória órajelét 500 MHz-re írták, míg a HD3300-ra 700 MHz értékkel bír? Ez nem számít a végső sebességben? Egyébként mindkét alaplapi kártya 512 MB+128 MB memóriát tud (Asrock M3A785... (HD4200), Asrock M3A790... (HD3300) alaplapokról van szó). Még egy dolog, amit észrevettem, az újabb alaplapoknál (HD3300) ez a fix 128 MB RAM nagyobb órajelen van, mint a 785 chipszettes alaplapoknál.
Valószínűleg több filmet fogok rajta nézni, mint játszani. Bár a COD sorozatot csípem, de a mostani gépem csak a COD2-t tudja maximum.
Továbbra sem tudom, melyik lenne tényleg jobb nekem.
Üdv.
-
x3l
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy tönkrement HD4850 után vettem egy Asus Formula HD5750-et, amivel valószínű valami szoftveres gond lesz.
Ami történik az az, hogy a gép teljesen jól elindul, majd Windowsban kiírja, hogy driver reinstall kell. Ez nem meglepő, driver feltesz, újraindít, majd amikor a gép betöltene és rákerülne a vezérlés a driverre (amikor fel kéne jönnie a bejelentkezőablaknak) a gép szó nélkül újraindul. Ha letörlöm csökkentett módból a drivert, újra elindul de persze így elég használhatatlan a rendszer.
Kipróbáltam Win7-et és WinXP-t is, mindkettőn megjelenik a hiba. Régi Catalyst fel se ismeri a kártyát (miért is tenné), új meg mind ezt csinálja. Még nulláról felhúztam egy új Win7-et is, de az se segített a dolgon. Mit gondoltok lehet ez hardveres gond is (megkönnyítené a dolgot - a 3 napos cseregari még megvan)? Ha nem akkor mi más?
Köszönöm segítségeteket.
-
believil
tag
Sztem az is fontos, hogyha nem olyan gyors a géped többi alktrésze, hogyha esetleg dx9-ben futtatsz egy programot a HD4200-al, akkor sokkal folyamatosabb élményt kaphatsz, lévén, hogy újabb shadereket is támogat, és ezen régebbi (dx9-es) verziókat könnyebben használja. Viszont az is lehet, hogy dx10.1-et támogat a kártya, de ha ugyanazt a progit futtatod dx10-en, már megfekszi a gyomrát ugyanazon egyéb (modell, textura) beállítások mellett. Tehát tuti gyorsabb a HD4200... ilyen apróságok miatt. Ezt tapasztalatból mondom. Szóljatok, ha a magyarázatom istentelenül nagy baromság... de tényleg ezt tapasztaltam.
-
zagga
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni, új gép vásárlása előtt állok, és mivel nincsenek túl nagy igényeim a videokártyával szemben, mindenképpen alaplapi változat mellett maradnék. Legalábbis most, aztán majd meglátom. A kérdésem az, hogy mi a különbség az ATI HD4200 és a HD3300 között, melyik a jobb?
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
-
Giot
addikt
válasz
mattpaksi #35996 üzenetére
Nem tudom hogy volt e mostanában illesztőprogram csere vagy hasonló? De én jártam úgy 1x hogy drivert cseréltem és a Your Uninstaller-el lekaptam az előzőt, de az bent hagyhatott valamit mert a win saját illesztője nem töltődött be reset után, de persze a CCC-sem így mire bejött a win a kép mindig eltűnt.
Nálam csökkentett módban sem volt hajlandó elindulni (de azért érdemes lenne tenni egy próbát) így nem tudtam megoperálni úgyhogy végül oprendszer csere lett és ez szépen meg is oldotta a dolgot.
(#35997) agemate: Ez a hiba nem hardveres problémára utal szerintem, inkább szoftveres. Ha beleszöszöl az ember a Catalyst-ba akkor szoktak előjönni ilyen hibák. Nem mindegyik játék szereti ha ráerőltetik a dolgokat. De azt írtad hogy nem piszkáltál bele. Na de hátha valaki tud okosabbat mondani majd. Ja én úgy tudom hogy a fény árnyék átmeneteket nem lehet szűrni (from Abu).
-
snufi89
csendes tag
Nekem egy olyan problémám lenne a x1950GT-mel hogy ha rákötöm gépre akkor a gép bekapcsolt de nem ad képet...a hűtése pörög szóval áramot is kap. Rá kötöttem a 6pin-es csatolót is. Mikor bekapcsolom a gépet hogy nincs benne a kártya úgy az egér és a billentyűzet is felvillan, de ha az x1950 van akkor nem világít egyik sem. Láttam írták feljebb hogy egy jobb táp megoltja az ilyesfajta problémát, de nekem egy Gigabyte Superb 460-as van...amit most vettem, direkt a kártya miatt is. Szóval valaki ha tud szívesen fogadom a tanácsát
Csináltam BIOS resetet is...de avval sem lett jóó. Beraktam a gépbe egy Ati HD4550 azt egyből felismerte meg ment vele, semmi probléma.
A kártya
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest