Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Egér probléma
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekességképpen -- az alábbi sorokat tartalmazó levelet kaptam a minap:
"Volt egy balesetem, szerencsére nem súlyos kimenetelű. Per lett belőle, de úgy gondoltam semmi gondom nem lesz, mert dashcam vett fel mindent. A felvételen egyértelmű hogy teljesen szabályos voltam és teljesen a másik autós volt a hibás.
A rendőrség mégis engem hozott ki felelősnek súlyos pénzbírsággal és jogsielvétellel, pedig még csak tilasban parkolásom sem volt eddig. Annyit értek, hogy a nyomok alapján én tűntem hibásnak, de a felvétel mindent teljesen egyértelműen tisztázna.
A bírósági tárgyaláson erre hivatkoztam de a bíró szerint a felvételem nem biztos, hogy felhasználható mert nem engedéllyel készült és jogellenes felvétel nem lehet bizonyíték. Most elnapolta a tárgyalást hogy eldöntse hogy egyáltalán megnézi-e a felvételt és ki kell kérnie a másik fél engedélyét. Én hivatkoztam arra is hogy a felvételen a GPS adatok is fontosak (a sebesség miatt) de szerinte az végképp nem ér semmit, meg hogy mindenki jön ezekkel a kamerás felvételekkel, pedig semmi értelmük és illegálisak."Szóval ilyen is van. Szívesen elvállalnám az ügyet.
A dolog érdekessége, hogy az eddigi bírói gyakorlat szerint indokolt esetben a hozzájárulás nélkül készült felvételeket is fel lehetett használni, de az új Ptk. (és a hozzá kapcsolódó NAIH-állásfoglalás) úgy tűnik, pár bírót elbizonytalanított.Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest