Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Megjött a 0806, szerelmes vagyok!
Egy kérdésem lenne a tapasztaltabb tulajokhoz: az indítási hangot ki lehet kapcsolni valahol? Nem találtam ilyet a menüben. Firmware 20150511 V1.0. -
Az SD kártyák következő generációja. Pontosabban egy számmal gyorsab csatolófelülete (UltraHighSpeed bus rövidítése), ezért visszafele nem kompatibilis. A kártyának megfelelő olvasó kell hozzá(SDHC, SDXC), a "mezei" SD kártya olvasó nem tud mit kezdeni vele.
Bővebben...[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
#5792-ben 2 hozzászólással előtted(!!!) ajánlottak, linkeltek egy bevált modell-t, eladót. Amúgy a lényeg, hogy Class 6 vagy gyorsabb legyen. Érdemes C10-est venni. Árban nem jelent + költséget, viszont a számítógépre másolás sebessége jóval gyorsabb lehet vele.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Overmax Camroad 2.3-hoz milyen memóriakártya ajánlott?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tond
tag
Sziasztok!
Visszapillantóba integrált dashcam,tolató kamera,navigáció összeállítást tudnátok ajánlani?
Lehet hazai vagy német ebay-es beszerzés is .
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
Memória kártya mára már nem tétel szerencsére
Rendelsz egy 32Gb-ost 2600Ft-ért és meg is van oldva
Transcend MicroSDHC 32GB Class 10 UHS-I U1( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sokka
aktív tag
válasz fransoa. #5783 üzenetére
Futár hozta. GLS, ha jól emlékszem.
Nem volt semmiféle vám, meg hasonló ez-az. Én is pont reggel néztem a RoyalMailos Tracing-ot, ott azt írták, hogy Magyarországra érkezett, átadták a futárszolgálatnak. Aztán dél körül hívott a Faterom, hogy valami csomagot kaptam Angliából, de már rögtön hozzájuk vitte a futár, mert nálunk sosem talál itthon senkit.[ Szerkesztve ]
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
fransoa.
csendes tag
válasz Moleman #5787 üzenetére
A megrendelésnél használt mailre jött a több oldalas információt a teendőimmel kapcsolatban.
Mind ez a GLS-nél működő vám csoporttól. Nem tudom, de az EU-n belül esetleg ha úgy nevezett vámraktár,
régen ezt úgy hivták hogy vám szabad terület,ahol csak akkor vonták a terméket vám kezelés alá amikor eladták. Esetleg ilyenek léteznek még, nem tudom. Mert ha ilyen helyről jön, akkor még akár mi is lehet!
Minden estre ez napokon belül kiderül. -
fransoa.
csendes tag
válasz Moleman #5784 üzenetére
Már csak azért mert nekem korábban jött egy diagnosztikai műszer Hon Kongból.
Hétfőn rendeletem, pénteken már a GLS-nél volt Pesten .Igaz nem volt más választásom csak légi úton eléggé borsos áron. Csak aztán még a sok mellékes papir, pay-pal számla másolat, nyilatkozat,amire aztán kézbesitették, na persze Áfa meg ilyesmi az nem maradt el. Igaz a fizettet dolláros számla is (áru +szállitás )
olyan 150 dollár körül volt.Gondolom ennél a kamera rendelésnél ez nem ilyen macerás. -
-
-
Blaupunkt BP HD 2.0 fekete péntek alkalmából jóárasítva.
-
Sokka
aktív tag
Elég sok az a húsz egyébként. Én is többször próbáltam előtte minden gombot nyomkodni, de nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kell. Ellenben így tényleg sikerült újraindítani.
Mellesleg megpróbáltam megint a videólejátszást, ha várok pár másodpercet az indítás után, akkor már simán tudok állítani a sebességen. Ezek szerint "fel kell pörgetni x2 előtt"
-
amargo
addikt
"power gomb 20mp-es nyomásával resetelhető" Az jó, nyáron úgy lefagyott, hogy elkezdett sípolni közben a gyerek meg aludt volna, így betekerve a kesztyűtartóban végezte, amíg lenem merült. Akkor hiába nyomtam a power-t bár nem emlékszem, hogy menynit vártam..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Sokka
aktív tag
SanDisk Ultra 32Gigás van benne, több oldalon is láttam, hogy ugyanezzel a kártyával együtt árulják.
Direkt ezért is ilyet vettem. De majd bepróbálok egy másikat is. Amúgy hasonló problémát láttam valami angol nyelvű fórumon, (bár nem tudok angolul de google a barátom) ott írták, hogy a power gomb 20mp-es nyomásával resetelhető.
Másodszori próbálkozásomra ugyanabba a videóba simán tudtam gyorsítani is, lassítani is a lejátszási sebességet. Még csak nem is akadt. Aztán elindítottam egy másik videót, ott megint beleállt. Elképzelhetőnek tartom, az a baj, hogy rögtön az elején akarom pörgetni. Lehet kell egy kis idő, míg bepuffereli valahova a file-t. Majd még kísérletezek, de azért akinek ilyen van az adhatna infót, hogy neki is produkál-e hasonlót.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
bul07
nagyúr
Próbáld ki másik memória kártyával lehet az a ludas
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sokka
aktív tag
Tegnap megjött a MINI 0806-os, amit múlt pénteken rendeltem. Egész jónak bizonyul, bár már kétszer előfordult, hogy amikor egy videó visszajátszásánál gyorsítani akarok a lejátszáson, lefagy. Másnál is jelentkezett már ez a probléma? Egyáltalán hogyan tudom resetelni?
-
bul07
nagyúr
Változó hogy meddig él és készlet függő is
Mindenképp nyomon követéssel vegyétek, mert az ingyen posta bizonytalan nem kicsitG1W $31.99 [link]
MINI 0805 $64.99 [link]
G1W-CB $40.99 [link]
G1W - C $40.69 [link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
törölt tag
Borzasztó sok a helyesírási hiba a "Hasznos információk, fogalommagyarázat" részben... Nem lehetne kijavítani azokat?!
-
sz_gabor
tag
Melyik jobb kamera:MINI 0806 vagy AUSDOM A261?
-
Mint oly sok mindenre, a manuel erre is tudja a választ:
The videos can be stored in card A or card B depending on the setting
Mégpedig a CHOOSE CARD menüpontban:
- csak az A-t használja
- csak a B-t használja
- Automata. Mikor az egyik kártya betelik, a másikon folytatja a felvételt.+ Lejátszáskor át lehet másolni az adott videót a másik kártyára.
-
kismikis
tag
Jó-jó, de volt vészmentés G-szenzorral, vagy gombnyomással?
-
Laca1212
őstag
Ha már két kártya...
0806-ban két kártya van nálam. Egy 32-es és egy 64-es. De ahogy figyelgettem... mindig csak a B slotban lévőt használja. Automatára van a kártya kiválasztás állítva. Én azt hittem ha egyik betelik, akkor megy a másikra és ha az is betelt, akkor kezdi az első felülírását...
Mi lehet a gond? Vagy ez ilyen? Bár így nincs értelme a két slotnak... -
-
czappa
aktív tag
válasz Kalandor #5739 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Ha esetleg az alábbiakra is tudod a választ:
- A szivargyújtó elosztóból jó a legegyszerűbb is (pl. conradban 3k a Hama 1->2 elosztó)
- USB-n keresztül fel lehet másolni a fájlokat egy PCre? Wifin? (elvileg tud wifit)
- Ha esetleg a másik tartozék kellene lehet olyat külön rendelni hozzá? -
czappa
aktív tag
Sziasztok,
Ajándékként vennék idősebb családtagnak autós kamerát, még soha nem használt ilyet.
A fentieket is figyelembe véve talán az alábbi szempontok lennének fontosak:
-magyar bolt / gari / + lehetőleg manual
-üzemeltetés közvetlen szivargyújtóról + USBről (azt hiszem használ egy elosztót a szivargyújtóról)
-USBről másolható felvétel (tehát ne kelljen kivenni a memória kártyát)Fentebb Kalandor javasolta a Transcend DrivePro 200-t
http://www.edigital.hu/menetrogzito-kamera/transcend-drivepro-200-autos-menetrogzito-kamera-p499454.html?bid=&partner=10002
ami tetszene is, de ehhez néhány kérdésem lenne:
-A felvétel hogy megy? Apró darab (1-2 giga) videó fájlok és a legrégebbit felülírja ha nincs több hely?
-Az edigital oldala ezt írja "Autós tartó és ingyenes 16GB-os microSD memóriakártya
Az Ön kényelme érdekében a DP200 menetrögzítő kamera kétféle autós tartóval elérhető. Ön választhat, hogy ragasztó- vagy tapadókorongos autóstartóval vásárolja meg a készüléket." Gondolom ez csak elírás és mindkét tartozék alapból benne van.
-tényleg része a csomagnak a memória kártya?
-a termék tápellátása sem egyértelmű számomraA gyártó honlapját megnézve http://uk.transcend-info.com/Products/No-498 úgy tűnik a memória kártya tényleg része a csomagnak a kiegészítőkről nem írnak világosan:
For a better user experience, DrivePro 200 provides two different car mounts - suction mount and adhesive mount*. You can purchase your preferred mount and attach your DrivePro 200 securely to the windshield.
So? -
havri1
félisten
Megint nem tudom mit rendeljek..
Megjelent Mobius új lencsével:Mobius New Version Wide Angle Lens C2 1080P HD Mini Action Camera 69.99$ EU warehouse
The new lens is a little more compact and has color properties very close to the prior Lens C. It has a very slightly wider HFOV and better corner sharpness than Lens C, but cannot quite match the excellent lens flare control Lens C had. But all things considered it is a better, higher quality lens that will be sold for the same price of the prior Lens C. Lens C2 will have the same latest design circuit board back plate holding the CMOS imager with the added ribbon cable clamping socket, so it cannot be retrofitted into older cases that were not designed for this new lens module style. Be sure you have the proper case design if you are retrofitting this lens on an older Mobius.
Description:
1080P HD Video & Audio Recording
HFOV : 131 deg.
FOV : 1080p_5-30fps wide; 720p_5-30fps wide; WVGA_5-30fps wide
Resolution : 2304x1536,1920x1080, 1280x720
TV Display Ratio : 4:3 or 16:9
Movie Flip : 180 deg. rotation
Movie Sound : off plus three volume levels
Max SD Card: 32 GB SD Card (not included)
Can be used as a Dash Camera (Start / Stop Recording)
Using Time: more than 80min
Dimension: 5 x 2.5 x 2.5 cm
Weight : 37gNem tud 720p ben 60FPS-t, és nem igazán látom az új lencse különbségét. Nagyobb betekintési szög?
Mobius Full HD Sports Camera 1080P 30FPS 720P 60FPS For Multirotor 56.69 BGW204 kóddal. EU warehouse, 3-7 napos szállítás.
Régi, tud 60FPS-t 720p-ben, de régi lencse.
Mind a kettőhöz ugyanaz a kondenzátor jó?Megéri az új azt a + ~4e ft-ot?
havri
-
Moleman
addikt
Akkor a biztonság kedvéért már nem fogom nézegetni.
Meg egy évben elég egy nagy pech: kinéztem egy gitárt Németországban, 395 euró, ennyiért ajándék, kosárba. Nem fizettem ki, előbb ki akartam próbálni valahol itthon, de még nem volt rá időm. Most visszanéztem, kosár 559 euró.
-
-
-
Moleman
addikt
válasz Kalandor #5724 üzenetére
Én bízok az ilyen webshopokban, már 4 telefont is rendeltem, egyikkel sem volt garis probléma, de másnak, akinek volt, megoldották. Igaz sok idő az átfutás, de annyi rizikó belefér (a banggoodos G1W is köhintés nélkül dolgozott végig 1.5 évet).
Amúgy ha rendes áron, 35-ért kéne megvennem a minit is, akkor lehet hogy inkább a Transcendet venném én is, de már a 24 is kicsit túllóg az fájdalomküszöbömön, és a mini képe jobban tetszik (éjszaka nem olyan jó, de kevésbé zajos).
[ Szerkesztve ]
-
Sokka
aktív tag
Ma rendeltem egy MINI 0806-ost innen.
Így EU raktárról szerintem elég jó az árazása.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
DCSS
csendes tag
Sziasztok! 50ezres keretem van autóskamerára - mit ajánlotok?
ಠ_ಠ
-
bul07
nagyúr
-
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #5707 üzenetére
5V-ot kér a bemeneten, de a saját aksija is 3,7-es, mint a többi Li ion cella. A sajátját kiszedtem, annak a helyére van bevezetékelve, mert a házban nincs annyi hely.
Viszont így sem kapcsol már be, hogy pár órát kint volt a kocsiban. Rámértem az aksira, 3,97 van benne, azaz feltöltöttnek mondható. Akkor viszont lehet benne valamilyen hőfokkorlát, ami nem engedi hidegen működni. Kezdem megutálni, nem fogok még fűtést is tenni bele...
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Kalandor #5697 üzenetére
Az enyémben (nem műbigyusz) is olyan döglött már az akku, hogy ha leállítom a kocsit öt percre, már nem kapcsol be többet. Állandóan be kell hordani a lakásba/irodába. Tegnap napon állt a kocsi, viszonylag meleg volt benne, úgy sem kapcsolt be. Mára terveztem, hogy rácelluxozok egy Nokia BL5C-t, de más dolgom akadt, talán holnap megoldom.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest