Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
emery2
tag
Sziasztok.
Erről mi a véleményetek ? Megérné az árát ?
-
zolko74
tag
-
denis.p
tag
30e körüli kamerát szeretnék vásárolni a Overmax CamRoad 6.1 és a Viofo a119 között vívódok, de az utóbbi szimpatikusabb külsőre, s egy két paramétere is. Viszont ezt honnan célszerű beszerezi. Vártam, hogy majd ezeket is blackfriday-ozzák, de sajna nem. Néztem a ebay-n, gearbest-en, amazonon is, de kérdés hogy nem szívom-e meg, ha pl. kínából rendelek, mert benne van a pakliban, hogy kiszúrják a vámon, oszt fizethetem az ÁFÁ-t, meg a vámot, akkor viszont rosszabbul járok, mintha a német, angol amazonon venném meg. Rendelt már vki Eu-n kívüli piacról, és sima ügy volt ?
Azt szeretném még megkérdezni, hogy mennyi memóriát kajál percenként az 1440-es és 1080-as felbontásban? Ja és van-e érdemi különbség az 1440 és az 1080 képminőségben ? -
zolko74
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Elvileg nem, mert az ezüst színű a 19.99 de ahhoz ad egy 8Gb-os kártyát is. A fekete az 9.99...
Most látom, hogy már elfogyott. -
zolko74
tag
Ez nekem gyanúsan olcsó... Ér ez 3000 Ft-ot?
-
Sokka
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb, ha vennél csak egy sima csatlakozót, azt átforrasztanád? Vagy egy átalakítót, ill. toldót hozzá?
-
AndrewBlase
senior tag
Tegnap be akartam építeni a Hardwire Car Charger Power Cable Kit-et a kocsiba. Hát jól rácsesztem. Derékszögű mini USB-s csatlakozót raktak rá, és "természetesen" abba az irányba néz, ahol a GPS egység csatlakozója van. tehát pont nem lehet berakni.
Mondjuk én voltam a balfék, mert erre nem gondoltam, hogy probléma lehet. 
Most rendelhetek egy olyat, amin egyenes a mini USB csati.

-
DoItYourself
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
A reklamálás természetesen megvolt, újraküldettem velük, csak most ott tartok, hogy eltelt 2 hónap és még mindig nincs meg, amit rendeltem.
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem valami BlueSky akármi?
MaCS
-
2thletme2day
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én Viofo-t használtam meg vettem egy B40C-t mert nagyon olcsó volt (ugyanígy Gearbest-en 6500Ft volt kb) Azt nem használtam csak eladásra vettem de az is működött rendesen. És reklamáció sem érkezett azóta sem a kamerával kapcsolatban szóval szerintem üzemel rendesen. Annyi különbséget vettem észre a két ketyere között, hogy bekapcsoláskor az egyik Viofo logót mutatott a másik meg nem (már nem emlékszem mi volt annál). Ugyanazok a beállítási lehetőségek voltak, ugyanaz a menü. Kb egy az egyben ugyan az volt.
Az elveszett csomagot meg kell reklamálni ha letelt a 60 nap és vagy újraküldik vagy visszautalják a pénzt! Nem szoktak nagyon sokat szórakozni az ilyen dolgokkal.
-
mghltm
addikt
dod kamerat szeretnek beszerezni valamelyik europai unios orszag webaruhazabol. jol gondolom, hogy ebben az esetben sem hazai afa, sem vam nem terheli a termeket? melyik helyen ajanlott vasarolni? mire erdemes meg figyelni egy ilyen beszerzes soran?
koszonom!
-
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én egy nem Viofo-gyártmányút ismerek (írtak is itt róla) -- az speciel nem indul el, lefagy bootoláskor.
De ez nem éppen reprezentatív minta...
MaCS
-
DoItYourself
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Kösz a tippet, most látok egy A118C (B40)-et $38-ért, de ez nem VIOFO. Van ennek jelentősége?
Néhányat már rendeltem Kínából, legutóbb a szeptemberi GB rendelésem felszívódott valahol a cseh-magyar bermuda háromszögben, legalábbis a nyomkövetés szerint, ezért gondolkoztam el az EU raktáron. -
2thletme2day
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Én inkább várnék hátha Black Friday alkalmából leárazzák megint (gyakran szokták amúgy, elég nagy az esély rá) és rendelném Kínai raktárból. Még egyetlen csomagomat sem vámkezeltek (kop-kopp) pedig volt pár jóval a vámhatár fölött. A kettő A118C és az A119 is vámkezelés mentesen érkezett meg hozzám Kínából.
-
DoItYourself
addikt
$55 jó ár egy VIOFO 118C-ért EU raktárból?
-
Rick4
félisten
válasz
merqree
üzenetére
Ezekről a lehetőségekről úgy 15 éve tudok, a kérdésre az lett volna a válasz, hogy akkor szerinted mitől volt 3 cégváltás? Amiről én írtam, abban az volt, hogy a vásárlásom UTÁN történt a cégváltás, abból is csak egy, hát, ha hiszed, ha nem, ez napokkal előtte nem tűnt fel, bár amilyen okos vagy, neked lehet ez is ment volna....
Ez az, amit te háromnak nézel:
és ami érdekes, 5 napja már nem is a régi SB projektmanagement kft a nagyonolcson.hu weboldal tulaja, hanem egy bécs-fém kft nevű cég.Ha olvastad volna, láthattad, hogy nem TANÁCSOT kértem, mindössze másoknak jeleztem, ne ugorjanak bele a dolgokba.
Elolvashatom én kívülállóként, de attól én még vagy megértem, amit olvasok, vagy visszakérdezek, ha nem értem, de nem kezdek el okoskodni.... Ezekre neked is lett volna lehetőséged, csak élni kellett volna vele.
Mivel a termékek hibásak, a történtekből egyenesen következik, hogy nem 14 napon belüli elállás van tárgyon, minden egyéb gondolat, ami persze rögtön állítássá fajul szintén visszakérdezés nélkül, csak a szellemi képességek hiánya miatt fordulhat elő. Rajtad kívül mindenki másnak tök világos szitu volt...
Szóval köszi a jótanácsaidat, kend inkább a hajadra, ebből nem kérek.

-
merqree
őstag
Az Általad linkelt weboldalon az ÁSZF-ek tanusága szerint. (http://nagyonolcson.hu/shop_help.php)
A domain tulajdonosa ugyanaz. (www.domain.hu)
Cégjegyzéket ismered, ugye? Ott is nézz körül. (www.e-cegjegyzek.hu)Az, hogy ismerem-e a törvényt, nem Neked a "feladatod" eldönteni.
De, ha elolvasod az utolsó két hozzászólásodat, és próbálod kívülállóként olvasni/értelmezni, akkor kérlek, jelezd, ha megtaláltad azt a részt, amiből ki kellene derülnie, hogy "3 napon belüli hibás termék visszaszolgáltatása" eset áll fenn.Kérlek, ne válaszolj.
Köszönöm.
-
Rick4
félisten
válasz
merqree
üzenetére
beszédes az is, hogy rövid időn belül három cég is árult itt terméket. Ez miért nem volt gyanús Neked?
-Hol az az itt?
Mennyire rövid időn belül, és milyen dátumtól dátumig?A törvényt ismerem, minden annak betűje szerint zajlott részemről, mint ahogy olvashattad. Az ár- érték arány milyen, amikor kapsz egy rossz terméket, mennyivel kell olcsóbbnak lenni, hogy a rosszat elfogadd, hogy nem sok pénz volt, de legalább használhatatlan?
Amúgy csak szólok, lövésed sincs a törvényről, ez nem a 14 napos elállás, hanem a 3 napon belüli hibás termék visszaszolgáltatása, és a szerződéstől való elállás. -
merqree
őstag
Ár/érték arányban van ez a dolog, azt nézem.
Nem derül ki, hogy milyen módon fizettél, de a vásárlástól elállásról ÍRÁSBAN kell jelezni az eladó felé (a vásárolt terméket át kell adni hitelt érdemlően!), neki pedig kötelessége a vásárlási érték maradéktalan visszaadása, a termékek visszaszolgáltatását követően.
A törvény szerint a pénz visszaadása ugyanolyan módon kell történjen, mint ahogy a vásárlás történt, de a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül.szerk:
beszédes az is, hogy rövid időn belül három cég is árult itt terméket. Ez miért nem volt gyanús Neked? -
Rick4
félisten
Na ez korrekt csapat, ma ezt hazudták mailben:
Mind a három kamera hibátlanul működik. A kártyát mindháromba bele lehet helyezni, melyet FAT-32 formátumra formázva, vidáman készítik a felvételeket. Az egyik kamerát ugyan resetelni kellett, de természetesen annak a problémája is megoldódott.
Hát persze...
-
sambenez
Topikgazda
Ez a 130° látószögű valami új lehet ( DX-nél még 2 hete sincs készleten ), eddig nem is hallottam róla.
Csak a 165°-osról, amiből van kínai meg nemzetközi. Erre írtam, nincs különbség mármint a kínai meg a nemzetközi között.
De a 165°-os is 1080p, mert a 1296p nem valós, csak interpolált, azt meg jobb nem használni. -
oris
aktív tag
válasz
sambenez
üzenetére
Bizony, hogy van különbség! Van a 165°-os látószögű 1296P (ebből van kínai meg nemzetközi, ha jól értelmezem), és a 130°látószögű 1080P felbontású.
forrás: http://xiaomi.car-parts1.eu/
-
Surda-
őstag
Hát,ezzel a 22 eladással jó eséllyel kamus az illető,de ne legyen igaza...
Más:
A xiaomi autós kamerája valamiben jobb,mint a sima akció kamerája? Miért ajánlja az egyiket autóba?

-
Rick4
félisten
Na az én kameráimmal az a fejlemény, hogy vissza lettek egy hete küldve, természetesen a kereskedő által megígért tesztről nincs infó (hogy a problémám a video ellenére jogos-e vagy sem, persze másnak azt mondták telefonban, hogy azért mert látott egy videot tőlem, az még nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy ott látta) a visszaküldött pénz mindmáig ígéret maradt, a postai feladószelvényről (mert ők postai rózsaszín csekken küldenek vissza) kért kép még mindig csak ígéret maradt, a héten ebből feljelentés lesz.
Aki nem emlékezne, ezekről van szó: [link], viszont jobban megnézve azon, amit én kaptam, nincs hdmi, és az sd slot mellett nincsenek gondok sem, ellenben a cég weboldalán, a termék linkjénél van: [link] és ami érdekes, 5 napja már nem is a régi SB projektmanagement kft a nagyonolcson.hu weboldal tulaja, hanem egy bécs-fém kft nevű cég....
Szóval csak óvatosan... -
igen, sokan vannak akik bármi mozdítható értékért feltörik az autót. Akár féltéglával.
Hallottam már olyan rémmeséket is hogy szélvédőn látszó tappancsnyomért feltörik az autód, hátha a kesztyűtartóban lapul vmi értékes cucc
A kamerát érdemes úgy elhelyezni, hogy azért messziről ne legyen kiszúrható. Tehát érdemes nem a csillámporos rózsaszínt venni, bármennyire is cuki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blash
tag
Neztem azt a huszonpar dollaros hirdetest, de tegnap ejjel mar nem volt kaphato. Olvastam, hogy valaki azt irta erre, hogy estenkent szokott lenni negy darab, de ez mar majdnem egy hete, hogy elfogyott, szoval inkabb le is tettem errol:
Ended: Nov 15, 2016 , 6:06 PM
Price: US $21.99 [ 4 sold ] -
Surda-
őstag
-
válasz
sambenez
üzenetére
igen, bevisz a rendszerbe még egy kontakthiba lehetőséget. Hirtelen csak ezt találtam, de gyanítom létezik olyan aminek van legalább fél méteres kábele, azt összedugod, oszeszigszalagozod, és brejted a tetőkárpit pereme alá (ha befér, nekem pl beférne).
Egyébként biztos létezik más hasonlóan jól paraméterezhető fix táp, csak nkem ilyen van a mio kamerához, ezért ajánlottam ezt
Már egy éve be van szerelve, sosem voltak még indítási problémáim (akkuleszívás miatt pl), és a kamera is kiválóan üzemel. -
blash
tag
válasz
taboros
üzenetére
"Megállok, leállítom. Egy ideig tovább veszi, mert a szivargyújtó késleltetetten kapcsol ki. Egy idő után azért leáll. Viszont, amikor újra elindulok, tovább már nem vesz fel. A REC led világít. SW VER = 1.1."
A fix bekotesen kivul talaltal valami megoldast erre az A119-nel?
Es a geargesten most akkor a VIOFO11 kuponnal a legolcsobb?
-
Surda-
őstag
Ti hogy oldjatok meg, hogy a kamera miatt ne törjék fel a kocsit? Mindig magammal kell vinni a kamerát?
-
negroo
aktív tag
El se hiszed ósonban nagy táblával figyelmeztet a jobb kéz szabályra ennek ellenére a jobb kezéről kijővők simán becsapatnak hatalmas satu balról és mutogat a szabályosan haladóknak. Nem mindig van ez így, mert rutinosan meg adják az elsőbbségüket és én magam is ezt a technikát alkalmazom, akin meg észre veszem azt virtuálisan hejre pofozom.xD
-
cigam
titán
Ma reggeli felvétel
-
válasz
taboros
üzenetére
Nem akarlak én meggyőzni semmiről -- nyilván mindenkinek vannak a nagy átlagtól eltérő igényei, nem mindenkinél azonos a helyzet.
Csak a nevezéktannal kapcsolatban vannak komplikációk, azaz pl. hogy a fix az fix kábelezést vagy állandó tápfeszültséget jelent-e.
Számomra az a logikus, hogy a "fix" az a nem szivargyújtós, azaz az autó elektromos rendszeréhez "drótozott", nem alkalmanként ki-bedugott megoldást jelenti -- de én sem feltétlenül vagyok következetes.
A gyújtástól független, állandó tápellátást (ami lehet "fix" vagy szivargyújtós is) lehet, hogy érdemesebb következetesen "állandó táp"-nak hívni.
Az általános igény szerintem az, hogy a gyújtással, neaggyisten a motor működésével együtt működjön a kamera, kondenzátoros kivitelnél viszont problémát okoz az indítási tápelvétel. Ezért gondoltam, hogy a mutatott kütyü erre nyújt megoldást, azaz egy rövid távú UPS.
MaCS
-
taboros
tag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Nem igazán értem, milyen választ vársz.
Az összefoglalóban nagyon sok infó van, ha visszaolvasol, akkor látod a pro- és kontra érveket.
Az általad említett A119 (nekem is ez van), tudja: "ha csak parkol az autó,akkor mozgásra rögzítsen".
De amit korábban leírtak jó páran: a kamera látószöge 160 fok. Ha csak előre néz, akkor nem látod a gyakori oldalról és hátulról történő meghúzásokat. Van 2 kamerás DVR is, az vesz hátul is, de oldalról az sem.
-
taboros
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Na, akkor még egyszer!
- A "fix" bekötés nem kapcsol be/ki a gyújtással és a korábban belinkelt akkuvédővel értendő. Annak a feladata az, hogy hosszabb (több napos) állás alatt a kamera nehogy lemerítse a gk. akkuját, ha a user elfelejtette kikapcsolni.
- Hogy valakinek kell-e, hogy lekapcsolt gyújtásnál menjen a kamera vagy nem, az egyéni igény. Nem megyek bele, hogy van-e értelme vagy nincs. Bizonyos esetekben én látom a hasznát. Kérlek, ne győzz meg, hogy nincs.

- Ha így fixre van bekötve, akkor is ott van a manuális kikapcsolás lehetősége, ha nincs rá szükség (pl. védett helyen, saját kertben, garázsban áll hosszabb ideig). Akár a DVR-en lévő gombbal (A119-en van ilyen), vagy ha ilyen nincs a kamerán véletlenül, akkor az USB csatlakozó kihúzásával.
Szóval szerintem ez a full-komfortos megoldás. De akinek nem kell, ne így kösse be.
-
oris
aktív tag
A YI 5.0 inch Bluetooth 1080P Car DVR GPS Navigator csak nekem újdonság? Használja már valaki közülünk?
-
válasz
Doggy dog
üzenetére
Ezt a parkolás közben rögzítést azért érdemes végiggondolni. Nem állítom, hogy Nálad is biztosan hülyeség, de a gyakorlatban nagyon-nagyon kevés esetben van értelme. Mondjuk úgy, hogy prospektusba való eye-candy minimális olyan helyzettel, ahol bevált. Itt a fórumban is vannak erről videók belinkelve, hogy mennyire nem alkalmas az esetleges parkolás közbeni események rögzítésére -- hacsak nem térkameraként a szemközti területet akarod biztosítani.
Úgyhogy szerintem gondold végig, csinálj próbákat -- de meglepne, ha érdemi ajánlást kapnál, mert a tapasztalat az, hogy ilyen eszköz nincs.
MaCS
-
Ghoost1
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kamerát venni és ebben kérném a segítségeteket.
Kamionozunk, havi szinten 20 ezer km-ert és nagyon sok eset van, amikor kellene a kamera.
Ami fontos,hogy szép tiszta felvételt készítsen.
Ha plusz funkciókat is tud, az csak előny.A kiszemelteim, de bármi más gép is szóba jöhet:
- Overmax CamRoad 6.1
- ConCorde RoadCam HD 50 GPS
- MIO MiVue 658 WiFi TouchElőre is köszönöm a segítségeteket

Ghoost1
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Persze, de ezekre reagáltam:
"Annyiban az, hogy ha ezt "fixen" az akkura kötöd (persze biztosíték van előtte), akkor erről nem veszi le a feszt, amikor indítózol. Annyiban esik a feszültség indításkor, amennyire magán az akkun esik."
"Mivel folyamatosan feszültség alatt van, nem kell kapcsolgatni, hiszen folyamatosan megy a felvétel. Így ebben a formában bekötve arra jó, hogy lásd mi történik az autóval, ha éppen parkol a jármű."
MaCS
-
2thletme2day
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
A fix táp nem azt jelenti, hogy fixen van bekötve a 12V-ra és nullára a kamera. Akkor menne éjjel nappal addig amíg le nem merül az akksi. A fix jelen helyzetben azt jelenti, hogy nem szivargyújtóról üzemel hanem erről a "fix tápról" amit valamelyik biztosítékból táplálsz és amit a bizorsítéktáblából vezetsz ki. Ezt általában úgy szokás bekötni, hogy addig megy a kamera amíg a kulcs a gyújtáskapcsolóban van. Ennek lényegében annyi az előnye, hogy nem foglalja le állandóan a kamera a szivargyújtót és nem éktelenkedik ott folyton az adapter.
-
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Igen, ez elméletileg igaz. De itt a fórumon is sok szó esett már róla, cikkekkel, videókkal, hogy ez gyakorlatilag semmit sem ér. Lehetnek persze egyéni helyzetek, de nagy általánosságban elmondható, hogy a parkolóőr funkció tök használhatatlan és felesleges.
MaCS
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
"Meg aztán miért is kötném direktbe a fedélzeti kamerát, hogy aztán kapcsolgathassam?"
Mivel folyamatosan feszültség alatt van, nem kell kapcsolgatni, hiszen folyamatosan megy a felvétel. Így ebben a formában bekötve arra jó, hogy lásd mi történik az autóval, ha éppen parkol a jármű. Persze a kamera látószögén belül.

-
-
Ez a doboz tehát gyakorlatilag visszahozza az akkut mint gyenge pontot a kondenzátoros rendszerbe.
Ez az akku persze nem a szélvédő alatt fől, de azért meglepne, ha hosszú életű lenne, bár biztosan hosszabb, mint az akkus kameráké. Jó lenne látni a paramétereit.Azért gyorsan rendeltem belőle...

MaCS
-
dmad
aktív tag
-
taboros
tag
SD kártya hivatalosan (VIFO speckó szerint) 64GB, de olvastam külföldi fórumon, hogy elmegy 128GB-vel is.
Powerbank helyet inkább ezt (ilyet) ajánlanak (én is ezt rendeltem), ha hajlandó vagy tartósra beszerelni. Figyeli az akku feszt és leállítja, ha kezd lemerülni a kocsi akkuja.
Szivargyújtósra meg marad a powerbank.
-
Songo
senior tag
Köszönöm meg is rendeltem 2dbot. kérdésem az lenne hogy van-e még szöükségem valamire mert itt az oldalon csak az eszközt találtam gps vagy nélküli verzióban. az alap 102$os gpses verziót rendeltem.
SD kártya az nyilván fog kelleni
amúgy mekkora amit max támogat mert a kommentek között némi kavart láttam.kábelek vagy valami kell még hozzá?
Illetve ez a powerbankos megoldás hogy is működik és melyik powerbank javasolt? mert ami nekem van az pl ha töltöm akkor nem tudja kiadni magából az energiát :S vagy töltöm vagy használom.
Köszönöm szépen. -
Samott
addikt
En is csatlakozom hamarosan, megjott a viofo A119 (koszonet a kupon kodert!) es a hardwire kit, bar azt lehet hogy beneztem: 5V1.5A-es jott... eleg neki a masfel amper? Es meg egy: melyik biztositekra erdemes kotni? Koszi!
-
Zinho
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
"VIOFO11" kóddal pedig 71 USD.
-
Kisszabó
tag
Fiúk! Van már régóta egy 0806 Mini kamerám, eddig 2db 16GB-os kártyával ment (class10), most ezeket beleraktuk a telcsikbe, és kapott egy 32GB-os class 10-es kártyát, ugyanabból a márkából. Na, ezzel van úgy hogy elmegy 1 napot csendben, de van hogy másik nap minden mentésnél hangosan csipog. Elvileg azt jelenti, hogy nem tud írni, hogy lassú a kártya, stb. Van valami ötletetek, hogy mi a frász baja van? A kártyát leteszteltem, 12,8 Mbyte / sec-el ír jár a tesztelő progi.
Köszönöm előre is a segítségetek!
-
atenza
senior tag
Parking mode vagy timelapse hogyan kivitelezhető az A119-el? Mivel nem akksis, így gondolom kell egy powerbank hozzá? Szokták azt csinálni hogy powerbankon keresztül kötik be a szivargyújtóba és akkor ha leállítják a motort akkor még a powerbankról vesz tovább? Vagy direktbe bekötik és akkor az autó akksiját szívja?
Csak fél-1 órás megállásokra kellene apámnak nappali vásárláskor ha esetleg valami történne a parkolóban. -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Kamerát keresünk kollégámmal.
20 alatt még mindig a G1W a nyerő?
Akkus,éjjeli felvétel,mozgásra rögzít.
Ezek fontosak,múltkor otthagyták a meghúzott autómat.Szerencsémre 6 nap múlva megfogtam,elismerte,kifizette.
Ilyen mázlim még 1x nem lesz!
Van esetleg más jó vétel a G1W-n kívül?
Lassan Black Friday. Mall-on,Emagon?szerk: esetleg a fentebb linkelt A119,ha eredeti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egyéb toldókat/átalakítókat meg nem szeretnék pluszba beépíteni.
Mondjuk én voltam a balfék, mert erre nem gondoltam, hogy probléma lehet. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyiért ez best buy. Nagyon jó vétel.