Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én emlékszek rosszul vagy nem ez volt a neve ennek a fórumnak hogy Autós kamerák
DVR is szerepelt a címben ha jól rémlikValaki megváltoztatta a nevét?
Ha igen miért? -
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Ilyen VT-310-es felé orientálódnék.
De azt hozzá kell tennem, hogy nem néztem még utána, lehet, hogy még bugosabb mint a meglévő, cserébe a duplájába kerül.
Nem azért cserélném, mert a mostani nem jó, hanem egyrészt kíváncsiságból, másrészt meg több adatot lehet róla lekérni, és több kimenete van, amivel több dolgot lehet vezérelni egymástól függetlenül, míg ennek az egy kimenetével csak egyet, vagy többet egyszerre. -
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Ennyire nem mélyedtem bele. Egyelőre adatkábelt sem vettem, hogy tudjak FW-t frissíteni. Naná, hogy nem USB van rajta, hanem egyedi COM-portos kanóc kell hozzá, valami két-háromezerért

Annyira nem esek kétségbe ezektől a bugoktól, és úgyis el van dugva a kocsiban, nem lehet könnyen hozzáférni buzerálni. Meg a későbbiekben akarok fejleszteni - már ki van nézve az utóda - akkor meg minek piszkáljam... -
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Nekem előre fizetett djuice reload van benne, de ez megszűnt azóta. Telenor hypernet szinte ugyanez, viszont csak többel tudod feltölteni. Tud SMS-ben, és adat-alapon is kommunikálni a szerverrel, az enyém félpercenként küld magáról adatot. Nyilván, ha áll, akkor elmegy aludni, nem küldi folyamatosan ugyanazt a pozíciót - és ehhez kapcsolódik az egyik bugja: néha felébred, kiszór magáról 5-10 jelentést, és megint kussol fél napig. Ez a könnyebben viselhető hibája, ami már gázosabb, hogy néha nem ébred fel, így volt már, hogy mentem a városban egy tizenöt kilométeres kört anélkül, hogy a térképen ez látszana. Vagy amikor itthonról néztem, ahogy még mindig a teszkó előtt állok kocsival

Elég kis adatforgalmat generál, nekem a beállításokra ment el sok pénz (SMS-ekkel - 26Ft/db), és arra fogy sok, hogy most két távirányítója van a kocsinak, és ezt néha elfelejtem. Mire beindítom, addigra megérkezik a 'Jajj, feltörtek!' üzenet, amit nem sokkal később követ a "Siess, már be is indítottak!" kezdetű. Ebből napi három-négy eléggé megviseli a költségvetést, egyébként kb. naponta egy Forintba kerül fenntartani a rendszert. Ami persze ebben a formában megintcsak nem igaz, mert talán háromezer a legkevesebb amivel fel lehet tölteni (és amitől már a rendelkezésre állási idő is meghosszabbodik), tehát ennyit évente mindenképp bele kell lapátolni. -
Gépötty
senior tag
válasz
csubuka
üzenetére
Szar ügy...
Az enyémben TK103B van, haverom pedig ilyet vett.
Mind a ketten elégedettek vagyunk velük (többnyire), a fő különbség a kettő között, hogy a 103-asnak külső antennái vannak.
Van pár bug bennük, de alapvetően jól működnek, és ennyi pénz nem pénz értük. -
csubuka
addikt
Haz elol vittek el a ceges kocsit
Az mar sose lesz meg. Eleg szegyen a vagyonbiztonsag. Kovetkezobe megy a gps tracker gondolom... Milyet erdemes vagy errol hol erdeklodjek?[ Módosította: radi8tor ]
-
Gépötty
senior tag
válasz
zozor76
üzenetére
Erre egyszerű a válasz (nekem
), épp négy napja volt szó róla egy másik helyen, kis módosításokkal csak idéznem kell magam:
Nem tudom mennyire vagy villanyász és barkács vénájú, nagyjából végigzongorázom a lehetőségeket:
- alap, se ház, se csatlakozó, semmi. A lehetőségek tárháza, kiteljesedhet a tehetséged
- ezen már van egy csatlakozó a bemenő vezetéknek, és egy USB alj, de nincs háza;
- tokozva, de csak vezetékek jönnek belőle;
- ennek meg USB alj a vége, és tokozva is van.
Tovább nem nézem, de van olyan, amiből két USB aljzat jön ki, van aminek előlapba szerelhető az aljzata, nekem pedig olyan van ami 5A-t is tud - a két kamerámnak is nagy ráhagyással elég. Lehet, hogy van olyan is, amiből mini USB-s végű kanóc jön, de ha nem, egy sima adatkábelnek jónak kell lenni - feltéve ha nem valami olyan kamerád van, mint pl. a GS9000, aminek saját kiosztása van. -
Gépötty
senior tag
válasz
csubuka
üzenetére
Én alapból nem szeretem a szivargyújtót. A történelem egyik legelb@szottabb csatlakozója, ha nem szivargyújtásról van szó, hanem tápcsatlakozásról. Ráadásul ezek a fejbe épített töltőáramkörök is kompromisszumos dolgok, én az efféle kompromisszumokat nem tűröm el. Látod, itt van Havri példája, ide vezetnek. Nekem fixen beépített táp kell. Van belőle bőven, nem is sok pénzért sok vesződségtől menthet meg.
-
Calogero
addikt
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Sajnos még nem láttam valóságban.
Múltkor kiderült itt hogy a YT ront a minőségen ezért kérdeztem.
Sajnos az én kamerám nem csinál olyan videot, ami számomra megfelel.Karira meg lepném magam egy kamerával, csak még nem tudtam dönteni.
Viszonylag kicsi kell , gps, és olyan felvételt csináljon hogy a rendszámok olvashatóak legyenek..
És az már csak a hab a tortán lenne ha itthon is lehet kapni. -
rover45
őstag
Tegnap este megrendeltem az Ambarella 0805öt. Nagyon kíváncsi leszek rá 😊
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Gépötty
üzenetére
Töltőre dugva is ki-be lehet kapcsolni, tehát van köze hozzá mint a "sértett" is említette.
Sokkot kapott
-
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
A power gombnak nem sok köze van a tápfeszhez, ez nem porszívó!

-
havri1
félisten
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
24V. Töltő szállt el.
-
Gépötty
senior tag
Ebből bizony kijött a füst...
Rákerestem a típusra, hátha van valahol olyan kép a beléről, amin látszik az alkatrész, de még csak olyat sem találtam, ami hasonlítana erre. Teljesen más paneleket láttam, teljesen máshogy megszórva alkatrészekkel, és ezeken különböző optikákat. Hmm...
-
havri1
félisten
g1w-t hogyan lehet szétszedni? Belenéznék, ha már a nyakamon maradt ez a lefüstölt példány.
-
Apooca
tag
Na én is készítettem egy videot, nem rossz.... Modecom MC-CC12 FHD Test
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Elmentem én is érte, ma már nem, de holnap kipróbálom..... Akksija mennyit bír vajon?
Teszek hozzá napellenzőhöz egy bika akksit...
-
Wheelbarrow
aktív tag
FHD-ben készült, a 720P itt is gyalázatosan csúnya a FHD-hez képest mint a G1W-n.
Képstabilizátor nincs benne, a tartó merev de vékony a rúd ezért kicsit rázkódik rossz úton de stabilan tart. Eddig ennyi "negatívumot" találtam szerencsére.
Swift ben volt, én behúztam a vezetéket a műszerfal alatt és az oszlop kárpit mögé. Fönt a napellenző mögött megy a vezeték.A zárolt fájlokat külön mappába menti. A videófájlokat a hozzá adottTracking Route programmal megnyitva visszanézhető térképen a megtett útvonal és sebesség.
-
havri1
félisten
Dear customer.
So sorry for all the inconvenient, we had resend to you, hope you can wait for it.
Regards,
YolandaDear havri1 ,
We have arranged the replacement for your order 2844184. The new order number is: 3582104.
You can check the new order in your account. We are so sorry for the inconvenience it has caused you. If you have any questions, please feel free to contact us.
Best regards,
Customer Service Team

-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ezt melyik felbontással készítetted? Képstabilizátor nincs benne ahogy elnézem a felvételt, igaz az út sem volt túl egyszerű
Milyen kocsiba tetted, ha nem vagyok indiszkrét?
A kábel elvezetést kell valahogy megoldanom majd, mert különben ronda..... -
Calogero
addikt
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ha nem a YT-n nézed, akkor a szembejövők rendszáma jó kiolvasható?
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Nem rossz, köszönjük !
Megrendeltem én is.... -
Wheelbarrow
aktív tag
A pixelhibákat a YT készítette.
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Itt még olcsóbb....
-
KL48
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Honnan rendelted? Küldd el lécci a linkjét!
-
Apooca
tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Ahogy elnézem ez is szóba jöhet, néznék egy tesztvideót mert a neten nemigen van még erről...
-
Apooca
tag
Sziasztok !
Overmax Camroad 4.1 vagy Prestigio Roadrunner 520 ?
Vagy esetleg egy harmadik ebben az árkategóriában?
Köszi
Gábor -
TaaT
nagyúr
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Majd kérünk tesztvideót.

-
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Magyar nyelv?

Wow. Világuralomra törünk, jesssz!
Képről korrektnek tűnik, sok szerencsét hozzá! -
Wheelbarrow
aktív tag
Megjött.

Függőleges szélvédőre is föl lehet rakni faragás reszelés nélkül (busz, teherautó). Magyar menü és Tracking Route program is jár hozzá. Szerintem Concorde HD30 az az G1W az alapja a cuccnak. Ha van érdeklődés videóra akkor lesz az is, de ha G1W az alap akkor elhihetitek, hogy jó videót csinál.[ Módosította: radi8tor ]
-
-Nemtom-
őstag
Hi! Ilyet vett már esetleg valaki? Túl sok infót nem találok róla. 32,4$ lenne kuponnal.
-
havri1
félisten
Válasz a szervizestől banggodon:
Dear friend,
I have seen your video,you can try to press the "reset" button,and make sure the battery works well.
Best regards,
Ethan
Lol bakker, füstöl minden, leégett még az sd is, erre nyomjak resetet, érted.

-
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Az még nem jelent meg

A 0805 ötödikétől van a foxoffernél, és még egy helyen láttam kifogyott készletet - náluk €100 volt.
Szerintem ha most kezdik szellőztetni a 06-ost, akkor három hónap - fél év kell még neki, hogy kint legyen a boltokban.
Egyébként jobb lesz, pl. két kártyafoglalatot mutattak a videón, és fullHD felbontásban 45fps-t.
(Nekem csak dilemma lenne, hogy választanom kell a felbontás és a kockaszám között, jó is, hogy nem kell ezzel törődnöm
) -
Gépötty
senior tag
-
Gépötty
senior tag
válasz
rover45
üzenetére
Szia!
Épp éjszaka találtam meg teljesen véletlenül a mini080x sorozat legújabb darabját.
Az elődeit ismerve kifejezetten ígéretesnek tűnik, és a videókat látva sincs ok panaszra. Techmoan tesztelte a korábbi verzióit, érdemes megkeresni a mini0801 és mini0803 videokat Youtube-on.
Természetesen ennél közelebbit nem tudok róla, de ha vásárláson gondolkoznék (a követelményeid kb. azonosak az enyémekkel), akkor egy ilyet választanék. -
rover45
őstag
Sziasztok.
Durván 2,5 éve vásároltam egy ilyen kamerát. A napokban-hetekben jött el az idő a cseréjére.
Folyamatosan kártyahibát ír ki, amúgy jó kártyákhoz. Van, hogy hibaüzenet nélkül dolgozik, mégsem kerül felvétel a kártyára....
Szeretnék képminőségben előrébb lépni, illetve örülnék egy gps-es útvonal rögzítőnek is. Kijelző nem lényeg.
Amit legutóbb nézegettem, az a Mobius volt, nagyon szimpi.
25-30ezernél nem szeretnék érte többet kiadni.
Ki mit javasol?
Üdv,
Gábor -
havri1
félisten
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Igen, néztem, a biztosíték jó benne, viszont valami szétéghetett a foglalatban (mármint a töltőn belül), mert a rugó ugyan benne van, de beleesik a bizti.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
-
Gépötty
senior tag
Azt láttátok, hogy már van mini0805 is? Ha jól nézem, új szenzor van benne a 03-hoz képest.
-
Gépötty
senior tag
-
bul07
nagyúr
Nagy szerencséd volt vihette volna a kocsi jobb esetben biztosítékát rosszabban az elektromos rendszerét egy ilyen zárlatos kütyü
Volt egy esetünk hogy egy invertert vittem vissza már a második példány hogy hibás, boltos hogy nem igaz majd ő kipróbálja a kocsijában
Hát nem volt szerencséje bedugta és füst csakhogy a biztosíték táblán is kivitt párat, beindítani se tudta persze egyből mondta hát ez tényleg rossz
Kicserélte eljöttünk ráért utána bütykölni a kocsiját
-
havri1
félisten
Ez most publikus vagy nem?
Csináltam kis videót banggoodnak, hátha elég lesz. Füstöl mint állat
-
Gépötty
senior tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Egy percet bír még az aksija? Akkor az teljesen jó!

Van olyanom, ami ha kihúzod a töltőt (leállítod a kocsit), már csak pár pillanatra mutatja a kijelentkezőképet, annyira szar az akkuja.
Egyébként ezekből az akkukból még lehetnek bajok a továbbiakban. Semmiféle védelem nincs körülöttük, nincs ami megakadályozza, hogy a természetes elhasználódásuk miatt bekövetkező kémiai átalakulásuk következtében elszabaduljanak. Nagy háttérhatalmi összeesküvésnek, és a tervezett avultatás egyik példájának tartják a laptopok aksijába beépített számlálót, ami egy idő után "elrontja" az akkupakkot, hogy neked újat kelljen venned. Valóban van ilyen, de pont a fenti okból bekövetkező tüzek megelőzésére szolgál, nem a szabadkőműves gyíkemberek működésének következtében kerül az eszközökbe.Nem ismerem a linkelt kamerát, úgyhogy a videó megnézésén kívül sokat nem tudok hozzátenni. Az adatokból is csak annyit olvasok ki, hogy szerintem kicsit nagyobb látószöggel jobb lehetne, a 140-160 fok közti tartomány az, ami én korántsem mértékadó véleményem szerint kívánatos lenne.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Nekem nem, igaz én behúztam a vezetéket a kárpit alá a kocsiban. Az USB csati viszont elég laza gyárilag, ez G1W kezdő szériánál gyári hiba, tűvel kicsit igazítanom kellett rajta, hogy nem lötyögjön benne a vezeték csatlakozója. Viszont a kamera egy év aktív használat mellett (buszban+szgk. kivesz berak napi szinten) haldoklik. A tartót már ragasztanom kellett mert a rögzítő gyűrű egy erős túlhúzáskor elpattant, de sikerült megragasztani. Az akku olyan szinten halott, hogy töltés nélkül kb egy percig működik a kamera és ráadásul el is szabadult a házban, menet közben kopog. A végső stádium, hogy a felvétel menet közben leáll de a kamera működik csak nem rögzít. (nem a kártya rossz) A felvétel közbeni zárolás sem működik a felső M gomb megnyomására. FW frissítés nincs hozzá, az eredeti G1W-t nem merem rárakni mert attól hátha végleg elhal.
Szóval ezek után kutakodtam egy kicsit és rendeltem most egy ILYET
Ha megjön majd tartok élménybeszámolót.
EZ alapján jónak tűnik.
Most ITT találtam a legolcsóbban. Ennyi szerintem nem sok érte. A GPS nem volt létszülséglet de ha van benne nem baj, csak a kompakt méret, a jó képminőség és az SOS funkció. Remélem nem nyúlok mellé
-
Gépötty
senior tag
Azért nem lehet autónál bármilyen fóliával betörés elleni eredményt elérni, mert a lejáróüveg nincs megfogatva körben, ezért ha betörik, akár össze is hajtogathatod fóliával együtt. És nem kell téglázni sem, csak egy pici, hegyes tárggyal megütni, azonnal szétrobban, és amit a fólia összetart, egy darabban esik ki a helyéről. És itt teljesen mindegy, hogy fel volt-e húzva, vagy sem.
-
bul07
nagyúr
Na most meg kell cáfolja magamat
Nagyon sok helyen 75%-ot írnak , viszont a 26/2010. (XII. 22.) NFM rendelet 70%-ot ír
6. §-ba szerepelNa most hogy ettől van e újabb
-
bul07
nagyúr
válasz
Gépötty
üzenetére
Persze hogy nincs betörés ellen fólia , tehát amit egyáltalán nem lehet betörni , viszont van olyan ami egy bizonyos erőhatásnak egy ideig ellenáll , mondjuk 20 másodpercig nem enged egy téglával való püfölésnek
Az üvegnek az ablak keret ad tartást hogy az első ütésnél ne hajoljon be , persze ha nincs teljesen felhúzva akkor sokkal hamarabb enged
http://www.llumar.hu/autofolia/biztonsagi-autofolia.htmlDe ki az a elszánt aki 20 másodpercig püföli , visító riasztó mellet , nagyon kihaltnak kell lenni a környéknek hogy ne figyeljen fel rá valaki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt kimásoltam a llumar honlapjáról
1. Az első szélvédőre, a napellenzőkkel takart felületre, bármilyen sötétségű fóliacsík telepíthető. A szélvédő egyéb felületein a fólia és az üveg együttes fényáteresztése nem csökkenhet 70% alá.2. A vezető látóterében lévő oldalablakra olyan esetben szerelhető engedélyes fólia, ha a fólia és az üveg együttes fényáteresztése nem csökken 70% alá.
3. A hátsó szélvédőre, valamint nem a vezető látóterében lévő oldalablakokra bármilyen sötétségű fólia felszerelhető.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. ponthoz
"Füst üveg" vagy "színes" üveg ilyeneket simán lehet beépíteniItt vannak a LLumar autó fólia paraméterei , nagyon sok fajta van, szerintem mindenki talál magának megfelelőt , és még biztonságiból is van sok árnyaltat
-
Calogero
addikt
válasz
Gépötty
üzenetére
Én sem szeretem a sötétített fóliákat, ezért örültem amikor rá találtam a 3M Crystalline fóliára
Crystalline 70
Termékjellemzők:
- Prémium kategóriás autóüveg-fólia, amely nem tartalmaz fémet.
- A speciális nanotechnológiai eljárással készülő fólia több, mint 200 rétegből áll, mégsem vastagabb, mint 0,065 mm.
- Alapvetően víztiszta fólia, egy kis kékes árnyalattal, amely azonban az autón teljesen láthatatlan marad.
A fóliára gőzölt speciális bevonat a napenergiát 50 százalékkal csökkenti, közben kint tartja az infravörös sugarak 97 százalékát, a hőenergia 38 százalékát, az UV sugárzás 99,9 százalékát. Emellett csökkenti a tükröződést, balesetkor egybetartja az üveget, nem okoznak sérülést a szilánkok. A Crystalline-t felrakva sokkal jobb az autóban a hőérzet, a rendőr nem szól érte, észre sem veszi. A fóliára gőzölt felület nem tartalmaz fémet, így nem zavarja a mobiltelefon vételét sem.Látható fényáteresztés: 68%
Tükröződés csökkentés: 23%
UV szűrés: 99,9%
Infravörös sugarak 97%
Teljes napenergia csökkentés: 50%, 60°-os beesési szög esetén: 59%
Hőenergia 38 %
Látható fényvisszaverés külső/belső: 9%
10 év garancia.A sok jó mellett egy hátránya van, drágább (duplája) a hagyományos színes fóliáknál.
60 000 fizettem érte 2009-ben az első szélvédő kivételével körbe.Gyári állapot: [link] [link]
Fóliázás után: [link], [link] [link] [link] -
saniko
csendes tag
válasz
Gépötty
üzenetére
Köszi a választ.
Nekem is van az első szélvédő tetején sötétítő csík, és igazad van mivel az elég sötét, kívülről azon már nem látni a tappancs nyomát! pipa.A kábeltörésre jó recept a napellenzőn átfűzni, mé nem gondoltam rá.
Ez a Concorde Roadcam HD30-as tetszik, és volt aki írta, hogy kintről olcsóbban meg lehet venni. De kinek mi a módszere a fake vacak utánzatok kiszűrésére? Az ár nem minden esetben lehet "beszédes"

-
Gépötty
senior tag
Na akkor tisztázzuk:
Betörésvédő fólia van, épületeken használják, és nem akarod megfizetni. Autóra nincs is értelme ilyet tenni.
A fóliákat mindig belülre ragasztják, viszont levágni a kellő formájú anyagot, sokkal egyszerűbb kívül, ezt látod a videón.
A 3M, Llumar, és hasonló minőségi fóliák nagyon jók arra, hogy megszűrjék az UV sugárzást, egyes kivitelek visszaverik a sugárzó hő egy részét (ilyen Llumar Titan van az én egyik autómon is, egész halvány és nagyon szeretem, sokkal hidegebb az ülés azon a részen, ahol ezen keresztül süt be a nap), és nagyon jók arra, hogy baleset, betörés esetén a széteső üveget nagyrészt egyben tartsák, kevésbé lesz tele minden szilánkokkal. Betörés ellen nincs autós fólia, hiszen a meggyengült üveg egyben esik ki a keretből, ennek meg nincs ellenszere.
A sötét fóliát én sem szeretem. Sokat gyengít a beérkező fényen (nyilván nem lehet beállítani, hogy este ne szűrje a fényt).
Nincs olyan, hogy csak egy irányba nem lehet rajta keresztüllátni, az viszont teljesen természetes, hogy csak a világosabb felé látsz rendesen. Volt autóm, amin elől is viszonylag sötét fólia volt, este nagyon sokszor fordult elő velem, hogy mikor kinéztem oldalra, csak saját magam láttam, vagy nagyon zavaró volt a tükörképem. Egyrészt nem ajánlott, másrészt nem is szabályos.
Az első szélvédőt nem fóliázzuk, mivel a műanyag felülete sosem lesz annyira sima, mint az üvegé. Zavaró és ezért fárasztó fénytörések lesznek rajta. Viszont nagyon jó megoldás egy sávot csináltatni a szélvédő felső részére; az én fényérzékeny szemem kifejezetten igényli, mert így nem bántja annyira az út és az ég közötti kontraszt. És egyúttal a kamera felfüggesztését is takarja, alatta pedig ellát, de nem süt bele a nap. Tapadni ugyanúgy fog rá.
Ezt a kábeltöréses dolgot nem értem. Húzd el a kanócot a napellenző rögzítésénél, akkor fentről érkezik bele, és tehermentesíti a kábelt, de legfőképp a csatlakozó aljzatát. -
Gépötty
senior tag
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow
üzenetére
Vagy esetleg Overmax CamRoad 2.2 is szóba jöhet, de azt nagyon lefikázták a lengyel oldalakon.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv.
Van valakinek GOCLEVER DVR MINI FULL HD kamerája?
Az érdekelne, hogy tud e felülírásvédelmet, mert a leírásában [link]
nem szerepel ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Highguard
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az mar sose lesz meg. Eleg szegyen a vagyonbiztonsag. Kovetkezobe megy a gps tracker gondolom... Milyet erdemes vagy errol hol erdeklodjek?
), épp négy napja volt szó róla egy másik helyen, kis módosításokkal csak idéznem kell magam:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sambenez