Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Wheelbarrow #4497 üzenetére
Vannak üres mappák, elég sok De most a délutáni utamon néztem, hogy mintha a szoftver fagyott volna le... Bedugom a töltőre, és nem indul a felvétel, aztán kihúzom a tápból, és nem akar kikapcsolni, az akksija 3 csíkon van, tehát fullon, és a kikapcsoló gombbal sem tudom kikapcsolni. Többszöri próbálkozásra kapcsol csak ki. Nyomogatom röviden, nyomogatom hosszabban- több mp-ig, aztán egyszer csak kikapcsol. Megpróbálom resetelni a camot.
Akkor azt mondod, h az üres mappákat töröljem ki, és akkor újra működni fog?
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Copilot64
tag
Az az igazság, hogy nem mertem jobban meghúzni, de azért majd óvatosan próbálkozom még.
Egyébként már ez a felbontás is 660 MB lett. Na majd holnap jön az Általad javasolt minőség. A műszerfal tükröződés engem is idegesít, de ez nem a saját autóm, majd kb 1 hét múlva abban is tesztelem. -
TaaT
nagyúr
válasz Copilot64 #4494 üzenetére
Nálam 1080p ajánl fel a youtube max, de volt már ilyen az én videómmal is, és pont eben a felbontásban.
Amúgy teljesen jó, a nap már elég magasan van hogy ne rontsa nagyon a felvétel minőségét, a műszerfal kicsit tükröződik de az másnak is. Rögzítőn lehet valamit húzni hogy merevebb legyen? Azzal még lehet javítani egy kicsit a gépen.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Copilot64
tag
Itt a következő felbontás, már napsütésben
[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
Nálam a G1WH-mnál vettem észre tegnap, hogy nem rögzít semmit. Beteszem a memokarit, bedugom a töltőbe, bekapcsol a képernyő, és pont. A piros pötty sem villog, a számláló nem számol semmit... Egy pár napja hébe-hóba veszi fel az utamat, de volt olyan is, amikor egyáltalán semmit nem vett fel Véget ér egy 3 perces blokk, és annyi, többet nem vesz az utamból. Most kipróbáltam azt, hogy manuálisan töröltem a kártyáról 3 gigát, és ma reggel vett mindent. Most még megyek, megnézem, hogy vesz-e. Nem tudom, mi a baja. Nálam is napi használatban van a cam. 3 perces blokk, loop rec van bekapcsolva, a motion detection ki van kapcsolva, mert korábban olvastam, h ha be van ez kapcsolva, akkor a loop mód nem minden esetben megy.
Tudja valaki, hogy ez miért lehet?Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
TaaT
nagyúr
válasz Copilot64 #4491 üzenetére
660Mb egy 5perces videó abban a felbontásban.
Elméletileg van benne torzítás csökkentő funkció (Dewarp Function: nem kikapcsolható, mindig működik)
Youtube-on mintha láttam volna hogy valaki 64gb-al használta, én még nem próbáltam.
Give them hell Ukraine!
-
Copilot64
tag
Azt még nem próbáltam, mekkora így egy 5 perces felvétel? Mert a sima HD-ban 5 perc 560MB
Mondjuk ebben a kamerában az tetszik nagyon, hogy egész jól kezeli a perspektivikus torzítást.
A Te készüléked kezeli a 64GB-s kártyát? Ennek a kamerának a kezelésije 64-et ír, de a Gearbest fórumon csak 32-t írnak. -
TaaT
nagyúr
A harapáshibás macska anno utánajárt, és a jobbról elhaladás (nem előzés) teljesen szabályos.
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
Sőt ahogy a nem régi eset is példázza Rendőr autónak autópályán sincs
Amúgy én simán elmentem volna mellette, vagyis elhaladtam volna, mert én tartottam volna a sebességemet és ha ő lassít akkor nem jobbról előzés hanem elhaladás mellette
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Petyus87
aktív tag
válasz bajvan2 #4481 üzenetére
Én speciel elkezdtem gyűjtögetni a felvételeket, talán egy említésre méltó esetem van, amikor egy szabályosan, egyenesen kerékpárral tekerő néni előtt befordul egy BMW. Majdnem elcsapta.
Több felvételem van záróvonal átlépésekről, de ez olyan mindennapos, hogy nem rabolom vele az időtöket... -
tibcsiworld
aktív tag
válasz Gépötty #4474 üzenetére
Nem csak az eleje ilyen. A legvége is ! Ez a tecső tud valamit!
(#4481) bajvan2
"Ja például a belső sáv lakó vánszorgó népséget. "
Ki vánszorog a belső sávban? Szerintem ha van előtte valaki, és nem dudálja le, az nem a vánszorgás kategória! És amúgy sem autópálya!
Furcsa vezetési szokásaid lehetnek! A fotóhoz meg mosolyogni!
[ Szerkesztve ]
-
bajvan2
tag
válasz Copilot64 #4480 üzenetére
Ja például a belső sáv lakó vánszorgó népséget.
Pedig egy halom bonyodalomtól megkímélhetnéd magad, például nem kellene vörös fejjel anyázni mikor eltépnek neked jobbról, jelen esetben nem kellene csatornafedeleket kerülgetned...
De meg ne sértődj, ez csak úgy bevillant, egyébként nekemtök8, sőt addig jó, míg mindenki a belsőben önérzeteskedik és durcáskodik.Nagyon várok már egy olyat, mikor valaki beteszi, amint szerinte piszok szabálytalanul körbeautókázzák jobbról-balról-záróvonalról-járdaszigetről-parkolóból és erre kontra meg lehetne mutatni a saját felvételről, hogy ő fél perc alatt dettó 20 szabályt "hágott", csak azzal nem foglalkozik. Ilyen esetben megszegném a fogadalmamat, hogy soha nem mutogatok senkit.
Elhagyatott helyek... Ezen épp gondolkoztam, hogy ilyeneket tennék fel, van pár, aztán megláttam ténylegesen, hogy 7-800 mega egy és ezt 40 kbytal feltölteni... Megette a rosseb.
-
lazac_
tag
Jelentem nekem is leesett múlt héten a még decemberben felrakott tapadókorongos tartó (eddig nem sütött oda a parkolóhelyemre a nap...). Mindjárt el is repedt a gömbfejet rögzítő gyűrű, ígaz még így is megtartja a kamerát fixen, de nem örülök. Felhoztam a memóriakártyát, az utolsó felvétel 4.25-i, egy ideje nem rögzít ezek szerint, mivel minden nap használom a kocsit. Elkezdte szedni a meleg az áldozatokat?
Holnap megnézem, nem-e "csak" kártya hiba, és végre bekötöm az időzítőt is, hogy leállítás után még menjen egy percig. -
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4472 üzenetére
Nem, csak a felvétel eleje ilyen. A TeCső felkínálja, hogy javítja a kamera remegését, akkor tud ilyen hullámzó vacak lenni a kép. Engem kifejezetten idegesít. De tekerj bele, később elmúlik.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Hehe, szintén
De ez túl egyszerű, a táblák, buszok, boltok-vendéglátóhelyek alapján könnyű megmondani, hol járunk.
Szeretem az urbex dolgokat, az elhagyott helyek felfedezői viszont nem szeretik az orrodra kötni, hol készültek a fotóik. Na ezeket megkeresni már jóval nehezebb, sokszor nem sikerül kitalálni, meg volt olyan, hogy fél évvel később sikerült beazonosítani, egy véletlennek köszönhetően.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Copilot64 #4470 üzenetére
Úgy szeretem megfejteni hogy ép hol van a felvétel, van hogy a ruszki felvételek alapján is megkeresem hogy hol történik ép az eset
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Copilot64
tag
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Tipp esetleg, hogy mit próbáljak ki rajta?
Semmi elváltozást nem látok. Szaga nincs. USB bedugásakor a kék led folyamatosan világít, és kb itt a történet vége.
Tegnap az utolsó felvételt befejezte, kikapcsoltam, és azóta ezt csinálja.
Van pót aksim, forrasszam át, hátha?
Ezek aksi nélkül only tápról működnek egyáltalán?(L:/dl/upc/2015-05/15/112977_eoqblrne8tvmrst8_2015-05-15_08_31_46.jpg)(/L)
havri
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4461 üzenetére
Tölti persze. Csak nem mindegy, hogyan.
Ha fel van töltve, akkor vidáman szinten tudja tartani, sőt néha meg is tudja szakítani a töltést az elektronika egyszerűen azért, mert nem kell több.
Amikor viszont le van merülve az akku, a töltő adott képességeinek nagy részét - akár egészét is - a töltésre kellene fordítani, ehhez képest az eszköz működésére kell egy adott kapacitás, a maradék kevés, aminél sokkal többet is fel tudna venni az akkumulátor, meg már nem elég arra, hogy érdemben változtasson a töltöttségi szinten - hacsak nem mész vele nagyon sokat.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Copilot64
tag
válasz tibcsiworld #4465 üzenetére
Igen, ebből kiindulva bőven elég. Csak mintha a felvételen apró "döccenések" lennének, de lehet, hogy csak belebeszélem.
-
Copilot64
tag
Szép estét Mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni: fullHD-hoz ez a kártya elég? vagy keressek gyorsabbat?
Elöre is köszönöm!
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.3 x64 (C) 2007-2013
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 22.144 MB/s
Sequential Write : 19.019 MB/s
Random Read 512KB : 22.004 MB/s
Random Write 512KB : 21.634 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 9.875 MB/s [ 2411.0 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 4.044 MB/s [ 987.3 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 10.045 MB/s [ 2452.5 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 4.187 MB/s [ 1022.2 IOPS]Test : 50 MB [F: 10.7% (3.2/29.8 GB)] (x5)
Date : 2015/05/14 22:33:56
JJ hunter
aktív tag
Szia!
Én a G1WH-mat egy Kingston 32gb cl10-es memokarival használom. A legelső utamon beállítottam a hagnfelvételt is. Volt egy hívásom közben (gyári blúcuccos kihangosítós), az hallatszott a felvételen, de a rádió egyáltalán nem hallatszott, pedig nem volt halk... Ezután én ki is vettem a hangfelvételt, mert minek. Nekem elég, ha csak az utat veszi fel, de azt jól
szerk: nekem még ilyen "alapzaj" sem volt, mint ez a röfögés
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
félisten
válasz Wheelbarrow #4444 üzenetére
A GPS-jel független attól, hogy a GPS-vevő a kocsiban be van-e kapcsolva, a kommunikáció ugyanis egyirányú. Ezért aztán a GPS-jel szempontjából tök mindegy, hogy hány (tucat) GPS van bekapcsolva a kocsiban.
Tápoldalon persze minden lehetséges, még ha nem is szabadna annak lennie.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Petyus87
aktív tag
válasz Gépötty #4456 üzenetére
Akkor lehet, hogy tényleg kinyírtam, mert használat után általában rögtön a kesztyűtartóba teszem, hogy kéznél legyen legközelebb. Nem szoktam behordozgatni(hacsak nem történt valami esemény), gépen tölteni meg pláne nem, hát a szivargyújtó nem tölti közben?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Na, kellett nekem vagánykodni, hogy milyen tuti minden.
Az imént halt meg a G1WH.
Kék led világít, és semmi. Resetre nem reagál.havri
-
Gépötty
senior tag
Az LS560W-m a napokban lesz egy éves. Az akkuja télen egy nagy kalap sz@r volt, idén télre teszek a helyére egy 18650-et, hagy szóljon
Simán le tud állni gyújtáslevételkor, de mostanában nem próbáltam, hogy önerőből hány percet tudna felvenni míg le nem merül.
Viszont azt nem értem, hogy ha a kamera seggéből húzod ki a töltőt, akkor mitől fagy meg. Ha a szivargyújtóból húzod ki (leveszed a gyújtást), akkor majdnem ugyanez történik (esetleg lehet egy pufferkondi a tápban ami rásegíti azt a tizedmásodpercet, hogy ne fagyjon).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4452 üzenetére
Attól pont tönkremehet az akku, ha keveset használod. Eleve érzékenyek arra, ha lemerülnek, jó ha minél jobban fel vannak töltve. Ha keveset használod, és akkor is rövid ideig (vagy a töltő nem tudja feltölteni működés közben - mint az kiderült az én navigációmmal kapcsolatban is), akkor elképzelhető, hogy szép lassan lemeríted, és utána mindig a lemerülés határán használod. Ekkor bizony jelentősen lecsökken az élettartamuk. Mondjuk ha a gyakorlatban előveszed a lemerült kamerát, felteszed töltőre, miközben fél órát-órát használod, majd (lemerülve) visszateszed a kesztyűtartóba pár napra, akkor ne is csodálkozz. Fokozza a jelenséget, hogy ezek az akkuk nem a minőségükről híresek.
Próbáld meg otthon tölteni számítógépről/telefon töltőjéről, lehetőleg kikapcsolt kijelzővel, majd utána tesztelni megint. Hátha.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
havri1
félisten
64gb-os kártyát próbált már valaki kamerával?
havri
-
TaaT
nagyúr
-
Petyus87
aktív tag
Nem az akkuval van bajom, hanem azzal, hogy manapság, ha nem várom meg még automatikusan kikapcsol és közvetlen a kamerából húzom ki a kábelt felvétel közben, akkor fagy meg a készülék (megmerevedik a kép, néha simán néha vibrálva). Kikapcsolni ki tudom. Olyat is tapasztaltam az elmúlt héten, hogy menet közben is csinál ilyen kifagyást.
Gépötty írta, hogy az akku miatt lehet ez a probléma, én erre írtam, hogy meglepődnék azon ha rossz lenne, mert nálam nincs intenzív, minden napi használatban a kamera. Majd ha legközelebb előfordul lövök nektek telóval egy képet. -
havri1
félisten
válasz Petyus87 #4450 üzenetére
Nekem a G1WH naponta van használva, és nagyon sokat kap, de még 30 mp-t mindig bír az aksi ( Kb 2 éves)
A G1W a kocsiban naponta 2x kapcsol kb, oda vissza úton, tehát az se kevésnek mondható, most lesz kb 1 éves..
Teljesen feltöltve mennyit bír kb, vagy azonnal lelövi minden alkalommal, ahoyg megszakad a tápellátás?havri
-
Petyus87
aktív tag
válasz Gépötty #4449 üzenetére
Egyébként leginkább neked céloztam a kérdést, mert tudtam, hogy neked van G1W.
Nem pont ilyen a hang, de hasonló, amúgy valóban nem mindegyik felvételen van rajta ez az "interferencia" vagy minek nevezzem. A kártyaformázást megcsinálom, az egyik fagyás után a beállításokat is elfelejtette a készülék, de az azért nagyon elkeserítene, hogyha ilyen kevés használattól behalt volna az akku, mert heti 2-3-szor használom a kamerát. -
Gépötty
senior tag
Megtaláltam azt a szaggatott zúgásféleséget, amit én tapasztaltam - mint kiderült, az egyik G1W-m csinálta.
Nálam ez kifejezetten csak az indítás utáni első felvételben hallható, a továbbiakon már nincs ilyen hang.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
KL48
tag
válasz Wheelbarrow #4444 üzenetére
Nem működött akkor GPS. Immobilizer van a kocsiban. Ezentúl figyelek minden gyanús jelet, hogy mi okozhatja???
-
Gépötty
senior tag
A fagyást valószínűleg az elpusztult akku okozza. A GS9000-rem is ilyen, sajnos ennek a táprészét is megviselte a halott akku, így már jó cellával is ugyanúgy felmelegszik, amitől lefagy.
A röfögést/szaggatott sípolást én is tapasztaltam valamelyik kamerám felvételein, de mindig csak a gyújtás ráadása utáni elsőkön. Amint véget ér a szegmens, és új felvételt indít, elmúlik. Betudtam szoftverhibának, meg engem nem nagyon zavart (bár ennyire nem csinálta az enyém).
-
-
havri1
félisten
Az aksija milyen állapotban van? Áram megszakításkor van elég szufla benne, hogy mentse az aktuális filet?
(#4438) Petyus87 : Kártya gépben való megformásáza fat32-re? Esetleg egy reset?
SZerk: Egyforma a nicketek, szóval fordítva Rossz file, rossz leállás esetleg, hibák, fagyások, reset/formázás?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Első blikkre nekem a Contact filmben lkévő jellegzetes hang jutott eszembe
Általában amúgy az ilyen hibák, meg a megfagyásra is értem, kártyahibára utalnak..
Milyen kártyával használjátok?Haverom most írt a napokban, hogy lefagy, eltűnik minden infó a kijelzőről, és nem is rögzít. Adtam neki egy Transcendet, és működik tökéletesen. Samsung volt benne...
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Ez valami statikus zaj lehet
Másik kocsiban próbáltad?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
KL48
tag
Nekem meg a G1WH-val van gondom. A kép minőség jó, de néha olyan videó fileket csinál, ami mintha nem lenne rendesen befejezve, mert nem lehet megnyitni semmilyen lejátszóval. A hang nálam is furcsa dolgokat művel. Én csak úgy hívom: röfög.
Tudtok, valami gyógyírt, vagy "doktort"?[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
G1W kamerámmal vannak problémáim.
Olyat csinál a készülék, hogy felvétel közben néha lefagy, megáll a felvétel és megmerevedik a kép, illetve megfigyeltem, hogy azt se szereti, ha lehúzom a kábelét miközben áramot kap a szivargyújtóból és hajlamos a "kifagyásra", néha a képernyője is "bevibrálva megmerevedik". (ezeket régebben nem csinálta, csak most kezdte el)
Továbbá, amikor itthon megnézem a felvételeket és felhangosítom a hangerőt, akkor ilyen fura szaggató "elektromos" hangot hallok, de ez nem mindegyik felvételen hallható. Ez meg mitől van?
Sokan vagytok akiknek ilyen a kamerája, ti is tapasztaltatok hasonlót? Most legutóbb hagytam, hogy az autó leállítása után automatikusan kikapcsoljon, akkor minden normális.
Egyébként nem a fake verzióról beszélünk. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tibcsiworld #4426 üzenetére
Biztonsági felvételre elég a 20 perc is.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
havri1
félisten
válasz Copilot64 #4422 üzenetére
Minél gyorsabb, annál jobb. Class 6 is elég neki amúgy, régebben számolgattuk itt.
Viszont itthon 3x ennyi egy jó kártya, és Transcend sztem nincs is, legalábbis én nem találtam nagyobb üzletekben ezeket a kategórájú kártyákat.
Sandisk-et szvsz kerüld, nekem az összessel bajom volt, Kalandornak is (szerintem kártya hiba nagyrészt a hibáknak amiket írt).(#4423) bul07 : Jogos, főleg amennyibe kerülnek..
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Ha mégis veszel valami oknál fogva a 20s vedd, mégpedig azért mert a 10s nem tudod mondjuk 15s-ra állítani de a 20s-ost tudod 10s-ra a potméterrel
(#4419) Gépötty
Nem új keletű dolog ez a büntetés, engem román kisbuszból dobáltak már meg vizes palackkal is
4-es főúton lakot területen belül mentem 50-55-el és nagy szembe forgalom miatt nem tudott megelőzni , majd mikkor sikerült akkor anyós ülésről dobált a sofőr társ
Na akkor van nálam egy ágyú és nem lenne tilos embert ölniHalálbüntetés dolog meg terelés, terelés az aktuális botrányokról hogy másról beszéljenek(felsorolni is nehéz lenne hogy miről akarnak terelni annyi ügy van), így nem kell komolyan venni
-
Copilot64
tag
-
Gépötty
senior tag
Hogy lehet valaki akkora gyökér, hogy ha addig sietett míg feltartották, akkor az ebbéli felháborodását azzal fejezze ki, hogy először életveszélyesen szabálytalankodik, majd lassabban megy mint azelőtt.
Mostanában nagyon menő lett az instant bosszúvágy, ez a halálbüntetéssel kapcsolatban is jól megmutatkozik
Na és az, hogy egyesek képesek balesetet okozni, csak hogy ismerkedhessenek, elég eredetiAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
-
bul07
nagyúr
Valami ilyenre gondolsz
10sec
20secAhogy mondja a videóban büntetés a kamionosnak mert előzni mert
Amúgy itt felveti a kérdés hogy menyivel ment a kamerás kocsi autópályán ha a kamion meg tudta előzni, mert ha nincs piszkálva a kamion 90-95-nél nem igen tud gyorsabban menni[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Időzítőt valahogy a tápellátásba bele lehet tenni? 10mp kellene kb, mert fixre akarom tenni a tápot, de ha gyújtásra rakom, már adná is a delejt...és indításkor meg elveszi, majd újraadja. Hamar kinyírná a kamerát szvsz.
Létezik valami ilyesmi?Illetve NFC tag-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Beszerelek fixen egy tabot a kocsiba. Wifis tolatókamera nem lenne rossz hozzá, de akkor úgy oldanám meg, hogy csak tolatáskor adna egy jelet az NFC-s tag-nek, ami indítaná betanítva a toladókamera appját a tabon. Ergo így nem kéne semmit se csinálni, egyből indulna a kamera...#4412) bul07 : Ütközésnél jól bírtad idegekkel..én már anyáztam vna..M0 előzés durva, nem is értem mi volt a terv ott? Vissza a belsőbe, majd lassít a kamion előtt?
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Mi ez a pangás ???
Két magyar termés , viszont a DVR kritikán aluli(Az enyém tud ilyet amit 3e Ft-ért vettem, remélem nem magyar honba húzták le vele)
Jobbról előzés az M0-n. (pár napos)
Ütközés(8hónapja)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4403 üzenetére
Valahol a policybe, nekem emailban jött régen a tájékoztató.
Amúgy a historyban egy vásárlásomnál rákatt a detailsra, és ott alul ez fogad:havri
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4401 üzenetére
Én 45 napról tudtam, amit 180-ra toltak ki. De, hogy ez most minden vásárlásra igaz, vagy csak az újakra, passz.
Belépve látszik.havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest