Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
#32096 üzenetére
Pedig nagy általánosságban az olcsó kirívó esetekben lesz jó is
Előfordulhat de nagyon de nagyon ritkaAlis kamerák nem nagyon vesznek az itt lévők
De volt rá példa
Ebben a hozzászólásban linkelve van egy
Tett fel felvételt annyiért jó volt, az hogy mennyire bírja a kamera és egy két évet kibír e a jövő kérdéseMert ugye az se mindegy hogy meddig bírja, na meg akkus kameráknál azért az se mindegy hogy erre a körülményekre tervezett akkumulátorral legyen szerelve a kamera, mert gondolom nem örülnél neki hogy egy kiégett kocsihoz érnél vissza mert a kamera kigyújtotta. (Nevesebb gyártók esetén ennek az esélye minimális)
Na meg a megbízhatóság, mert bízni kel benne hogy pont akkor nem fog nem fel venni, mert utólag nagyon fájhat hogy nincs meg a felvétel
Én is linkeltem nemrég egy 7e Ft-os kamerát [link] , rendelt is egy fórumtárs de azóta nem írt. Lehet még ennyit se ért meg és .....(Remélem nem ez van mert akkor kár volt linkelnem)
Olcsón használhatót, megbízhatót, nagy szerencse kell hozzá
-
sambenez
Topikgazda
válasz
#32097 üzenetére
Az, ha valaki leírja 10e ft-ért nem tudunk ajánlani olyan kamerát ami olyan minőségben vesz fel ami használható is, az nem kioktatás.
Lehet neked rosszul esik, mert nem akarsz többet adni érte.
Az én javaslatom, bökj rá a temun random az egyik árban megfelelő kamerára, minőségben nagy különbség nem lesz köztük ebben az árkategóriában.
De ne feledd a megfelelő minőségű SD kártya többe fog kerülni mint amit a kamerára szánsz.A többiektől azt kérem engedjük el ezt a szálat nem akarom törölni a sok flame-t.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#32090 üzenetére
Megértem.
Én egy használt A800-at (+hátsó kamera) vettem itt egy topiktárstól, jó ideje hibátlanul teszi a dolgát.
Igaz, biztosan tudtam, hogy gondos gazdája volt.Van egy régebbi is, szintén 70mai, de az is marad, mivel a lányom hamarosan jogsit szerez, kamera nélkül nem szeretném, ha közlekedne.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#32088 üzenetére
Inkább ne!
Akkor már sokkal jobban jársz egy használt kamerával.
De még így is kéne emelni az összegen.
Összefoglalót olvasd át, az ott szereplő kamerákkal általában van itt tapasztalat.
Egy "no name" temus akármi garantáltan csalódást fog okozni, itt fokozottan igaz lesz, hogy "az olcsóbb a drágább". -
cigam
titán
válasz
kuntics #32083 üzenetére
Az alatt az 1-2 hét alatt szépen leszívja nullára. Nem javaslom, még védő áramkörrel sem. Amikor elinudsz (főleg télen) nem vidám dolog lemerült aksival beindítani, főleg ha nincs benne tartalék, és nem röffen be elsőre... Az ily gond lehet, ha nem mész annyit, hogy egyből fel is töltődjön.
Vagy veszel hozzá egy önálló akkumulátort "amiért nem kár" ha lemerül. De ez se éri meg szerintem.Azt meg neked kell eldönteni, hogy kell-e 4k felbontás. Személy szerint minek? Persze, ha az kell, hogy a légy f..t is meglásd a felvételen, de arra meg komolyabb kamera kellene. A felbontás nem minden, és még a felvételek méretét is növeli. Nem látom előnyét, persze attól még neked lehet nyújt valami pluszt.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
pár év után ismét lesz autóm, abba vennék kamerát előre-hátra. Gyors fórumolvasás után 70mai-nal kötottem ki, ez a a810+rc12 lenne a kinézett. Megéri a 20-30k plusz az a510+rc11 pároshoz képest?
Kártyából samsung endurance-t olvastam jónak, méretileg elég a 128gb?
Illetve a parkolás alatti figyelés is erdekelne. Hardware kittel bekötve mennyire meríti az akksit? Nem lesz napi szinten használva az autó, 1-2 hét állás is benne van a pakliban.
koszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X