Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretta 92R
tag
Sziasztok!
Vettem egy Mio Mivue J85-ös kamerát és a szivargyújtós mini USB csatlakozója nem megy bele a Golf 3-as kocsim csatlakozójába. Milyen átalakítóval lehetne hozzá csatlakoztatni? Aki tud tanácsot adni, kérem segítsen.
-
sb
veterán
-
shield
őstag
A joutube-on levő videók semmire sem jók, főleg összehasonlításra nem.
Most néztem az Azdome GS63H 4k videóit, az egyik gyönyörű a másik sz@r.
Az eredeti videókat kellene látni, nem a jutub által átkonvertáltakat.Én is kamera vásárlás előtt állok, nem könnyű a döntés.
Ezeket néztem ki, de még tájékozódnom kell:
VIOFO A129 Duo
Xiaomi 70mai Pro
Alfawise G70
Azdome GS63H 4K WIFIA kép minősége fontos számomra, a parkoló mód, a GPS egyenlőre nem mérvadó.
Az Azdome itthoni ára az még húzós. Amúgy is inkább az EU raktárról kell rendelni. -
Meszes11
csendes tag
Sziasztok! Ház előtt parkolva törték össze az autóm, persze gerinces barátom elhúzott minden elérhetőség nélkül.
Melyik az a kamera most ami aránylag jó minőségű képet csinál, jó áron van/van rá kupon és bekapcsol ha parkolás közben belmennek?Köszi a tanácsokat előre is!!!
-
sb
veterán
válasz
Zsombe #15465 üzenetére
Az S-nek kisebb a látószöge és a felbontása ha jól emlékszem. Cserébe éjjel kicsit jobb a képe.
Egyik sem rossz, én összehasonlító videókból a felbontás miatt kicsivel jobbnak láttam a simát és sötétben kevésbé van rá szükségem.Elvileg van kupon, UK-ból rendelve 67 USD + 6.5 a szállítás, 21e körül jön ki.
Kínából meg talán 70 USD körül láttam, nyilván hosszabb szállítással...
GPS-szel együtt. -
Zsombe
senior tag
Banggoodon rendelve tud valaki Viofo kedvezmény kuponról?
Valamint a119 v2 és a119s v2 közül melyiket érdemes venni? Az "s" tud annyival többet? Vagy a 140 fok miatt még rosszabb is?
-
jupp008
senior tag
Gondolkozok egy ideje, hogy hátulra is rakok kamerát 'mert miért ne' alapon.
Kialakításban a fektetett hengeres test lenne talán jó, mint pl. 70mai vagy Mini08xx. Árban viszont erre már nem sokat szánnék rá.Ki mit javasol ? Lehet régebbi modell is. Full HD pedig elég.
-
Grafiqs
őstag
válasz
shield #15456 üzenetére
Az első linken szereplő, a gyanúm szerint nem eredeti. A gyári képek alapján gyanús.
G
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Új kamerát szeretnék vásárolni. Eddig ami szimpatikusnak tűnik a Xiaomi YI Dash CAM és a 70mai Dash Cam Pro. A 70mai ér annyival többet? Vagy esetleg 20e Ft körüli összegért mi az ajánlott vétel?
-
shield
őstag
Ismeritek ezt az oldalt? azolcsosag.hu
Ha ez tényleg működik, akkor jóval olcsóbban lehet cuccokat rendelni Kínából.
Van néhány autós kamera is. -
laychi
veterán
Mostmár én is kíváncsi vagyok rá.
Kicsit várok a vásárlással,illetve továbbra is várom a készülék lehetőségekre a választ. -
PeterPH
senior tag
válasz
JockeyEwing #15450 üzenetére
Az A129 duo sem vesz fel 700mA-nál többet, még wifi-vel sem.
-
tomazin
veterán
válasz
JockeyEwing #15448 üzenetére
Ez honnan jott ez a 1,5a? Itt eddig ilyen 2-300ma-rol volt szo eddig (legalabbis en mastol nagyobb beirast meg nem kattam)
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
laychi #15443 üzenetére
Semmi sem történik a garanciával. Nekem is garis a kocsi. Megfelelő szakemberrel kell beszereltetni. De ha elviszed a márkaszervizbe, biztos, hogy beszerelik neked.
(A rádió usb kimenete biztosan nem elég, ezeknek az eszközöknek kell 1,5A. Az az usb 500mA lehet, ezekről telefont sem célszerű tölteni, egyrészt lassú, másrészt a fejegységet tönkreteheti. Ezeket az usb-ket mp3 lejátszásra találták ki. Telefontöltésre továbbra is a szivargyújtó javasolt.)
-
Peter.70
addikt
Van olyan kamera, ami kondenzátoros és tapadó korongos a felfogatása?
-
bul07
nagyúr
válasz
laychi #15443 üzenetére
Biztosíték táblába szokták bekötni egy ilyen kábellel
Te magad is megtudod tenni egy olyan biztosítékot kinézve ami semmi elektronikához nincs köze, vagy egy autó villamossági se perc alatt keres neked egy jó biztosítékot ahova be lehet dugni
Test kábelt meg a műszerfala alatt lévő egyik fém csavarra ami a kasznival is érintkezik -
laychi
veterán
válasz
JockeyEwing #15442 üzenetére
A szomszéd is pont ezt javasolta,hogy inkább egy direktbe kötött készülék kellene.
Csak garis autóba nem nagyon kellene belenyúlni... :SSzerk.:
Esetleg egy választott készüléket szereltessek be a szakszervizzel? -
JockeyEwing
aktív tag
De miért powerbankoztok, amikor van a kocsinak egy 40-66 ah akkumulátora. Egy kapcsolóval megoldható az állandó felvétel illetve a gyújtás közti váltás. Nekem egy Viofo A119 van, de a hátsó kamera miatt egy A129 Duo-t javaslok. Nincs benne beépített akku, ami a nyári 70 fokos aitóban esetleg felrobbanhat, kondenzátoros.
-
bkroy
lelkes újonc
válasz
laychi #15436 üzenetére
A PowerBank tökéletes folyamatos tápként. Én egy 20000 mAh-es Xiaomi PowerBankot használok. De nem ez a probléma, hanem a kártya. A legtöbb kamera csak 32 GB-ot kezel, ami 4-5 órát tud rögzíteni, azután törli az elejét. Na már most lehet, hogy a káreseményt már törli. A hangot pedig felejts el. Melettem a nejem beszédét is alig lehet érteni, pedig jó hangerővel rendelkezik. Képzelt el a külső hangfelvétel érthetőségét.
-
laychi
veterán
válasz
Ciccuka #15433 üzenetére
Innen nézve a hang is szempont. azt el is felejtettem írni,köszi a válaszod.
Szóval akkor annyit,hogy melóhelyen pl tuti bekapcsolva lenne,szóval minimum 9-10 órás akkuidővel kellene.
Esetemben az lett volna a szempont,hogy legyenek rajta a felvételen az elkövetők,illetve a hang is rögzítésre kerüljön,amikor koppannak a kavicsok...
Fotókat csináltam,jelentettem a vezetőség felé a dolgot.Ők felveszik a kapcsolatot a másik megbízott céggel,nekik kell rendelkezniük biztosítással az általuk folytatott tevékenységből kifolyólag.
Többen bizonyíthatják azt is,hogy az autók mellett nyírták a füvet,sokaknak be volt terítve fővel a szélvédő,motorháztető,tető is. Én is csináltam képeket más autókról,hogy több érintett van.2 hónapos a kocsim, 0km-el hoztam ki,ezidáig karcmentes volt. Térítsék meg az okozott kárt.
Az már nekem mindegy,hogy a cég biztosítója vagy az idióta alkalmazott fogja,akinek annyi esze nem volt,hogy 30-40 parkoló autó mellett ne nyírjon füvet.
Mikor szembesítettem a tettével,hogy ott állt az autóm,ti nyírtátok a füvet és több helyen megsérült a festés annyit mondott bocsánat,nem látta.Mondom mit nem láttál,hogy ott parkol ennyi autó? Te meg ennek ellenére nyírod a füvet.
A minimum az lett volna hogy szóltok,hogy az emberek álljanak el innen, ha itt dolgoztok.
A cég területén belül történt, nem utcán,hogy ne lehessen megtalálni a tulajdonosokat. -
laychi
veterán
Üdv urak.
A héten történt sérülés az új autómon arra késztetett,hogy utánajárjak milyen dashcam-et kellene beszereznem.
A cégünknél egy másik cég megbízottjai motoros (pengés-damilos) fűkaszával füvet nyírtak,kb 30-40 autót megterítettek fűvel,az enyémen a fényezés sérült több helyen,kollégának szélvédője,másokról még nem tudok.
Olyan kamerát keresnék megfizethető áron,ami(nek):
-Mozgásérzékelős(ne csak lökés hatására,környezeti mozgásra is aktiválódjon,ha létezik ilyen)
-Jó minőségű felvételt készít nappal és éjszaka.
-esetleg dual camerás -nem szempont,de mint extra jó lehet
-tartós az akkuja
-wifi-n keresztül menthető a tartalma android telefonra
-NE! visszapillantóra szerelhető legyen
-video formátum h264 mp4(összefoglalóban olvasottak alapján)
- minél nagyobb látószög
- memóriakártyával bővíthető(minél nagyobb méretben,egyúttal ajánlott memória kártyát is írjatok,ami többször írható,tartós, erős napsütésben/melegben se adja meg magát a és hidegben se)
-strapabbíró,jól rögzíthető legyen(többször is áthelyezés esetén)
-felbontás: ajánlottól,lényeg,hogy jó legyen a minőség. Ha FHD,de mégis jobb a minősége,mint egy rosszabb wqhd-s,4k-snak,akkor legyen inkább kisebb a felbontás.Ár: 200Euróig,pár euró eltérés nem gond,ha megéri
-
bkroy
lelkes újonc
Kezdő vásárló vagyok az ebay-en.
Hogyan lehet kuponhoz jutni?
Megköszönném, ha valaki elárulná. -
Grafiqs
őstag
válasz
Peter.70 #15420 üzenetére
Az első kamera (jó hosszú) kábelét szépen el lehet vezetni a kárpitok alatt.
A hátsó kamera még nincs meg, de a terv már megvan.
A rendszámtábla világítás mellé fogom felrakni a kamerát. Mivel nekem hátul van az akksim, ezért relatív egyszerű a dolgom. Egy relén keresztül fogom megtápolni, míg a vezérlő jelet a tolatólámpától kapja. Azért gondolkodom relés megoldásban, hogy a CanBus rendszert ne hülyítsem meg.
Az említett két kamera között (amennyire tudom), csak annyi a különbség, hogy az M06 nem rendelkezik HDMI kimenettel.G
-
Grafiqs
őstag
válasz
atom18 #15419 üzenetére
Vissza lehet nézni a felvételt az egységen is (lehet tekerni is előre-hátra stb.), vagy a saját wifi hálózatára felkapcsolódva a hozzá tartozó app-on keresztül telefonon/tableten (ahol lehet konfigolni is a kamerát). Illetve otthon a kártyát gépbe dugva lehet visszanézni.
Peter.70 : Egyelőre csak elöl van kamera, de megrendeltem már a hozzá tartozó kis kocka tolató kamerát is. Ha jól emlékszem 8 dollár volt a kis kamera.
G
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok jobban:
Novatek GS63H vagy Mio MiVue 733 esetleg más?
Árban 40.000ft-ig gondolkodunk de ha pár ezerért jobbat kapni ám legyen -
minas
aktív tag
válasz
sgabor #15407 üzenetére
Kösz, de lcd-s kamera nem jön szóba az elhelyezés miatt, mert ha a legideálisabb helyre teszem (azaz nekem sem zavaró és kívülről is alig látni), akkor úgysem látom a kijelzőjét a tükörtől. Kipróbáltam és a 70mai, vagy hasonló kis hengeres forma a lehető legjobb az esetemben. A jelenlegivel éppen ez a problémám, hogy kijelzős, olyan helyre tudom tenni, ahol nagyon feltűnő, tehát állandóan le/fel kell szerelgetni, amikor kiszállok.
Majd a Xiaomi/Blueskysea-re keresek kupont, hátha találok... -
Grafiqs
őstag
válasz
Colos1 #15390 üzenetére
Én nemrégiben vettem egy AzDome M06-os kamerát.
Eddigi tapasztalatok alapján merem ajánlani. Ára angliából rendelve ~21e Ft volt, az aliexpressről.
Rendelhető hozzá, hátsó kamera is.G
-
sgabor
csendes tag
Szerintem vegyél egy GPS-es Viofo A119-et. Sokat olvashatsz erről a típusról itt a hozzászólásokban, bevált típus.
Ha itt veszed, most a bgA119 kuponkóddal, EU priority szállítás választásával (praktikus, mert így EU postával jön, nincs +ÁFA) is kijön 19800 Ft-ból! Én 2 hét alatt megkaptam. -
zsolt19900
őstag
sziasztok
itthonról milyen kamerát érdemes vásárolni, ami "már" tudja azt, hogy mutassa mennyivel közlekedem az utam során?
néztem a concorde hd80at 25k jelenleg edigitalon, azt érdemes megvásárolni? amennyiben nem, úgy melyik az a minimum szint amibe érdemes belefektetnem e felett?
a saját autómban egy xiaomi van, teljesen alap tökéletesen megvagyok elégedve vele, de munkához kell a km/h jegyzése
köszike
-
minas
aktív tag
És egy kérdés még
:
Pl. a 70mai a legnagyobb felbontásban mennyit tud felvenni egy 32GB sd kártyára, mielőtt elkezdené felülírni a régebbi felvételeket? -
minas
aktív tag
válasz
sambenez #15401 üzenetére
Viszont találtam a Blueskysea B1W kamerát, ami hasonlóan kicsi, kapacitor van benne akku helyett, jobbnak tűnik az éjszakai képminőségben, mint a 70mai, egy mozdulattal levehető. Igaz kicsit torzít a nagyobb látószög miatt, egyébként ugyanaz a Sony IMX323 szenzor van benne. Pár dollárral drágább csak a xiaominál. Lehet, hogy ez lesz inkább, hacsak nem valakinek van ilyen a fórumon és ír róla negatívumot. A 70mai pro nem lesz jó, mert ahová tenném "állandóra", ott úgysem látszana a tükör mögött az lcd-je.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest