Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomazin
veterán
Ezen a meleg teman felesleges izgulni. Jo par eve ott van a yi a kocsiban, semmi baja, pedig delebbre is mentunk vele..
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz yodamester10 #27779 üzenetére
Koszi, ez a linkelt formaban jol mukodott (ha frissitettem akkor csak a hangsavot jatszotta..)
BBéci: nem igazan nezek videokat, anno (10+ eve) meg jo volt, meg eddig lejatszotta amit akartam, de legalabb latom,h mar van amivel furan birkozik meg
At11: koszonom a tippet, de lattam,h fizetos, igy ezt kihagytam, meg szerencsere ez a potplayer megoldotta a dolgot!
-
tomazin
veterán
Most volt egy kis idom foglalkozni a kameraval.
Az volt az alapveto hiba,h nem vesz fel videot csak hangot. Mint kiderult ez nem teljesen igaz, csak eleg furan teszi ezt meg es alapbol a win video player a hangsavot jatssza csak.
Ha elinditom vlcben, akkor konkretan 2ablakot nyit es ugyanazt jatssza le, az egyikben potato felbontas van (gondolom az a hangsav (is) a masikban meg a normalis felbontasut jatszana, de megeszi a vlc a procit.
Probaltam allitgatni a vlc-t, de nem sikerult megoldani,h normalisan jatssza le. Barmilyen masik video ok (pl. a Yi-nek a felvetelei).
Valakinek otlet,h mi lehet ez vagy mivel lehet normalisan megnezni? (Siman az sd kartyarol masolom le a videot) -
tomazin
veterán
válasz sambenez #27744 üzenetére
Ami volt rajta felvetel az jo volt (azon nem volt hang, meg felvetel se sok, mert 32es kartya volt akkor benne)
Levettem a felbontast, kikapcsoltam a hangot, beallitottam,h vegye fel a hangot, szoval nem olyan hudenagy beallitasok.
Softwaret nem updateltem, mert gondolom ahhoz netre kene engedni telefonon keresztul. -
tomazin
veterán
A500:
Beallitgattam a kamerat, pl. hogy vegyen fel hangot is. Azota random vagy vesz kepet is vagy csak hangot.
Ez valami tipushiba vagy mi lehet? -
tomazin
veterán
válasz Redchucky #27567 üzenetére
Igy kotottek be a markaszervizbe 2023as scrossba:
[kép] [kép]
Itt vekony sarga-piros vezetek a kamerae. Nem bontottam le a szigeteloszalagot, de gyanitom siman rakotottek arra a kabelre.Magat a tapot az ajto aljanal levo kis muanyag ala raktak, illetve a negativ is ide kerult. Itt nem jottem ra, hogy jon le:
[kép]Amugy csak nekem fura,h nem a biztositotablaba raktak? Meg az,h nincs kulon lebiztositekolva? Vagy amire rakothettek az mar biztositekolt?
Most fogom beallitani a kamerat, igy ha valami nem lesz jo ezzel akkor irok.
-
tomazin
veterán
válasz Redchucky #27567 üzenetére
Miert kellene a konyoklohoz vezetekezni?
Ott van a kormany alatt a biztositekpanel, es oda kell bekotni.
Szerintem innen mindenki normalisan bekoti, tappal. De ha kell akkor jovo het kornyeken fogjak bekotni ismerosnek a markaszervizben, ha talalkozok vele akkor lefotozom neked hova kotottek. (Azt a kerdest hagyjuk miert ott kell berakni)[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Azert is javasoltam oket, mert nekik van gyakorlatuk abban hogy mi az ami a rendorseg ingerkuszobet megerinti. Kuldd el nekik amit te a legdurvabbnak gondolsz es majd irnak valamit.
Ha olyan akkor naluk mind a tudas megvan, h publikaljak mind pedig a rendorsegi kapcsolat.
En teljesen megertem,h kivan a tokod az agressziv/alkalmatlan/stb vezetokbol, de erre biztos nem lesz kapacitas,h hetente nezegessek a montazsaid. -
tomazin
veterán
válasz Endreas44 #27452 üzenetére
Ha mar ilyened van, akkor esetleg ezekre a kerdesekre tudsz valaszt adni? Elore is koszi
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Jelenleg a yi-m van, amit az autoval egyutt vesznek meg. Ezzel meg voltam elegedve pont a szogegyszerusege miatt.
Ha jol latom most a legolcsobb alternativa:
70mai Dash Cam Pro Plus+ (A500S)
a maga 30k-s araval. Errol le lehet szedni a videokat ugy,h osszekotom geppel vagy csak a wifis modszer megy? Illetve mennyire egyszeru ferakni es leszedni a tartorol (ez nyilvan csak akkor relevans ha kabelen le lehet szedni a videokat)?
Amit meg neztem,h ami ehhez van hw kit annak 3laba van. Ez a parkolo mod miatt van (tehat az egyik labat olyan helyre kene kotni ami konstans aram alatt van a masikat pedig gyujtasosra)? Illetve mukodik 2labas usbrol? (Nem szeretnem, ha enne az akksit)
Elore is koszonom a valaszokat! -
tomazin
veterán
válasz tillatrilla #18298 üzenetére
Multkor probaltam segiteni, de csak nem jott fenykep..
-
tomazin
veterán
válasz tillatrilla #18089 üzenetére
Ha a mozgás szenzort kikapcsolod az nekem a logika alapján azt jelenti, hogy folyamatosan vennie kell.
A kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy amikor leállítod az autót, akkor történik változás a kamerán? Tehát tudja, hogy onnantól akar ő parkoló módban létezni? -
tomazin
veterán
válasz tillatrilla #18050 üzenetére
Egyaltalan beall parkolo modba?(otletem sincs hogyan jelzi, csak kerdezem)
-
tomazin
veterán
válasz S0m30n3 #16693 üzenetére
tapadókorongos tartót kb 1-2$ból tudsz hozzá rendelni, ha kibírod, hogy január végén fog kb megjönni.
tartó vásárlásnál figyelj arra, hogy tartópöcök legyen rajta (nekem sikerült olyan venni amin nincs)De itt egy videó róla, összehasonlítva.
(bár azt berakhatta volna, hogy melyik felvétel milyen, mert sima yi esetén a 1080@30fps az ajánlott, a videón szerintem 60fps van, azért is zajosodik annyira)ott van a leírásban mind 30fps
Illetve én nem értek egyet MaCS kollégával a látószög témakörben, szerintem jobb ha jobban lát oldalra.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Nezzetek szet, viofo kb ez az arsav (25-30k), es az eleg ajanlott kategoria.
Jol emlekszem, h az mostanaban gyartott yi-knek rosszabb a kepe?
-
tomazin
veterán
Van ma valahol jo aron 70mai vagy yi?
-
tomazin
veterán
Radugtam egy Yi-t az usb teszterre.
0,2 es 0,6 A kozott ingadozik az aramfelvetele.
[kép]
Ez volt a legmagasabb amit lattam, de ez is csak egy pillanatra.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz kalapacsolok #15650 üzenetére
PP?
Bar ilyen esetben nincs tapasztalatom, hogy segitenek-e, mert van egy emlekem,h ok a doa(dead on arrival) cuccokban adnak vissza zsetont.(leirtad amugy,h valamennyi ido utan ment tonkre?)
Szervizt nem sikerult talalni?Most latom,h kicsit lemaradtam a topicrol...:D
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz kalapacsolok #15584 üzenetére
nekem mintha rémlene, hogy lehet itthon szervízeltetni. bár akire gondoltam (wayteq) ott yi-t lehet kapni.
Első körben ráírnék magára a viofora.
Illetve amit még találtam, hogy egy spemall nevű cégnél az egyik kolléga intézett tömeges vásárlást, lehet náluk érdemes megkérdezni, hogy hol lehet szervízeltetni. -
tomazin
veterán
válasz JHONNY 79 #15565 üzenetére
Mivel nem irtal konkret kamerat, igy megoldaskent irtam,h ne meritse az akksit.
Gondold vegig mi a cel es ahhoz valassz kamerat. Van olyan ami a gyorsulaserzekelore kapcsol be, de ha fogsz egy simat es pbre kotod az vesz folyamatosan, amig el nem kezdi a regi felvetelt felulirni. Vagy bekotod olyen biztositekre amiben mindig van aram.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz Beretta 92R #15472 üzenetére
Sima usb kabel+szivargyujto usb atalakito?
-
tomazin
veterán
válasz JockeyEwing #15448 üzenetére
Ez honnan jott ez a 1,5a? Itt eddig ilyen 2-300ma-rol volt szo eddig (legalabbis en mastol nagyobb beirast meg nem kattam)
-
tomazin
veterán
válasz kalapacsolok #15393 üzenetére
Remelem kifizetteted veluk az afa+vamkezelest. Ui ha eu raktarbol vetted akkor az o saruk,h nem onnan kuldtek.
-
tomazin
veterán
Itthon
lehetvan értelme feljelentést tenni videófelvétel alapján? (nem történt baleset) -
tomazin
veterán
válasz JockeyEwing #15330 üzenetére
Kicsit visszabb irtam, hasonlo osszefuggest neztem. 100fok az akksi mukodesi tartomanya. Ugyhogy nem kell,h gond legyen.
-
tomazin
veterán
ha szakival akarod berakatni (gondolom itt autószerelőről van szó), akkor neki is el kell menni és venni egy lengőbiztosítékot vagy egy olyat amit linkeltek a srácok (annak nem tudom mi a magyar neve)
-
tomazin
veterán
a kérdés jó, de abból kiindulva, hogy egy class10 alatti kártyával el sem indult, gyanítom (igen, csak gyanítom, úgyhogy lehet megszívom), hogy ha halálozna a kártya is elkezdene csipogni.
tmbp pont azt irtam, hogy max 90fok szokott lenni a kánikulában a kocsiban, annyit el kell tudnia viselni egy pb-nek. nem tesz neki jót, de felrobbannia nem szabad.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomazin
veterán
Ha ez a cél, akkor esetleg megfontolandó visszavenni a felbontásból, hiszen alacsonyabb felbontáson is látszódik mi történik az úton (btw ezt nem teljesen értem, miért jelent fel az utas? hogy nem vetted fel vagy mi? mert ugye az nem fog látszódni a felvételen, vagy csak részben) Vagy nem az utat akarod vele kamerázni, hanem az utasteret?
-
tomazin
veterán
De miert kell a teljes napot felvenni? Ha van valami, akkor ott ugyis vege a napnak, vagy rosszul gondolom? Tehat nem latom az okot amiert tobbre lenne szukseged, mint par ora. Termeszetesen nem lebeszelni akarlak barmirol.
M3aN: en rendeltem, de meg is jott, de meg lusta voltam azzal felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz schferenc77 #14685 üzenetére
Miert? Ugyanugy a biztositotablara kotod, mint barmi mast.
-
tomazin
veterán
válasz schferenc77 #14661 üzenetére
Be kell kötni hátra. Ez bizonyos autóknál kellemes, szórakoztató program.(aka. sok-sok óra gányolás, esetleg túl hosszú az usb)
-
tomazin
veterán
persze.
nekem após nem is nézte mi micsoda, fogott egy próbalámpát, bedugta egy helyre, kulcs teker, van áram, kulcs vissza, nincs áram. pipa, ide dugjuk. (ugye azt figyelni kell, hogy csak gyújtásra legyen ott áram, de nálam az ablakot csak akkor lehet "tekergetni" ha rá van adva a gyújtás, így gondolom a napfénytető is hasonlóan fog működni.
-
-
tomazin
veterán
válasz Hordozóóóóóó #13145 üzenetére
Mit csinalni? Vezetes kozben biztos a kamera es a feny beesesi szogevel vagyok elfoglalva
-
tomazin
veterán
Es eleg lesz az usb, hogy elvezesd? Azert eleg hosszu az ut a tablatol a visszapillantoig.
Teljesen mindegy honnan veszed, majdnem mind kinai. Kintrol is 2-3$, ugyhogy sokat nem buksz ha megveszed azt.Mod: ez olyan szempontbol jobb, hogyha megpusztul akkor nem kell a oszlopot bontani megint.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz Copilot64 #12918 üzenetére
<mekkelek okoskodik>
Megmérném, hogy normál feszt ad-e. (halott-e az akksi) 3v alatt nem jó, bár rá lehet próbálni bikázni, de óvatosan, mert a képen elég deformáltnak tűnik.
Ha igen akkor megnézném, hogy egy 18650-el úgy, hogy csak 2 ág van rákötve elindul-e
ha igen, akkor nem lesz rossz a 2pólusos (jó se, mert gondolom nem dísznek van a 3. kábel). ha nem, akkor gondolom a 3. kábel egy bms lehet vagy valami ami infót ad a kamerának az akksiról. ekkor meg lehet azt próbálni, hogy veszel egy új lipot, arról leszeded a saját elektronikáját és ezt meg rárakod. (tesztelni tudok adni egy lipot ha megfordulsz bp-n)a szívás a fentiekben ott van, ha az akksinak az elektronikája hasalt el és csak azzal hajlandó elindulni.
</mekkelek okoskodik>[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Én is így csináltam. Aztán itt írták, hogy kevesebb zsizsa lesz, ha kevesebb eget veszek.
-
tomazin
veterán
Ez így nem áll rettentően magasan? (pont amit előző hszben írtam: több műszerfal, kevesebb ég = jobb felvétel)
A merjed-e bent hagyni kérdésre pedig te tudsz válaszolni, ugyanis te tudod mennyire puttó környéken laksz, garázsban vagy utcán áll-e.
Én csak ha gáz kerületben kell sok időre lerakni az autót veszem le VAGY sokáig fog napon állni.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz sambenez #12887 üzenetére
Mert olyan bena vagy mint en es felrakod de teljesen odaer a tukorhoz. Ami be van allitva eppen ahogy neked abban a pillanatban jo. Aztan amikor itt irjak, h tobb muszerfal, kevesebb eg jot tesz, akkor cumi van, mert nem fer. Vagy elfekszel es allitanal a tukron nem tudsz, mert hozzaer.
-
tomazin
veterán
látom ez a meleg sok topicban betesz az embereknek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest