Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
-
minas
aktív tag
Kösz, én is a Xiaomi nagy PB-t néztem ki 7 ezerért. Nem szeretném szivargyújtóról üzemeltetni, se fixre bekötni (sem gyújtásra működő biztihez, sem folyamatos áramellátásra) a kamerá(ka)t. Előre menne egy 70mai vagy 70mai pro, hátra meg egy apró kis kocka kamera. Régóta van kamerám, de unom állandóan le-felszerelni (nagyon látható helyre tudom csak feltenni a tapadókorongos konzolját, ezért mindig leveszem, ha kiszállok a kocsiból), ezért csak hosszabb utakra használom.
A 70mai igazán megfelelne méret és elhelyezés miatt, de az fixre van beragasztva, tehát ha alkalomadtán és időnként mégiscsak le kell venni, akkor az nem az igazi. Láttam hozzá tapadókorongos tartót, de akkor megint nem tudom kevésbé feltűnő helyre tenni. A pro viszont könnyen leszedhető, ha éppen úgy adódik, de az meg nagyobb sajnos. Szóval ezt még nem döntöttem el.
Viszont a PB táplálás nekem ideális, akkor kapcsolom ki/be, amikor éppen akarom. -
bkroy
lelkes újonc
Én írtam ide erről 05.04-én, hogy vettem 7 eFt-ért egy 20 000 mAh-es Xiaomi Mi Power Bankot és arról használom. Akkor 4-5 órát üzemelt és 25 %-ot sem fogyasztott. Most már vagy tizegy néhány óránál tartok, sőt egyszer a telefonomat is arról töltöttem (2800 mAh) és még több, mint 50 %-on van.
Ha akarom parkoláskor is vesz, a kamerát a szükséges irányba állítva addig.
Megszünt a gyújtáskapcsolós gondom is.
Én meg vagyok elégedve és csak ajánlani tudom. -
tomazin
veterán
válasz kalapacsolok #15393 üzenetére
Remelem kifizetteted veluk az afa+vamkezelest. Ui ha eu raktarbol vetted akkor az o saruk,h nem onnan kuldtek.
-
Csápájev
őstag
válasz kalapacsolok #15393 üzenetére
Banggood nálam eddig korrekten kezelte a garanciális problémákat!
Elsőre videóval készülj,úgyis kérni fognak és írd meg nekik,hogy nagyon drága lenne kiszerelni-beszerelni és mennyi költséged volt és kérj újat![ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Viofo A129 duot a Banggood-ról, beszámolnék a tapasztalatokról -
Először is hiába választottam ki, hogy EU-s raktárból kérem, rájött a vám, és drágább volt így, mint a német amazonról..
A lényeg, hogy rákötöttem a kocsi hálózatára a hozzá rendelhető gyári szettel, látszólag tökéletesen megy, a legfőbb probléma, hogy néha magától megállítja a felvételt És van, hogy napokkal később veszem észre, hogy villog a kicsi lámpa, nem vesz... Mivel parkolómód is van, így sikerült kinyomozni, hogy a gyújtás ráadásakor hülyül néha meg és állítja le a felvételt.
De ez így gyakorlatilag használhatatlanná veszi, hiszen állandóan ellenőriznem kéne, megy-e
A másik probléma, hogy többször lefagyott, a wifi bekapcsolása van, hogy 30-60 másodperc. A telefonos app többször errort ír, ha a felvételeket telón nézem vissza, nem folyamatos, 3-5 mp-enként sokszor megakad és tölt. Szóval borzasztó lassú sokszor, megfagy, és megáll a felvétel, egyszóval jelenleg használhatatlan ígyBanggoodon hogyan kezelik a garis dolgokat, vagy mit tudnék tenni?
A fő probléma, hogy hogyan küldjem vissza, minden kiegészítővel, vezetékkel - ugyanis ahhoz szét kellene szedni a dolgokat a kocsiban, a beépítés közel egy húszezres volt így is...
Másnak mi a tapasztalata ezzel, ha használtok parkoló módot?
-
minas
aktív tag
Visszaolvastam powerbankos áramellátással kapcsolatban, de nem találtam konkrét adatot, hogy pl. egy 10000-es PB-vel kb. mennyi ideig tud üzemelni egy 70mai/70mai pro? Van valakinek erre tapasztalata?
Illetve - nem értek hozzá - nincs probléma a feszültség tekintetében, mert a szivargyújtón ugye 12V van, a PB kimenetén gyári adat szerint 12V-nál 1,5A. -
Colos1
őstag
Sziasztok!
Fater szeretne egy ilyen kamerát. Max 20-at tud rászánni, de ezt én ki tudom pótolni ugyanennyivel, ha nem lehetne ennyiért normális kamerát kapni, úgyhogy 40K a limit.
Egy extra kérés van, hogy legyen benne magyar nyelv. De az is fontos lenne, hogy megbízhatóan működjön, ne kelljen trükközni vele.
Tudtok ajánlani valamit ebben az árkategóriában?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Moleman
addikt
válasz atom18 #15384 üzenetére
Inkább ebay-en nézelődj, ugyanennyiért majdnem 128-ast kapsz.
A Sandisk Ultrát kifejezetten ellenjavallják kamerába, a garancia sem érvényes rá papíron, ha menetrögzítőbe rakod. Ennek ellenére én 2 éve használok egyet sisakkamerában, még nem köhögött. Ha hosszú távra tervezel vele, akkor érdemesebb valami jobbat venni, én legutóbb Transcendet vettem.
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Ehhez milyen sdkártyát javasoltok: MIO MiVue™ 733 WIFI
Eddig ezekez néztem 32GB ez egy olcsóbb fajta vagy 32Gb drágább fajta vagy nagyobbat és 64gb?Köszönöm
-
drag
tag
válasz JockeyEwing #15379 üzenetére
Ez még nálam is tesztelés alatt áll. Nem egyértelmű a leírás hozzá. Csak annyit ír ha arra állítod és nincs mozgás 60mp után kikapcsolt, ha van mozgás elkezd venni. Viszont ha fix 12v-on van a táp a kamera folyamatosan rögzít. Egyenlőre még nem jöttem rá hogy működik pontosan. Ha lesz időm majd tesztelem.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
drag
tag
válasz JockeyEwing #15370 üzenetére
Az 1-es állásban van a kapcsolt 12V. Közép állásban teljesen áram nélkül van. 2-es állásban pedig fix 12V-ot kap.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
tomazin
veterán
Itthon
lehetvan értelme feljelentést tenni videófelvétel alapján? (nem történt baleset) -
Graphics
Jómunkásember
Körbenéztem, nagyjából találtam is megfelelő kamerát, ami tudja a PiP rögzítést.
Kérdésem, hogy a második kamerának honnan adjak szuflát? Mert én nem tolatókamerának akarom használni, hanem utastér rögzítésére menetirány szerint.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz -Bandi- #15371 üzenetére
Én úgy oldottam meg nálam, hogy a tetőkárpit szélét kifejtettem, oda bebújtattam, majd az A oszlop takarót leszedtem, és ott végigvezettem.
Ez persze autótípusonként változó.
Nekem egy 20000 mAh Xiaomi powerbank van a kesztyűtartóban, és egy USB ki-bekapcsoló van beiktatva, így tudom kapcsolni is azon keresztül, ha kell. -
lazac_
tag
válasz Szoles #15367 üzenetére
Szerintem nem működőképes a szimpla csere, a kondenzátoros dashcam-ek firmware úgy van megírva, hogy tápelvételnél azonnal kilövik a kijelzőt, lezárják az aktuálisan rögzített fájlt. Legalábbis a Mobius akciókamerámnál, ami támogatott akkus és kondenzátoros működést is (ráadásul kijelző nélküli volt) át kellett kapcsolni a beállításokban, hogy mivel van szerelve.
-
bul07
nagyúr
válasz -Bandi- #15371 üzenetére
Azt a bazi vastag kábelt nem semmi lesz szépen elvezetni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-Bandi-
tag
válasz CHIPman #15365 üzenetére
Köszi, végül a jobb oldalára lett applikálva, így szinte teljesen eltakarja a visszapillantó, a bal oldalon útban lett volna a hátsó kamera kimenet. Felhelyeztem egy telefon fóliát, arra ragasztottam fel a ketyerét, remélem megtartja
Már csak a tápellátást / kábelezést kell valahogy megoldanom, van egy érzésem így nem maradhat ... hátra se került még fel a másik.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Gyárilag akkus dashcamben ki lehet cserélni kondenzátorra az akkut? Vagy ez nem olyan egyszerű, ahogy képzelem, hogy Kínából megrendelem az odaillő kondit, és beforrasztom az akku helyére?
Van egy olcsó kamera, azt megvenném, de tudom, hogy hamar el fog pusztulni az akku benne. (ha még nem történt meg)
Köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Újítanék az eddigi módszereimen ( kamerás oktatás B kategóriában ).
Eddig egy GW1-CB-t használtam, nagyon szeretem, jó eszköz, jó a képe is.
Viszont dupla megoldást szeretnék, tehát az utasteret is szeretném rögzíteni, méghozzá a plafonról, hogy a videó sarkában látszódjon a tanuló vezetése, vezetéstechnikája.
Ez úgy lenne jó, ha egy felvételre kerülne rá, tehát ahogy már írtam jobb sarokba tegye a videót.
Létezik ilyen kamera?
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
No, ma sikeresen megérkezett a 15én Banggood EUbol megrendelt Viofo A129 Duo... még jó, hogy azért fizettem plusz kb 4ezret, hogy előbb ideérjen. Na de mindegy, majd erre rákérdek tőlük.
Kicsit dilemmába ütköztem az installáció előtt, ti hogyan raknátok fel a képek alapján? Ha üvegre, akkor nem kell abnormális pozíciót felvennem, hogy a képet lássam vagy a gombokat, viszont elvesz az üveg felületéből, ha a műanyagra rakom nem takar ki annyi helyet de a műszerfalra tekintene a kijelző. Vagy esetleg még jobb oldalra is lehetne tenni a "doboz" mellé.
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Kenderice
senior tag
válasz k2laci #15358 üzenetére
Ostobaság.
Egy ilyen felvételre nem lehet alapozni sebességmeghatározást.
Timelapse felvételről nem hallottál még?
Magyarországon joghatást kiváltó sebességtúllépést csak hitelesített mérőberendezés adatai alapján lehetséges szankcionálni.
Gyorshajtás esetében tudni kell, hogy ki követte el (objektív felelősség esetén a gépjármű üzembentartója-ellenkező bizonyításig), mikor követték el, mi volt a gépjármű rendszáma.
Dashcam felvétel esetén ezek a dolgok nem meghatározhatók.
Mivel nem hitelesített, így sem a sebességadatok, sem a dátum/idő adatok nem mérvadóak, továbbá azt sem lehet megtudni, hogy milyen rendszámú gépjárművel és ki követte el a szabálysértést.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz vargalex #15353 üzenetére
Itt a hozzászólása a videó alatt:
"I got mail from the police of North Rhine Westphalia today. Thought I'd get some news on the case. But it was just a ticket for slight overspeeding I got 75 minutes before the incident. Damn. EDIT: Found it on the GoPro. They hid pretty well :-( http://img4web.com/view/WQ6KBS"
Vagyis lehet, hogy a nem elérhető képen egy traffipax van, és azért kapott büntetést, nem a kamerafelvétel miatt, csak megtalálta a felvételt utólag.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz zolikaDB #15348 üzenetére
1: Igen, bár nekem bezárás után x idő után veszi csak le az áramot, én nem szoktam kihúzni.
2: Valószínűleg semennyire, én is Roidmiről használnám a 70mai prot, ha nem lenne BT amúgy is az autóban.
3: 70mai pro-hoz igen, én innen vettem, de itt már nincs. Ami jó benne, hogy a gyári USB kábelt kell beledugni, tehát nem csak ehhez jó, és ráadásul minőségi.
4: A biztosítéktáblából célszerű kiindulni egy ilyen elosztóval (méret attól függ, hogy milyen van az autódban). Egy kis forrasztás meg egy testcsavar kell hozzá, és így akkor mindkét szál biztosítékkal van védve. Ha konkrétan a világításról veszed le az áramot, akkor ugyebár annak mindig bekapcsolva kéne lennie. Ha a biztosítékáról, akkor jobban jársz, és ki tudod választani, hogy olyan biztosítékot akarsz, ami folyamatosan kap áramot, vagy olyat, ami csak gyújtásra.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Ha hardwire kittel hasznalnek kamerat, aramot vehetek le pl. a kesztyutarto vilagitasrol? -
zolikaDB
veterán
Ma lezartam a kocsit kozpontizarral es a Roidmibe dugott telefonom tovabbra is toltotte.
Ez az jelenti, hogy bmilyen dashcam-et hasznalok szivargyujtorol, akkor miutan leallitottam az autot, ki kell huznom?Mennyire jelentene gondot egyebkent, ha egy Alfawise G70-et nem a sajat adapterevel, hanem ezzel a Roidmivel hasznalnek? 5V/2.4A mindket aljzata.
Valamint letezik-e hardwire kit Alfawise G70-hez es/vagy 70mai Pro-hoz?
Ezek beszerelese mennyire bonyolult? (Nem vagyok villanyasz, de DRL-t epitettem mar ki.)Koszonom!
MOD: az Alfawise adaptere -> [link]
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
A dashcam hasznalata itthon mennyire lehet bizonyitek ereju egy esetleges balesetben?
Vezess.hu-n ezt talaltam egy cikkben:
“A bírósági gyakorlat több esetben rögzítette, hogy a személyiségi jogokat sértő felvételek mint bizonyítékok alapvető célja a közérdek szolgálata, ezért a felvételek elkészítése és felhasználása nem tekinthető visszaélésnek, ha azok valóban bizonyítási céllal kerültek rögzítésre, és más módon a vezető nem tudná bizonyítani igazát (nevezetesen azt, hogy vétlen volt a közlekedési balesetben)”. -
bul07
nagyúr
70mai pro nem tudja sebesség koordináta videóra illesztését
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Vettem egy GPS modult a 70mai pro -hoz, de sajnos nem találok a videókon GPS adatokat. Van egy másik kínai kamerám, amihez szintén van GPS modul, de azon ott vannak a sebesség, idő és koordináta adatok is. Valaki más is használ ilyen kamerát GPS -el? Jelenleg az ADAS -on kívül nem sok értelme volt a GPS -nek, ami meg szintén nem egy túl hasznos funkció számomra...
-
tomazin
veterán
válasz JockeyEwing #15330 üzenetére
Kicsit visszabb irtam, hasonlo osszefuggest neztem. 100fok az akksi mukodesi tartomanya. Ugyhogy nem kell,h gond legyen.
-
bkroy
lelkes újonc
Nálam a G1W kamera akkuja nem vesz fel töltést, be sem lehet kapcsolni táp nélkül.
Megoldottam minden ilyen akkus problémát, ugyanis vettem 7 eFt-ért egy 20 000 mAh-es Xiaomi Mi Power Bankot és arról használom.
Eddig úgy 4-5 órát ment és a Power Bank 4 db led kijelzőjéből még mind a 4 db világít. Ez azt jelenti, hogy a töltöttség 75-100 % között van.
Így a parkolási mód is megoldva. 3 percenkénti mentéssel vesz folyamatosan.A kérdés, ami az akku kigyulladásával kapcsolatosan felmerült bennem, az az, hogy mi van akkor, ha egyszerűen kidobom az aksit a kamerából. Egyszerűen bontható, csak ki kellene forrasztani. Kipróbáltam, csak össze van a ház 2 részből pattintva. Innen tudom, hogy a specifikáció szerinti kondenzátor helyett aksi van benne.
Mi a véleményetek? -
aicon
senior tag
válasz k2laci #15335 üzenetére
Nálam a mennyezeti lampabol vettem ki a 12V-t, egy feszültség stabilizatorral 5V-ra, filléres dolog, legtöbb helyen kapható, a terhelhetőségre kell figyelni a kiválasztásnál, 1-2 A-t nem árt ha bír.
[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
k2laci
tag
Nem tudom, volt-e m ár szó róla, de ki hogy oldja meg a kamerához a tápellátást ?
A legegyszerűbb és legrondább megoldás, hogy bedugni a szivargyújtóra, nekem nem túl szimpatikus,
Csináltam már úgy, hogy a műszerfal alól az "A" oszlopon át vittem fel egy hosszabb mini-USB kábelt, de a mostani autómon az "A" oszlopban is van légzsák és nem szívesen bontanám meg.
Eszembe jutott még, hogy a mennyezeti világításból elvenni a 12V-ot, de oda valami kis átalakító kellene 5V-ra, hogy ne nézzen ki csúnyán. -
sb
veterán
Nem vagyok benne a témában, de tudtommal kézben is gyulladt ki mobil.
Plusz ha jól rémlik nem nagyon lehet pl. repülőn akksikat (vagy csak Li-Ion?) szállítani.Egyébként az, hogy senkinek nem gyulladt ki meg, hogy 10-ből 9 embernek nem gyullad ki az egészen más.Szvsz az előbbi nem igaz és az is elég - sokaknak - hogy elkerüljék. Ha ott tartanánk, hogy minden második autó kigyullad akkor nyilván nem arról folyna a beszélgetés, hogy szavad-e használni vagy nem.
-
bul07
nagyúr
válasz JockeyEwing #15330 üzenetére
Samsung aksik simán töltés közben lettek hibásak, semmi köze nem volt a meleghez
Amúgy a hőmérséklet a akkumulátor élettartalmát csökkenti
Tölteni nem lenne szabad 0fok alatt meg 45fok felett, mert az teheti tönkre akár gáz képződés és puffadás is lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
JockeyEwing
aktív tag
Persze, nem is akkor fogja amikor mész vele, mert akkor nyilván nincs benne 70 fok, mert akkor Te sem bírnád ki.
Gondolkozz kicsit. Megállítod az autód egy amúgy is meleg, 35 fokos napon a strand parkolójában délelőtt, szerinted hány fok lesz az utastérben délutánra, ha egész nap tűzi a nap?Nézd meg a litium akkumulátorok "user manual"-ját, mit határoznak meg benne optimális hőmérsékleti tartományként, illetve milyen hőmérséklet felett tűz és robbanásveszélyes.
Mert a márkás, nem gagyi eszközökben szerinted nem ugyabból a shenzen-i akkumulátor gyárióriásból jön hozzá az akksi? (a Samsung Note akku márkás volt, mégis felrobbant, kínában és vitenamban gyártották, ahogy az Apple akkukat is..... )
De Te tudod, vannak akiket nem érdekel annyira, mert szeretnek veszélyesen élni.
-
CHIPman
nagyúr
BgAuMotor kóddal 43,99$ a kínai verziós 70mai pro GPS modul nélkül Banggoodon. Lehet rá angol ROM-ot rakni.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
zolikaDB
veterán
válasz JockeyEwing #15325 üzenetére
Mirol valtasz mire?
-
bul07
nagyúr
Hagyjuk már ezt a mítoszt
Navigációkat már több mint egy évtizede használnak a kocsikban a szélvédőre ragasztva, ha azok nem gyújtották fel a kocsikat akkor ezek se fogjákEsetleg a olcsóbb/gagyi márkátlan készülékekben lévő akkuk lehetnek kérdésesek, de azok is inkább tönkremennek csak úgy nem fognak semmit felgyújtani
-
nemcso
őstag
Hát nem tudom...
Nálam 4 éve éjjel-nappal (kivéve télen éjjelente, -5°C alatt) a kocsiban van a Mio MiVue 538, ami akksis, de még rendben műxik.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz zolikaDB #15322 üzenetére
Hát a kondenzátororos jó tulajdonság azonnal kijön, mert nem fog leégni az autód, ha a 70 fokos utastérben nyáron, kigyullad az a kamera. Azokat a lítium alkukat nem arra tervezték, hogy nyáron a tűző napon, egy parkolóban sokat kibírjanak. Én pont most váltok akkusról kondenzátorosra, mert félek a tűztől.
Nálam az sajnos nem opció, hogy minden alkalommal ki-be szereljem az autóba vezetés előtt.
-
zolikaDB
veterán
válasz CHIPman #15319 üzenetére
Alfawise:
- olcsobb
- tapadokorongos rogzites
- kondenzator (nem tudom, h a gyakorlatban is kijon-e ez a jo tulajdonsag egyszer)
- f1.5 (ez kivetelesen ha igaz, akkor az fegyvertény, bar a szinhusege a kameranak nincs olyan jo,mint a 70mai pro-nak)
- elvileg nagyobb latoszog (siman lehet kamu)Vargalex: milyen felvonasban nagyobb?
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz CHIPman #15316 üzenetére
Na igen... itt a félreértés. A119 v2-őt rendeltem.
Xiaomi-t nyilván ismerem.Ugreen QC töltőm van még amúgy most autóban, az sem annyira gyenge minőségű ha jól tudom.
Szállításhoz a többieknek:
Nekem ma meg is jött a 22-i rendelés UK-ból (tegnap is itt volt már, de a DPD címről lemarad ez-az, nem teljesen értem egy szállító cég hogy tesz ki web form-ra max 8 karakteres házszámot úgy, hogy emelet/ajtó, csengő is legyen benne... aztán meg nyilván nincs benne). -
CHIPman
nagyúr
-
vargalex
félisten
-
sb
veterán
Fentebb kérdeztem, de nem jött válasz.
Tápellátásnál (egyelőre sima szivargyújtóról) akkor végül is mi ajánlott, mennyire kell rá figyelni?
Fix tápoknál láttam, hogy volt 1-2 ami elszállt.
Köszi! -
zolikaDB
veterán
Valaki hasznal Alfawise G70-es kamerat?
-
Upo
addikt
válasz Ciccuka #15307 üzenetére
Nem hiszem. Többiek is írták hogy 2 év. Sőt még prius-ban se bír 2 évnél többet, pedig ott csak a computert kell indítania (egy 9 voltos elemről el lehet indítani az autót), a motort a nagyfesz hibrid akku indítja, sőt a kis akkut is tölti már álló helyzetben ráadott gyújtásnál. Ennyiért szinte bármi jobb mint a varta.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Ciccuka
veterán
-
aicon
senior tag
válasz vargalex #15304 üzenetére
Nálam egy exide indit be naponta többször egy 3800-as motort rövid távokon, még bírja, varta sajnos csak 2 évet birt
Gyári akkumulátor mindig sokkal többet bírt (nálam).[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz nyikszi #15300 üzenetére
Igen, ráadásul úgy, hogy rengetegszer rövid távon volt használva, azaz sokszor indítózott. Mindenki csodálkozott is rajta... Egyszer lemerült 12 éves korában, akkor feltöltöttem, de mivel újabb 1 évig nem volt probléma vele, így maradt. Ezen kívül soha nem volt töltve sem (csak a generátor töltötte).
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest