Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laychi

veterán

válasz Ciccuka #15433 üzenetére

Innen nézve a hang is szempont. azt el is felejtettem írni,köszi a válaszod.

Szóval akkor annyit,hogy melóhelyen pl tuti bekapcsolva lenne,szóval minimum 9-10 órás akkuidővel kellene.

Esetemben az lett volna a szempont,hogy legyenek rajta a felvételen az elkövetők,illetve a hang is rögzítésre kerüljön,amikor koppannak a kavicsok...

Fotókat csináltam,jelentettem a vezetőség felé a dolgot.Ők felveszik a kapcsolatot a másik megbízott céggel,nekik kell rendelkezniük biztosítással az általuk folytatott tevékenységből kifolyólag.
    Többen bizonyíthatják azt is,hogy az autók mellett nyírták a füvet,sokaknak be volt terítve fővel a szélvédő,motorháztető,tető is. Én is csináltam képeket más autókról,hogy több érintett van.

2 hónapos a kocsim, 0km-el hoztam ki,ezidáig karcmentes volt. Térítsék meg az okozott kárt.
    Az már nekem mindegy,hogy a cég biztosítója vagy az idióta alkalmazott fogja,akinek annyi esze nem volt,hogy 30-40 parkoló autó mellett ne nyírjon füvet.
    Mikor szembesítettem a tettével,hogy ott állt az autóm,ti nyírtátok a füvet és több helyen megsérült a festés annyit mondott bocsánat,nem látta.

Mondom mit nem láttál,hogy ott parkol ennyi autó? Te meg ennek ellenére nyírod a füvet.
    A minimum az lett volna hogy szóltok,hogy az emberek álljanak el innen, ha itt dolgoztok.
    A cég területén belül történt, nem utcán,hogy ne lehessen megtalálni a tulajdonosokat.

Új hozzászólás Aktív témák