Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Ez most jó ár?
VIOFO A119S-G V2, - US $ 70.99+ 70 pont BG -
LamerGyuri
senior tag
válasz
nafikra #16288 üzenetére
Nekem A930-as Junsun tükör van; tolatókamera volt az induló cél, aztán ez lett belőle
Első-hátsó kamera képe jó, amit tudnia kell, teljesíti. Akksi csak jelképes; hard-wire nélkül csak fényképet készít parking módban.
Az elején nem voltunk barátok, egyszer "téglásítottam" is, aztán került rá egy módosított orosz rom, azóta béke van.
Ha olcsóbbat akarsz, vedd az Android nélkülit; így utólag én is azt tenném. Kb. egyáltalán nem használom azt a részét. -
Moleman
addikt
Ebben sajnos nem tudok igazán jó tanácsot adni, én a Banggoodtól vettem EU szállítással, konkrétan hónapokat vártam rá.
És ők csak 6 hónap garanciát vállalnak ezekre, de legalább megbízható hely. Korábban a Gearbestről vettem kamerákat, velük se volt gondom, bár garanciával foglalkozni ők se szeretnek.
-
nafikra
tag
Sziasztok
Tanácsotokra volna szükségem
Olyan kamerát keresek ami
- front és rear is
- min 7" kijelzővel
- nem a tükör helyére szeretném tehát az ilyen tükör kamerák off
- tolatásnál tolatókameraként alkalmaznám tehát jó lenne ha teljes képenyőn tudnál real-time nézni a rear kamera képét.
- preferálom a kábeles hátsó kamerát inkább, tehát a tápot előlről kapja.van ötletetek?
jelenleg ennél a kameránál járok:
https://www.aliexpress.com/item/32827723458.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5d292e0elrLUyAde nem tudom hogy ez mennyire minőségi vagy jó vétel az se baj ha tudtok olcsóbbat
-
Moleman
addikt
válasz
Landsmann #16286 üzenetére
Nekem lassan 1 éve fent van az A119, van hogy 3-4 hétig nem mozdul az autó, de soha nem felejtette el az órát. Az akksis 70mai elfelejtette többször, de mióta kicseréltem az USB tápját, az se problémázik.
(#16280) Lauda
Viofoból többféle van, én A119 V2-t vettem, azóta már újabb verzió is van belőle, meg még sok más konfiguráció, különböző képfeldolgozó egységekkel. Sok éve használják nagyon sokan, elég megbízható cuccnak bizonyultak.
Az említett G1W-CB volt az első kondenzátoros fecske, régen volt sima G1W-m, egy jó belépőszintű kamera. Érdemes körültekintően vásárolni, régen sokan hamisították.
Az újabb mini szériák is kondenzátorosak már, pl mini0906, bár ez már drágább, duplakamerás. -
Landsmann
addikt
válasz
Moleman #16279 üzenetére
Kondis nekem is volt, nem voltam elégedett vele. 2 naponta elfelejtette az órát, dátumot. Bár jó képeket készített G1W-CB, de a kondi miatt nem voltam elégedett. Nyáron a kánikulában már 24 óra is elég volt az amnéziához. Most egy Navitel R400-as van. Képminősége mintha egy árnyalatnyival jobb lenne, tisztább az éjszakai felvétel. Akku van benne, de ez csak arra szolgál, hogy a táp megszűnése után biztonságosan lezárhassa a fájlt, illetve parkoló módban mozgás hatására elkészítsen 10 másodperces videót. A G szenzor használhatatlan, alegkisebb érzékenységre állítva is majdnem minden felvételt az Emergency kategóriába sorol. Amúgy jó. Egyszerű, gyors, könnyű., olcsó. Akciósan 8900 Ft volt az Alzánál.
-
-
va$t!
csendes tag
Sziasztok, alfawise g70-es induláskor "Custer size wrong Please format" hibaüzenetet dobja, formázni nem formáz menüből. Több sd kártyával is próbálkoztam, esetleg valakinek ötlet a problémára?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az oké, hogy Xiaomi 70mai Pro, de mekkora memóriakártyával? 16-64 GB-ot fogad a kamera. Engem úgyis csak adott max. néhány perces felvétel részlet érdekel, erre elégnek tűnik a 16GB-os is. Mi a 64 GB-os előnye? Mekkorát érdemes venni bele? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Occon adom #16281 üzenetére
Az RCA->USB átalakítás nem triviális, így valószínűleg csak a saját kamerája jó hozzá.
-
Occon adom
aktív tag
[link] Ilyen a fejegység csak nem tudom milyen lenne a kép, videó minősége. Feleslegesen meg nem nyisszantanám, meg szerelném át a kamerát.
-
Sziasztok!
Itthoni üzletekben nézegettem a kamerákat és olvasgattam itt a topikban is. Eljutotam a Xiaomi YI kamerához. Első kamerám lenne, semmi extrára nincs szükségem, a rendszámok azért kivehetőek legyenek és nappal-éjszaka is azért értelmes felvételt készítsen. Szerintetek erre a célra megfelelő lenne a kiválasztott típus? Memóriakártyát mekkorát érdemes beletenni? Arra gondolok, hogy mennyi helyet foglalnak a felvételek? Mondjuk egy óra?
Köszönöm szépen!
-
Moleman
addikt
válasz
Occon adom #16268 üzenetére
Ha ilyen akciókamera formájút szeretnél, akkor az Elecam Explorert merem ajánlani, jóval drágább (80-90 dollár), de megbízható. 2.5 éve használom motoron sisakkamerának és bérautókban menetrögzítőnek 1080p60 beállításon, nagyon szép képe van. 1.5 év után elfáradt a gyári akksi, azon kívül sose köhintett.
-
DIEGO15
őstag
válasz
Occon adom #16271 üzenetére
Szerintem a 70mai 1S alatt nem érdemes nézelődni. 9-10eft körül már be lehet húzni.
-
DIEGO15
őstag
válasz
Mekkora az összeghatár?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
Létezik, de nem 10$-os kategóriában. Minimum egy yi dashcam amiben érdemes gondolkodni.
-
Occon adom
aktív tag
Létezik olcsó áron megbízható kamera?
[link] Megvettem, mert MP4 felvételt igért, (előtte másik eladó .MOV-t igért),de ez is .avi-t tud, bár minden mást tud igenytelen a videója.
[link] igenytelen a videója.
Jelenleg ezt várom, az eladó teljes mellel mondja, hogy ami le van írva, azt tudja ez a kis kocka:
[link] bár ilyen áron kétségeim vannak.
Lehet elviselhető áron jó kamerát kapni? -
Moleman
addikt
A kamera önmagában a felragasztott tartó nélkül nem sokat ér, de az itthoni hülye árak mellett egy 64-128 gigás kártya szép zsákmánynak tűnhet, amit ezekben jellemzően használunk. Én emiatt szoktam levenni. Plusz régebben azért, hogy ne melegedjen túl, de az már nem szempont, kondenzátoros az első kamerám.
-
huan
őstag
válasz
Moleman #16265 üzenetére
Csak mert bizonyos kamerák (pl.Truecam M5 Wifi) a parkoló autókat is figyeli, megmozdulás szempontjából is.
A kamera is lehet vonzó egy tolvajnak? Vagy épp azért mert rögzítést feltételez? -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Tervembe volt egy Azdome m06 típusú kamera beszerzése,de sehonnan nem tudtam áfa,stb mentesen beszerezni. Német ebayen is néztem,de az ottani eladók is csak olyan helyről küldték volna,ahonnan még ment volna rá plusz költség.. Valami alternatívát keresnék. Kijelző,gps jó lenne. 4k felvétel nem tudom... ha az átlagnak elég a full hd,akkor nekem is szerintem. Ha jól tudom,az optika,és a feldolgozó proci lényeges.
Köszi előre is!
Összeg kb 60-70$ környéke. -
huan
őstag
Sziasztok. Szeretnék egy menetrögzítő kamerát felszerelni. Ha az első szélvédő tetején fólia van, arra lehet ragasztani? A pirossal jelölt helyre szeretném.
[kép] -
stifi82
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 xiaomi yi dashcam menetrögzítőm. Az lenne az egyik kérdésem hogy miért van 1 movie és 1 movie_s mappa ugyanazok vannak benne csak a movie_s mappában rosszabb minőségben.
Ki lehet ezt kapcsolni hogy a rosszabb mappába ne rögzítsen?
De a jobb mappában lévő film sem az igazi a rendszámokat a szemből jövőkén nem látni még ha megállítom akkor sem. Most jelenleg full hd 60 fps megy.
Mi a jó beállítás, hogy szép kép legyen meg a szembe jövő rendszámokat is lássam? -
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Truecam H5 és egy M5 wifi-autós menetrögzítőt. Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudok hozzájuk venni GPS-kiegészítőt? A H5-is kondenzátoros? -
DIEGO15
őstag
válasz
Fotonhámozó #16248 üzenetére
Szoktak mellé adni ingyenes vám/áfa biztostás, pont ezért
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Fotonhámozó #16245 üzenetére
Az EU priority line és EU express szállítási módoknak az a lényege, hogy olyan országban levámoltatják, ahol olcsó az ÁFA, ők kifizetik, és hozzád már EU címről érkezik, tehát nem vámolhatják.
-
Fotonhámozó
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Fotonhámozó #16243 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok, akár privátban is jöhet. Sok mindent rendeltem EU Prioval, és minden megjött gond nélkül.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Fotonhámozó #16240 üzenetére
[link] GPS-es verzió
BGviofogps kóddal $96,99, EU priority line postával kérd.
Nem EU, de egy bő 10k-val olcsóbb. -
-
Fotonhámozó
senior tag
Végre a Viofo A119 V3 is kezd elterjedni az EU-n belüli webshopokban / ebayen is. Tudtok ajánlani megbízható és elfogadható árú beszerzési forrást? Jelenleg 125 font + postáért tudnék venni, ezt kicsit sokallom érte.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Skillet #16237 üzenetére
Van. A Kínai romokban van egy 24h timelapse funkció, ami csak a gyári hardwire kittel működik (kettő van, és asszem pont nem a fent linkelt való a pro-hoz).
Nekem van GPS-em, de elég haszontalan. Viszont azt olvastam valahol, hogy a parking módhoz szükséges. Rosszul emlékszem? -
CHIPman
nagyúr
-
Skillet
addikt
válasz
fant0mi #16233 üzenetére
Azt hittem szoftveresen/hardveresen oldja meg, mert van benn gyro vagy gyorsulás érzékelő, vagy mi. Akkor a hardwire mit csinál, az adat szálon küld a kamerának jelet, hogy mehet parkingba? Hiszen a táp az táp a micro usb-n...
Mindegy, rendelek egyet (hardwire). Egyelőre csak a joybuyos link van, ami Upo hozzászólásából van. Fellelhető máshol is a gyári?
Ali pl?
Bár attól is függ, milyen tapasztalatok vannak? Elketyeg akkuról is a parking? -
Skillet
addikt
válasz
Skillet #16224 üzenetére
Ha mondjuk a szivargyújtóban álló helyzetben is van delej, akkor úgy is használható a parkoló mód?
A 70mai pro-hoz miért van 3 vezetékes harwire kit?
Azt értem, hogy a gyújtás levétele után közvetlenül kap áramot... de minek? miért nem csak közvetlen áramot kap, minek a gyújtás 12V neki? -
kbyte1024
veterán
Ja én se vágom miért jó ha egybe vesz mindent? Esetleg ha utifilmet akarsz max annak jó. De pl ha gáz van és ugye blokkolja az írást akkor mi van?
-
Akos93
tag
Sziasztok!
Az Overmax CamRoad 6.2 -esről van valakinek bármi véleménye?
Autós kamerát szeretnék venni, max 30 ezerért. Semmi extra kívánságom nincs, de most olvastam után, hogy a kamerák többsége pár perce fájlokat készít.Egyik ismerősömnek van Overmax CamRoad 6.1-es, de az a készülék nem töredezi szét a felvételt kis fájlokra, ezért lennék kíváncsi hogy hátha a 6.2-es sem.
Köszi előre is!
Üdv.:
Ákos -
noorbertt
őstag
Viofo.com oldalról rendeltem és jött a postatol egy vámkezelési sms..
190$ertekben rendeltem.
A csomagba belerakjak a számlát feladaskor vagy csak online elérhető?
Mert ha csak online akkor még jó is lehet..:) -
CHIPman
nagyúr
válasz
Skillet #16218 üzenetére
Letöltöd ezt: [link] (4pda reg szükséges)
A benne lévő update mappát bemásolod a memkártya gyökerébe, kikapcsolod a kamerát, berakod a memóriakártyát, és a jobboldali gomb+hosszú gomb közös nyomásával bekapcsolod (ha bekapcsol elengeded), majd addig vársz, amíg fel nem települ.
Célszerű feltöltött akksival csinálni, mert értelemszerűen nem kábelen fogod telepíteni, ahhoz meg nem árt némi töltöttség. -
Skillet
addikt
Sziasztok ismét. Megérkezett banggoodról a kínai verziós 70mai pro. Bejelöltem a tariff insurance opciót is, teljesen vámmentesen jött. A feladó a csomagon valami holland cím.
Kis segítség kellene. Valaki le tudná nekem (akár privátban) írni, hogyan tudok rá angol firmware-t varázsolni? Előre is köszönöm! -
válasz
Peti78 #16213 üzenetére
Nem tudom, hogy ezzel előbbre leszel-e, de fent van K-Lite Codec pack?
Egyébként fentebb ajánlottam másik programot, de a virtualdub(mod)-on kívül is van n+1 ingyenes. -
tyielow
aktív tag
Na, meghalt a 32 GB-os microSD kártyám.. 2017 januárban vettem.
Néha a Garmin szólt (2-3 havonta kb), hogy tele a kártya, töröljek. Ami azért fura, mert legtöbbször tele a kártya, és újraveszi a fájlokat, annak rendje és módja szerint... hát most felhoztam irodába, de annyira kakukk volt a kártya, hogy még a fájlkezelő is kifagyottBeraktam telómba, hogy ott formatáljam. Nem jött össze
Most rohanok a médijamárktba új, 64-es kártyáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max