Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz jupp008 #23692 üzenetére
Persze, de nem is jobb kamera utódja hanem a 1S-é, és árban is 15e Ft magasságában van, belépő szint hogy legyen mégis valami
Bár
Összehasonlítást kellene csinálni hogy ez a M300 és 70mai Midrive D08 Dash Cam Lite([link]) milyen videó minőségbeli viszonyba állnak egymással, mert kb egy áron vannak
70mai A500S már 10e ft-al többe kerül
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
őstag
válasz jupp008 #17267 üzenetére
Nem lehet, hogy a mögötted levő azért "hülye", mert az előtte levő "marha" nem vezet elég kiszámíthatóan: nem jelzi megfelelő időben - a lehető legkorábban, de nem félreérthetően - a szándékait a kocsi mozgásával és (irányjelző) fényekkel?
Szerk: egyébként én is szereltem hátra egy kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz jupp008 #17264 üzenetére
Engem is érdekelne jó kamera akció.
Az említett 1S-t ami kinyírta a kártyát fater kocsijába vettem.
Nekem szintén Prius+-ba kellene legalább egy előre, de most bogarat ültettetek a fülembe ezzel a hátsó kamerával.@alexw801: de ez az 1S nem is képes ilyen parkolás közbeni figyelésre. Vagy félreértettem valamit és nem is arra használjátok?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Skillet
addikt
válasz jupp008 #16114 üzenetére
Az szuper! Akkor érdemes kipróbálnia a fórumtársnak.
A szenzorszigetről jut eszembe... unokatesóm pár napja rákúrt egyet mérgében az X6 visszapillantó tükrére... ott is szép nagy szenzor kavalkád van. Lényeg, hogy több irányban végigrepedt a szélvédő 300e Ft megérdemli.
Kérdeztem tőle, hogy a f@szért nem számol el 10-ig, ha bepöccen? Azt mondta, most már számolna ő 1000-ig is, de már késő... legközelebb meg úgy is megint hirtelen jön az ideg
Pffff.
Még valami pszichomókus is kevesebbe kerülne, indulatkezelés terápiára[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
buci30
addikt
válasz jupp008 #15762 üzenetére
Lehet igazad van de nekem a tudás volt az első és az ára.
Persze ki mire költ többet, kinek mi mennyit ér.
Én is találtam olyat ami durván jól néz ki csak annyit nem adtam volna érte 😊
Így maradt ezva fényképező külső dizájn 😆Ahogy milyened van ezzel után érdekelne ha..
sambenez:
Próbáltam minden hova 😊
Elfert ide szépen igaz nehezen lehet kivenni, de sejtem nem is fogom sűrűn a telefon app miatt felesleges azon tudok menteni stb. Így az LCD is felesleges, de ki tudja ne az legyen egyszer, hogy hiányzik 😊
Vissza térve én nem látom mint sofőr úgy tettem fel direkt, hogy takarja a vissza pillanto teljesen nekem.
Az anyós ülésről látszik de én nem ülök ott plusz a kijelző úgy is kikapcsol automatikusan tehát onnan se zavaró.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Csápájev
őstag
válasz jupp008 #14874 üzenetére
Ez szerintem ár/érték arányban nagyon jó: Xiaomi YI Dash CAM autós menetrögzítő kamera
-
-
mcll
senior tag
válasz jupp008 #14320 üzenetére
Teló - OTG - USB kábel csatlakoztat dashcam-ra és telóra letölt. De akár laptopra is, a lényeg hogy (Viofo esetén ha van GPS modul és gyújtásra indul a cam) az USB kábelt a dashcam-ra dugjuk, NE a GPS modulra (innen ugyanis a dashcam csak tápot kap, adatot nem az USB csatija felől). Közben a GPS modul NE kapjon tápot.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
-Bandi-
tag
válasz jupp008 #13498 üzenetére
ez se rossz hely, de már felcuppantottam, most már marad amíg le nem esik
Amúgy visszanéztem a felvételeket, és hát... annyira nem vagyok elájulva tőle, igaz a Viofon WDR nem volt bekapcsolva, attól világosodhatna a felvétel?
( kicsit arrébb egy szabályos manőver, A129 hátsóval [kép] )
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
flymi
addikt
válasz jupp008 #13153 üzenetére
+bul07: Értem, kösz! Be lehetne rakni az összefoglalóba is.
Ezt néztem ki: SANDISK EXTREME A1 V30 MICRO SDXC a kedvenc eladótoktól.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
bul07
nagyúr
válasz jupp008 #13153 üzenetére
Vagy egy kép mindenek felett (kat rá)
Amúgy kedvenc eladónknál jól beestek a kártya árak [link]
32Gb->8-9$
64GB->14-15$[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
flymi
addikt
válasz jupp008 #13149 üzenetére
Az odáig stimmel, h class10-es kártya kell, de mik azok a további jelölések?
UHS-1 / UHS-3 ??? Lényeges?Márkából gondolom a Kingston továbbra is jó (telóinkban is ilyen van), Sandisk esetleg ajánlott lehet még?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
nagyúr
válasz jupp008 #12765 üzenetére
Elég ellentmondóak a neten fellelhető infók erről, az a vicces... Mármint a felbontás+fps => méret tekintetében. Jelenleg azon vacilálok, hogy a Transcend vagy a Sandisk High Endurance kártya legyen, SDHC vagy XC, és 32GB vagy 64GB...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz jupp008 #12755 üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki akkor elég lesz a 32-es is, ennek örülök. 1080p-ben akarok én is felvenni, de lehet, hogy 60fps-el. Ez nagyjából 10-20%-al nagyobb méretű, mint a 30fps-es, szóval így is bőven férnie kéne rá. (ha minden igaz)
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ITI-san
tag
válasz jupp008 #12455 üzenetére
Köszi!
Valszeg bizony tologattam egy kicsit...És zárásul itt egy videó
A119 és A119Pro között.
https://youtu.be/NrkbHqcC4jQA földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
válasz jupp008 #12447 üzenetére
Szia!
Megnéztem Macs_70 Viofo összehasonlító videóját, itt azt mondja, hogy az alap után jött az A119S sony exmor-os verzi és 2018-ban jött a Pro verzió.Én azt hittem a V2, az eredeti javított verziója,
de az az A119S-ezek szerint.
Tehát A119V2 = A119S ?És a Pro az utolsó.
A videóban nem ismernek V2-es verziót. Csak A119, A119S, és A119 Pro.
Teljes KO!A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
merqree
őstag
válasz jupp008 #11773 üzenetére
Lehet, ezért késik
-
Yany
addikt
válasz jupp008 #11688 üzenetére
Én itt szemezek vele, de még nem rendeltem meg, mert elültettétek az A129-es bogarat a fülemben...Amúgy a linken is a V2-est árulják GPS-szel €82-ért. Ha most ugrok bele pár napon belül, már eldőlt, hogy ezt, nem pedig az S verziót rendelem meg.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
DonJoee
tag
válasz jupp008 #11618 üzenetére
jupp008: Ezen a videón, ami az A119s-ről szól, úgy 3:02-nél látható az egység belseje. Én ott, a nyomtatott áramköri lap jobb felső sarkában mintha látnék egy gombelemet. Nem a számítástechnikában megszokott CR2032-es nagy kabátgombot, hanem a kicsi, órákba való változatot. Az jó eséllyel az órát működteti tovább kikapcsolt állapotban (ha nincs GPS-modul). Akár a beállítások megőrzéséről is gondoskodhat, de szerintem azok már valami nem felejtő memóriában csücsülnek, nem kell hozzá külön tápellátás.
"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
sumsang
aktív tag
válasz jupp008 #11526 üzenetére
Igaz most nem látom a gps-es változatot, amit legutóbb 89 USD-ért rendeltem sógoromnak az estore009-től.
HK-ból Ez a nyomkövetője. Jan.21.-én rendeltem és febr.13.-án hozta ki a postás, melyből egy hét Mo .[ Szerkesztve ]
-
sumsang
aktív tag
válasz jupp008 #11519 üzenetére
Én az ebay-ről (estore009) eddig 5 db-ot rendeltem legutóbbi 3,5 hét alatt ért ide. Múlt héten kaptam kézhez az utolsó szállítmányt. Egyikre sem kellett áfát fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
koanla
aktív tag
válasz jupp008 #10205 üzenetére
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez a kialakítás bármi különbséget jelentene. Kitakar a fényszenzor körül ez is bőven.
Esetleg azt érdemes meggondolni, hogy a tükör másik oldalára teszed. Nálam pont a vezető felőli oldalon van a szenzor és valamiért nekem szimpibb, ha a kamera is ott van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest