Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Moleman
addikt
válasz sumsang #14591 üzenetére
A valóságban a 10 euró alatti összegeket nem fizettethetik ki egy jogszabály alapján, így a valós vámhatár 37.037 euró, persze az ilyen komolyabb kamerákon ez nem segít. De megfogni megfogják a kisebb csomagokat is, heteket ülnek rajta, mire megkapod tréfa nélkül (volt egy csomagom, amin 1.5 hónapot ültek, aztán küldtek levelet, de 2 nappal később visszaküldték a feladónak, ami olyan jól sikerült, hogy Kína helyett Németországban kézbesítették valakinek).
-
CHIPman
nagyúr
válasz troll81 #14592 üzenetére
Megérted, hogy a német Amazon mit ír, de azt nem, hogy magyarul mit fűznek hozzá a topicban? Azt mondta sumsang, hogy jobb amazonról rendelni, mint ebayről, mert az ebayest megvámolják, és úgy drágább, mint azt amazon alapból magasabb ára.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
pvt.peter
őstag
Egy kérdésem lenne nekem is a 70mai dashcamhez:
Van esetleg vmi okosság amivel lehet finomítani a kép minőséget?
Grafikus felületen mindenhol a legjobb minőségűre van állítani minden, van esetleg ezen felül még vmi rejtett beállítás?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
bul07
nagyúr
válasz Doki16 #14569 üzenetére
Csak ugye
Shipping:
Processing time:Expected on February 27, 2019[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sumsang
aktív tag
Köszi
Ja, ez jó tipp.....Ugyan kb. 4-5 eFt-al drágább, mint ebay-ről rendelve, de az nagy eséllyel tréfás lenne és akkor már az ebay-s rendelés a drágább kb. egy tizessel, valamint még a szállítás is több időt vesz igénybe.[ Szerkesztve ]
-
sumsang
aktív tag
Sziasztok!
Az A129 duo kamerát melyik EU raktárról lehet beszerezni, vagy csak EU-n kívüliről lehet? Tapasztalat esetleg, Ebay-ről rendelt már valaki és hogy sikerült-e tréfa nélkül megúszni a szállítást? -
troll81
addikt
sziasztok VIOFO Dashcam Autokamera A129 Duo Dual Full HD 1080P Wi-Fi Front- und Rück Dash Cam Kompaktes Designmit mit GPS mit CPL Blendschutzfilter ez a filter mi lenne?
-
FireFox1996
őstag
Akit érdekel, hogy [sjcam sjdash+] milyen a felvétele, innen letöltheti: [link]
(HDR-es, egy hajnali, és egy délutáni, 5 perces, fájlonként kb 1.1GB. Nem teszem fel youtube-ra mert átkonvetálja.)
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Moleman
addikt
Ja tényleg, akkor az újév miatt még több is lehet.
Nekem 67 nap alatt jött meg a Viofo (majd még próbálom refundoltatni, homályos a képe, rossz helyen van a fókusz, csak nem volt időm foglalkozni vele), az asszonynak a táblagépe 63 nap alatt, legközelebb inkább máshonnan rendelek.
-
drag
tag
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
drag
tag
Egyre kevesebb helyen lehet már beszerezni a viofo A119S V2-est. Baggodon most a legjobb árban. GPS+CPL+Hard Wire szett összesen 31500 + Eu priority 1000 Ft.
Amit ajánl hard wire kittet az jó hozzá? Mert látom van többféle belőle. Régebben vki 3 eresről írt... Parkoló módot szeretnék.
Ez már akkor vámmentes? Nézegetem már egy ideje, lehet most be is rántok 1et ha ezt a szettet ajánjlátok komplett.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
drag
tag
válasz FireFox1996 #14565 üzenetére
viofo elég jónak tűnik.
-
cikasz
őstag
válasz OnLy16 #14568 üzenetére
Nehéz lehet beirni a keresőbe, hogy : 70mai holder?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Láttátok mostanában ettől jobb áron valahol ezt a 70mai Pro kamerát?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
Csápájev
őstag
válasz FireFox1996 #14565 üzenetére
A nagyobb látószög nem feltétlenül jobb.
A xiaomi is tud 60fps-t full HD-ben,viszont jóval nagyobb felbontást is tud.
Ahány tesztvideót megnézek,annyiszor változik a véleményem -
FireFox1996
őstag
válasz Csápájev #14554 üzenetére
Nincs ilyenem, de ha fontos nekem a nagylátószög (140 nekem nem az), és az ár, akkor nem venném meg. Ehelyett az SJDASH+ kamerát venném, mert most már elfogadható áron van (160 fokos, f1.33, Sony chip, fullHD 60bps)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha már kártya, akkor "High Endurance" jelzésűt érdemes rendelni, mivel ezek a folyamatos írás "elviselésére" vannak tervezve.
Szaktopik: Memóriakártya topic
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz petymeg #14558 üzenetére
Sima 70Mai
Kijelzős 70Mai ProAmúgy nem csak a kijelző a különbség, jobb felvételt csinál a Pro
Sima 70Mai 1080P 30FPS
Kijelzős 70Mai Pro 1944P(#14557) cikasz
Igen felülírja
De szerintem az a 66perc kevés
32GB esetén a 4óra 20perc már jobbElég rövid az az egy óra
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vadkörte
addikt
-
CHIPman
nagyúr
válasz petymeg #14558 üzenetére
Tulajdonképpen utólag én sem biztos, hogy a pro-t venném, jelen pillanatban egyedül a magasabb felbontás az, ami miatt nem mondom, hogy nincs értelme.
cikasz: Igen, de egy 8GB-os kártyát újraír 4x, amíg egy 32GB-ost csak 1x. Már csak az élettartam miatt is jobb a nagyobb.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
cikasz
őstag
válasz CHIPman #14552 üzenetére
Nem a spóroláson van a hangsúly, csak lehet, hogy van otthon 8gb-os kártya is
De veszek akkor egy 32-est nincs ezel gond.Ui.: Egyébként mindig felül irja nem? Tehát szigoruan véve elég egy 8gb-os is bele mert arra is felfér 1 órányi anyag!?
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
őstag
válasz gipsztigris #14079 üzenetére
Véleményem szerint a 70mai Dash Cam Pro megérdelemne egy külön (al)topikot.
Engem is érdekelne az eszköz buherálása.
Hirtelen Google kereséssel ezt az orosz fórumot találtam. Ott van - Google által "fordított" - leírás, hogy hogyan lehet ssh-val bejelentkezni az eszközre és elvileg lecserélni a hangfájlokat.Nekem angol verzióm van GPS-el együtt. Magyarra szívesen lecserélném, ha tudnám, hogy hogyan lehet saját hangfájlokat elkészíteni. (Most nem a mikrofonnal történő felvételre gondolok, hanem egy értelmes beszédszintetizátorral történő legenerálásra.)
-
troll81
addikt
sziasztok errol velemeny?AUKEY Dashcam Dual 1080P
-
Csápájev
őstag
Nagyon agyalok egy Xiaomi YI ULTRA DASH -kamerán
Valaki erősítsen meg vagy bizonytalanítson el legyen olyan kedves
Most viofo a 118c van[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz cikasz #14550 üzenetére
1perc 115MB
Én egy EAGET T1 32GB-os kártyával használom
De vegyél egy 32GB-os US $3.71-ért és még readert és adaptert is ad vele
[ Szerkesztve ]
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz petymeg #14547 üzenetére
Nem verziónak mondanám, eléggé különböző a viselkedésük. Én egyszer már leszedtem, és amikor visszaraktam, akkor simán visszaragadt. Egyébként egy antisztatikus fólia van hozzá, amit a szélvédőre fel kell ragasztani, és utána arra a kamerát.
(#14545) OnLy16:
A simához van cuppanós tartó, azt könnyű leszedni.[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Ennek a 70mai kamerának két verziója van? Kijelzős meg kijelző nélküli?
A ragasztós rögzítésűek mennyire tartósan maradnak ott? Nyáron nem esik le? Ha le kell szedni utána hogy lehet újra rögzíteni? Van hozzá több ketoldalu ragasztó, vagy egyénileg kell megoldani?[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
ITI-san
tag
Hát igen. Ha "olyan" falun megyek át, mindig eszembe jut...
A másik nagy kedvenc, ismerőstől hallottam, hogy Autópályán bejön eléd, és fékez egy nagyot,te már nem tudsz megállni. Ezt nehéz kimagyarázni. Persze biztosítási pénzre mennek. Legtöbbször a szokásos szakadtacska, vagy még elmegy kategóriából Audi, Bömös, Merci szentháromságból. Ja említve volt még egy ismertető jel, de azt nem mondanám, nem akarnék általánosítani és még véletlenül sem megbántani..[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
-
bul07
nagyúr
válasz ITI-san #14542 üzenetére
Na meg a terjedő divat Ázsia felől
A kocsi elé ugrás
Mész a zebra felé áll az út szélén nem akar átmenni meg se moccan, és mikkor ép elhaladnál kocsi elé ugrik, na ezt magyarázza ki az ember
Ugye a közös megegyezéses kártérítésre mennek, egy kéztörés 1millió, hogy ne legyen a jogsi bevonva meg egyéb bírságok
Most is volt egy ruszki videóban ilyen, a rendőrök csak a kamera felvételét látva enyhültek ránézésre70Mai megint
US$29.99 +US$1.70 szállítás [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ITI-san
tag
válasz FireFox1996 #14538 üzenetére
Az esti felvételen szinte sehol semmilyen kameránál nem olvashatóak a rendszámok. Kivétel ha előtted megy.
Főleg gyenge fényviszonyok, és esős nedves párás időben. Nem ez a funkciója. Ha ütköztök hívod a rendőrt, már ha nem te voltál a hibás, megmutatod a felvételt és ennyi. Valszeg ő is megállt a rendszám már sokadlagos kérdés.
Szóval szintem jó a minőségű a felvétel de ezek a kamerák este ennyit tudnak. A lényeg nem a rendszámon hanem a környezeten van. Ha be lehet azonosítani a másikat, úgy is ott áll veled, az már elég.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
TheProb
veterán
válasz ITI-san #14528 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy ez neked miért okoz problémát.
Még ha itthon ugyan ennyiért is lenne, akkor csak a szállítás többszöröse lenne, mint maga a cucc. Ráadásul itthon szerinted nem ugyan azt a szart árulják, mint kint?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
vadkörte
addikt
válasz FireFox1996 #14538 üzenetére
Köszönöm!
Átadom neki. Ezt én is megtaláltam EUStock-on. Tetszik. Ha nem lenne meg a YiDash, bepályáznék egyre.Üdv. V. Körte
-
FireFox1996
őstag
válasz vadkörte #14536 üzenetére
SJCAM-ból plusz változatot vegyen (22730 ft-tól, bp XXI. ker.), nagyon jó az éjszakai felvétele. Nekem az van kb 1 hete, tegnap leteszteltem, elég jó az éjszakai felvétel, rendesen látszanak az autók, viszont a rendszámok továbbra sem olvashatóak (gondolom fényvisszaverő, túlvilágítás miatt). Ha érdekel a videóminőség, akkor később felteszem vhová, és megnézitek.
(téli felhős nappali videón látsznak a rendszámok 50km/h, de csak akkor ha szemből jönnek a melletted lévő sávban, 2-vel arrébb sávból nem látszik)Majd kiváncsi vagyok, hogy este ha kikapcsolom a fényt, akkor mennyire látszanak a rendszámok szemből.
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Xiaomi YI ULTRA DASH-al mik a tapasztalatok,valaki, aki használja megosztana egy nyers videót?
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Üdv!
Egy barátom szeretne venni dashcam-et. A kocsijában lévőt elvitte a pusztulat.
GPS nem kell, Wi-Fi igen, lényeges a viszonylag széles látószög - ~140°- és a normális éjszakai képminőség sem hátrányos, valamint ha lehet tappancsos legyen, ne ragacsos. Max. 25E HUF körül szánna rá, nem ragaszkodik az itthoni vásárláshoz, de hónapokat nem szeretne várni rá...
Az SJ Dash CAM-et nézte ki.
Vélemény, esetleg alternatíva?Üdv. V. Körte
-
KrAt
veterán
Valaki írta nemrég, hogy nem lehet 70mai appban törölni / letölteni többet egyszerre: a főmenüben, ahol a videók előnézetei vannak, ott jobb felül van egy ikon, amivel többet lehet kiválasztani, és letölteni / törölni.
Tegnap találtam énis meg
-
ITI-san
tag
-
ITI-san
tag
válasz petymeg #14532 üzenetére
Másikat nem vennék..
ITT olcsóbb!A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
-
ITI-san
tag
válasz petymeg #14530 üzenetére
Ez az YI Ultra dashcam, ami nagyon jó minőségen rögzít. Ha kicsit visszalapozol, de lehet elég tekerni, olvashatsz róla.
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Erről a YI Dash Cam-ról úgy látom jók a vélemények. E-digitálnál venném.
[link]Vehetem, vagy van esetleg jobb ennyiért? Ebben az tetszik, hogy átdobja wifin a telefonra a videokat, nem kell drótozni, ha jól értem.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bul07
nagyúr
válasz ITI-san #14528 üzenetére
Mondjuk mert nekem + szállítás mindennél
Ami ugye 900-tól egészen 1500-ig is mehetÍgy megy az előre gondolkodás és esetleges várakozás, már ha nem sürgős
-
ITI-san
tag
válasz TheProb #14527 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért kell minden sz...rt az Ali-ról, meg Bang-ról beszerezni.
Mikor itthon is megkapod hasonló árért.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Upo
addikt
válasz TheProb #14468 üzenetére
Gyújtás nélkül azonnal parkoló módra vált. Nekem is ugrik az ajtó/csomagtartó csukásra, minden indításkor eseményt jelez. Neki nem állok keresgélni, kikapcsoltam a park módot.
A 20 perces késleltetés csak fix tápon van, és ha fogja a gps jelet.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
mcll
senior tag
válasz Csápájev #14524 üzenetére
Ahogy az én korábbi vackom is (ami behalt). Az egy kínai vacak volt, a típusa DVR207. Éjszaka semmi, a kocsi előtt 2m-ig ellátott, városban is éppencsak látható volt valami.
A Viofo A119S V2-ben a fényérzékenysége fogott meg, mivel F1,6-os és új, jobb Sony CCD-t kapott. Nameg a GPS loggolás így pl a Dascam Viewer-el google térképen is látni épp merre járok, meg minden egyéb GPS adatot is.
Viszont nálam valamiért a Dascam Viewer-ben - ha a felvétel 60fps-el történt - akkor elcsúszik a GPS adat és a videó (a GPS adat "siet"). 30fps-nél semmi gond.Amúgy azt vettem észre hogy 30fps-nél jobb a képminőség is, nem nagyon látok tömörítésből eredő hibát (túl kicsi bitráta esetén van ilyen), míg 60fps-nél már igen. Ami fura hogy 30 v 60 fps esetén is a 2 perces videófájlok ugyanakkora méretűek, a bitráta is kb egyforma (mindkét esetben 24-28mbps között mozog). Az imént csináltam egy teljes összehasonlítást egy 60 ill egy 30 fps felvételről. Minden egyforma, kivéve az fps érték... Akkor most mi az igazság?
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
mcll
senior tag
válasz Csápájev #14522 üzenetére
Az éjszakaitól nem is vártam hogy 3CCD broadcast minőségű felvételt csináljon. Ez nem az a kategória. De azért elmegy. Ami tettszik az éjszakaiban a Viofo-nál a fényerő (érzékenység) elég jó. Városban még nem volt alkalmam kipróbálni, de szerintem ott lényegesen jobb lesz, mivel ott van bőven fény. De ami a teszten van az vidék, és elég gyenge megvilágítás. Amúgy országúton is elmegy, ahol semmi lámpa csak az autó lámpái amit megvilágítanak. Itt egy képkocka egy ilyenről (köd is volt):
A kamera egy Opel Combo-ban van, a visszapillantó felett, kozvetlen annak az üvegre lelógó széles lábazata mellett (vagy mi a fene az). Amúgy jobb oldalon kicsit bele is lóg a képbe ez a lábazat. A kamera amúgy kb 5-6mm-re van magától a szélvédőtől. A műszerfal jóval beljebb van (tehát hátrafele) és teljesen le van árnyékolva, onnan fény nem kerül a szélvédőre (de a középkonzol kijelzőről sem).
-
Csápájev
őstag
A nappali rendben van, az esti az borzasztó körülmények között készült, nem csodálom,hogy alig látszik valami
Érdekes,hogy évek óta alig fejlődnek ezek a kamerák, én kb 2 éve vettem a viofot,aminek a felvételeit látod, szerintem nem sokban marad el. Youtube és a vágó program még butít is rajta.
Egyébként hol van elhelyezve a kamera,hogy a műszerfal egyáltalán nem tükröződik?
Ja és minden gombnyomásra félretett felvételem előtt és után is van bőven még a videóból,ne aggódj emiatt.[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
válasz Csápájev #14520 üzenetére
Értem, köszi. Akkor valószínű hogy az épp megkezdett fájlt helyezi át. Mondjuk ez annyiból nem biztos hogy jó, ha amikor megnyomod még kb 5mp van hátra mire új fájlt nyit, mert akkor pont lemarad az ember a lényegről.
Közben rákerestem, manualban csak ennyit ír:
"Pressing the emergency recording button during footage
recording will lock current footage to avoid being overwritten by
loop recording."
Tehát ha pár mp van hátra a köv váltásig akkor annyi.Itt van két teszt amit a minap csináltam, egy nappali és egy éjszakai. De jobb ha a videókat letöltöd, mert úgy az eredeti minőséget látod.
Klatty ide[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
válasz Csápájev #14518 üzenetére
OK köszi, igen arra gondoltam én is. Bár még nem próbáltam.
Amúgy ez a gomb hogy működik? Csak attól a pillanattól kezdve rögzít a védett mappába, x ideig, vagy hogy?
(nekem is Viofo van, A119S V2)[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
válasz Csápájev #14512 üzenetére
Szuper!!
Bár jobb lenne ha kevesebb ilyen videó lenne... na nem miattad, hanem azért mert ha majd mindenki betartaná a szabályokat és odafigyelne a másikra, akkor egyszerűen nem lenne mit felvenni.
Egyébként hogy szoktad? Ha esemény van akkor rányomsz a kamerán a mentésre (tehát hogy ne törlődjön)?"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
mghltm
addikt
velemeny:
- jo valogatas, tipikus mindennapos esetek
- sok robogos / biciklis ugyanezt csinalja debrecenben, a piros nekik csak egy szin a bp pride szazlorol, persze ha atmegy rajtuk 10 / 20 / 30 tonna, akkor nagyon tudnak sirni
- orulok a kevesebb karomkodasnak ( szinten szoktam cifrakat mondani ), jo volt a tobb zenei resz
- lesz meg boven anyagod, mert izombol hordjak belefe a par szazezres roncsokat, lassan mar a latasserultek is autoznak
- rendszamokat / fejeket szorgalmasan takargasd, nehogy valami jo kepessegu emiatt talaljon meg
ovatosan vezess, csak igy tovabb!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
nagyúr
na ezt abba ne hagyd sőt ha gondolod amit találok én is azt szívesen elküldöm neked! viszont ezzel a témával lehet át kellene költözni ide: Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
ez a topik szigorúan nézve a kamerák kiválasztásában nyújt segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz dewil666 #14510 üzenetére
Nem tudom mert még nem teszteltem
De pár percnél max 10-15 nem hiszem hogy többet tudna 20fokon, most hidegbe ez még kevesebb lehetÉs ahogy telik az idő egyre gyengébb az aksija
[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz dewil666 #14507 üzenetére
Ha nem akarsz parkoló módot, olyan kell ami 3eres a bekötése
Én itthoni beszerzésre ezt nézegetem, nagyon bejön hogy csak lekapja az ember és táskába teszi mert mágneses
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Köszönöm!
Esetleg olyan is van amit itt az országban is lehet venni?[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bul07
nagyúr
Még annyi
70Mai nem kivehető az eredeti rögzítésével
Na jó ki lehet venni de nagyon macerás időigényes[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz dewil666 #14503 üzenetére
Nekem sima 70Mai
Ez egy alap, felvétel minősége elfogadható, nincs semmi parkoló mód(Pro verzióba sincs rendes) és ami szempont volt még nálam hogy nem nagy alig észrevehető, Touranba így néz ki, beszereléshez meg ezeket használtamOlvasva az előző hozzászólásodat
Nekem még nem volt parkoló módosDe talán megfelelne neked egy VIOFO A119S V2[link] (ez kondenzátoros), de hogy működjön a parkoló mód kell hozzá egy ilyen kitt is
Akkumulátor
Ezekben az aksi csak azért van hogy gyújtás levétele után rendesen le tudja zárni a felvételt, nem arra hogy parkoló módba bírja napokig
Kondenzátoros verziók jobbak lehetnek mert jobban bírják a meleget meg a hideget, és nem fog esetleg felpúposodni mint az akkumulátorok esetén előfordulhat, akkumulátorok nem igazán szeretik se a hideget se a nagyon meleget hamarabb gond lehet velük(70Mai akkumulátoros)Ugye ezek a kamerák csak előre látnak, motorháztető meg az eleje, ha parkolóban valaki végig karcolja az oldalát nem fog látszódni semmi, talán arra jó ha valaki parkolás közben az elejét megnyomja, néz meg bármilyen videót na annyit lát, ennyi egy a parkoló mód, vagy ilyet rögzíthet [link]
Ha hátra is akarsz akkor Viofo A129 Duo, de ez már elég húzós [link]
Ha veszel mondjuk egy sima 70Mai azt nem muszáj fixre kötni már ha feláldozod a szivargyújtót, már ha nem olyan kocsid mint az enyém hogy folyamatosan feszültség alatt van a szivargyújtó mert az nem jó akkor fixre kell kötni
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Neked milyen van pontosan?
Szerinted az jó lenne nekem?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bul07
nagyúr
válasz cikasz #14498 üzenetére
Hát igen kinek a pap kinek a papné
Nekem bejön a Pro is, elméletileg jobb videót is csinál
Pár 70Mai nyers videó, van egy nappali is [link], hogy esetleg letöltve is megtud nézni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest