Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Fuvaros #31209 üzenetére
Nézd át jól a kamerán a menüben a beállításokat, vagy a telefonos app-ba a beállításokat, mert általában lehet állítani, és nem csak a bal-jobb hanem fent-lent lehetőséget is, ugye ki hogy tudja felszerelni a hátsó kamerát és hozzá kell állítani
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz svedmalac #31178 üzenetére
Az enyém nem kombi de hasonló a hátsó ajtó
Touran
Ebben a hozzászólásba van kép [link]
De sok lehetőség van
Üvegre ragasztani, fém kaszni részre, de akár úgy is ahogy nekem van
Oda kell próbálni mert ugye lényeg hogy a hátsó ablaktörlő töröljön azért előtte, ha lehetséges[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ide nem rakta be, de hátha nem gond ha én berakom a linket
Cikk a balesetről képekkel, videóval
[link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Directors #31127 üzenetére
Ha csak annyi a hibája én tennék egy próbát és rendelnék hozzá valahonnan egy aksit. Akár itthonról is lehet hozzá rendelni kis aksit és kicserélni.
ebay [link]
ali [link]
Sőt itthonról is lehet [link]
Hirtelen rákeresve tévedés jogát fenntartom azért keres rá jobbanEgy videó a szétszedésről [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Neki van tényleg, és tett is be képeket [link]
Egyszerűen mert a végén van a rögzítés lelóg az egész, így a szélvédő síkjától sokkal jobban kiáll mint bármelyik másik akár Viofo kamera, szélvédőtől függően hogy mennyire
Lőj már egy képet a tiédről, nem fog ennyire kiállni a szélvédőtől
Egy A119 V3 felrakva kép [link], ez a szélvédő síkjától alig áll el[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
De ez piszok nagy, ő kicsit keres
Főleg a kialakítás miatt is piszok sok helyet foglal a térben
Sőt megkockáztatom hogy bármelyik másik Viofo is kisebb helyet foglal a térben[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz spidersoft #31091 üzenetére
2005 Touran az enyém 3db van, elől, utasoknak, meg csomagtartóba is
Visszont gyujtás nem kapcsolja le, így biztosíték táblába van kötve nállam.De ahogy írják ha már kábelt kell vezetni akkor már mindegy hogy táp vagy egy hátsó kamera vezetéke.
-
bul07
nagyúr
válasz spidersoft #31089 üzenetére
A510 set árrát nézd, hátha valahol lesz rá jó akció
Külön hátsó kamera azért macerás mert valahonann táplállni is kell, és nem minden kocsoliban van a csomagtartóban szivergyújtó csatlakozó, és ha van is simán lehet hogy gyújtás nem veszi le róla a feszültséget.
-
bul07
nagyúr
válasz Dzsolo #31084 üzenetére
Viszont lehet olyan hogy szélvédő fűtés, simán előfordulhat hogy annyira ráragad hogy leszedésnél sérülhet a fűtőszál
(nem vizsgáltan meg jobban hogy a fűtőszál olyan e mint a hátsó ablakokon mert ott a üveg felületén van nem magában az anyagában)Fóliának meg nagyobb felülete és így nem kell olyan erős ragasztó hogy megtartsa a kamerát, leszedésnél meg nem kell olyan nagy erő hozzá
-
bul07
nagyúr
válasz Dzsolo #31062 üzenetére
Nekem nem ilyen kamerám van de biztos lesz aki megtudja írni hogy 1óra anyag első hátsó kamerával mennyi helyet foglal.
És abból már ki lehet számolni hogy kell e a 512GB-os kártyaMert ha amúgy van lehetőség nap végén menteni, amit kel, akkor felesleges hogy két napi anyag ráférjen
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát pedig nem most volt a szabályváltozás. Lett volna rá idejük
És azért ez jellemzi őket.
Példa
Főzhetnek egy éteremben jól finoman de ha a székek asztalok elhanyagoltak nem fogom ajánlani senkinekHa kintről rendel az ember akkor ezt is belekalkulálja, és ha csak kicsit nyerne az áron nem veszi meg.
Én már rég nem rendelek műszaki dolgot kintről, de akkor volt egy olyan elvem ha írhatok ilyet hogy közel fél áron kell venni kintről, hogy ha el is romlana még egy kijöjjön a fennmaradó árból
De mióta sokszor elenyészően kicsi az ár előny a külföldi vásárláskor nem is biztos hogy megéri( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kis DDPai Z40 felvétel máról
Format Factory-val hang leszedve, meg összefűzve( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz INGJOKE #31052 üzenetére
A510 és A810 stabilitásban méretben beszerelésben ugyan az
Beltartalom más a kettőben
A510
Videó felbontás 2592*1944P (4:3) 2560*1440P (16:9)
Képszenzor Sony Starvis 2 IMX675A810
Videó felbontás 3840 x 2160p
Képszenzor Sony Starvis 2 IMX678Én néznék sok videót a youtube-on és döntenék hogy megér e plusz pénzt
De abból nem engednék hogy meglegyen az esélye a hátsó kamerának, még ha jelenleg nem is akarod berakni, de jöhet egy gondolat és a meglévő hátsó kamerát egy fél óra bekötöd, és már üzemel is a hátsó
Így én set-be is venném mert árban a szett nem sokkal többMemória kártya meg akkora hogy egy napi autózás férjen rá, és a kirándulások esetén is
És természetesen az erre tervezett fajtát érdemes venni, ha amúgy is venni kellViofo esetén hogy Starvis 2 kapj a kamerába sokkal többet kell érte fizetni, nézni kell ezekről is videókat
Én nem ajánlanék olyan helyet/oldalt ami nem tartja a be a törvényi előírásokat
Még a 80e Ft-os kameráknál is csak 1év garancia szerepel, holott törvényileg a 10.000 ft és 250.000 ft közötti termékek esetén 2 év.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz joocek #31048 üzenetére
Most kikell nézni hogy mit akkar az ember venni.
Majd most jönnek a nagy akciók, pl fekette péntek, és egy nevesebb boltból ahol akciós lesz meg lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz INGJOKE #31044 üzenetére
Néz rá a A510 kamerára, ehez utólag is tudsz venni hátsó kamerát ha később mégis szükségét éreznéd.
Amúgy kamerán meg kit-en kívül még kell egy 128GB kártya is az se olcsó, kisebb lehet de esetleges hátsó kamera üzembehejezés uttán nem sok óra fér majd rá.
Amióta ez az új felülett van telefonon egy szenvedés egy hozzászólásba többre válaszolni, eldöntöttem hogy nem fogok ezzel szenvedni hanem külön
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Dzsolo #31043 üzenetére
A810 jobb de többe is kerül, néz videókat és neked kell dönteni hogy amennyival jobb neked megéri a felárat.
Amíg kap feszültséget addig folyamatosan rögzítenek.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Dzsolo #31041 üzenetére
Akku dolgott a kondis kamerákat arulók vagy azokat tolók állítják be nem biztonságosnak. Itt még nem volt linkelve akku miatti kár eset.(Netten se találtam rá ilyenre)
Az visszont tény hogy idővel az akku megadhatja magát, és akkor esetleg cserélni kell, már ha lehet, de ez sokmindentől függ és akkár elő se jön még 5-6év elteltével se.Itt inkább 70Mai és Viofo kamárakkal vannak tapasztalatok.
70Mai A510-re néz rá.
Én mindenkép olyat vennék amihez lehet hátsó kamerát csatlakoztattni, hogy ha mégis igény lenne a hátsó kamerára ne keljen újatt vanni. És van hogy szetbe csak kicsivel drágább.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #31038 üzenetére
Én úgy tapasztaltam hogy ha egy ideig nem mozog a kamera akkor átmegy timelapse és úgy rögzít(ha már jár a motor ér remeg kicsit akkor nem vált át)
Bedugtam a kábelét a PC-be letettem az asztalra és ment a rögzítés majd egy idő után nem rendes rögzítés folyamatos felvétel volt hanem átváltott timelapse-reVan nekem a kocsiba guminyomás szenzor ami a szelepre kellet rátekerni és van kocsiba egy kijelzője, na az is olyan ha parkol a kocsi kikapcsolja a kijelzőjét és elég ha kinyitom a kocsi ajtót életre kel a kijelzője és akkor frissít is egyet a nyomás értékeknek
2019 decembere óta üzemel, itt [link] a Type: B type External verzió[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #31036 üzenetére
1, Azóta se néztem hogy hogy tudtam lementeni úgy, amúgy a számok szerintem hogy milyen messzi vannak méterben
2, hátsó kamera tükrözése állítható, nálam egy időbe így majd úgy volt állítva, és az ide felrakott videók is van hogy fordítva vannak
3, Parkoló módot egyenlőre nem kötöttem be, de a elején mikkor szobában teszteltem a timelapse jól működött
4, Nem néztem még ezt hogy lehetne
5, Eddig én kivettem a memóriakártyát ha sok felvételt akartam kimenteni, de nem szívesen csinálom mert félek hogy érintkező hibás lesz ha sokszor ki be rakom
6, Nálam automatikus csatlakozás ki van kapcsolva, és mivel ritkán mentek videókat(engem kerülnek az események, ritka hogy történik valami) nem fáradság kézzel csatlakozni
-
bul07
nagyúr
válasz Majom19 #31020 üzenetére
A510 Sokkal frissebb
A500s SONY IMX335
A510 Sony STARVIS 2 IMX6752e Ft van közte, annyit bőven megér a A510
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Majom19 #31017 üzenetére
MM nézve márkák alapján igazán választék csak 70Mai kameráiból van
70MAI Dash Cam A510 menetrögzítő kamera + RC11 hátsó kamera szett
Ák link [link]Aztán drágábban
70mai MiDrive A810 + RC12
ÁK link [link]Ha parkoló módot is akarsz akkor vadászni kell hozzá kit-et is, na meg még nagy tétel a memória kártya, mert két kamerásokhoz már min 128GB az ajánlott, hogy egy napi anyag biztos ráférjen(pl Samsung Pro Endurance, SanDisk Max Endurance,)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #31009 üzenetére
Ezekben a hozzászólásaimba van felvétel igaz youtube-ra felrakott
Nyerset nem igazán tudok megosztani mert hang be van kapcsolva, és ha kivágom a hangot akkor már egy programon végigmegy és már nem lesz eredetiBaleset első hátsó kamera, és egy olyan is mikkor sikerült az adatokat rátenni a felvételre
[link]Ezek meg összefűzött videók sötét és világos
[link] , és későbbi időpont ugyan az [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #31006 üzenetére
Nekem ez van fent.
De nem.emlékszek hogy hátsó kamera nélkül próbáltam e
Esetleg a beállításokba kellene megnézni hogy hátsó kamera lehetőség lekapcsolható e, vahy a figyelmeztettés.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz mghltm #31002 üzenetére
Ha lengyel utak
Pisti ezen videójának az eleje lengyel utak [link]
Visszafelé úton meg innen a lengyel út [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom nekem valahogy bajom van a felvétel
A vonalak meg egyéb dolgok is mintha nem lennének rendbeVibrál az egész,vonalak is recések lejátszás közben, olyan furcsa
Két kép mentés hogy mire gondolok (4K állítva a felbontás)
[kép] , [kép]
Nyíl is közelebb érve nem lesz olyan, mintha szelem kép lenneHát ennyi pénzért én jobbat vártam vagy nem is tudom
De láttam már ilyet más felvételen is
-
bul07
nagyúr
Pipálós sorról
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Hőtűrő memóriakártya 256GB Max Endurance 36.900 FtEgy 28e Ft-os [link] kártyát jól eladnak 36-ért
Szerk
Én nem úgy látom hogy járna hozzá, [kép] ezeket tartalmazza a csomagJa látom már képen van hogy adnak hozzá de sehol nem írják
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Chrys_ #30972 üzenetére
Hú hát azért a 365€(146e Ft) nagyon nem 185e Ft
Most komolyan ki az az elvetemült aki 200e Ft felett tesz a kocsiba kamerát, mert ugye ehhez már dukál egy 256GB-os jó kártya is.Ennyiből már majd 3db A810 jön ki
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Chrys_ #30968 üzenetére
Tippeljünk
Az ára lesz mondjuk 150e Ft itthon (Van aki ennyiért vesz autót, igen ennyiért mert ilyennel tolatták oldalba az enyémet, vagyis az csak 120e Ft volt, műszaki biztosítás minden rendben volt rajta)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz zaskar #30953 üzenetére
Nem lehet hogy vészhelyzeti videónak tartalékol helyet.
-
bul07
nagyúr
Azt azért tedd hozzá hogy a drága kategóriában
-
bul07
nagyúr
válasz sebijani1982 #30889 üzenetére
Nézd meg az olyan powerbank-ok árait amik kifejezetten bírják az extrém hőterhelést
Mert egy mezei powerbank nem biztos hogy károsodás nélkül fogja bírni a kocsiba uralkodó nyári meleget[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #30844 üzenetére
Én se szoktam még Romániában(Nagyváradon) se.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Magnat #30832 üzenetére
Még nem volt itt linkelve semmilyen cikk vagy bármi hír hogy autó kamera akkumlátora kigyuladt volna.
Puposodás az előfoedulhat
És téli kapacitás csökkenés is, jó esetbe sok sok év uttán, rosszab esetbe ép garancia lejárta uttán(de míg lezárja a felvételt addig nem gond még ha szól is érte az eszköz)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz knoxhu #30821 üzenetére
Keres rá a nevemre találsz hátsó kamerás videót, nekkem DDPai Z40 kamera van szetbe(nem egy csúcs kamera, gyengébb mint egy 70Mia A510), hátsó ablakom fóliás LLumac AF 127-46 fóliával
Most mobilnettel nem tudok én keresni videót[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
VS1 mini felfogatása miatt szerintem térben több helyet foglal el mint bármelyik másik Viofo
Hogy szinte derékszögben kiáll az egész a felfogatás és maga a kamera hossza isA119 Mini 2, méretei kép[link]
VS1 mini méretei kép[link] mag 7.7cm(3.03inch), szél 3.3cm(1.31inch), vas 3.13cm(1.23inch)A119 mini 2 esetén kb 5cm-re van legkijjebbi pontja és mivel el is van vékonyítva teljesen fel lehet rakni a tükör mögé.
Na a VS1 majd 7.7cm-re derékszögben kiáll az üvegről, és mivel majd derékszögbe kiáll nem is lehet nagyon magasra rakni mert akkor lehet beérne a tükörbe( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Avayasoft #30755 üzenetére
Ha a mini szó fogott meg akkor olvas vissza
-
bul07
nagyúr
válasz vihartigris #30743 üzenetére
De kiemelik hogy először kamuzott a vétkes.
Ha nincs kamera akkor mi lett volna. Mert akkor csak a kamionos mondhatta volna ell az igazatt.
De ezzek szerint meg se állt, sz@rt magasról arra hogy van e sérült kell e segíteni.
Ezért is kell kamera mert nem lesz tanu ha kellene.Remélem előveszik a kamionost is.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz svedmalac #30741 üzenetére
De hol volt a kamionos az esett uttán????
Mert neki kötelezző lett volna megállni, akkor meg biztos hogy nem kamuzott volna a vétkes sofőr.
Ha nem állt meg akkor remélhetőleg a rendőrség segítségnyújtás elmulasztásáért megfogja büntettni.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Csak a formára hoztam példának, hirtelen abban a videóban mutatták rendesen a felrakást
Nem tudásraDe jobban lelóg kilóg szerintem, ha megmérnénk hogy az üvegtől melyik áll ki jobban, VS1 vagy az amit beraktam szemléltetésnek, biztos hogy a VS1 nagyobb értéket produkálna az üvegtől mérve
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem maga a méret hanem hogy a végén van a rögzítés így az egész test lelóg, még márkán belül másnál a rögzítés a kamera közepén csatlakozik és az üveggel párhuzamosan van a kamera nem lóg lefelé majdnem függőlegesen
Tehát térben kisebb helyet foglalnakHogy mire is gondolok
Nézd meg ezt a képet [link], az egyik végén csatlakozik a tartóhoz és szinte merőlegesen kilóg teljes hosszában
Azt ebből a videóból(innen) egy lopott kép, mellé kell tenni [képet], az üvegtől kb az eszköz vastagságával lóg ki nem a hosszával és így még jobban be is helyezhető a tükör mögéTehát így értve jó nagy helyet igényel mert eszköz hosszában kinyúl a szélvédőből.
Ezt a képet [link], más Viofo kamera kb a átlátszó műanyag matrica helyén lenne és onnan befelé pár centi, nem lógna lefelé
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz vRichárd #30724 üzenetére
Ez jó nagy egy valami, mármint hogy lefelé lóg egyenesen jó nagy területet kitölt
Más Viofo nem kisebb helyet foglalt volna, már ha már Viofo
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
-
bul07
nagyúr
Közvetlenül a tükör mögött van majdnem középen teljesen a fekete pöttyös részen, sofőr ülésből nem is látom mert takarja a tükör
-
bul07
nagyúr
Fú nagyon tükröződik a műszerfal, az sokat ronthat a minőségen
Enyém is Touran igaz nem mai csirke 2005-ös
Z40-es felvételek ezekben a hozzászólásaimban [link], [link], igaz ezek a felvételek összeillesztett youtube-ra feltett videók, de ezen is láthatóak hogy nálam is nagyon tükröződik a műszerfal[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Megvolt a teszt
Ne vegyetek ilyet ha memória kártya olvasónak akarjátok használni
Én már nem küldöm vissza de ez csak USB 2.0-ás sebességet tud memória kártyával32GB Samsung Evo
3.0 mérés[kép]
2.0 mérés [kép]
Szinte megegyező sebességet hozott
Gagyi kínai memória kártya readerel mért eredmény [kép] is ugyan az a sebességSajnálom hogy beraktam ide, pedig milyen jó lett volna
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz TigerCat #30345 üzenetére
Viofo kamerákra néz rá, 50e magasságában már vagy GPS-el ellátott is
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #30334 üzenetére
Nézd meg éjszaka
Ha már most ennyit levesz akkor éjszaka milyen lehet?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Előre is, nekem még úton van ma adták át szállításra, kb szerda csütörtökön kapom meg, így tesztelni akkor tudom ha megjön
Memória kártya olvasó reader-re megoldás, ki hogy nevezi
ORICO TWU32-3AST + SD, 15cm - fehér
[link]
1 390 FtORICO TWU3 + SD, 15cm - fehér
[link]
1 590 FtAlzaPlus+ tagsággal ingyenes szállítás
Én a ORICO TWU3 + SD rendeltem azt a kétszáz forintot nekem megért a teljes USB 3.2 Gen 1 csatlakozók
És igen olvastam az értékeléseket, ezért is írtam elsőnek hogy még nem teszteltem, én majd csak a saját tesztjeimnek hiszek mert simán lehet hogy USB 2 dugták be és úgy vártak rendes sebességet
Egy sima memória kártya reader sokkal többe kerülDe ha nem maradnátok le az akcióról, de mégis kivárnátok a tesztemet van mód rá
Meg kell rendelni de fizetésnél más memóriakártyát választani majd mikkor feldobja a kártya adatos ablakot azt csak simán bezárni, így a rendelés le lesz adva de nem lesz kifizetve. És változóan de 7-10napig még él a rendelés és bármikkor ki lehet fizetni és akkor ki is szállítják
(már ha van készleten, mert igazság az hogy voltam már úgy hogy közben elfogyott és nem is tudták beszerezni, de szerintem ez nem olyan cucc)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz egykettő #30189 üzenetére
Esetleg még néz rá a
Xblitz V3 Magnetic Pro
ÁK [link]Ha szivargyújtóról akarja használni akkor annyi van hogy ez még mini USB csatlakozós és a saját kábele egybe van a szivargyújtó részével, így ha másra is akarja használni a szivargyújtót (pl telefon töltésre) akkor kell egy szivargyújtó elosztó, vagy egy másik bekötött csatlakozó ahova kamerát be lehet dugni(Mondjuk biztosíték tábláról csinálni egy új szivargyújtó lengőcsatlakozót és abba dugni)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz taki01 #30077 üzenetére
Lehetőség
Megrendeled az emagról
Megjön, abból kiveszed a felhasznált dolgokat tartót, mondjuk a kábelt hogy ne keljen újra befűzni és átrakod az alzásba és úgy küldöd vissza elállásba, már ha internetes vásárlásÍgy 5e Ft-ért lesz két kamerás verziód, és az Alza se károsodik annyira mert felbontottként még eltudja adni
-
bul07
nagyúr
Hát igen mostmár a sufni boltok se tudnak trükközni.
(#30045) poli27
Pár hette változtatták meg a törvényt, és valószínűleg most lépet hatályba
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tom120514 #29986 üzenetére
Szerintem kimondottan jó felvételek, főleg aha a 20e Ft kamera árat nézzük
De azért nem semmi hogy 3perc 1.67GB, ami azt jelenti hogy egy 128GB-os memóriakártyára csak 70perc férÉn egy nagy hátrányát látom a tápellátást
Mini usb és még ráadásul egybe is van a szivargyújtó csatlakozóval
Így ha valaki szivargyújtóról akarja használni nem tud mást bedugni
Mert ha olyan lenne mint a legtöbbnél hogy micro usb és külön kábellel, akkor egy két csatlakozós usb aljzatba be lehetne dugniHaver is akar venni olcsó kamerát, de pont e miatt nem tudom neki ezt ajánlani, telefont is akar tölteni szivargyújtóról
-
bul07
nagyúr
Ha olyan kamerát néztetek ki amire csak 1év garanciát adnak most akkor érdemes várni a májusi változzásig
Mert májusba lép életbe hogy 10e Ft felett köttelező 2év lesz a garancia.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tom120514 #29941 üzenetére
Nyers felvételeket tehetnél fel valahova, csakhogy megtudjuk nézni mit tud
-
bul07
nagyúr
válasz Nandivagyok #29927 üzenetére
A500s
Van hátsó kamera, set-be is árulják [link]
4:3 rögzít, hogy ez előny vagy hátrány ki maga, de jó tudni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz simonjoe #29888 üzenetére
Hát én arra értettem hogy
Egyik helyen 38e Ft és 1év garancia
Másik helyen 40e Ft és 2év garancia (és esetleg lehet venni még évet)
Akkor én már biztos hogy meggondolnám és a 2éves garanciával vennémÉs nagyobb régebbi üzletek nem igen hiszem hogy ne intéznék el la garanciát, ha máshogy nem pénzvisszatérítéssel
És nem is beszélve az ettől drágább kamerák, nekem mondjuk rettentően rosszul esne hogy mondjuk egy 90e Ft-os kamera 13hónapba megadja magát, és olyan helyről vettem ahol csak 12hó garanciát adnak
Annak idején a Samsung tv-hez még lehetett venni +24hónap garanciát, 179e Ft-os tv esetén fizettem azt hiszem 14e Ft-ot
És úgy alakult hogy három és fél évesen élnem is kellet a garanciával, kijelzőt és tápegységet cseréltek a tévében
Fú el se hiszem, most volt 1 hónapja hogy 9éve használom a tévétVan az a pénz összeg ami megéri a hosszabb garanciát
(#29889) Debilon
Pozitív irányba eltérhetnek a boltok forgalmazók
-
bul07
nagyúr
válasz SirRasor #29882 üzenetére
Sajnos a meleg nem csak a akkunak árt
Lencsének is árt, és a kamerában lévő alkatrészeknek isKondenzátoros kamerák is hibásodnak meg, nem a kondijuk megy tönkre hanem más elemük
Az én aksis egyszerű olcsó kamerán 2018 augusztusa óta teszi a dolgát, nemrég néztem vissza egy azt hiszem 2019-es felvételt és mellette egy 2023-ast, és én mintha láttam volna minőség romlást, lehet hogy a lencséje már nem olyan
Most egy DDPai Z40 van ami kondis, de nem ezért vettem hanem mert 50% akcióba volt és két kamerás (17.5e Ft sikerült), persze nem csúcs cucc de nem is várom el tőle ennyiért
De kizártnak tartom hogy 5év múlva ugyan olyan minőségbe fog rögzíteni mint mostLényeg hogy minél hosszabb garancia
De tényleg ki az a izé aki kiad mondjuk 99e Ft-ot és kap rá 1év garanciát
Olyan boltból érdemes venni ilyen nagy értékű műszaki dolgot aki min 2évet vállal és esetleg még lehet venni éveket
De tényleg ezek rettentő nagy igénybevételnek van kitéve, téli fagyok nyári nagy melegek, rázkódás.
(Egy példa Alza ilyen 2év és még 4e Ft +1év, [link] és poénként most adnak ajándéka egy mikroszkópot, de tényleg hogy egy mikroszkóp hogy pászol egy autós kamerához )[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Most linkeljek tanulmányokat hogy a benzin menyire gyúlékony
És akkor mi van, ettől még nem fognak tömegével leégni a benzines kocsik( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
De legalább egy konkrét esetet hozz már akkor menetrögzítő kamera akkumulátora kigyulladt.
Hát akkor az elektromos autók gyártói nagyon rossz irányba mentek.
Bármi tűzveszélyes mindenre rá lehet mondani, általánosságba igaz is leszEgy kondenzátoros kamera is tud tüzet okozni ha zárlatos lesz, akkor arra is írjuk
(#29822) at11
Honnan veszed ezt az egy évet? De gondolom csak szerinted egy év.
Én nem olvasom sehol hogy tömegesen adnák be garanciába a kamerákat mert az akku egy éven belül megadta magát. Az én aksisom már 5-6éve teszi a dolgát.
De legyen egy év akkor ott a garancia és cserélik, pl alzán 24hó a garancia 70Mai-ra (egy 40e Ft kamerára is megadják a 2évet)
Az a lényeg hogy minél több legyen a garancia 1év már hát inkább röhej kategória, főleg ha van képe egy boltnak akár egy 90e Ft-os kamerára is annyit adni.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #29813 üzenetére
Persze az aksi rosszabb mint a kondi nem is ez, de ez az aksi gyengülés jó pár év múlva kezd el előjönni ha a gyártó kicsit is gondol ilyenre megfelelő akkut rakott a kamerába
De ő nem az aksi gyengülés miatt mantrázza az aksi ördögtől való dolgotMeg nem is írja oda hogy ez csak az ő véleménye, hanem mint tény
Tény hogy aki akkumulátorost vesz az olyan mintha égő gyufákat dobálna a kocsiba és szerencsére bízná hogy kigyullad eAmúgy ez is olyan dolog, lehet hogy a tünet az aksi merülése, mert akár az eszköz más alkatrésze okozza az aksi halálát
Mondjuk a töltő része a kamerának hibás, és vagy nem tölti vagy zárlatos és leszívja mikkor nincs feszültség alatt
És hiába lenne új aksi berakva azt is se perc alatt tönkremenne
De mivel nem könnyen cserélhető így ha az aksija miatt használhatatlan lesz el lesz könyvelve akku hibának, holott lehet az tünet.Persze elhallgatni se kell hogy ez is benne van a pakliba hogy idővel(évek múlva) előjöhet az aksi gyengülés, de ahogy írtad ez is sok tényezős mondjuk mennyit parkol tűző napon, így kell nézni egy ár érték arányt, hogy megéri e annyival többet fizetni egy kondis kameráért ha a kép minőség majd azonos
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #29810 üzenetére
Általában egy akku nem így megy tönkre
70Mai esetén mondja is gyújtás levétele után hogy leállítja a felvételt, na ha az nincs meg akkor vége van az aksinak és lépni kell
És ha gyújtás levétele után elkezdni mondani hogy akku gyenge az is jel, mert mondja
Ha jól rémlik az enyém ha szabadba volt és nagyon hideg volt ilyen -10 és alatta akkor fordult elő hogy lezárás közben mondta hogy az akku gyenge
Rettentő kicsi az esélye hogy nem volt előjel és pont azon az úton fog végérvényesen úgy meghalni az akku hogy ép nem tudja lezárniAmúgy egy kondenzátor is tönkrement(mint minden műszaki dolog), szerintem pont inkább az fog úgy meghalni hogy egyik pillanatról a másikra, mert ott tényleg nincs olyan hogy gyengül, vagy jele lenne
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Az ár egy egy dolog ezeknél a termékeknél leg fontosabb a kép minősége, és azért ha megnézzük egymás mellet hiába kerül majd 3x 4x annyiba nem lesz jobb képe, főleg éjszaka mintha nagyon elmaradna
Persze lehet hogy ez csak szoftveres gond és reszelnek rajta, de sajnos nagyon sokszor előfordul hogy szoftveresen már tojnak a dolgokra hiába került valami nagyon sokbaMeg most komolyan kulcs ehhez kulcs ahhoz, így úgy nem oldható kötések (van ám csípőfogó is), ha van olyan képzettsége a tolvajnak hogy a kocsit eltudja vinni akkor majd pont a kamara fogja elrettenteni.
Ha képminőséget nézzük akkor egy VIOFO hozza azt amit kell, kb fele áron meg ott van a A810
Persze ha egyéb tulajdonságok is kellenek mint wifis felhőbe mentés, vagy 4G mentés miatt, akkor rá kell szánni a plusz pénzt, már ha képminőségben is hozza. Mert hiába menti wifin ha képminőségben elmarad az elvártól.
Már megint az aksi
Egy konkrét példa kellene hogy a autós kamerában lévő akku kigyulladt, na jó legyen annyi hogy rettentően elkezdett füstölni
(Bár lehetne olyan is hogy ne egyedi eset mert bármiből lehet hibás darab, de mindegy)Ráálltál erre az aksi a ördög mantrára, és nem engeded el, riogatsz vele másokat, már bocs de minden hozzászólásodból ez süt ahol beveted
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
The Blackvue DR970X Box 2CH-Plus dashcam is the modern standard for dashcam design
[link]Ti láttok 3.5X jobb minőséget egy A810 képest, sőt sötétben nekem a A810 képe jobbnak tűnik
Kíváncsi lennék mondjuk egy fele annyiba kerülő Viofo képe hogy viszonyulna hozzá[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #29706 üzenetére
Csak sokan nem így kötik be, hanem vezetéket blankolnak és oda forrasztják, na ha azt meglátják akkor jogosan vonhatják meg a garanciát
Biztosíték táblába kötést ugye el lehet távolítani nyom nélkül, csak akkor van gond hogy ha lerobban a kocsi és ép nem olyannál aki képbe van és úgy viszik be a szervizbe hogy a biztosék táblába van kötve
Mert akkor ha olyan kedvük van beleköthetnek, és akkor lehet kezdeni a vitatkozástOBD csatlakozóba se dugdosnék semmit közvetlenül az autó elektronikájába, bármi zárlat van egyből azt üti meg, hát lehet orosz rulettet játszani csak nem éri meg míg van sokkal biztonságosabb módszer
Garanciás kocsinál mérlegelni kell
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz bacskait #29677 üzenetére
70mai A810 set
ÁK [link]Ha még ez is sok akkor
70mai A500S set
ÁK [link]Néz videókat melyik milyen minőségbe rögzít, és lehet dönteni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz hfrici #29663 üzenetére
Paku kapu youtube csatornánál most eset meg hogy Euronics-ból vett Samsung kártya kapásból hibás volt
Itt mondja, amúgy érdemes a végét is megnézni mikkor elfüstöl az elektromos zárBármi elromolhat
-
bul07
nagyúr
válasz hfrici #29660 üzenetére
Próbáld ki egy másik kártyával, de minimum formázd le
Ha haldoklik a kártya az befolyásolhatja a kamerát is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hfrici #29658 üzenetére
Másik memóriakártyával próbáltad esetleg?
-
bul07
nagyúr
válasz Villa7 #29656 üzenetére
Nekem a legelső ilyen formájú 70MAI D01 kamera van használatban 2018 szeptembere óta, most őszig az én kocsimba volt, majd most átkerült az öcsém dolgozós kocsijába(Az a baj ezekkel hogy fiókba tönkremehetnek így jobb ha használva van)
És az aksija még mindig lezárja a felvételtHa jól számolok öt és fél éve van szolgálatba nálunk
Tehát ha már akkor letudták úgy gyártani hogy bírja, akkor a később gyártott ugyan olyan formájú kamerákba is bírnia kellene (persze lehet bármelyik gyártónál költség csökkentés miatti változtatás akár negatív irányba is)
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #29642 üzenetére
Ezt én is benéztem majdnem de máshol, ott ugyan az a két kocsi parkol, csak egyik felvételen másik irányba mutat az orra az egyiknek, kellet vagy két perc mire rájöttem és már kezdetem is megírni a hozzászólást hogy hát az meg hogy
Megoldás hogy nem egy napon készül a két felvétel
Szerintem a mosottság simán lehet a tükröződésekből érkező szórt fényből is
Műszerfal is rettentően tükröződik és még a motorháztatőról is jön fény a DDPai felvételén, a másikon egyikről se(#29641) ggeleven
Műszerfal nagyon tükröződik, és még a motorháztetőről is jön tükröződő fény
Ezek rontanak a képminőségen még nappal is nem hogy éjszakai kevés fénybe[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ggeleven #29639 üzenetére
Hát én inkább tenném egy kategóriába főleg hogy a DDPai nagyon nem ott volt ahol a másik, sokkal több tükröződés van a felvételen, simán lehet hogy ezért látszik hogy mintha hátrányba lenne
Amúgy a sebesség jelzés direkt van kikapcsolva?
-
bul07
nagyúr
válasz ggeleven #29633 üzenetére
Megvettem ki is volt fizetve, de nem szállították ki.
Aztán azt hiszem 10nap elteltével rákérdeztem hogy mi a helyzet és közölték hogy nem tudják beszerezni.Most 19:14-kor jött az email hogy A fizetés visszatérítése [kép]
Ez így járt, de még reménykedek hátha küldenek valami kupont de nem fognak szerintem.
-
bul07
nagyúr
válasz ggeleven #29626 üzenetére
Szerintem teljesen vállalható minőségbe készül a felvétel, főleg ha azt nézzük hogy ennyi pénzért max egy belépő 70Mai 1S lehetett volna csak venni
Amúgy a miénkből(OFF)(DDPai X2S Pro)(/OFF) nem lesz semmi
Kaptam egy ilyen ajánlatot az alzától
70Mai feltudnak ajánlani 25% árengedmény és igy bizositani azt.Nem hiszem hogy élünk vele. Írok nekik valahogy beleszőve hogy egy kupont adhatnának inkább
-
bul07
nagyúr
válasz sequator #29622 üzenetére
Jó de az parkoló mód nem folyamatos rögzítés
Tesztelni kellet volna hogy hány feléledést bírt volna, mert ahogy írja 48készenlétet bír, na de ez a készenlét nem a rögzítés
240mAh akku volt benne, folyamatos rögzítést nem tudom meddig bírta volna ilyen pici akkuról..........
Alzás DDPai X2SP rendelésem még mindig nem változik
Mondjuk öcsém akinek lenne a kamera már nem is nagyon akarná
Lehet holnap megbolygatom a dolgokatSzerintetek el tudom én ezt adni itt az aprón?
Árában vagy egy doboz jégrém árát rátéve(1500Ft) hogy legyen kis hasznom a fáradságon.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #29617 üzenetére
Azt hiszem ki van kapcsolva, mert nagyon érzékeny volt(Mifelénk nagyon rosszak az utak)
Nagyon keveset megyek a kocsival így még nincs bekötve a kit hogy legyen parkoló mód és keljen a G, ha meg megyek akkor úgyis rögzít akkor meg megint feleslegesSzerintem ha aktívan használva van a parkoló mód akkor van értelme bekapcsolni G figyelést
Amúgy simán lehet hogy fordítva érti és a High nem legérzékenyebb beállítás hanem pont fordítva
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Arra való hogy ha elmegy a feszültség akkor lezárja az ép aktuális felvételt hogy meglegyen
Nem arra hogy arról üzemeljenAz nem gyári töltő amit kaptál, persze tölti is a benne lévő kis aksit de főleg arra van hogy a kamera működjön.
Nem is igen létezik olyan autóskamera ami sokáig bírná a saját akkumulátoráról
-
bul07
nagyúr
válasz mghltm #29606 üzenetére
Hú akkus már százszor porrá kellet volna égnie
Szólj már a kamerának hogy mivel akkus rég megkellet volna pusztuljon, és minimum a fél utcát tűzbe kellet volna borítania[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29599 üzenetére
Minden kamerának van saját apja azzal lehet letölteni, ha nem volt említve a dobozán vagy leírásában akkor lehet nem tud ilyet az a kamera
Ez a fícsör hogy ilyet tesz a felvételre a DDPai app sajátossága, bár lehet hogy van más gyártónak is megoldása mintha láttam volna másnál is
Amúgy megnéztem a alis linekt, sokat ne várj ettől a kamrától , nem megbántásból de lehet inkább pénzkidobás volt ez a kamra
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29590 üzenetére
DDPai Z40
Előre 2592X1944
Hátra 1920X1080
1perces felvétel
Én mintha nem is láttam volna olyan opciót hogy be tudnám állítani hogy 3percet vegyen fel
Első kamera 146 800 640 bájt
Hátsó kamera 62 914 560 bájt
.mp4 rögzítNézd meg miben rögzít a tiéd lehet sima avi
Viszont appból wifin letöltve egybe szerkeszti a felvételeket és bármely ponttól kezdve 3percet le lehet tölteni, nem kell utólag összefűzni ha véletlen a történés folyamata pont perc határnál történne
És lehet csili vili dolgokat is rárakni a felvételre, ahogy itt látható(de elméletileg ennél több is kirakhat valahogy)De érdekes hogy 12GB szabad hely van most is a kártyán és elkezdte felülírni a régieket
Megnéztem most
128GB-os kártya
Előre 553fájl van ezek 1percesek 72.1GB, nem mind egy perc de szerintem tisztán megvan 545perc
Hátra 553fájl 32GB
545perc, 9óra 5perc körül van amit tud egy 128GB-os memóriakártyáraÉs ennél kameránál fontos a jobb memória kártya, mert egy rosszabb sebességű memóriakártya esetén van hogy másodpercek hiányoznak a felvételből, és ezt legegyszerűbben úgy lehet kiszűrni ha nem egyforma méretűek a felvételek
Memóriakártya
Én még jó áron tudtam venni 128GB-ost 3300Ft-ért [link](szeptemberbe) sajnos már nem kapható, és azóta feljebb csúsztak kicsit az árak
(ha innen akarnál rendelni lehet ez még működik[link] , fiókonként csak egyszer megy)Haggal nekem is van bajom nagyon érzékeny olyan zörgéseket is felvesz amit én meg se halok
Na meg ha hangosabb a zene akkor rezgés is produkál a kamera, csak akkor a felvétele is rezeg, lehet ez a felfogatójának a hibája majd megnézem nem e lötyög a helyén[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #29586 üzenetére
Hát én ahhoz viszonyítok mindent hogy 17.490 Ft-ért vettem a Z40-est
Ennyiért mit kaptam volna talán egy 70Mai olcsóbb cuccát, ami még csak egy kamrás és nincs GPS-se
Persze a teli árát egy A500S viszonyítva szerintem se érné meg
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #29568 üzenetére
Behoztam a memóriakártyát a kocsiból
De sajnos nincs sötétben hátsó kamerás felvételem, vagyis van de esős szottyos időben, néha használt hátsó ablaktörlővel, autók mozgásán kívül nem sok látszikDe van egy hátsó délután készült felvételem, majd 80-es tempónál, elég rossz úton
[link]
(hangot kénytelen voltam leszedni mert beszélgettünk)Ez nappali összefűzött videó előrefelé néző kamerával
[link]
(hangot kénytelen voltam leszedni mert beszélgettünk)Ez még két összefőzött videó.
DDPai Z40 Biharszentjános(Sântion) - Nagyvárad reptérig(Oradea aeroport) 2024.03.08.
És visszafelé
DDPai Z40 Nagyvárad reptér(Oradea aeroport) - Biharszentjános (Sântion) 2024.03.08. (hangot kénytelen voltam leszedni mert beszélgettünk)Format Factory 5.17 végeztem a összefűzéseket és a hang levételét, nem sokat szoktam használni így simán lehet hogy romlott a minőség a végére
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #29570 üzenetére
Hát tudod van akinek csak az almás a telefon telefon a többit az még telefonnak nevezni is fáj
Mint egy haverom neki csak almás meg csak bmw mert milyen már ha nem almás telefon van a kezében és nem bmw-ből szál ki, persze előfizetésében alig van mobilnet mert arra már nem futja
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz mghltm #29549 üzenetére
Hátsó kamera nem volt bedugva?
Mert ahogy nézem mindkét videó a Front kameraSámsoni út még mindig így fel van túrva, hát jó munkához sok idő kell a rosszhoz meg még több
A miénkből lehet nem lesz semmi
Így áll nálam:
Termékek bebiztosítása folyamatban
Kérjük, várj. Amint több információnk lesz a termék elérhetőségéről és a szállítási határidőről, küldünk egy e-mailt. A megrendelés ki van fizetve.Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)
Öcsém kocsijába menne, amibe most egy 1S teljesít szolgálatot
1S-től csak jobb a képe[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #29524 üzenetére
Hátul fólia van a kocsimon, biztos hogy a rendszám nem látszik, de még nem néztem
Holnap majd kimegyek és megpróbálok lementeni sötétbe készült felvételt, de lehet hogy csak olyan lesz mikkor eset közben az eső, és a hátsó üveget csak ritkán szoktam törölni (Touran kocsi)Ebben a hozzászólásba van felvétel
02.16-ról reggel 6:37 kor tehát már erősen pirkadó időpontba készülDe amúgy akkor se látszik a rendszám ha 70-80-al a szegedbe megy(1-2métere)?
(#29525) gban
Ne tartsd magadba
Jöhet a link is a termékhez
És minden fajta felvétel, nyers valami tárhelyre felrakva és youtube-ra felrakottak is
Meg tapasztalatok az alkalmazásával, és mi volt hozzá a dobozbaHa 1200Ft-os kamera nem homályos képet csinál akkor már hozza az elvártat
Most komolyan még ez a 1200Ft-os kamera is jobb mint a semmi
(Na meg mi már ma 1200Ft, lassan két gombóc fagyit nem lehet ennyiért kapni)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Akkor fizessem ki?
Megéri ez?És ha tényleg a Pro akkor melyik a jobb X2SPro vagy Z40?
Sajnos nem találtam videót ahol e két kamera van összehasonlítvaItt nézve a spec-et felbontásba jobb a Z40
[link]
[link]Hát nem tudom én arra hajlok hogy nekem marad a Z40
Jó tanács alzához
Ha van valami jó dolog nem tudtok dönteni
Nem tökölni megrendelni és kártyás fizetésnél más kártyát kell kiválasztani majd rányomni ekkor átdob a fizetős oldalra azt bezárva a rendelés megtörténik de nem lesz kifizetve.
És a fizetésre van nagyon sok nap lehetőség
Tehát gyorsba leadtam a rendelést mikkor még volt készleten és így áll azóta is [kép].
Most meg utána olvasok hogy kell vagy nem. És egy gombnyomás a törlés és pénzem se áll benne.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Igen rosszul értelmeztem emlékeztem rá valamelyik éjszaka néztem a videót és olvastam az automatikus fordítást és azt értettem félre
Igen hogy gyújtás ráadás után sok idő mire elindul a felvétel
Tesztje szerint ~24secAzért ez nagyon sok, ennyi idő alatt kétszer ronccsá tudják törni a kocsit
(Ülsz a kocsiban várakozol majd jön a hívás hogy lehet menni, gyújtás ráad indít indul, ez az indulás nincs 10sec, a többi időben akár száz métereket is meg lehet tenni)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha jól rémlik neked Viofo kétkamerás kamerád van
Nézted már hogy mennyit késik a hátsó kamera?Mert azt olvastam hogy Viofo típusonként eltérő késés van, van olyan típus aminél 25-30sec is késik a videó indulás, másnál meg 10-15sec
(Az azért nem kevés)(#29509) Qtya123
Na akkor én nem fogom frissíteni, nekem tetszik az Kínai angol
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #29488 üzenetére
Na meg ha garanciális a kocsi akkor felveti a kérdést hogy elektromos rendszerbe belenyúlás elektromos hiba garanciáztatásnál nem e kizáró ok
Főleg hogy egyre több elektronika van a kocsikbaIlyen esetben elsőnek mindig a forgalmazót keresném meg, és írásban hogy nyoma legyen, mert ugye a szó elszáll
És csak utána vágnák forrasztanék az autó saját vezetékéreMíg egy biztosíték táblába bekötést bármikkor nyom nélkül el lehet tüntetni
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #29482 üzenetére
Sőt ha van segítsége akkor beül a sofőr ülésbe és a segéd rakja olyan helyre ahol nem is látja a sofőr ülésből és a felvételbe se lóg bele semmi
-
bul07
nagyúr
válasz st6969 #29473 üzenetére
Samsung Pro Endurance
SanDisk microSDXC High EnduranceTöbben használnak innen ilyet is
SAMSUNG PRO PLUS
De ez nem kimondottan kamerákhoz valóDe jól nézd meg az árakat mert sokszor pár ezer forint van az egyel nagyobb mérethez, és ugye akkor az dupla kapacitás. Egy nagyobb felbontású kamerához vagy két kamerás rendszerhez már nagyon ajánlott a 128GB
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz MadKet #29467 üzenetére
Adott kocsi FB csoportjában kérj képet, hátha van akinek kocsijába van még kamera is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Pancsermeste #29454 üzenetére
Fenne tudja melyik a jó beállítás
Most keresnék másik oldalas felvételt mert ha jól emlékszek olyan is volt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egy kis DDPai Z40 felvétel egy eseményről, még jó hogy nem voltam benne
Fú rettentő macera ha Romániába törik a kocsi, elméletileg ki se engednek törött autóval ha nincs papír a dologrólNem eredeti fájl mert sehogy nem jöttem rá hogy lehetne a youtube szerkesztőjébe a hangot kikapcsolni, amit beszélgettünk nem akartam nyilvánossá tenni
Így feltöltve Format Factory-vel konvertált verzió lett (hangsávot levágtam)Vodeók
DDPai Z40 front
DDPai Z40 RearÉs ahogy bogarásztam a DDPai applikációját valahogy sikerült ilyen felvétel is leszedni az eseményről
De hogy hogy csináltam
DDPai Z40 front adatokkal
(persze ez is konvertálva van, hang levágva)
Nem tudom hogy szedtem le így, és a felbontása is más mint a rendes verziónak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29425 üzenetére
Szerintem nem sok értelme van az ilyen utólagos kameráknak, max csak akkor hogy a központi egérmozira(kijelzőre) van kötve
Amúgy aki nem tud tolatni az kamera ellenére is neki fog tolatni bárminek, ismerek ilyet, gyári kamera radar minden a kocsiba de azért neki tolat oszlopnak másik kocsinak.......
Amikkor szinte minden kocsiban van kamera és megtörténik a gond
Videó
[link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29399 üzenetére
Azon a képen[link] nem látszik pontosan akkor ezek szerint fixre van kötve a vezetéke
Szétszedés nélkül akkor
Marad a ráforrasztás kívül, megkapargatni karcolni hogy könnyen ráforradjon és ráforrasztani vezetéket, bár ez azzal jár hogy utána már nem lehet bedugni rendes szivargyújtó ajzatbaVagy valakitől akinek tönkrement a kamrája megveszed a kábelét ami jó hozzá(vagy ali), úgy látom micro usb csatlakozós az az elterjedt, és egy másik szivargyújtó USB tápot bekötve a vett vezetékkel
Nem írtad hogy pontosan mire kel a kocsiba lévő gyári szivargyújtó csatlakozó
De ha mondjuk telefon töltésre akkor lehet ilyet is venni pl [link] (persze rá kell keresni melyik eladótól)Biztos van ilyenből olyan is ami tudja a USB csatakozón keresztül a gyors töltést
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #29397 üzenetére
És igen , sajna már szerkeszteni se tudom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest