- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Kelvin #20299 üzenetére
Hogy minek cserélném? Most részletezzem? ($\€\HUF) Mellesleg meg a kíváncsiság, az nálam a fő mozgatóerő Főleg, mert úgy tűnik, alig valamivel lassabb eléggé eltérő felépítéssel, ez kifejezetten érdekes, jól megvizsgálgatnám
A CFes témához: ha 2.0ás x4 lenne, nem is sírnék..de így azért visszafogja.
Ha sikerülne egy jóárasított X38at lőni vagy bejönne végre a P45, akkor biztosan kipróbálnám mit szalad a 3850/256CF. Persze illene hozzá egy SVPA 24" Wide is, de ahhoz el kéne adnom az egész gépemet Mocskos vadkapitalizmus, pfujj
_JumperONos két kicsi kapcsolót nem javaslom birizgálni, biztosan nem +fesz.
Elég sok kártyán van ilyesmi gyárilag, de passz, hogy mit lehet beállítani vele.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz Speed® #20298 üzenetére
Pedig a szíved ide húz tudom én
De egy 8800gt-minek cserélsz 9600gt-re,főleg ha még ráadásul eszeveszetten megy?
Kíváncsiság?Amúgy nem sok különbség van 2×16 v ×16 és ×4 között cf-ben...(legalábbis nem annyi,h lapot cseréljen az ember miatta)Egy érdekes dolog,valamelyik nap kiszedtem a kártyám mert szigeteltem a gépet és egy furcsaságra lettem figyelmes.Ha bennt van a kari akkor a bal innenső felső sarkán van egy 'dzsámper' on off felirattal két kicsi kapcsoló.Eddig még nem láttam ref kártyákon.Lehet ez ad egy kis plusz feszt a pc kariknak?Kíváncsi vagyok...
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bundás22 #20297 üzenetére
Jujujujúúúj, maradtál volna inkább csendben, őstag flamekirály
1/2 ON: 2900Pro/512bit után most újítottam be egy 8800GTt, kíváncsiság
Hát hogy is mondjam..khmm. Eszeveszettül megy. Erre nem számítottam.
Beugrik a helyére nemsokára egy 9600GT, ha picivel lassabb csak,
kihagyom a 3850CFet..pedig kíváncsi vagyok. De 2xPCIeX16 lap híján[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
válasz Kelvin #20295 üzenetére
jah párszor már én is láttam h hülyeséget beszél
4000 felletti hsz és 3/4 éve reggelt
olyan lesz mint a gorneck, jómunkásember akar lenni
tényleg el van vele árasztva ez a topic, kicsit tartalmasabban és kevésbé fecsegős stílusban is lehetne tolni, magyarul: normálisanEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Kelvin
őstag
válasz katt777 #20292 üzenetére
Mi a nyavajáért nem tudsz egy hsz-ben reagálni!Rápillantok a fórumra és veled van tele az egész oldal.Van,h 4-5 ször egymás után a te hsz-dal.És már annyira elaprózod a részleteket ilyen grafikon olyan ventiszabályzás....ebben ez nem működik abban az nem...És már sokszor észrevettem,h annyi olyan dolgot írsz le (szentírásként) amit pár hozzászólás után már te is másképp látsz.Nagyon sok ilyen ember miatt már kezdi hitelét veszteni egy-egy topik (nem feltétlen rólad van szó) már sokszor megjárták kezdők,h ilyen mondvacsinált 'profik' ra hallgattak és csodálkoznak ha mégse úgy van...példának okáért a flopys dos-os bios frissítés.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #20287 üzenetére
Én 8.2-t használok, az nem sokkal lassabb a 7.12-esnél, SB drivert viszont az original alaplapit, mert az a leggyorsabb (gyorsabb a 7.12-esnél és a 8.2-esnél is). A 8.3 nálam halál, azzal 2450 pontról 1750 körülire esik a CPU score-om. Szóval lehet kombinálni.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz HERR Z #20289 üzenetére
Sehonnan, csak ne írd azt, hogy frankó, mert csak korlátozott körülmények között az. Régebben írtam, hogy nem megy 2-vel, mert én kipróbáltam. Még a profilokat sem lehet használni, mert ha auto-ra teszem a 2 külön karihoz létrehozott beállításokat, akkor is csak a kiválasztott VGA profiljait látja, a másikéi hibával elszállnak, azaz nincsenek, nem működnek.
ATT viszi a 2-t, de csak az 1.-t monitorozza (CCC-vel v. RT-rel látni a beállítások alkalmazását és a hűtési eredményt), tuningolni meg csak a driver határértékei között engedi, szal, tényleg csak venti-szab.-ra érdemes használni. CF-höz csak ez van, ha nincs moddolt bios. Így az alapból 40%-os ventiket lejjebb tudom vinni 30-35%-ra, és a jó hűtés is megmarad.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Kipróbáltam a honlapjukon az experience-t, végignyomtam, unlockoltam a cuccokat, aztán kiírta, hogy nem vagyok neki ellenfél. Na, arra pl. kíváncsi lennék, hogy a játék DVD-je (illetve annak darabjai) mennyire osztaná(k) ezt az álláspontot az első szándékolt szívatás után. Ez a következő dolog, amit rühellek a játékokban (manapság pedig elég elterjedt). Elég sok pénzért megvásárolt szemét pihen már a padláson, pedig ált. már csak leárazva veszem meg a játékokat. Csinálnak egy jó demót (ezek még azt se), aztán a program többi része szemét, mert miért csinálnák meg, ha már úgyis megvetted.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dubmaster #20281 üzenetére
Vagy a kisker csak hivatkozik a nagykerre, nem ez lenne az első eset.
Mondom: Vásárlók könyve, FVF, de az elsőt ki is hagyhatod. FVF majd megszorongatja a töküket. A kiskerét is, amiért nem cserélt, miután már látta a hibát, mert kutya kötelessége lenne, aztán lerendezi majd a nagykerrel, ami téged még annyira se kell, hogy érdekeljen, mint őket a te problémád. Melyik kisker egyébként?[ Szerkesztve ]
-
Dubmaster
aktív tag
válasz katt777 #20279 üzenetére
Megkértem a kedves emberkét és megígérte, hogy játékkal is ki fogja próbálni ( egyébként a kisker, ahonnan a kari származik, szintén reprodukálta a hibát)
Attól tartok, hogy mivel harmadszor van náluk, csak azért sem fogják már azt mondani, hogy "ja, ez tényleg rossz"!
Köszi egyébként!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
HERR Z
veterán
na att-t már meg se nézem, új riva tök faszául nyomja a ventitémát, szal tőccsétek le
-
Dubmaster
aktív tag
plz. segítsetek! Szokásos vásárló-vevő vita!
A VGA-m 5-10 perc játék után fehér csíkocskákkal, lila, zöld körökkel rakja tele a képernyőt.
A nagyker kizárólag 3DMARK-kal hajlandó tesztelni, amivel nem tudják reprodukálni a hibát.
Én 3 különböző konfigban próbáltam ki, mindegyikben ua.a hiba jött!
Mi a f@szt mondjak a kedves szervízes emberkének?
[ Szerkesztve ]
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
katt777
félisten
Én páncélt is láttam a lepel alatt, de a karján biztosan, igaz, a videó meg a képek is hányás minőségűek.
A játékban én én vagyok, nem valaki más, akit valaki más irányít, aki én vagyok. Ezért rühellem a külső nézetes játékokat (akár autós, akár lövöldözős-mászkálós), amelyek közül roppant kevés élvezhető, azaz normálisan irányítható. Heretic 2 és TR (bár annak is vannak hülyeségei), ami ilyen szempontból még elfogadható. Én legalábbis megszoktam, hogy belülről irányítom magam (vagy a kocsimat). Sosem volt hányingerem ettől, bár hajószimulátort még nem próbáltam. Azért nem veszem meg az AC_t, hogy kiderüljön, mennyire elcseszett az irányítása, mint a legtöbb ilyen játéknak (persze, aki ezt szokta meg valami béna konzolon felnőve , annak lehet, hogy nem), de lehet, hogy keresek valami demót, és kipróbálom. Ja, hogy nincs neki. Biztosan véletlenül...
Több személyesnek egyébként ott van pár kalandjáték, pl. KotOR, na, az nagyon bejött nekem, pedig addig az összes ilyent utáltam.[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz katt777 #20271 üzenetére
Éppen azért jó, mert látom a manust akit irányítok, ergo kevésbé lesz hányingerem.
Számomra a szex az a kétszemélyes, a mászkálós játékok 1 személyesek, az autóversenyek pedig multiszemélyesek.
Egyébként az AC a HD3850-en 1x-es AA-val minden maxon 1280x1024-ben 30-40 FPS között fut.Btw felvettelek skype-on. Majd lenne ott egy-két kérdésem.
#20273: lepel van rajta, meg egyébként is a crysisban pedig a manus átugorja a házat.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
-
-
katt777
félisten
válasz rumkola #20260 üzenetére
1000x nem lehet jobb, mert akkor csak 0,07°C lenne a kari hőmérséklete.
Amúgy tovább néztem a bios-szerkesztőket, és kiderült, hogy a feloldott határértékes bios-okat elcseszik, mert nem tudják lekezelni a hexamódosított állományokat (pl. eltűnik egyik v. mind2 emelt határérték). Mivel pedig ezekben nem emelt a hűtés-beállítás, marad az ATT, ha 885 fölé akarjuk húzni a karikat (csak hűtés, tuning CCC-ből), és az alap 2D-t is meg akarjuk tartani.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Kelvin
őstag
Olcsó ac s1 +12-es venti.
Drágább és jobb tr hr-03 és zalman vf 1000 led.(bár ha azt vesszük,h használtan már 6-7 eterért mindkettőt be lehet szerezni,jobban megéri az utobbi kettő)[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Srácok mondjatok már olyan hűtőt. légyszi, ami csendes, hatékony és lehet is kapni 3870-esre.
Köszi: S.
-
Kelvin
őstag
válasz Mike 32 #20255 üzenetére
Kicsit olyan mindha x2-es lenne (mintha két magon lenne borda) de lehet ám,h nem
STALKER-el én is megjártam,olyan verziót szedtem le amit nem kell telepíteni csak kicsomagolni(dopeman)és mindig kifagy......."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Mike 32
aktív tag
Erröl tud valaki valamit ?
Mármint hütésileg jó ?
3870Kerti butorok eladók, 3D munkáin https://www.deviantart.com/mikewhite71
-
TTomax
félisten
válasz rumkola #20253 üzenetére
ezt nagyon igy latom en is... biztos van ATIeknal valami Nvidia fan a driver irogatok kozott...mert december ota csak visszafele haladnak
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #20251 üzenetére
Es fel lehet...majdnem dupla annyi FPS a 7.12Crysis hotfix driverral...hogyan lehet ez?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Azer arra kivancsi vagyok,hogy a Sapphire HD3850 tudnak-e Crysist jatszani a 8.3-as driverral,mert en nem.Fekete haromszogek mindenfele.A legjobb stabil es gyors driver eddig a 7.12es volt nelkem...
Lehet STALKER-ban is fel fogom tudni kapcsolni a dinamikus fenyeket...kivancsi vagyok[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
STALKER-ben a dinamikus fenyeket miert nem lehet bekapcsolni?Vagyis be lehet,de 150-200FPS-rol 25-40FPS a "jutalma",ez igy megfogja a HD3850-eket?Vagy csak a STALKER sajatossaga?Egyebkent nem zavar,mert 1024X768ban mindent fel lehet kapcsolni es hasit.
-
katt777
félisten
válasz Kelvin #20246 üzenetére
Hát arra, hogy nem nem volt szinte semmi különbség alap és emelt órajeles beállításokon 3D06-ban (ott van, hogy 1-3% mindössze). Amiatt aggódtam, hogy hová lett, holott, ha megnéztem volna a saját tesztemet, láthattam volna, hogy nem tűnt az sehova, mert alacsony beállításokon nem is volt, csak HQ-n jön ki, ahol már nincs CPU-limit. Beszéljen helyettem a 2 grafikon, azok legalább nem álmosak.
Ja, értem, mire gondolsz. Rossz értékeket néztem ki még a táblázatból is. Javítva:
1280x1024 def: 12507 (776/1126) vs. 12633 (860/1200) - ez a jó, az alig +126 pont
1680x1050 HQ: 9376 (776/1126) vs. 1008 (860/1200) - ez jó is volt[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Kelvin #20244 üzenetére
10179 vs 10628 nem kis különbség, még ha a procim kevés is default beállításokon.
Itt kb 5% volt a 3D pontok közti különbség, míg HQ beállításokon megvolt a 10% 3D-ben:
9376 vs. 10008De itt van a teljesítménynövekedés a CPU-limit csökkentésével a tesztoldalamról:
Ne vazz, most frankón igazoltam magam. Ránézhettem volna előbb is. MIlyen szépen is látszik, hogy default-on nincs különbség a proci miatt.
Korán keltem, és későre jár, inkább lepihenek...[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz katt777 #20243 üzenetére
Pedig van különbség jócskán...már régebben linkeltemA neten is elég sok oc és vanilla teszt van.De szerintem amíg nem valami nagyobb proci dübörög a kicsikék alatt ne is várj csodát.
(még régebben linkeltél kétkaris eredményt ha jól emlékszem és hát a 12pont elég kevés egy 70-esnek még jó de kettőnek nem ,szerintem ha valami bivaj proci van alattuk akkor érdemes tuningolgatni és már a különbség is látszik)[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Ha valaki tesztelt az új ATT-vel, légyszí, írja már meg. Én ugyanis nem sok különbséget látok a 776/1126-os, valamint a 860/1200-as órajeleken futtatott 3D06 tesztekben, pedig a grafikonok szerint szépen megy az emelt órajelen mind a VRAM, mind a GPU.
-
leviske
veterán
Van valami hír a frissített RV670-esről?
-
katt777
félisten
Segítség nem Sapphire kari bitrokosoknak is hűtésszabályozáshoz:
Radeon Bios Editor nem érzékeli pontosan a hűtés-beállításokat, de azért:
________________________Treshold/Stepness
010.071 (777/1126 - 1,327V): 73/48 (GPU-unlock-os változata, gyenge/halk hűtés)
010.071 (860/1200 - 1,327V): 45/1 (ebben vihetjük az órajeleket az égbe)
010.077 (776/1126 - 1,300V): 48/48 (ez a jó hűtésű bios)A Computerbase 0.95-ös bios editort javaslom, az nem üzen hibát:
________________________Treshold/Stepness
010.071 (777/1126 - 1,327V): 73/52 (GPU-unlock-os változata, gyenge/halk hűtés)
010.071 (860/1200 - 1,327V): 40/52 (ebben vihetjük az órajeleket az égbe)
010.077 (776/1126 - 1,300V): 40/52 (ez a jó hűtésű bios)Mondjuk úgy rémlik, mintha anno a 860/1200-asnak nem lett volna olyan jó a hűtése, mint a 077-esnek.
Az a 2.7-es ATI bios editor semmire sem jó.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Teszteltem ATT-t!
Eredmény:
Nemcsak a RAM nem megy 1126 alá, a GPU sem 885 fölé, azaz nem képes überelni a driverben gyárilag beállítottakat.
VISZONT:
Most már, hogy akár CF-ben is jól vezérelhető hűtésünk van, feltehetünk egy "határtalanított" biost, és szólhat a tuning! Vagy ebben is (pl. Sap HD3870 860/1200, ha jól emléxem 1200/1600 a határérték) állítjuk a hűtést, ha már tényleg lehet az új editorral (addig még nem jutottam), úgy frissítünk, a lehetőségek egyre bővülnek.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz TTomax #20229 üzenetére
Win telepítőből fel lehet tenni 2. nyelvet, bár lehet, hogy az angolban csak az angolt?
Világító neonsárga filc (kihúzó), esetleg matrica (ha ékezet nélkülit teszel rá, akkor is sejtheted, hogy nem az a,o,u,ö,ü és í van ott jobbra a bill.-en .
Vagy tényleg megjegyzed, ha már megvan a HU kiosztás.
Vagy marad az angol bill, meg az ékezet nélkül félreérthető szavak.
Szar hely lehet ez a Machester...Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
TTomax
félisten
Rakj mar fel egy [GPUZ-t] es lojj mar par kepet legyszives mert nekem az eleg gyanus.
-
TTomax
félisten
válasz katt777 #20189 üzenetére
Hat kepzeld el felraktam a HunMui packot amitol nem lett meg a magyar 101billes kiosztas.Radasul Manchesterben nem doboljak a magyar karakteres billeket a boltokban,a filctollal valo rairast meg kulon javaslom teszteld le TE egy fekete irodai Dell klavin
-
WesTM
őstag
Na mostmár kezdek kicsit furán nézni.
Pár kommentel ezelőtt elfogott a kiváncsiság meddig menneka ramok.
A cccben 1117 ig lehet huzni,ráállítottam arra a csúszkát,és vigyorogva viszi a kártya 20 perce,miközbe cod4ezek. Soha az életbe nem gondoltam hogy egy 3850 ben ekkora tuningpotenciál lesz,és ezt stabilan tudja. -
illusiON
őstag
hát, én próbából rányomtam auto-tunera gondoltam megnézem mit csinál a catalyst vele, erre felhuzta 770/1114 ig asszem szép lassan a kártyát (ott a csúszkán a határ..) na és gameltem kicsit úgy, de nem vettem észre ilyesmit, talán a proci nem is hajtja annyira hogy legyen valami hatása, fps sem növekedett .. majd ha lesz alá cerka akkor elkisérletezgetek vele .. thx
( : no woman no cry : )
-
Kelvin
őstag
-
katt777
félisten
válasz rumkola #20219 üzenetére
Tárolni lehet, hogy nem a legjobb, viszont bármikor formázhatok egy lemezt, és bármilyen floppy-s (igaz, DOS-os is) frissítés 1000x megbízhatóbb bármilyen windowsnál (kivéve a nem telepített windowst).
XP alatt nem mozognak nekem mostanában a PH-s smiley-k.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
WesTM
őstag
válasz illusiON #20221 üzenetére
A szemetelés olyan,hogy egy idő után,vagy azonnal olyan lesz a kép,mintha a tv-n gynege a jel(most perpill ez jutott eszembe ). Nem tudom hogy neked bírni fogja e,mert nekem is ma jött meg a kártya,és így nem tudom mi számít jó eredményeknek.Ahogy látom az enyém nem is olyan rossz .
-
illusiON
őstag
válasz athomi #20213 üzenetére
nem vagyok annyira otthon ilyen tuningolós dolgokban, mit jelent ez a szemetelés dolog? ha 669/829 ről felhuzom 775/1025re a kártyát ATi overdrive-val (meg ventit is hozzá belövöm) akkor nem fogja tudni folyamatosan ezt a teljesitményt adni? vagy hogyisvanez?
(persze csak megfelelő procival gondolkodok így, jelenleg ez elmélet.. )[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
WesTM
őstag
válasz athomi #20213 üzenetére
Hát délután pár játékkal (Assassins creed,cod2,cod4,rfactor,crysis) játszottam,kb.5-6órát,és semmilyen problémával nem találkoztam.Lenne még a gpuba,és a memoriába is több,mert a gpu-t néztem 790en is,a memoriát 1050mhzen,de szerintem így viszont atomstabil lesz,bár lehet hogy 790en is az lenne,de ezen a pár mhz-n nem múlik semmi.Nagyon meg vagyok elégedve a kártyával,szerintem így minden mai játékhoz elég.
-
katt777
félisten
válasz rumkola #20214 üzenetére
Régebbi (<010.073) bios-szal szállított HD3870 VGA-kon nem force-ol a WinFlash, hiába írod be a kapcsolókat. Nekem legalábbis nem tette, én azért Flash-eltem.
Mondjuk azt végképp nem értem, miért sajnál valaki 1200 pénzt egy floppy meghajtóra, amikor vészhelyzetben is jobbára csak az segíthet.Más: ATT beállítást mindjárt javítom, mert elfelejtettem megadni neki azt az apróságot, hogy induláskor töltse be a 2D profilt. Meg is van.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dubmaster #20209 üzenetére
Fent van többféle bios editor, illetve a linkek winflash és ATI flash progikhoz!
És ami a legújabb (most tettem fel éppen):
Működő ATT beállítások HD3870-es karikhoz! CF is működik!!!
Minden happy!!! Újra műxik az én régi kis kedvencem, gond nélkül!
Monitor összegző grafikonokat ad, szal RT-t felteszem megnézni a karikat külön-külön.
RAM seb.et nem lehet 1126 alá vinni, fesz-t állítani (VGA korlát), ahhoz kell a bios szerkesztés, ha valakinek arra van gusztusa, de fölösleges, azt olvastam, bizonytalanná teheti a karit -fűteni meg az nem fűt.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Dubmaster
aktív tag
KATT777!
A radeon bios editor alkalmas a vga bios frissítésére? Ha igen, fent van az oldaladon?
Köszi a választ!
-
WesTM
őstag
Szerintem a processzorod fogja vissza az eredményt.
-
Kelvin
őstag
válasz hartman #20204 üzenetére
Hát ha építő jellegű kritikát szeretnél akkor (ami neked címezve) 1-a procid édes kevés cd-én lévő 7.11-es catalysttal 9100-9200 pont ne is várj sokkal többet.
(ami atiéknak szól)a 8.3 szar lett a két ill x2 kártyáknak (a 8.2-est használd)
Ehez a két kártyához min egy 3.6g c2d kell(főleg,h neked a nagy felbontás is kilőve)[ Szerkesztve ]
-
hartman
csendes tag
Sziasztok!
Még 2006 őszén vettem egy ASUS A8R32-MVP DELUXE alaplapot (Socket 939 -es) és
egy AMD X2 4600-as procit. Most, hogy a 3870-esek ilyen jó árban vannak szereztem
2 db Sapphire 3870 kártyát (512MB DDR4). A két kártya az alaplapba be, két összekötő a helyére, monitor kábel a kék slottos kártya felső csatlakozójába, Catalyst 8.3 föl.
A catalystban megjelent a crossfire üzemmód engedélyezése, eddig minden jónak látszott.De csak annak látszott.
3DMark06 alapbeállítások (1280*1024)kemény 7100-7200 pont. A kártya telepítő cd-én lévő 7.11-es catalysttal 9100-9200 pont.
A 3DMark06 szerint: Linked Display Adapters true
Ha a Catalystban letilltom a crossfire-t esik kb 1000 pontott az érték.A kártyák a kis hűtőjűek, 4x512mb DDR400-as memóriát használok, XP Home SP2-vel.
A monitorom egy 3 éves 17"-os LG Flatron ez T710PH, 1280*1024 75hz max, értékekkel.Valami építő jellegű kritikát, javaslatot szívesen vennék.
-
WesTM
őstag
Na eljutottam oda ahol egy kicsit visszavéve atomstabil a kari:775/1025 (sapphire 3850)
Szerintem ez egy jo kis érték,75%os venti fordulat mellett olyan 65fokos 1 ora játék után.
Soha ne legyen rosszabbul tuningolható stabil kártyám. -
katt777
félisten
Na, feltettem a tesztoldalamra a sok friss cucc linkjét egy kupacba a Letöltésekhez, ha valaki nem akar sokat keresgélni neten, vagy vissza a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Black Myth: Wukong
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Videokártya
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- ASUS TUF RTX 4070 Ti Gaming 12GB
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit