Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
TTomax #20161 üzenetére
Hát, bonyolult is feltenni magyar XP-t/karakterkészletet a rendszerre, aztán nem magyar bill.-t használni.
Anno évekig mindenki így nyűtte még DOS alatt, amikor nem is volt HU bill., pár óra alatt beidegződik az emberbe. Mások meg ráírták filccel arra a pár gombra, mi micsoda; komoly egy beruházás volt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Bundás22 #20148 üzenetére
3870,3850
Az a 9%-bőven van 20%-is,de te annyira elvakult ember vagy hogy erre is azt mondod majd hogy nem több annál,sőt lehet hogy szerinted még gyorsabb is nála.
Ébredjél már fel vagy tudd elviselni hogy nem olyan gyors mint a 3870 ha tetsztik ha nem,minek bizonygatod itt hogy szerinted majdnen olyan gyors.
Az ára sem erra utal alacsonyabb kategória,mit vársz tőle. -
Mike 32
aktív tag
Az NV kezdi túlzásba vinni
Érkezőben a 2 GB-os grafikus kártyák
Na persze ez is G92 es mint a 88asde azért eladják 9800gtx-nek
-
WesTM
őstag
Hello!
Ma csatlakoztam a klubba egy sapphire hd 3850256os verzióval.
Azt szeretném kérdezni,hogy az természetes hogy 775/961es orajeleken már 3ora játék telt el,és még mindig stabil a kártya???
Kicsit meg vagyok lepődve -
bishopx2
tag
Valaki segithetne egyszerűen nem tudom megnézni a vga hőmérsékletét
akkármit csinálok az atitoolba is néztem de ott nem találtam olyan opciót
az everest nem látja, a beépitet ccc-be pedig csak a gpu van amm az 60 fokos
az jó? de a vram hőmérsékletet hol tudom megnézni ? -
Bali27
addikt
Már csak egy 8.3 javítás kell és minden rendbe,.,
-
rumkola
nagyúr
válasz
Bali27 #20173 üzenetére
Version 2.08:
Minor bugfixes:
* RivaTuner no longer crashes when RivaTuner module activation launcher item is scheduled to run at Windows startup.
* Fixed association between low-level refresh overrider rules and target display adapter, broken due to low-level profiles association related changes in the previous version.
* Minor UI and localization fixes.What's new:
* Updated databases for Detonator and ForceWare drivers. Added database for ForceWare 169.44.
* Added Catalyst 8.3 drivers detection.
* Updated Catalyst 8.3 certified SoftR9x00 patch script (for Windows 2000/XP drivers only).
* Updated PCI DeviceID database for ATI graphics processors. Added PCI DeviceID for RADEON HD 3850 AGP.
* Improved G94 graphics processors support. Thanks to Jurgen in 't Zandt @ Point of View for providing NVIDIA GeForce 9600GT sample for testing. The list of G94 related improvements includes:
o Added low-level fan control support for integrated PWM controllers of G94 graphics processors.
o Improved driver-level fan control support for integrated PWM controllers of G94 graphics processors. Now RivaTuner can be used for switching between driver-level automatic and driver-level direct fan control modes on GeForce 9600GT series.
* Improved RV6xx graphics processors family support. With this version RivaTuner continues tradition of providing workarounds for bugs existing in fan controller calibration routines of many reference AMD HD 38x0 BIOS images. The list of new workarounds and enhancements includes:
o Extended list of tweakable automatic fan speed control rule parameters for RV6xx fan controllers. Now besides editing previously available thermal lookup and temperature transfer formula parameters RivaTuner also allows editing parameters of RV6xx fan controller's acoustic management system. Acoustic management related parameters include PWM hysteresis and PWM ramp settings, which are also improperly calibrated in certain AMD HD 38x0 BIOS images.
o Now RivaTuner forcibly resets fan controller's PWM hysteresis settings when adjusting fan speed in fixed mode. This enhancement provides fine fan speed adjustment in fixed fan speed mode instead of stepwise fan speed adjustment mode on the systems affected by erroneously programmed PWM hysteresis.
o Changed representation format for temperature transfer function's T slope parameter. Now the parameter is displayed and edited in percents instead of PWM ticks to simplify transfer formula readability.
* Minor UI changes and improvements. -
Bali27
addikt
Ejj ha.. Gyorsak voltak.. Kijött a Rivatuner 2.08.. [link]
az egyik nagy lényeg..What's new:
Updated databases for Detonator and ForceWare drivers. Added database for ForceWare 169.44. Added Catalyst 8.3 drivers detection -
Bali27
addikt
látom a Hydravisionos kérdéssel még nem igazán foglalkoztatok
-
loree69
aktív tag
bios függő az hogy a gpu core-t meddig húzhatom?
//3870 -
MaSzKa
senior tag
kicsit finonhangoltam
70fps már 1 8800GT-nek is előnyére válna
1280x1024 V-sync: On High Beálítás Árnyékok Mediumon 70 Hz
E6550@3150Mhz A-Data 800@900Mhz 4-4-4-12
Sapphire HD3870@850/2500
Crysis 1.2
kép -
lsc
nagyúr
Feltettem ezt az új ATT-t , tud magyarul , viszont a ventit csak fixen vezérli , a hőfokot sem jelzi ki .
-
Ijk
nagyúr
Valaki tapasztalta már, hogy 3D alatt a 3850-es elkezd ilyen sípoló hangot kiadni? Méghozzá elég keményen.
-
MaSzKa
senior tag
-
athomi
veterán
Jött vmi új ATT és állítólag jó a HD38xx szériához is. A tuning valószínűleg ezzel sem megy.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja vettem egy sapphire 3870-et. Ez az egy slotos hűtős-fajta
.
Annyi a gondom, hogy alapon (2d-ben) is iszonyat hangos a drága. Milyen csendes hűtőt ajánlotok rá?
(Néztem az Accelero S1-et, csak nem tudom, mi a különbség a sima és a rev. 2 között?)A másik kérdésem az lenne, hogy ati ttools-ban miért nem tudom mérni a gpu-t (inaktív) ill. a venti fordulatszámát sem(szintén)?
Viszont gpu-z méri a hőfokot(42c/62c) és a fordulatszámot is kiírja százalékban.Köszi: S
-
MaSzKa
senior tag
nekiálltam tuningolni megint és 1 érdekes dologra jöttem rá
885/2400-ra állítottam az órajelet a Crysis-ba 58-ról 64-re nött az FPS
itt már az ATitool artifact tesztbe hibázik már 10mp után
viszavettem az órajelet 850/2500-ra így nincs artifact
és a Crysis-ba 69fps-t kaptamtehát ha széjjelhajtod a kártyát nem lesz több fps vagy nem tudja kiszámolni a képkockákat ezért romlik az fps mégha jobbnak tűnne is
-
Bali27
addikt
Szaisztok.. Valakinek van tapasztalata a Hydravisionnal kapcsolatba? Az érdekelne konkrétan hog ya 2 monitoros megoldáűs müködik -e? Föleg munkára kéne, de játékban sem lenne utolsó ha pl egyuik monitor az asztalon lenne kint, vagy egy másik játéknézetbe, a másik meg a játékba bent.. Vagy melóünáűl egyik asztal Indesigne, a másik meg Photoshop..
-
barnam_
nagyúr
Próbálta már valaki az új Ati Tray Tools-t? (1.4.7.1097)
-
TTomax
félisten
A franc tudja a ventiszabalyozas mukodik-e,nekem az alaplapom vezerli a ventit.Amugy 1 steppinget lattam csak benne,nem tudom ez megoldas-e.
-
katt777
félisten
Én is azt hittem az 1.6-ra, az az újabb. De belinkeltem mindet, lehet válogatni.
Ráadásul a 0.95-ös oldalról minden mást el lelhet érni. Ha ventiszab OK, akkor mindenki hűtésproblémája meg van oldva.
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #20131 üzenetére
Közben ráleltem egy ilyenre (0,95), itt valami ventiszabályozás is van! (Jó ez a sok verzió.) 3870-hez meg nincs a másik leírásnál.
De a német szöveget még át kell gyúrnom. Leírás is. Már csak azt nem tudom, miért nem műxik a letöltés link. Á, alul ott van az 1.6-osig a többi. Most végképp megkavarodtam, miért ez az oda-vissza 1 alatt és 1 fölött számozás.
-
katt777
félisten
válasz
TTomax #20129 üzenetére
38xx 1.6-os bios editor idén február 1-i.
Megnéztem a vinyómon, csak a letöltését nem találom, honnan szedtem le.
Viszont találtam egy ATI bios editort, igaz, nem a legfrissebb. Letöltöm, megnézem. -
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #20118 üzenetére
Ez nagy igazság , viszont így lehet játszani , hogy kinek nagyobb a ...
.
-
pempellini
senior tag
szerintem az a jó kari amin megy a játék
üdv
-
TTomax
félisten
Nem tudom volt-e a topicban tema a softmod.Tegnap talaltam kimondottan HD38XX bioseditort ahol be tudod allitani hogy 2D,3D,ben terhelve mennyit menjen a GPU meg a memoria,es mekkora feszt kapjon.1,3XX a max fesz amit enged neki adni.Egesz ejjel teszteltem mit tudnek kihozni a HD3850-bol.Most ott tartok hogy 1,270 GPU fesszel megy a Sapphire kartyam 790/1050-et.Nem melegszik jelentosen a kartyam 48 fok volt a max ha hihetek az everestnek.Akinek van kedve kicsit tesztelni annak itt van ez a [csomag] amiben benne van a bios editoron kivul egy atiflash meg egy atiwinflash,ez utobbival win alol pillanatok allatt cserelhetsz vbiost nekem nagyon tetszett.
Ja meg annyit 8.3-as driverral teszteltem ,nekem nem lassabb.Nagyon sok tartalek van a HD 38XX-ekben erzesem szerint, ezt egy Nvidiaval nem kell megcsinalni. -
Bundás22
őstag
-
Bundás22
őstag
válasz
bajusz15 #20097 üzenetére
lol miről beszélsz?
pontot teszek a vita végére végleg: nincs akkora különbség:3850 vs 3870, ph-s teszt szerint 9% az előnye a 3870-nek, ennyi
youtube nem olyan rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged