- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #20395 üzenetére
Lehet, mert csak a fájl nevében van benn az XP megjelölés, de már módosítottam (regfile-t is finomítottam kicsit). Bocsi.
Igyexem Vistára is mielőbb beállítani (addig nézd meg XP alatt). Amúgy "full" telepítetted? Amúgy ne fusson ATT, úgy regelni, aztán ATT-t futtatod, és jó.
7.12-es driver OK, abban már benne vannak a főbb hibajavításokat, 8.2-est sztem akkor érdemes, ha valamilyen játék nem OK, és a driver frissítés megoldja.ATT-szal kevesebbet kapsz alapból, mert másképp vannak beállítva a hardver és 3D opciók, mint szimplán driverből v. CCC-rel. Én ezért szoktam kijátszani a 3D beállításokat, hogy driver-értéket kapjak, aztán csak utána tesztelek, ha ATT van fönt.
Hűtés természetesen működik, RT-t elfelejtheted. Sajna tuningból még csak a driver-értékeket tudja használni.
-
katt777
félisten
Mivel régen nézelődtél (egy ideje már megvan a CF), nem tudhatod, mit szívtam a 8.3-as driverrel, amúgy van ott már játék teszt, igaz CF-rel még csak a CoJ DX10, mert, gondoltam, legfontosabb a DX10. Crysis kész szívatás, amiatt is szívtam Vista frissítésekkel. Ha időm engedi, természetesen lesznek újabb tesztek is.
Azért 3D06 3D pontszámok elég sokatmondóak, optimalizált játékokkal elég hasonló eredmények jönnek ki (pl. CPU-limit). Amúgy persze engine-enként más és más. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #20391 üzenetére
Mivel már elég régen nézelődtem itt a PH fórumon meglepve tapasztalom hogy végre CF konfigod lett.
Az oldaladról viszont hiányolom a CF játékteszteket mondjuk Frapsal mérve, mert a 3DMark tesztek nem mérvadóak gondolom sejted miért. Ha lesz kedved és időd légyszi egészítsd ki a weboldalad egy ilyen tesztel. THX!
-
Bali27
addikt
Van egy hülye kérdésem.. Azaz 3..
1/Az ati try toolst felraktam, a 3870 es reg fiket elinditottam.. Mikor restartoltam hiányzott az ATT nak egy dll.. és ujra kelett rakni.. Ez lehetséges?
2/ akor a 7.12 es vagy a 8.2 es drivert ajáljátok?
3/ elfelejtettem későn van -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #20390 üzenetére
Értem.. Amugy most találkozok először az ATT al.. És tetszik.: Szimpatikusabb mint a CCC... A ventilátor szabályozás müködik benne? Vagy arra Rivát használjak inkább? No megyek a Tweakfrceval nyomok egy 3d MArkot.. Kiváncsi vagyok..
Ja az oldaladon lévő ATT 3870 profil a sima nem CF eshez való? És kb mennyivel lesz optimalizáltabb ha azt használom.. Gondolom nem véletlenül csináltad... -
katt777
félisten
válasz
fagy53 #20377 üzenetére
Ha kiszámolom, mennyiért és mikor vettem a 3870-eimet, illetve a várható használati idejüket leosztom az addig eltelő időre, akkor az jön ki, hogy nem feltétlenül érdemes az olcsóbb árra várni, mert az avulásuk úgyis ugyanakkor következik be, és az egységnyi időre jutó költség nem feltétlenül lesz kevesebb azzal, hogy később veszel VGA-t, de olcsóbban. Akkor már inkább élvezze az ember a minőséget és a gyorsaságot, amiket nyújtanak. Mindezt természetesen nem a frissiben, extrém áron megvásárolt 3870-ekre értem, és nyilván attól is függ, ki mennyi ideig akarja használni, majd mennyiért eladni a sajátját, de érdemes kicsit számolni.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #20388 üzenetére
Nekem az SP1, és külön a frissítések is totál szétcseszték a Vistát, úgyhogy maradt szépen alapon, ahogy XP-re sem teszek semmi SP2 felett, mert azok a hotfixek sem kevés problémát tudnak okozni. Valaki viszont anno írta, hogy pl. még az amúgy simán feltelepedő RivaTuner-t is kivágta a Vista SP1, szóval ha rákényszerülünk (én már rohadtul utálom ezt az évek óta tartó, folyamatos árukapcsolást - valaki bepróbálkozhatna a versenyhivatalnál ezzel
), akkor lehet, hogy egy darabig megint csak a modolt bios-okban bízhatunk, ha DX10.1-et akarunk élvezni (ami meg még úgysincs, tehát nem létszükséglet az SP1). Én mindenesetre DX10.1-es játékokig mellőzöm a Vista frissítéseket, mert amúgy nálam semmi baja a rendszernek.
-
katt777
félisten
válasz
loree69 #20371 üzenetére
Ahogy a hűtést beállítja az ember, no és azt se feledjük, hogy CF-öm van. 1 VGA-val hűvösebb volt, most az alsó kari van ezen a szinten, a felső 5°C-kal melegebb. Hja, ugye, alatta fűt a másik, és az alul lévő venti azért nem fúj ki minden meleget a házból (és kisebb a levegő mozgástere). De sztem 90°C alatt édesmindegy a VGA-nak, mert ez a gyári üzemi hőmérséklete (csak azért jobb' szereti az ember hűvösen). 1950XT-t még ATT-szal sem lehetett tuningolva 85°C alá hűteni, ha nem akart az ember megsüketülni, szóval nekem jó a 3870 e szempontból is.
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #20384 üzenetére
Ezt kicsit furcsán fogalmaztad, nem is értem, inkább pontosítok, ha a cikket nem olvastad:
1. start: F8, driver ellenőrzés kikapcsolása
2. ATT telepítése, aláíratlan driver/program engedélyezése
3. Újraindítás után már simán mennie kell.
4. ATT-ban bekapcsolod az ATI hotkey poller kilövését, és hogy tegye minden alkalommal, innentől kezdve ez vezérli a VGA-t, és felülírja a CCC-t, ha elmulasztottad eltávolítani. -
katt777
félisten
válasz
Mike 32 #20368 üzenetére
8.3-as Catalyst?
Sem ATT, sem Riva nem akaszthatja meg a gépet, mindegyik OK-s, viszont a RT bizonyosan nem szereti a 8.3-at, ezt én is láttam. ATT-t már 8.2-vel próbáltam, és az újabbat nem is áll szándékomban vissztenni. (Nekem simán a 8.3-as akasztotta ki a gépemet, azaz le nem fagyott, de a VGA-k mindent műveltek, amit nem kéne, azt viszont nem, amit kellett volna.) -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #20383 üzenetére
No.. Sikerült máshogy... XDN TWEAKER be van egy menü amibe kiakapcsolja amit ki kell. De felraktam az ati try toolst, és valami LOW level drivert irt ki.. Inditom a lowlevel driver ikont, és ott tudtam egy uninstallt, majd egy installt csinálni de a startra sehogy se megy rá...
-
katt777
félisten
válasz
Bali27 #20381 üzenetére
F8-cal indítod, és driver ellenőrzés kikapcsolása, ATT így megy (utána már nem kéri), x64-en is. RivaTuner meg a 2.06 óta gond nélkül felmegy rá. Másnál kérdéses, de újraindítás után leghamarabb megtudod.
CCC v. ATT? Jó kérdés. ATT finomabban behangolható grafikailag, viszont, ahogy néztem, némileg levesz a teljesítményből (a minőségi beállítások miatt, szóval lehet játszani, hogy a driverből kapott teszteredményeket adja). Ha nincs módosított hűtésű bios-od, akkor érdemes ATT-t használni (CCC nem kell). A frekiket a driverben (CCC) meghatározott határokig lehet csak állítani.
A letölthető beállításban (új ATThoz!) minden benne van, nem csak a profilok, a driver alap 2D/3D beállításaival (auto váltás is), valamint egy 860/1200-as profil, amely sebességen minden program, minden 3870-en megy, legalábbis én még nem láttam példát az ellenkezőjére. Profilokban hűtésszabályozás is benne van. Alsó sávok 30-35% (mert nekem a mod hűtéses bios 40%-on menne alapból), és a csöndesség kedvéért úgy állítottam be, hogy a VGA(k) 70°C-ig is hevülhet(nek), ez már persze a tuningos (860/1200) beállítással.
Persze bármit meg lehet benne változtatni, csak olyan apróságokat is bekapcsoltam, amiket alapból ált. kifelejtenek az emberek. Mint pl. itt (ez persze még 1950XT, de a lényeg azért látható). -
Bali27
addikt
A szolgáltatásokban esetleg a szoftverlicenszelést kell letiltani?
-
Bali27
addikt
Azt hogyan lehet elérni hogy Vista alatt nem aláírt drivert telepíteni? Install közbe kiirja hogy nincs aláirva.. És telepitem vagy sem.. Rámegyej hogy telepitem, fel is rakja, erre az alap vistás driver fogad a restart után..Tweakforce drivert raknám....
-
edeleny
őstag
X64-re kellene valami progi,ami szabályozza a HD3850 ventijét?
Köszi -
Frenk
aktív tag
Sapphire Radeon HD3870 1Sl. PCI Express 512MB 41 889
Talán megérkezett az AMD árcsökkentése. Ph bazár, Elrond-nál. -
gombcomp
senior tag
válasz
SlaveDealer #20363 üzenetére
Igen! Mind a kettőt,de ha csak 2 db 6 pinest akkor is működik,csak nem lesz Overdrive
a CCC.-ben.Valaki a fejébe vette,hogy a PCe 2.0 szabvány pótolja a tápegységet....A 300W-ot is megkérdőjelezem (WATT (P)= Fesz.(U) szorozva Áram (I) azaz :300W=kb 3 volt szorozva " X" Amper?)
Kissebb fogyasztásra méretezték mint egy VGA tápot (de többre mint az 1.0-át). -
Mike 32
aktív tag
válasz
pempellini #20366 üzenetére
Nekem az új ATT meg a Riva is beakasztotta a gépet söt az ATT vel elsem indult a gép miután kikapcsoltam
Csökkentetben be léptem uninstall és ment minden tovább
XP SP2 vel -
illusiON
őstag
válasz
pempellini #20366 üzenetére
biztos rossz néven vette hogy nem kerek számot állítottál neki be
-
pempellini
senior tag
hali
riva 2.06 40%-os venti gpu 40celsius
att 1.4.7.1097b 43%-os venti 52 celsius
sapphire 3870erre valaki tud magyarázatot adni?
előre is köszi
-
Mike 32
aktív tag
válasz
katt777 #20364 üzenetére
Nekem is volt NV még az elején ,de a képe szebb volt az ATI-nak és azért tértem át rá 9800as volt az elsö
.Azóta meg az NV csak azt látom hogy hazudnak meg csalnak.(3Dmark)például .Most már a játékokkal is elkezdték hogy mi jöhet még ??
Most már nem is kellene akkor sem ha jobb -
Mike 32
aktív tag
válasz
katt777 #20355 üzenetére
Pontosan erre gondoltam énis hogy a Crysis az 1 különleges eset.A COD4 pl 200 VGA rammal is beérte.
A Crysis benchmarkja nállam valamiért nem müködött kirakattam ablakba és a CPU t is csak 30-40 % on ment a VGA meg csak 41fokos volt (Crysis alatt 61) és a Vram-ból meg csak 64et evet ,de ment 5-7 FPS-t
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #20354 üzenetére
Link nem jó?
tegnap tele volt vele a topic (részemről is).
De ha neked a verziószámtól műxik, akkor: 1.4.7.1097b
A tesztoldalamon már beállítások is vannak fönt 3870-hez. -
katt777
félisten
válasz
Mike 32 #20353 üzenetére
Nálam 2 VGA-val, azaz 1GB VRAM-mal még 1700MB RAM-ot igényelt a benchmarkja szerint, ha VH 1680x1050 beállításokon futtattam (persze VSync, 8XAA és 16XAF is rajta volt
). Amúgy 1280x1024 szimpla VH-n beérte 800 MB RAM-mal is, tehát valamit azért számít az a "kevés" +VRAM.
Igazán frankón optimalizált egy játék!
Nem véletlenül sokkal gyorsabb a szintén DX10-es CoJ. Mondtam én, hogy csak azt akarják elhitetni a jónéppel, hogy új és drága hardvert kell vennie, és ezért a marketingért még a vásárló fizet.
Ügyes.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #20347 üzenetére
Jó, még 1szerűbb is (van egy külön fül a beállításoknak, nem kell a monitor-grafikonokkal vacakolni), viszont nem karikhoz, hanem 1szerre csak 1-hez, ha hőfüggő vezérlést akarsz.
De jó és egyszerűbb az új Ati Tray Tools. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
SlaveDealer #20348 üzenetére
Szia, igen, próbáltam nélküle én is de ugyanúgy hibát jelez.
Így nemtudom mi értelme a 300? wattnak.. -
leviske
veterán
Bocsánatotokért esedezem, ha ez már volt.
(#20348) SlaveDealer: elvileg akkoris rá kell...
-
SlaveDealer
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha lenne egy 3870x2 és Asus P5E(PCI-E 2.0) akkor is rá kell dugni a 2*3as és 2*4es PIN tápcsatit?
-
pempellini
senior tag
az új riva 2.08 ventivezérlése jó 3870-es karikhoz?
megy rendesen vele vagy haggyam a 2.06-ost?üdv
-
katt777
félisten
válasz
Kelvin #20295 üzenetére
Mert így szoktam, és lesz..om, neked tetszik-e, ha már így megszólítottál. Tanultan némi illemet (másokkal ellentétben, akikkel szemben ezt nyugodtan figyelmen kívül tudom hagyni
), és nem ömlesztek egybe több egyénnek szóló válaszokat. De ezt már leírtam 1x. Ha 1-ben írok, akkor sem lesz sokkal rövidebb. Másrészt van, hogy lejár a mod-idő.
Soha nem írtam le semmit szentírásként, az pedig megint nem érdekel, hogy te (és a hozzád hasonlók) mit vélsz kiolvasni azokból a szavakból, mondatokból, amelyeket leírtam, ahelyett, hogy megértenéd (már amikor nem én fogalmazok rosszul, akkor meg nem tiltakozom a javítás ellen). Azért is írok, hogy ha tévedek, nyugodtan helyesbítsen bárki. Abból más is tanul, nem a topic megy tönkre tőle.
Ami fix, arra oda teszem a bizonyítékot, akár a magam tévedését is bizonyítva, ha kell, és amely belátásra mások nem nagyon képesek. Esetleg elaprózom, mert mást is érdekelhet, hogy neki ne kelljen zsákutcákat végigjárni. Aki mindent tud, ne olvassa a topicot, vagy legalább hagyja ki az őt nem érdeklő részeket.
Bios-t megint mindenki úgy frissít, ahogy akar, nem kevesen szívtak már windows-os frissítéssel is, szóval a te véleményed megint csak a tiéd. Én megírtam, szerintem miért jó a floppy, te meg megírtad, miért jó szerinted más. Ettől még sem te nem leszel profi, sem én, egyik módszer sem lesz jobb a másiknál (mert mindkettőben van hibalehetőség).
Engem megnyugtat egyébiránt a nem kevés köszönet, amelyet azok mondanak, akiknek segítettem vagy valamely topicban, vagy logout-os cikkekkel, vagy pü. -
katt777
félisten
válasz
Kelvin #20295 üzenetére
Mert így szoktam, és lesz..om, neked tetszik-e, ha már így megszólítottál. Tanultan némi illemet (másokkal ellentétben, akikkel szemben ezt nyugodtan figyelmen kívül tudom hagyni
), és nem ömlesztek egybe több egyénnek szóló válaszokat. De ezt már leírtam 1x. Ha 1-ben írok, akkor sem lesz sokkal rövidebb. Másrészt van, hogy lejár a mod-idő.
Soha nem írtam le semmit szentírásként, az pedig megint nem érdekel, hogy te (és a hozzád hasonlók) mit vélsz kiolvasni azokból a szavakból, mondatokból, amelyeket leírtam, ahelyett, hogy megértenéd (már amikor nem én fogalmazok rosszul, akkor meg nem tiltakozom a javítás ellen). Azért is írok, hogy ha tévedek, nyugodtan helyesbítsen bárki. Abból más is tanul, nem a topic megy tönkre tőle.
Ami fix, arra oda teszem a bizonyítékot, akár a magam tévedését is bizonyítva, ha kell, és amely belátásra mások nem nagyon képesek. Esetleg elaprózom, mert mást is érdekelhet, hogy neki ne kelljen zsákutcákat végigjárni. Aki mindent tud, ne olvassa a topicot, vagy legalább hagyja ki az őt nem érdeklő részeket.
Bios-t megint mindenki úgy frissít, ahogy akar, nem kevesen szívtak már windows-os frissítéssel is, szóval a te véleményed megint csak a tiéd. Én megírtam, szerintem miért jó a floppy, te meg megírtad, miért jó szerinted más. Ettől még sem te nem leszel profi, sem én, egyik módszer sem lesz jobb a másiknál (mert mindkettőben van hibalehetőség).
Engem megnyugtat egyébiránt a nem kevés köszönet, amelyet azok mondanak, akiknek segítettem vagy valamely topicban, vagy logout-os cikkekkel, vagy pü. -
Astaroth
csendes tag
válasz
rollins #20338 üzenetére
éppenséggel én is panaszkodtam, de elhamarkodottan (szerintem a többiek is), mert csak a házam szellőzése nem volt ok. Most, hogy van egy venti a ház oldalán ami tolja a levegőt, meg ugye a hátsó szívja, így nincs gond. Hát igen,a régi háznak maradnia kellett, hogy az asszony ne lássa a különbséget. Csak a kasszából hiányzó 130e-t kell még kitalálnom, hogy mire "ment" el. (ez persze csak vicc, egy angyal a csajom
)
-
XoZ
aktív tag
Catalyst 8.3 teszt: [link]
Gyorsan átfutva különösen Windows XP és CF/X2 esetén tűnik bugosnak -
rollins
őstag
-
WesTM
őstag
Érdekes,de nekem sapphire ref. hűtővel 75%os ventin olyan 61-63 fokos játék közben,e fölé nem szokott menni.
-
rollins
őstag
válasz
Astaroth #20333 üzenetére
Melyik gyártóé ez, milyen a hűtése?
Nekem tuningolva elérte a 70 fokot ATT-ben, pedig forgott a venti kb 70-73 %-on. Fear-ben alap órajeleken max 63 fok volt kb 65% ventivel. Érdekes hogy OpenGL játékban: ET:Q.Wars-ban, meg alig melegszik, van mikor játék alatt powerplay levitte 300mhz-re a gpu-t.Házban van 2db 12 cm venti. Nyáron sajnos biztos melegebb lesz.
-
rollins
őstag
-
illusiON
őstag
jéh, olvasgattam itt a driver dolgokat meg minden, most 1 órán keresztül próbálkoztam... cod2n nézegettem 1280x1024, extra graffal dx7ben..
8.3 catalyst: 150-250 fps közt
8.2 catalyst: 150-300 fps közt (bár nem volt kimondottan jobb, égnek nézve ad több fps-t..)
7.12 catalyst: (amit a karihoz kaptam cd-t) 200-400 fps !!! most lehet hogy hülye a világ de az új driverek nem az új szériához kéne passzoljanak és javitsák?térjetek át 7.12re akik az új drivereket használéjátok mást nem próbát megér
-
Speed®
titán
válasz
Kelvin #20320 üzenetére
Ideális frekiarány nix. Csak különböző helyzetek, ahol beszólhat a sávszéllimit illetve ahol nem. Utóbbinál a GPUtuning gyorsuláshoz vezet, előbbinél nem.
Jellemzően a 128bit kategóriában vannak olyan versenyzők akiket érint.
Próbáld ki, húzd csak a GPUt/MEMet, melyikre reagál jobban eredményekben.
Így látatlanban megsaccolom, a GPU húzása sokkal inkább visszaköszön majd. -
Bundás22
őstag
válasz
loree69 #20317 üzenetére
bírják ezek 120 fokig állítólag károsodás nélkül, úgy lekapcsolják magukat önvédelemből(lefagy), az ati direkt úgy tervezi ezeket h ne tudják magukat kinyírni, nekik se lenne jó ha százezerszámra kéne garit intézniuk, gondolj h braziliában is eladnak ilyeneket ott már rég kinyúvadtak volna ennyi erővel tízezerszámra
nyáron beállítasz egy 75%-os ventit azt kész -
Kelvin
őstag
válasz
Speed® #20309 üzenetére
Végülis lehet értelme a 2g vga ramnak,linux alatt pl meg lehet oldani,h rendszermemóriaként használja egy részét
Egybként értelmetlen a 256bit és a g92 arch.számárachibo:Egy picit kéne csak visszaolvasnod vagy itt a topiknak is van keresője és beírhatsz kulcsszavakat...a +hűtőt nem javaslom mert a legolcsóbb (ami ér is valamit) egy ac s1 lenne egy 12-es halk ventivel és azt 7e körül úsznád csak meg.
-
chibo
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy asus 3850et 256mb.Ha húzom a karit akár egy kicsit is rögtön idle hőfok 60 fölött van terheléskor 76-77 fok.Normális ez? Bírja hosszútávon?Ha nem húzom akkor idle 50-55 fok és terhelve 70 fok.A ventiszabályzás riva tunerrel belőttem.70 foknál már 100% megy bár az elég hangos.Vegyek rá esetleg egy másik hűtőt?(vf 700)
köszi -
Speed®
titán
válasz
Mike 32 #20303 üzenetére
Minek reagáljak rá..azon túl, hogy baromság, újat úgy sem mondanék.
512MB VRAM felett egyik GPU sem igényel, és ez így lesz jó darabig.
Talán ha megjelennének az újfajta élsimítások általánosan, akkor elkél.
Meg különben is, nVs hírnek max flameértéke van ebben a topikban -
Bundás22
őstag
válasz
Mike 32 #20303 üzenetére
[link]
[link]
hát ha elolvasod a tesztet az atinak a 256 ram is elég mert olyan a felépítése, 512 is elég picit gyorsít rajta(+3%, amit az ára nem indokol), 1GB talán annyit se, laikusok megveszik, viszont 700mhz-es gpu órajele van tehát gyorsabb(tunningban az enyém 760-at visz, sőt bios mod-dal stabil 790-ről is hallottam), szal nem éri meg de mind1 -
Bundás22
őstag
válasz
loree69 #20301 üzenetére
igen csak amit el lehet mondani egy hsz-ban 4 mondatban azt minek 4 külön hsz-ben 15 mondatban, ezt hívják fecsegésnek, a lényeg nincs kiemelve, elhiszem h hasznos dolgokat is mond
pl. a #20271 ill #20272 hsz-ai között 1 perc van miért nem volt képes megnyomni a mod gombot? sima hsz gyűjtés, egyébként csak fecsegés az is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged