Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
sitzoookaaa #43962 üzenetére
Hát így mindjárt más!
-
WesTM
őstag
válasz
sitzoookaaa #43956 üzenetére
Cod2 alatt nem lenne szabad neki így felmelegedni. Nem lehet kissé poros a hűtő belseje?
-
WesTM
őstag
válasz
meglehet #43728 üzenetére
Jobbnak sokkal jobb lenne, mint a 4670, de a helyedben már nem ölnék pénzt 3870x2-be.
4870 1gb-kat is alacsony áron lehet már kapni, de akár 4870 512 is pariban van vele, sokkal alacsonyabb fogyasztás mellett, és a cf hibák sincsenek jelen.A gddr3 nem ront sokat, sőt bizonyos helyzetekben a jobb időzítések miatt azonos órajelen gyorsabb mint a gddr4.
Szerintem 4670-ről ne válts 3870x2-re, inkább 4870 512/1gb.
-
-
WesTM
őstag
válasz
bakosgabor57 #42971 üzenetére
Nálam 3850 ref. 2d 190/300-ban 0.968V-on 49-52 fok között van. (tetőtér, egész nap ezt az oldalt süti a nap, 6-18óráig, 28-35fok között van a hőmérséklet bent)
Terhelés alatt 70%os ventin megáll 74-75 fokban. (810/1125)
-
-
WesTM
őstag
válasz
pintyo68 #42898 üzenetére
Szia!!! Táp bőven elég.
Valami olcsó relatíve olcsó cuccot raknék alá, giga p35 alaplap, és intel e5200.
Az e5200 már 3 ghz-en maximálisan kihajtja a kártyát. 4gb ddrII 800 memória is kiszolgál hosszabb távon.Ha esetleg nem friss az xp, akkor egy xp újratelepítés még megoldhatja a gondokat. Driverből én a 9.6-os cat.-ot használom.
Arra még nem gondoltunk hogy esetleg a kártyának van valami problémája. Más játék-ban is előfordul ez a gond?
-
WesTM
őstag
válasz
Molnárka007 #42016 üzenetére
2 3870x2 játékra marhaság.
Vegyél egy 4890et, vagy 4870x2-t és nem lesz gondod. Saját magadat szívatnád a cfX-el.
3dmark listázásra jó, de 24/7-re ne próbáld meg.ISMÉTLEM NE!
-
WesTM
őstag
válasz
drlovi #41840 üzenetére
3.2- már elég a vga-nak. Nyugodtan ráhúhatsz még élsimítást ajátékokra, akkor mégjobban kiegyenlítődik a szint. Az undercover,pedig csak 1 cpu magot támogat, így attól nem kell csodákat várni.
Úgy is olyan fps számnál van limited, hogy a gyakorlatban nincs már jelentősége.
-
WesTM
őstag
válasz
bazsazs1990 #41796 üzenetére
Ne aggódj, az illető kicsikét sem ért hozzá. A driverek fejlődésével lassan még egy széria 3850 is bedarálja a 9600gt-t, nem még egy 4830. A koma egyáltalán nem ért hozzá, szvsz többet ne hallgass rá.
Nagyon jó döntés a 4830, jó darabig nem kell cserén gondolkoznod. -
WesTM
őstag
válasz
audi100td #40890 üzenetére
820
Szép eredmény. Enyém 810en szalad, bár elsők közötti ref. sapphire.
Nem árt a vrm-eknek a hűtés, ramsünit, vagy valamit érdemes rájuk szerezni.
Én nem feltétlen furmarkal tesztelek stabilitást. Vicces, de a túlhúzást először nálam a cod4-5 szokta megmutatni. Ha az a játék stabil, nagy valószínűséggel stabil lesz az összes. (Ezt én tapasztaltam) Az a cicergó hang amit mondasz nem vészes dolog, a mai vga-k nál mondhatni megszokott jelenség. Elméletileg a működésre nincs kihatással. -
WesTM
őstag
válasz
Speeedfire #40849 üzenetére
Hát ez tényleg nem sok. Ref. hűtős a kártya, vagy az msi oc hűtő van rajta? Mert ha az oc féle hűtés van rajta, akkor eléggé durvák ezek a hőmérséklet adatok. Nekem azt a hűtésű verziót nem sikerült 65fok fölé vinnem.
Ha ref. hűtős, akkor valószínűleg ennyit tud, bár én nagyon keveslem az eredményt. -
WesTM
őstag
válasz
Speeedfire #40846 üzenetére
Hmm lehet akkor valami nincs rendben. Meddig jutottál? Kicsit keveslem a memória órajelet.
Valami nincs annál a karinál rendben szerintem.westcoastog:
-
WesTM
őstag
válasz
Speeedfire #40840 üzenetére
Ezzel a kártyával sincs semmi baj, halk, elég jók a hőfokok, és általában piszkosul mennek tuningban is.
-
WesTM
őstag
válasz
Farkas23 #40824 üzenetére
Hát ezt innen vakon sajnos nem tudom megmondani. Hmm. Bár én a helyedben nem tennék hűtést a memókra, mert szvsz. felesleges. De lehet ha kicsit ma vannak hajlítva a bordák a ramsünin kényelmesen befér oda. Ezt így vakon nem tudom megmondani. Bár én lehet hogy nem tennék oda semmit.
Vannak amúgy problémák a kártyával, hogy hűteni szeretnéd a memókat?demars:Hmm ott valami lehet nincs rendben. Új a kártya, vagy használtan vetted?
A hőmérsékletek még nem vészesek, de nem emlékszek olyan hűtőre ami a toxikon van csak lecsupaszítva. Fényképet estleg tudnál csinálni a kártyáról? -
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #40818 üzenetére
OKOK
-
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #40816 üzenetére
Nem kell a memet alapon hagyni, 1000körül tuti jó lesz. Állítsd a memet 1000mhzre, a gpuval pedig 740körül kezdj.Haveromnak 2 hónapja vettük az msi oc-t el voltam vele, tuningban egyből megkínáltam 770/1100-al azóta is úgy megy. Szóval remélem neked is valami jó darab jön össze.
Cod 4 ki fog dobni ha valami nem ok a vga-val. Ha a cod4 stabil lesz akkor szvsz minden. Nekem legalábbis,és sokaknak allergiás volt a túlhúzásra a cod4.
-
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #40814 üzenetére
Itt annyiban merül ki általában, hogy a vpu recover kidob az asztalra. Nagyritkán fagyi.
Memótuning után szokott szemetelgetni általában, de azt meg nemérdemes feleslegesen húzni, mert sebességben nem sokat jelent. Gpu húzás a jelentősebb. -
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #40811 üzenetére
Először elég ccc-ből húzni, és ha 3dmark 06 lefut, akkor lehet hogy jó lesz, de ezt inkább játék közben szoktam kideríteni. Általában a cod4 nagyon alergiás a túlhúzásra, ha az nem fagy ki akkor más se nagyon fog. (Személyes tapasztalat)
Ha a ccc-ből eljutottál a határig, akkor írjál újra, mert szerencsés vagy, és mehetünk tovább majd riva tunerrel, esetleg ATT-vel. -
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #40805 üzenetére
Ha szerencséd van akkor 800 meglehet. Afölött minden mhz kincs. 770-el már nagyon jó vagy.
Vitus: Szépen megy.
-
WesTM
őstag
válasz
mokus1 #40801 üzenetére
A korai 3850ek mentek elég gyengén a tuning témában, a vége felé levő 3850oc-k mentek 800fölött is. Nekem szerencsém volt, enyém korai ref. 3850, de 810/1100on még stabil. És úgy már 1280-ban bőven elég még szűrőkkel is.
A korai 3850ek 720-740 nél ritkán mentek többet. -
WesTM
őstag
válasz
Davidof92 #40769 üzenetére
Én úgy tudom, hogy szerver nem bírja az esti rohamot. Volt is a logouton egy kiírás, miszerint már állítják az új szervert. Van amikor nálam is kegyetlenül belassul.
Lacpac: Tudom hogy jó, csak nekem már volt pár kellemetlen tapasztalatom, ezért nem merem tiszta szívből ajánlani.
-
WesTM
őstag
válasz
Borzoló #40756 üzenetére
Szinte 100%, hogy viszi a 3870 órajeleit, de lehet hogy még többet. Első körben ccc-ből nézd meg, hogy a 770/1050-et viszi e. Ha az megvan stabilan utána riva tunerrel, vagy ati tray tool-al tudod tovább húzni, vagy esetleges bios moddal, de azt nem ajánlom, ha nem próbáltad ez előtt még.
Én a riva tunerrel csinálnám, mert egyszerű, att már krta össze a rendszeremet.AC s1el lehet még 800fölé is tudsz stabilan menni, ha jó példányhoz van szerencséd.
-KP-: Ebben az esetben személy szerint a 3850et venném ,azon zsírsertésül fog menni az ut3.
-
WesTM
őstag
válasz
killer1203 #40718 üzenetére
8.12-vel,és 9.1 el is kiválóan megy nálam.
-
WesTM
őstag
válasz
ördög1015 #40567 üzenetére
Szia!! Én nem javaslom neked az x2-n a bios cserét, mert macerásabb, nagyobb az esély arra hogy elrontod. Én szerintem a riva tunerbe készíts egy automatikus szabályzást, melyel úgy működne a hűtés, mintha biosban módosítottad volna.
Illetve, a kártya módosítja a fordulatot, de nagyon magas hőmérsékletnél. Így állandóan "forró" a kártya. Én a riva tuneres szabályzást ajánlom. -
-
WesTM
őstag
Téma volt valamelyik nap a 3dmarkozás, gyorsan csináltam én is egy 06 tesztet. Érdekes hogy most nem sikerült 5000 feletti sm3 scoret csinálnom, de már sikerült az is.
Íme a mostani eredmény:[link]És itt van mikor 5000feletti sm3-am volt, ráadásul akkor a proci 400mhzel lassabban ment.
Tehát 3dmarkban egy 3850(70)nek 2.8ghz-es core körül van a limitje.
[link] -
WesTM
őstag
válasz
ErőVarázsló #40280 üzenetére
Halihó!!!! Talán itt találsz valami, nem tudom sajnos melyik kell neked. De gyanús hogy hozzányúltak a biosodhoz, mert itt vannak ddr3as karik, de 825ös gpuval nincsenek. Tehát vagy gyárilag 780on szaladt a kártya, és modbiost tettek rá, vagy gyárilag is ilyen a kártya, és nincs hozzá bios. A kártya garis, vagy használt esetleg?
Mod.: Details fül alatt össze tudod hasonlítani a tieddel, hátha van olyan ami felszalad a kártyára. (verziószám)
-
WesTM
őstag
válasz
geri173 #40152 üzenetére
Valószínűleg driver gond. Driver uninstall, majd driver cleaner, aztán simán 8.12 mehet fel. Akkor jónak kell lennie.
karell2324:8+6tűs tápcsati van rajta, megy 6+6al is, csak akkor nem lehet tuningolni a vga-t.
Én min. egy jó 550W körüli tápra merném rábízni.E 5200 jó lesz alá, csak meg kell húzni 3.2-3.4 környékére.
-
WesTM
őstag
válasz
subaruwrc #40141 üzenetére
Nem rossz!!!
Tuningday
On: Próbáltátok már a ccc-ben kilőni a gpu recovert? Lehet ahol lelőne gpu recove, nélküle még lehetne menni, max lefagyna a gép. Sajna az én ccc-mből hiányzik ,de nálatok elméletileg lennie kell. Hátha még sikerül pár mhz-et nyerni! Holnap én is nyomok egy 3dmarkot, beszállok ide közétek, én is egy friss eredménnyel.
-
WesTM
őstag
válasz
#41635072 #40126 üzenetére
Itt csupán annyi a "probléma", hogy miközben terheled teszt progival a processzort, nem tud annyit számolni a vga-nak , mesterséges vga limitet ozol létre, így teljesen normális hogy leesik akártya teljesítménye ha egyszerre teljesen terheled a vga-t és procit is közben.
-
WesTM
őstag
válasz
peterzonex #40059 üzenetére
8.12vel nem volt még semmi problémám, szépen szaladnak vele a gamek is.
Nem feltétlen kell más programot felrakni, elég ha a ccc-t felrakod, amit 1X kell beállítani aztán rendbe lesz minden. -
WesTM
őstag
válasz
chrisnorman #40030 üzenetére
Gigabyteot dicsérik a tápos fórumban, így merem ajánlani.
-
WesTM
őstag
válasz
chrisnorman #40028 üzenetére
akkor lehet beigazolódik amit írtam, kevés lesz a deer táp. Még próbálj meg egy másik pci-e kártyát az alaplapodban, ha az jó akkor egyértelműen táp. 400as fsp-t elég kedvező áron lehet kapni, ha esetleg cserélni kell.
-
WesTM
őstag
3850 első példányai nem nagyon hasítottak tuningban, nyilván te is valami ilyesmit fogtál ki.
Az újakkal meg lehet fogni kényelmesen a 3870et, néha még többet is, de ez szerencse függő. Ahogy a procidat nézem, én nem javaslom neked a 4830-ra váltást, mert nem lesz gyorsabb úgy se. (Már ha olyan procid van ,mint ami az adatlapodon szerepel, mert az még a 3850nek is kevés.) -
WesTM
őstag
válasz
chrisnorman #39983 üzenetére
Azért ezzel a deer táppal vigyázz, ha majd működik a kártya, nem nagyon bízd rá sok ideig. Nagyon sok ilyen táp halálozik el, és viszi magával az egész gépet.
Valószínűleg hibás a kártya. Esetleg próbáld meg másik gépben, ha ott sem jó akkor csere. -
WesTM
őstag
válasz
Bali27 #39976 üzenetére
Ha jól emlékszem az x850 még csak sm.2.0-át tud, a brothers-hez valószínűleg 3.0 kell (ha a hell's highwayre gondolsz). Ebben az eseten felesleges próbálkozni, mert nem lesz jó.
Ha 1 magos a 2200as amd, akkor kb. 30-40%ban hajthatja meg a kártyát, tök felesleges egy olyan kártya egy régi gépbe.
Szerintem még 3ghz-re húzva is édeskevés neki.
Még a 2 magos amd-k is nagy nehezen tudnak normálisan kihajtani egy 3870et. Tehát én nem ajánlanám neki. -
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #39960 üzenetére
Azért is mertem ajánlani, mert senkitől nem hallottam rosszat róla, akiknek adok a véleményére, továbbá a 4850 re is tökéletesen felmegy, tehát nem kell "kidobni".
Én igénytelen vagyok, megfelel a jól beállított gyári hűtés, de játék közben nem zavar a hang, munka közben meg csendben van.
Mondjuk ez nemtom hogy jött ide.
-
WesTM
őstag
válasz
Sickboy25 #39950 üzenetére
1. acc s1. :[link]
twin turbo: [link]
gfx chilla : [link]2. Itt sok mindent megtalálsz a 3870 hűtésbeállításáról : [link]
Én cf rendszerbe semmi képen nem ruháznék be, sokkal inkább egy erős 1 kártyás rendszer. (az x2 is két kártyásnak számít)
Nem azt mondom hogy add el, mert még erős kártyának mondható a 3870, de ha cserélni szeretnél 1 kártyás dolgot ajánlanék. -
WesTM
őstag
Boldog Új Évet minden 38*0 Fórumlakónak!!!
-
WesTM
őstag
válasz
gooool #39781 üzenetére
Egyik sem lenne rossz vétel, van tapasztalat ha úgy vesszük mindkettővel, és mindegyik nagyszerűen működik. A nem ref. még tuningban is elég szépen teljesít. Az én fülemnek halk, de el tudom képzelni, hogy valakit zavar a nem ref. megoldás. Semmiképpen sem vészes.
Viszont azt tényleg nem lehet tudni, melik lesz a dobozba, ezért is ajánlom mindkettőt, hisz nem sok baj van velük.
-
WesTM
őstag
válasz
Gaborka30 #39585 üzenetére
Felbontás függő a dolog. Ha magas felbontásban használod, akkor megéri a +512ram, mert a későbbiekben fontossá válhat. Én személy szerint viszont nem fizetnék tizen ezer forintot a +512 memóért, mert akkora különbség soha nem lesz a 2 verzió között. Pláne ha hozzávesszük hogy az 1 gigás 4850 ára már közel jár egy ref. 4870hez, ami azért nem 1 kategória.
-
WesTM
őstag
válasz
Gaborka30 #39583 üzenetére
Igazán rossz nincs belőlük, ref. hűtésű is jó, ha megfelelően be van állítva, felbontástól függően ha 1920-as felbontáson játszol, vagy e fölött, akkor az 1gb-os ajánlott, az alatt elég bőven az 512es.
Végül is a pénztárca szab határt annak, hogy melyik verziót veszed. -
WesTM
őstag
válasz
Gaborka30 #39581 üzenetére
Hello!
X2 nehéz eset, mert sokat fogyaszt, és a cf kiforratlansága miatt elég sok játékban csak 1 3870 teljesítményét, vagy alig többet kapsz. Viszont amiben rendesen működik a cf, ott elég jó teljesítményű kártyád lesz. Kompromisszumos megoldás. Én ha hosszabb távra terveznék, akkor inkább spórolnék egy picit, és egy 4870et vennék, mely egymagában tudja ezt a teljesítményt, töredéke fogyasztással, és nincsenek a cf nyűgjei sem.A 4850 sem rossz,az árban ott van ahol a használt x2-k,teljesítménye viszont minimálisan kevesebb,fogyasztása sokkal kisebb. Nem rossz vétel az x2, csak mérlegelni kell hogy az megéri e.[link] Ezen az oldaláon a teszteknél találsz egy 4870 vs. X2 tesztet, talán ez segít.
-
WesTM
őstag
Csatlakozom az előttem felszólalókhoz!!!
Egyszer egy évben egy téli éjjelen, mosolyog a város, és Hull a hó a háztetőre, fenyőt vágtunk az erdőbe, a fát otthon díszítettük, ajándékokkal beleptük, mákos bejgli az asztalon, már csak a rv670 fórum hiányzik nagyon!!!
Békés Boldog Karácsonyt minden fórumlakónak!!!!!
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #39516 üzenetére
Jogos amit írsz, de a régi idők néha kellemetlen tapasztalatai után, kezd összeállni a kép. Addig nem tudok rosszat mondani a driverről, még nincs vele baj.
Gaboman kolléga, majd vagy cáfolja, vagy alátámasztja az állításomat.
Az tény hogy az ati driver íróinak a 48 szériát kéne gatyába rázni, mert driverről driverra úgy látom szépen meglép az nvidia. Kéne már az a csodadriver. És tényleg mekkora lenne, ha 9.1-9.2 körül jönne meg hozzájuk. Jelenleg csak a sebek foltozgatása megy odaát többször kevesebb sikerrel ahogy én kívülről látom Ezért nem is gondolkozok vga cserén.... -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #39513 üzenetére
Van most fent 1-2 játék, 8.12vel SINCS semmilyen jellegű probléma. Szerintem ha normálisan van használva egy op. rendszer, nem sok probléma lehet. Nem vettem észre visszaesést a 48** széria fejlesztése óta sem...sőt ennek ellentettjét tapasztaltam bizonyos játékokban. Szerintem mindenképpen érdemes a legújabb drivert használni, feltéve ha nincs valami nagyon drasztikus hiba. Ilyennel 8.2 óta nem találkoztam. Az taccsra tette az egész rendszeremet anno.
Nézegettem az xg drivereket szerintem nem sokkal jobbak, ha egyáltalán jobbak a sima drivereknél. A 48**szériával vannak driver gondok, a 38-nál ezek megszűntek. És azt sem hiszem hogy a 38 kártyákkal nem foglalkoznak, mert akkor mitől gyorsulnak driverenként a kártyák???
-
WesTM
őstag
válasz
Hurkafej #39421 üzenetére
Ritkán találkozik az ember ilyen korrekt boltosokkal. Erről jut eszembe mikor nekem egy használt alaplapot akartak újonnan eladni. Akkor buktak le, mikor kibontottam a boltban a cuccot, és tiszta cpu paszta volt a cucc,a kis védőlapka a leszorítóról meg hiányzott. Na akkor kivertem a heppet, hogy anyátok úristenit!!!!
Ésszel kell lenni velük, mert a számtech boltos, ha csak nem jó ismerős, akkor nagyon gonosz ,és gerinctelen tud lenni. (Tisztelet a kivételnek, MERT VAN).
Vagy másik példa mikor helyi bolt webshopjában rendeltem egy komplett gép alkatrészeit, és majd a boltban átveszem a cuccokat. Előző este felhívnak, hogy jött a cucc, mehetek érte. Másnap mikor mentem a kiszámolt pénzel a gyerek közölte velem, hogy hát több lesz, nem is kevéssel. Mondtam neki, hogy a honlapon feltűntetett árakat, amiket a válaszlevéllel megkaptam, csak azon az áron vagyok hajlandó elvinni a termékeket, különben otthagyom. Egyből meggondolta magát a srác. Mikor kértem számlát, ha esetleg garancia probléma lesz, azt mondta nem kell én vagyok rá a garancia. Ennél bicskakibontóbb dolgot még nem fogtam. Mikor hívtam apumat, hogy kavarás van, és teljesen úriember módon közölve lett velük, hogy ez törvénysértés, egyből írták a számlát, és az előre lekalkulált áron átvettem az alkatrészeket. Azóta elég sok számítógépet építettem a haveri/ismerősi körben, és megtiltottam nekik, hogy ők szerezzék be az alkatrészeket. Nagyon ésszel kell lenni. Az pedig egyértelmű, hogy a garanciára visszaküldött cuccokat, ha esetleg nagyobb értékű, vagy olyan amit nem láttak az adott boltba, kicsit "megtesztelik", ami megint kicsit felháborító.
Na offcsomagomat abbahagyom. -
WesTM
őstag
válasz
loree69 #39308 üzenetére
Hát próbaképpen egy új drivert érdemes feltenni, mert a bia val voltak problémák amikor megjelent,és ezt új driver orvosolta. Talán hotfixben is volt valami hozz, de ebben nem vagyok full biztos.
Hozzáteszem az 1920as felbontás már kicsit magas.
Katt: Hát a térdem még nem felismerhető.De már rá tudok állni. Doki is ijesztget hogy 2X6hét. Mondom neki doktor úr én nem futni akarok, elég nekem hogy a tópartig ki tudjak menni, mert tombol a csuka szezon.
-
WesTM
őstag
válasz
Borzoló #39297 üzenetére
Hali!
Először próbáljátok meg az össze radeonal kapcsolatos drivert pucolni, ha nem friss op. rendszerre lett rakva a kártya drivere, előfordulhat, hogy valami régi driver bekavar. Legegyszerűbb az lenne, ha te gépedbe is betennétek a kártyát, hisz ha ugyan olyan mind a kettő, gyorsan ki lehetne deríteni valóban rossz e a haverod karija.
Ha ott is rossz, valószínűleg hibás a kártya. De ennek kicsi a valószínűsége így egyből.mod: Vagy amit katt mester ír.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #39195 üzenetére
Hát a kérés teljesült, jöttek szép lányok látogatóba.
Mittt????---tök isten játék a gta4, csak ez a francos textura betöltés elfelejtése készít ki. alt+tab aztán vissza és akkor már tölti is be őket. Legalább most tudok rfactoron kívül mást is tolni.Haveromat sikerült átállítani az intel oldalra, tök laikus a srác, de azt mondta mikor betettem a core2-t még ő is azt mondta hogy ég és föld. (előtte 2.8ra húzott 3600+X2-je volt).
-
WesTM
őstag
válasz
lizakattila #39191 üzenetére
Szét van vagdalva a lábam, meg csavar van a térdemben az oldaszalagomat meg összevarrták, de egyben vagyok. Most jövő péntekig óvatos pihi mankózással finoman terhelgetéssel, utána varratszedés, és utána jön a rehab.
Mikor ébresztettek az altatásból, kérdezte a nővérke mi kell, első szavam az volt sok nő. Utána a héten nem volt gond az ellátásommal.Persze ezt csak az utolsó napon mondták el.A rossz dolgokra így nem emlékszem. A szobatársak haldokoltak a röhögéstől.
Na de nem offolom szét a topicot. A lényeg a kórházban kérjetek altatást, a varázstabletta amit előtte adnak ISTEN.Viccen kívül, soha ne kerüljön oda senki.
ON: Kijött a héten a gta4 patch? Mert ma feldobom a végleges 8.12-t remélem valamive fickósabb lesz a game.
-
WesTM
őstag
Am back!!!! Túl vagyok a nehezén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged